Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2013: Nocni Zavod - vysledky
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 5
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 24.7.2013 , 12:07   Citovat  

Mrs the.Doctor napsal:
Tobě se Marťa zdál někdy na drogách? Tak to koukám! Zůstanu sladce naivní.. Úsměv Za světla se mě lidi nelekají (za tmy tedy také ne), uvařím, uklidím, vyperu, vyžehlím, když jde o naše dvě Hondičky, tak budu jíst klidně suchý chleba, aby měly všechno Úsměv

Hellby, ze by jsme nakonec to jezeni suchyho chleba na cas prece jen zaradili? Hihi

Pro ostatni: vareni, uklizeni, prani a zehleni nebude soucasti kvalifikace ani nocniho zavodu, takze se nemusite bat, ze by Luca mela neadekvatni vyhodu pořádnej výtlem HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.7.2013 , 12:09   Citovat  

CJMonty napsal:
Hellby, ze by jsme nakonec to jezeni suchyho chleba na cas prece jen zaradili? Hihi

Taky potřebuješ shodit nějaké kilo? Velmi šťastný
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 24.7.2013 , 12:10   Citovat  

Hellborn napsal:
Taky potřebuješ shodit nějaké kilo? Velmi šťastný

Asi 20... ale porad mam na brise pekac buchet... akorat otocenej dnem vzhuru Se stydím HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.7.2013 , 12:15   Citovat  

CJMonty napsal:
Asi 20... ale porad mam na brise pekac buchet... akorat otocenej dnem vzhuru Se stydím HaHaaa

To já taky, jen trochu překynuly... HaHaaa
   Návrat  
Mrs the.Doctor je teď offline  Mrs the.Doctor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.7.2013 , 12:18   Citovat  

CJMonty napsal:

Pro ostatni: vareni, uklizeni, prani a zehleni nebude soucasti kvalifikace ani nocniho zavodu, takze se nemusite bat, ze by Luca mela neadekvatni vyhodu pořádnej výtlem HaHaaa

Takže v kvalifikaci nebude třeba zametání dráhy (na sprinty) na čas? HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.7.2013 , 12:21   Citovat  

Mrs the.Doctor napsal:
Takže v kvalifikaci nebude třeba zametání dráhy (na sprinty) na čas? HaHaaa

Ne, snězení půlky suchýho chleba na čas... Velmi šťastný
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 24.7.2013 , 12:24   Citovat  

Hellborn napsal:

Pro uplnost pulky bochniku!!! Je to tam. Jo a posadky si chleba musi zajistit samy Velmi šťastný
   Návrat  
Mrs the.Doctor je teď offline  Mrs the.Doctor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.7.2013 , 12:24   Citovat  

Hellborn napsal:

To nedám Tak to koukám! Navíc, chleba nadýmá, tak to se tam budeme pěkně vznášet pořádnej výtlem
Tak já se asi nechám překvapit Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.7.2013 , 12:26   Citovat  

Mrs the.Doctor napsal:
To nedám Tak to koukám! Navíc, chleba nadýmá, tak to se tam budeme pěkně vznášet pořádnej výtlem
Tak já se asi nechám překvapit Úsměv

Aspoň bude pak ve stanu zábava... HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 0:38   Citovat  

Doufám, že nám sem účastníci napíšou postřehy, abychom věděli, co zlepšit.
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 4:17   Citovat  

Hellborn napsal:
Doufám, že nám sem účastníci napíšou postřehy, abychom věděli, co zlepšit.

Ohlasy na vjezdu do kempu byly celkem pozitivni. Afterparty jela asi do ctyr do rana!

Taky bych poprosil posadky o nazory, at vime co jeste vylepsit. Prostoru pro zlepseni je urcite spousta!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 4:19   Citovat  

CJMonty napsal:
Ohlasy na vjezdu do kempu byly celkem pozitivni. Afterparty jela asi do ctyr do rana!

Taky bych poprosil posadky o nazory, at vime co jeste vylepsit. Prostoru pro zlepseni je urcite spousta!

Skoro stejně jako já domů... Velmi šťastný
   Návrat  
Slivka je teď offline  Slivka
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 21:11   Citovat  

Ako účastník tohoto podniku, musím povedať, že to bolo SUPER je to dobrý je to dobrý je to dobrý
Organizátorom patrí VEĽKÁ VĎAKA za všetkú prácu, ktorú si s tým dali přátele přátele přátele
Stálo to za to. Celý čas sme sa skvelo bavili. Najvtipnejšie bolo, že sme hneď na začiatku zakufrovali a postupne sa nás nazbieralo cca 6 áut, s ktorými sme chvíľu blúdili spoločne. Našťastie sme sa rozhodli odpútať od davovej psychózy a vrátiť sa na najbližšiu známu križovatku, zresetovať km a začať znova. Naša snaha bola nakoniec korunovaná úspechom a keď sme si osvojili základné princípy, tak to už všetko pekne odsýpalo Je to tam. Je to tam. Je to tam.
No ale ukázalo sa, že máme dosť veľké medzery v Honda hostórii, takže otázky sme častešie hádali ako na ne odpovedali HaHaaa . Našťastie smerové otázky sme uhádli presne a tak sme nemuseli blúdiť ako istá posádka s čiernou ITR Hihi HaHaaa
Nakoniec sme odštartovali ako druhá posádka a aj do kempu sme prišli ako druhí kouř , ale až za posádkou číslo 4 Se stydím HaHaaa

Na celej veci sa našli aj dva nedostatky: prvým a dosť veľkým problémom bola zmena poradia posádok na poslednú chvíľu tesne pred štartom a druhým to, že po vyhlásení, aby sa posádky dostavili na bránu, samotný pretek začal za cca hodinu. My sme netušili, že máme ešte toľko času, takže sme miesto večere vyrazili k bráne, kde sme o hlade čakali na začiatok. Našťastie mám dosť veľké zásoby a tak zo mňa neubudlo Velmi šťastný . No a Bubaaka zastihol tento oznam v sprche, takže to musel celé urýchliť. Našťastie sa stihol dobre namydliť, takže ho v aute nebolo cítiť pořádnej výtlem
Myslím, že by bolo dobré po skončení kvalifikácie dodať presnejší časový rozvrh, ako sa celý pretek rozbehne.

Ale ako som písal na začiatku, celý čas sme sa skvelo bavili, takže tie nedostatky neboli nič hrozného a berte ich len ako odporúčanie čo zlepšiť do budúcna.

Ešte raz vďaka za skvelú zábavu a za to, že sme cestou stretli len jednu srnku a aj to len statickú, ktorá tam len tak stála, niečo prežúvala a blbo na nás zízala HaHaaa přátele

EDIT: Dnes pred odchodom domov, sme sa pri rybníku dozvedeli, že sme skončili s mojou posádkou 'Slivka + Lucka + Bubaak' tretí a týmto by som im chcel poďakovať za skvelú prácu navigátorov a za dobrú náladu, ktorá nás sprevádzala celou cestou. Mám pocit, že som niekde zachytil správu, že na pohár sa dajú uviesť len dve mená. Ak je to pravda, tak by som chcel organizátorov poprosiť, či sa to nedá nejako vymyslieť (rozdeliť to do dvoch riadkov: 'Slivka, Lucka' a 'Bubaak'), pretože by som bol rád, aby sme tam boli uvedení všetci traja, pretože to bol spoločný výsledok. Ďakujem přátele
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 9:44   Citovat  

Za realizacni team Nocniho zavodu bych rad podekoval posadkam za ucast. Doufam, ze jste si to poradne uzili.

Jeste jednou se vsem omlouvam za zmatky pri kvalifikaci, kdy jsem poslal Hondzu s Blur pryc, kdyz si prisli jako prvni pro cislo, protoze meli hydraulicky zvedak. Az posleze jsem zjistil, ze povinna vybava neudava, jaky hever musite mit, takze to bylo jedno.

Stejna omluva patri myslim posadce Davee a Barbie, kteri se jeste pred kvalifikaci zeptali jestli hydrauliku mit muzou a Hellborn je poslal pro normalni hever a tim padem museli startovat posledni.

Decka nezlobte se!

Pouceni pro priste!

Dekuju Prckovi a Hellbornovi, kteri se do organicace pustili se mnou. Bez nich by to urcite nebylo ani z poloviny takovy.

Kompletni vysledky zustali u Davera, tak vas poprosim o trochu trpelivosti.

Cela trasa mela 47,7km a limit na jeji projeti byl 57 minut.
Velka poklona patri Cruiserovi s Georginem, kteri ji byli schopni projet za presne hodinu a tim se dostali na prvni misto. Druhym v cili nadelili presne 45 minut. Druhy nejlepsi cas na trati mela Calltiger a Master88, ale bohuzel museli otevrit mapu, takze ve finale skoncili nekde hluboko v poli. Jedna posadka behem zavodu vzdala a jedna posadka nenasla prvni dve hlidky.

Priznam se, ze vic si z hlavy nepamatuju, takze budete muset pockat na vysledky, az je Daver vyvesi do prislusneho topicu.

Vsem vam dekuju za naslednou afterparty na vjezdu HaHaaa

Poprosim posadky o jejich dojmy a navrhy na zlepseni. Sice uz jsme to s vetsinou probirali, ale at to mame nekde pokupe.

Jo a vzhledem k tomu, ze Opet vyhrali Cruiser a Georgino, tak pristi rok se s nejvetsi pravdepodobnosti muzete tesit na Nocni zavod v jejich rezii. Ja s Prckem si pomerime pindiky se zbytkem na trati VTEC VTEC VTEC HaHaaa je to dobrý
   Návrat  
Dalpol D8 je teď offline  Dalpol D8
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 10:36  Naposledy upravil Dalpol D8 dne 4.8.2013 , 12:11, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Takže za mojí posádku č. 10 - Dalpol D8 and kids můžu říct, že jsme si to báječně užili. Už kvalifikace byla zajímavá páč povinná výbava byla v kufru až pod všema věcma, ale i tak jsme do toho dali všechno a postoupili Úsměv a můj syn 11 let v roli navigátora se v nočním závodě jako takovém báječně osvědčil, příště s radostí zapůjčím Cruisrovi Úsměv se může ukázat, až od druhé poloviny Úsměv, kdy teprve pochovil co to itenerář je a jak to funguje, dále zjistil, že itenerář má dva listy a tudíž hlídek je celkem pět a ne tři jak celou dobu tvrdil Úsměv. Rád bych poděkoval hlídce č. 9, neznám jejich nick, ale jde o červený civic s RZ - Liberecký kraj, kteří nám hodně pomohli a tím pádem byl zážitek kompletní. Myslím, si že to byl obrovský prázdninový zážitek a synátor na to bude dlouuuuho vzpomínat. Dál bych chtěl poděkovat pořadatelům, pěkná trasa a úkoly v poho, ikdyž jsem toho věděl myslím si, že málo Úsměv. Takže super, třeba to dáme příště zase.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Prcek je teď offline  Prcek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 11:00   Citovat  

Jsem rád že jste se skvěle bavily, příští ročník bude lehká změna. Rozhodli jsme s CjMontym, že pořádání předáme cruiserovi a sami jako posádka by jsme zkusili jet jejich variantu NZ. Velmi šťastný Tak snad se nám pomstí Mrk
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 11:19   Citovat  

citace:
Mám pocit, že som niekde zachytil správu, že na pohár sa dajú uviesť len dve mená.

Je to trochu jinak... posadka ma minimalne 2 cleny (ridic a navigator) tito dva dostavaji pohar na kterem je uvedeno "Nocni zavod 2013 ridic/navigator" a pak pri predavani se volaji jmena ridice a navigatora. Bohuzel dalsi pohary pro vyslednou posadku nejsou realne, protoze vetsina posadek je jen dvouclenna.
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 11:22   Citovat  

Prcek napsal:
Jsem rád že jste se skvěle bavily, příští ročník bude lehká změna. Rozhodli jsme s CjMontym, že pořádání předáme cruiserovi a sami jako posádka by jsme zkusili jet jejich variantu NZ. Velmi šťastný Tak snad se nám pomstí Mrk

Tak jizdu podle itinerare jsme si letos poradne vyzkouseli. Jsem zvedavej jestli nam poradne zatopi. Nicmene posledni slovo jeste nedali, tak uvidime jestli se jim to nerozlezi a nebudou chtit zase jet. Ikdyz Cruser rikal, ze uz se mu pohary z NZ nevejdou na policku, tak treba to bude rozhodujici faktor Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 11:28   Citovat  

CJMonty napsal:
citace:
Mám pocit, že som niekde zachytil správu, že na pohár sa dajú uviesť len dve mená.

Je to trochu jinak... posadka ma minimalne 2 cleny (ridic a navigator) tito dva dostavaji pohar na kterem je uvedeno "Nocni zavod 2013 ridic/navigator" a pak pri predavani se volaji jmena ridice a navigatora. Bohuzel dalsi pohary pro vyslednou posadku nejsou realne, protoze vetsina posadek je jen dvouclenna.

Hmm, takže na pohári je len jedno meno a pohár dostávajú len vodič a navigátor a ten tretí má smolu? Ak hej, tak potom mi príde dosť nefér, že posádky môžu mať viac členov Bueee
Koľko mám zaplatiť, aby sme dostali aj tretí pohár? Kľudne mi to pošli do SS, ale bol by som rád, keby pohár dostali všetci členovia mojej posádky, pretože dosiahnutý výsledok je spoločným dielom. Vďaka
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 11:34   Citovat  

Slivka napsal:
Hmm, takže na pohári je len jedno meno a pohár dostávajú len vodič a navigátor a ten tretí má smolu? Ak hej, tak potom mi príde dosť nefér, že posádky môžu mať viac členov Bueee
Koľko mám zaplatiť, aby sme dostali aj tretí pohár? Kľudne mi to pošli do SS, ale bol by som rád, keby pohár dostali všetci členovia mojej posádky, pretože dosiahnutý výsledok je spoločným dielom. Vďaka

Spatne jsi to pochopil, pohary se objednavaji dopredu, takze na nich zadna jmena nejsou, je tam jen napsano, ze pohar je za nocni zavod a jestli je pro ridice nebo navigatora.

Je mi jasny kam miris. Chapu, ze vysledek je spolecny, nicmene proste to tak je a vzdy to tak bylo. Myslim ze pohary objednaval Sopta, tak se ho muzes zkusit pres SZ zeptat, jestli by byla moznost si ten jeden pohar doobjednat, ale myslim, si ze cena pri vyrobe jednoho poharu bude asi neumerna.

Kazdopadne dekuju za ucast a za ansledne postrehy. Moc me tesi, ze vam to libilo a nase prace neprisla nazmar jako loni!
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 12:41   Citovat  

Slivka - pokud narážíš na mě, pak mně pohár netřeba, pro mě dostatečnou odměnou bylo jet s tebou, Luckou a trhačem přátele

To dá za miliony poharů a je to k nezaplacení, ještě jednou děkuji přátele

CJMonty: moc se mi to líbilo je to dobrý
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 12:43   Citovat  

Bubaak napsal:
Slivka - pokud narážíš na mě, pak mně pohár netřeba, pro mě dostatečnou odměnou bylo jet s tebou, Luckou a trhačem přátele

Diky Diky Diky přátele
   Návrat  
Kvasnour je teď offline  Kvasnour
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 19:34   Citovat  

Díky za skvělé zážitky při nočním závodě, bylo to super a všem kdo se na organizace podíleli já i Říhuška děkujeme je to dobrý
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 19:54   Citovat  

budou výsledky?
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 20:09   Citovat  

master88 napsal:
budou výsledky?

Budou, zustali u Davera se vsema ostatnima vysledkama. Dejte mu par dni na vzpamatovani... Nicmene vy jste se Zdenkou skoncili druzi pred zapoctenim hodinove penalizace za otevreni mapy. Cas jste myslim meli rovny 2 hodiny.
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 20:20   Citovat  

CJMonty napsal:
Budou, zustali u Davera se vsema ostatnima vysledkama. Dejte mu par dni na vzpamatovani... Nicmene vy jste se Zdenkou skoncili druzi pred zapoctenim hodinove penalizace za otevreni mapy. Cas jste myslim meli rovny 2 hodiny.

tj pěkný Úsměv holt nebejt tý počáteční kufrovačky tak to mohlo bejt na pěkný místo...

zatím dík za info.
   Návrat  
villik je teď offline  villik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 21:35   Citovat  

Díky organizátorům, bylo to moc fajn, ač jsme to museli odpískat předčasně, jelikož jsme chtěli brzy ráno odject. Nejhorší ten pocit, když navigace řekla 30km do Hradce Velmi šťastný...

ještě jednou díky,
příští rok to dojedem Velmi šťastný
   Návrat  
_DoDo_ je teď offline  _DoDo_
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.7.2013 , 11:58   Citovat  

Také moc děkujeme za super zábavu při nočním závodě. Největší sranda byla opravdu jak jsme na samém začátku zakufrovali skoro všichni a sešli se v Ruseku. ( nevím jestli chybka v rozpisu nebo jsme ho ze začátku nepochopili? ) HaHaaa Potom proběhlo jisté hledání cesty a způsobu jak se napojit na trasu. Tímto bych chtěl pozdravit Daveea a Barbie se kterými jsme si udělali krásný noční výlet okolo Hradce Je to tam. a nakonec ve dvojici zdárně dojeli. je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.7.2013 , 19:40   Citovat  

No CJi pokud chcete příště vyrazit na trasu,tak si zařiď svoje auto, protože panu organizátorovi Prckovi nesvitil pravý přední xenon a v zadním pravém taky jedna žárovka KO... Velmi šťastný

P.S. Fakt myslíte, že Georgino vydrží střízlivý až do soboty večer? HaHaaa
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2013 , 20:12   Citovat  

Bubaak napsal:

Aj my ďakujeme, bolo nám potešením přátele
Bez Teba by sme skončili zrejme posledný, pretože by sme žiadnu Hondu okrem NSX nepoznali Se stydím HaHaaa

CJMonty a spol:
Každopádne sa tešíme na budúci rok Je to tam.
Už sa síce opakujem, ale bolo to vážne super. Vďaka je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2013: Nocni Zavod - vysledky
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina