Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2013 - 26. - 28.7.
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 40, 41, 42  Další 
Zaslat odpověď

Strana 31 z 42
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 16:30   Citovat  

665+1 napsal:

Rád jsem viděl staré dobré tváře H+

Je to tam. Je to tam.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 16:30   Citovat  

DanTe napsal:
Ty holčičí komentáře na Danyho, ty mě fakt pobavily Velmi šťastný Jo a to první video by asi chtělo otočit vzhůru nohama Je to tam.

Velmi šťastný OK
   Návrat  
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 16:55   Citovat  

Diky pořadatelum ze vynikajici atmosferu a vsechno to zarizovani je to dobrý Byla to famozni a uz se tesim na pristi rok Honda
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 16:59   Citovat  

taky jsem dorazil dom a pridavam se k ostatnim co si to tam super uzili a obrovskym podekovanim vsem co se podileli na organizaci. Prijel jsem uz v patek a to zazemi se dalo v pohode vydrzet po dva dny. Kdybych se mel rozepsat do detailu, tak bych v podstate opakoval co uz napsal infinity a Ossi takze to nema cenu, jen bych dodal ze veskere zminovane stiznosti sly resit s minimalnim usilim prave tech stezovatelu. Je to o prioritach jak si je nastavite a co pro to udelate. Kdyz je mi vedro, bud se potim ve stinu, nebo mi stoji za to se jit namocit pod sprchu. Kdyz chci cistou postel, sprchu a v noci klid a soukromi, bydlim v penzionu a pres den jsem na akci, kdyz ne, staci mi stan, nafukovacka a spunty do usi. Kdyz chci na zachod, bud pouziju co je, nebo jdu za mravencema do lesa a nebo jedu na kafe do MC. Chci se koupat? V pesi vzdalenosti dve jezera s vodou kde v 1.5metru vidite na dno, kdyz mi to nestaci v Hradci urco nejakej aqua park bude. V cem kdo vidite problem? Autem jsme tam byli vsichni (byli tam i taci co meli ve dvou lidech 3 auta HaHaaa ) s mestem HK za humny mela tato akce naprosto netusene moznosti pro vsechny, jen je vyuzit. Kde je vule, tam je i cesta a polovina potizi je dopredu vyresena.

Byl to prvni rocnik na CzechRingu, takze drobne mouchy se vychytaji a priste bude sraz jeste mnohem lepsi. Ja jezdim na Honday od roku 2004 a ve Svijanech se to pilovalo do te finalni podoby 10let! Tahle lokalita je mnohem atraktivnejsi, zabavnejsi a s mnohem vetsima moznostma, nedovedete si predstavit co vsechno poradatele vylepsi a vypiluji pristi rok, natoz treba za 5 let a pak si budete rikat, jaky je to tam super a nikam jinam se vam uz nebude chtit. Jednoznacne jeden z nejlepsich Honday (a srazu vubec), jaky jsem kdy zazil.

Primlouvam se za jizdy po okruhu po oba dny (treba i na ukor sprintu) a hlavne doufam ze pristi HD bude na stejnem miste.

super lokalita + super jidlo + super lidi + super zavody + super vikend = super Honday

Diky za vse H+ přátele
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 17:02   Citovat  

honday super, příští rok snad taky zkusím okruh s vti, jen otázka.... čí bylo to bílé vyrámované 5g, všiml jsem si že to pak táhli za tourerem tak se chci majitele zeptat na podrobnosti jak to udělal že to za tím může tahat díky
   Návrat  
d.prelude je teď offline  d.prelude
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 17:04   Citovat  

PreludeZ napsal:
taky jsem dorazil dom a pridavam se k ostatnim co si to tam super uzili a obrovskym podekovanim vsem co se podileli na organizaci. Prijel jsem uz v patek a to zazemi se dalo v pohode vydrzet po dva dny. Kdybych se mel rozepsat do detailu, tak bych v podstate opakoval co uz napsal infinity a Ossi takze to nema cenu, jen bych dodal ze veskere zminovane stiznosti sly resit s minimalnim usilim prave tech stezovatelu. Je to o prioritach jak si je nastavite a co pro to udelate. Kdyz je mi vedro, bud se potim ve stinu, nebo mi stoji za to se jit namocit pod sprchu. Kdyz chci cistou postel, sprchu a v noci klid a soukromi, bydlim v penzionu a pres den jsem na akci, kdyz ne, staci mi stan, nafukovacka a spunty do usi. Kdyz chci na zachod, bud pouziju co je, nebo jdu za mravencema do lesa a nebo jedu na kafe do MC. Chci se koupat? V pesi vzdalenosti dve jezera s vodou kde v 1.5metru vidite na dno, kdyz mi to nestaci v Hradci urco nejakej aqua park bude. V cem kdo vidite problem? Autem jsme tam byli vsichni (byli tam i taci co meli ve dvou lidech 3 auta HaHaaa ) s mestem HK za humny mela tato akce naprosto netusene moznosti pro vsechny, jen je vyuzit. Kde je vule, tam je i cesta a polovina potizi je dopredu vyresena.

Byl to prvni rocnik na CzechRingu, takze drobne mouchy se vychytaji a priste bude sraz jeste mnohem lepsi. Ja jezdim na Honday od roku 2004 a ve Svijanech se to pilovalo do te finalni podoby 10let! Tahle lokalita je mnohem atraktivnejsi, zabavnejsi a s mnohem vetsima moznostma, nedovedete si predstavit co vsechno poradatele vylepsi a vypiluji pristi rok, natoz treba za 5 let a pak si budete rikat, jaky je to tam super a nikam jinam se vam uz nebude chtit. Jednoznacne jeden z nejlepsich Honday (a srazu vubec), jaky jsem kdy zazil.

Primlouvam se za jizdy po okruhu po oba dny (treba i na ukor sprintu) a hlavne doufam ze pristi HD bude na stejnem miste.

super lokalita + super jidlo + super lidi + super zavody + super vikend = super Honday

Diky za vse H+ přátele

pěkně napsáno je to dobrý
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 17:20   Citovat  

OsekSpider napsal:
honday super, příští rok snad taky zkusím okruh s vti, jen otázka.... čí bylo to bílé vyrámované 5g, všiml jsem si že to pak táhli za tourerem tak se chci majitele zeptat na podrobnosti jak to udělal že to za tím může tahat díky
Hondza
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 17:22   Citovat  

Veliké díky pořadatelům.

Veliké KO lidem co tu kritizují a přitom vůbec nebyli nebo přijeli na pár minut.

1) Toytoyky se dali přežít, neni to sraz bentley, abyste se chovali jako slečinky, pokud ste měli problém nebylo nemožné se vzít a poodjet jinam, nicméně toytoky v sobotu vyvezly a byly voňavé jako nové. A i ráno jsem to přežil, kdo někdy cestoval na východ a používal suchý záchod nemůže mít s den starou toytoykou problém... ostatní slečinky s nosem nahoru jsou pak spíše k smíchu. Dámy chápu, že se jim to třeba nelíbí, ale když musíš tak musíš...
2) Schlazení. Chyběl bazén, to byla veliká deviza Svijan. Problém se dal vyřešit odchodem na rybník který byl skvělý, chladný, čistý, a byl kousek. Mě jen vadilo, že přecijen bych radeji zůstal v kempu a sledoval z vody program. Za až přehnaně teplé počasí, ale nikdo nemůže. Kdyby pršelo tak se tu zas bude nadávat, že ve svijanech by bylo bláta méně a podobné bláboly. Další věcí je, že bazén by mohl být, ale pokuď vím dozvěděli se to kluci na poslední chvíli a stálo by to 15000. Což znamená zhruba 50kc na osobu navíc. A jsem si 100% jist, že jsou tu tací, kteří se do krve dokážou hádat o tom (a budou to ti co tu kritizují to že chyběl bazén), že vlastně bazén nepotřebují a že za něj nebudou platit atd. ale pak se půjdou projet a vrátěj se s 5ti McMenu který je vyšly skoro na litr. Já bych na přes rok byl proto, aby bazén byl a klidně se zvedlo vstupné. Samozřejmě s tím, že bohužel pořadatelé zas vyslechnou plno blbejch keců popř. pokud bude pršet vyslechnou že je to vlastně jejich chyba a podobné kraviny.
3) Catering. Jednoduše bomba. Veliké domácí porce. Kdo si dal XXL snídani koukal co to do nej chtějí všecko nacpat a měl vlastně tak zaplacený i oběd. Malinovka skvělá, pivo příjemně překvapilo.
4) Program. Určitě hodně poznamenaný velikým vedrem. Dokážu si představit více mini soutěží, motokáry atd. letos na tohle fakt nebyl prostor. Veliký vedro lidi zahnalo do stínů a k vodě.
5) Okruh. Nejezdil sem, ale podle pozorování byla organizace velice dobrá a koukalo se na to moc hezky.
5) Noční závod. Super! Ostatní dolaďovačky už se řešili osobně, asi není třeba se opakovat.

Příští rok? klidně stejné místo, ale s bazénem.

Ještě jednou moc děkuji pořadatelům! Jste borci!

edit: a samozřejmě i borkyně Je to tam.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 17:27   Citovat  

Dejf napsal:
kritika ano, proč ne... ale poslouchat jí od někoho kdo tam ani nebyl je vtipný...

smrad? to myslíš vážně? co tam tak páchlo?

špína? nojo, ono se práší když je sucho

a motokáry... ano, to nebylo úplně košér, ale bohužel...

tak že ano, chyby byly, ale to už se holt občas stane

Smrad žádnej nebyl. Bordel taky ne. Motokáry fajn.. ty nebyly uplně dobrý, neměli časomíru ale stejně bylo vedro jak prase. Kdyby bylo normální počasí a jezdilo se hodně třeba by byla cena jiná. Příští rok se to třeba vyřeší, ale ten letošní se v tom teplu stejně káry nedaly. A opravdu, je dost hloupý kritizovat něco co neviděl, nezažil.
   Návrat  
Petk@ je teď offline  Petk@
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 18:04   Citovat  

Marfi napsal:
Pokličku Advan Racing našel xenon04.

OK děkuju já mám Anzio Whells Úsměv ale nechapal jsem protože jsem auto po okruhu odstavil a šel pryč a pak jsme jeli dom a koukam že jedna poklička byla upadla u kola tak jsem ji dal do auta ale doma jsem si všimnul že ji nemam ani u spolujezdce Velmi šťastný
   Návrat  
Petk@ je teď offline  Petk@
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 18:09   Citovat  

DanTe napsal:
Ty holčičí komentáře na Danyho, ty mě fakt pobavily Velmi šťastný Jo a to první video by asi chtělo otočit vzhůru nohama Je to tam.

No to natačela přítule ÚsměvVelmi šťastný ja byl zmatenej a jel do depa Velmi šťastný jinak video nemužu zjistit jak otočit Velmi šťastný
   Návrat  
zitnyp je teď offline  zitnyp
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 18:17   Citovat  

Za sebe muzu taky jen chvalit, snazil jsem se jakozto mistni poradatelum co nejvic pomoct v cem jsem mohl... Kazdopadne, osobne jsem byl loni a letos, moje resume je, ano bazen chybel a bylo dost veci co by slo vylepsit, ale take dost veci, co byli suprovy!

Okruh pod vedenim Danyho byl na 1*, opravdu suprovy, pominuli, par neukaznenych, ktery pres narizeni, jezdit mimo okruh do cca 30km/h parkrat vypalili jak splaseny z okruhu ven... Nebo brzdili na okruhu, aby se mohli rozjet (v dobe provozu "NORMAL" tj. pod vedenim Danyho), nehlede na to, ze Dany jel tak aby neomezoval, coz jsem si na druhy jizde primo za nim krasne ozkousel.

Nicmene za me supr a byl bych klidne pro at je to zase tady, ackoliv me mrzi to, ze cesta z Hradecakama do Svijan byla fajn Úsměv

a k TOIkam, moje pritelkyne s nima nemela potize a ja take ne a ackoliv jsme mistni, tak ani na noc jsme domu nejezdili.

PS: lidi zavislaku na internetu bylo 119 (resp. tolik ruznych zarizeni), takze jsem rad, ze jsem mohl mimojine pomoct i treba timto Úsměv
   Návrat  
Parker je teď offline  Parker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 18:20   Citovat  

zitnyp napsal:

PS: lidi zavislaku na internetu bylo 119 (resp. tolik ruznych zarizeni), takze jsem rad, ze jsem mohl mimojine pomoct i treba timto Úsměv

Jsem jeden z nich, takže díky je to dobrý Velmi šťastný
   Návrat  
Tomas Civic je teď offline  Tomas Civic
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 18:27   Citovat  

Za me Honday taky parada! Pristi rok snad budu mit ready auto na okruh Je to tam.
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 18:35   Citovat  

až na třičtvrtě soboty byl Hyunday povedený, zvláštní dík patří pořadatelům nočního závodu a crxmanovi z pořadatelů bez ironie, fakt pěkná práce je to dobrý
Pískovna byla super, teplá a čistá (ta vzdálenější), sprchu jsem ocenil ..

Už se těším na příště, tentokrát vím že slibům a informacím některých org nemám věřit a nemám nikomu z nich pomáhat je to dobrý takže příště to snad bude mnohem lepší je to dobrý
   Návrat  
du-lo je teď offline  du-lo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 18:37   Citovat  

Kdyz je to v kempu, remcáte, že to není o autech. Když je to o autech, tak remcáte, že to není kemp.

Za mě velké díky pořadatelům a cateringu OK
   Návrat  
Kitty je teď offline  Kitty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 18:39   Citovat  

Letosni Honday byl super, sice samozrejme vzdy se da neco vytknout ale to uz tu snad bylo vse receno.
Podle me se vsichni poradatele hodne snazili, aby vse vyslo v ramci moznosti co nejlepe a sami se pekli v tech silenych zelenych trickach, aby zajistili chod srazu. Urcite by se radsi take valeli nekde u vody.

Letosni Honday byl na letisti v HK prvne (po serii srazu jinde) a tudiz nebylo vychytane vse, za me velkej bod za zajisteni vyvozu a ovoneni toytoyek v sobotu v poledne, ne ze bych byla nejaka barbina ale muj zaludek taky nesnese vse Velmi šťastný toto bylo skvele zarizene a dokonce byl skoro po celou dobu k dispozici toaletni papir, coz damy jak jiste vedi z minuleho roku byl loni ve Svijanech docela nedostatek.Jedine co mi chybelo byla ta sprcha alepon kryta aby se clovek mohl umyt v nekterych partiich tela ktere nemusi byt vystavovany na obdiv ci udes ostatnim...

Rybnik byl skvelej, dalo se zaplavat, ochladit se a v klidu se u vody i trochu prospat po noci turovani motoru a zvuku hudebnich aparatur kdy si samecci dokazovali svou nadrazenost v hlasitosti hudby (zrejme aby prilakali vice samicek do svych hnizdecek)
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 18:50   Citovat  

Kitty napsal:
Rybnik byl skvelej, dalo se zaplavat, ochladit se a v klidu se u vody i trochu prospat po noci turovani motoru a zvuku hudebnich aparatur kdy si samecci dokazovali svou nadrazenost v hlasitosti hudby (zrejme aby prilakali vice samicek do svych hnizdecek)

To si vzpomínám, že jsem chtěl po pulnoci pochvalit hondaře, že nikdo netočí motor, nechal jsem domluvit Lucku a najednou Heeeeeen d d d d d d pořádnej výtlem
Takže jsem pochvalu nestihl ani vyslovit HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 18:50   Citovat  

Velke diky Všem co to organizujou.Já dávám velké díky Danymu kterej byl od pátku do neděle zavřenej na rozpálené trati nebo v autě projel minimálně xx nádrží a jestli ho tam někdo neseškrábne tak tam stojí do ted!!Okruh bez chybičky žádnej incident naprosto super zvládnuté.Občerstvení nejlepší ze Všech Honday!
Pro mě je to o disciplínách s autama,jídle a lidech ostatní mi je u kiss me
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 19:03   Citovat  

du-lo napsal:
Kdyz je to v kempu, remcáte, že to není o autech. Když je to o autech, tak remcáte, že to není kemp.

Za mě velké díky pořadatelům a cateringu OK

Ty jsi měl slušnej splávek Velmi šťastný 5.2s na jeden půllitr piva je hodně dobrý Velmi šťastný
   Návrat  
Mrs the.Doctor je teď offline  Mrs the.Doctor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 19:13   Citovat  

Za nás velký dík organizátorům!! je to dobrý HONDAy nad všechna očekávání OK A jako zástupce něžnějšího pohlaví můžu říct, že se to po stránce hygienické dá zvládnout..

Pro ty, kdo to tak strašně kritizují, aniž by se účastnili, či se stavili jen na skok... Myslím, že vám nikdo nebrání zorganizovat podobnou akci o stejných rozměrech.. Všichni se rádi přijedeme podívat a pak se může vesele hodnotit to mi hlava nebere
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 19:24   Citovat  

Pokud by Honday mel byt dalsi rok opet na okruhu, tak navrhuji pri tak velkem poctu clenu udelat Honday 2 a vybrat jak navrhoval kolega nejaky kemp s bazenem/rybnikem/prehradou/proste vodou a to bez spanilky (beztak pokazde spanilka prinese jen problemy), bez zavodeni, bez turovani motoru, ale proste sraz o lidech a lestenkach v klidu, kam clovek prijede s rodinou. je to dobrý

M@jk: navrhoval jsem, ze zaridim Novy rybnik u Nepomuka a pobliz sprintovaci drahu u Lnaru (verim, ze kdyby pomohli i nynejsi organizatori, tak by ten sraz byl dokonalej), ale byl problem se vzdalenosti a hleda se neco "uprostred republiky" je to dobrý
   Návrat  
isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 19:27   Citovat  

Ahonda Honda Jelikož jsem u vás nováček a tohle bylo moje první HD,nemohu si naprosto na nic stěžovat. Byly to super 3 dny. Díky moc Jokerovi,D´j Bobrovi a ostatním že mě vzaly sebou. Mějte se fanfárově a těším se na další a ještě lepší HDéčko. Klobouk dolů Pořadatelům je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 19:32   Citovat  

DanTe napsal:
Ty jsi měl slušnej splávek Velmi šťastný 5.2s na jeden půllitr piva je hodně dobrý Velmi šťastný

To jsou ty léta dřiny a odříkání Je to tam.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 19:32   Citovat  

gizmi napsal:
Pokud by Honday mel byt dalsi rok opet na okruhu, tak navrhuji pri tak velkem poctu clenu udelat Honday 2 a vybrat jak navrhoval kolega nejaky kemp s bazenem/rybnikem/prehradou/proste vodou a to bez spanilky (beztak pokazde spanilka prinese jen problemy), bez zavodeni, bez turovani motoru, ale proste sraz o lidech a lestenkach v klidu, kam clovek prijede s rodinou. je to dobrý

M@jk: navrhoval jsem, ze zaridim Novy rybnik u Nepomuka a pobliz sprintovaci drahu u Lnaru (verim, ze kdyby pomohli i nynejsi organizatori, tak by ten sraz byl dokonalej), ale byl problem se vzdalenosti a hleda se neco "uprostred republiky" je to dobrý

podle me je to zajimave v tom ze je to jednou do roka.Jestli umim dobře pocitat tak jestli bylo cca 350 aut tak ve financích problém nebude ze by se to nepoplatilo ale ja bejt organizator tak to zadarmo dvakrát do roka delat nebudu:-)
   Návrat  
Toubi je teď offline  Toubi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 19:35   Citovat  

Taky musím poděkovat. Vše už bylo tak nějak řečeno. Občerstvení supr, hygiena horší (myslím, že názor na ní je u všech strašně moc ovlivněn tím šíleným hicem, protože všichni byli děsně ulepený). A za mě musím vyzdvihnout okruh, protože se furt něco dělo a bylo na co koukat Úsměv . A co se týče spanilky, tak to už bylo taky napsaný, bylo to roztrhaný a ta průměrná rychlost byla těch cca 100 km/h. Na druhou stranu neměl nikdo potřebu někoho předjíždět a jestli mi něco neuniklo, tak se celá spanilka obešla bez jakéhokoliv karambolu Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 19:37   Citovat  

Toubi napsal:
Taky musím poděkovat. Vše už bylo tak nějak řečeno. Občerstvení supr, hygiena horší (myslím, že názor na ní je u všech strašně moc ovlivněn tím šíleným hicem, protože všichni byli děsně ulepený). A za mě musím vyzdvihnout okruh, protože se furt něco dělo a bylo na co koukat Úsměv . A co se týče spanilky, tak to už bylo taky napsaný, bylo to roztrhaný a ta průměrná rychlost byla těch cca 100 km/h. Na druhou stranu neměl nikdo potřebu někoho předjíždět a jestli mi něco neuniklo, tak se celá spanilka obešla bez jakéhokoliv karambolu Úsměv

Takze spanilka luxus .. co si pamatuju, tak na minulych 2 rocnicich se vzdy neco stalo : Velmi šťastný
   Návrat  
Kubele je teď offline  Kubele
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 19:47   Citovat  

Za mě taky super... OK Ale chtěl bych se zeptat, jestli sem můžete někdo dát výsledky těch sprintů? Díky VIŤ
   Návrat  
L-E-J-Č-I je teď offline  L-E-J-Č-I
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 19:50   Citovat  

šem jsem chtěl poděkovat.. Moc mě to bavilo.Bylo na co koukat.Dalo se kde vykoupat..Zavody super .... Budu se těšit na příští rok přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 19:51   Citovat  

Kubele napsal:
Za mě taky super... OK Ale chtěl bych se zeptat, jestli sem můžete někdo dát výsledky těch sprintů? Díky VIŤ

Vysledky budou, neboj .. Jen co to mistr Daver zpracuje a postne .. OK
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2013 - 26. - 28.7.
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 40, 41, 42  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina