Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2013 - 26. - 28.7.
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 40, 41, 42  Další 
Zaslat odpověď

Strana 35 z 42
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 18:35   Citovat  

crxmann napsal:
LadyImagine napsal:
ještě chybí

f) nebyl jsem (a neštve mě to)

věř že si nikomu nechyběla. papa

nebuď zlej mravenec ona se jen třeba stydí to přiznat VTEC , tak dělá vofuky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 18:44   Citovat  

Marfi napsal:
Jediné co jsem z programu nestihnu byla COCKSOVA SWINGERS PÁRTY pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

No ale my byli ve stanu (v patek i v sobotu v noci) jen dva..ikdyz to mozna tak nevypadalo....kazdopadne cca 20kusu kibicu kolem stanu potesi..a ranni applaus slecne kdyz lezla ze stanu..jak z reklamy na MasterCard Velmi šťastný ..omlouvam se vsem, ktere jsme rusili,ale bohuzel ja jsem mesic v zahranici a jeden vikend zde tak jsme meli co dohanet HaHaaa
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 18:50   Citovat  

cocks napsal:
No ale my byli ve stanu (v patek i v sobotu v noci) jen dva..ikdyz to mozna tak nevypadalo....kazdopadne cca 20kusu kibicu kolem stanu potesi..a ranni applaus slecne kdyz lezla ze stanu..jak z reklamy na MasterCard Velmi šťastný ..omlouvam se vsem, ktere jsme rusili,ale bohuzel ja jsem mesic v zahranici a jeden vikend zde tak jsme meli co dohanet HaHaaa

kolem stanu bylo jen 12 lidí pořádnej výtlem
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 18:58   Citovat  

Dany napsal:
večer to vědělo 12 lidí .. ráno 200..Úsměv měl jsi největší sledovanost..Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 18:58   Citovat  

Dany napsal:

No tak hlavne ze vsichni zucastneni maji prehled HaHaaa
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 19:03   Citovat  

jen pindáme že sme se ... jak prohlásil loko mohli jen dohoňovat pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 19:07   Citovat  

R3S napsal:
večer to vědělo 12 lidí .. ráno 200..Úsměv měl jsi největší sledovanost..Velmi šťastný

Jsem si vsiml Velmi šťastný kdyz jsem stal ve fronte na sprinty a slecna z kiosku,sedici tam na ty maly tribune na me ukazala a hlasila "jo tak to je ten cocks jo?" ..tak jsem si rikal,kam se na me a pani cocksovou hrabe Dzambulka Velmi šťastný Kdo by to byl rekl,ze slaba dvouhodinovka v patek a hodinovka zcela bezne kopulace mwzi dvema jedinci homo sapiens vzbudi tolik ohlasu HaHaaa ..nechci ani vedet,jak ta story musela nabyt na objemu,nez se donesla k tomu dvoustemu posluchaci Velmi šťastný kazdopadne ranni potlesk nasi pulky kempu byl prijemnym uvitanim do noveho dne Velmi šťastný ..a mam diky tomu alespon nejakou naplast na me zlomene ego,jelikoz na moje auto se da jen koukat,vykonem vskutku neoplyva a i papirove mnohem slabsi vozy mi to na sprintech daly radne sezrat takze jsem odjizdel opravdu zlomeny..alespon ze to ma klimu kdZ uz nic jinyho..ach jo..ja ch i zase 124kW na tunu Bueee
   Návrat  
L-E-J-Č-I je teď offline  L-E-J-Č-I
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 19:10   Citovat  

Taky jsem slyšel že tam byla cena zlatého robertka... pořádnej výtlem
   Návrat  
Speedinka je teď offline  Speedinka
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 19:12   Citovat  

Za mě jedním slovem paráda. První Honday a doufám, že ne poslední. Okruh jsem nejela, ale i tak jsem měla husí kůži, jen jsem na to koukala Úsměv Bazén mi rozhodně nechyběl, v okolí bylo fajn koupání. A co se týče hajzlíků? nestěžuju si, lepší než kadibudka s pavoukama Velmi šťastný Místo bych neměnila OK
   Návrat  
civicpower je teď offline  civicpower
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 19:17   Citovat  

taky se tam snad za 3-4 roky ukážu muhehe Se stydím
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 19:18   Citovat  

L-E-J-Č-I napsal:
Taky jsem slyšel že tam byla cena zlatého robertka... pořádnej výtlem

pořádnej výtlem
to by sedelo, prej to byl rev jako kdyz ji lame kotnik, ja sem to neslysel, ale pritelkyne jo, prej to byl dobrej hereckej vyron pořádnej výtlem
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 19:30   Citovat  

cocks napsal:

Takovej Big Brother v primem prenosu;)
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 19:33  Naposledy upravil Lukas28 dne 29.7.2013 , 19:48, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Velmi šťastný pořádnej výtlem
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 19:36   Citovat  

Becky napsal:
pořádnej výtlem
to by sedelo, prej to byl rev jako kdyz ji lame kotnik, ja sem to neslysel, ale pritelkyne jo, prej to byl dobrej hereckej vyron pořádnej výtlem

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 19:39   Citovat  

1- na spanilce jsem byl asi někde ve 3/4 a první polovina trasy byl spíše sprint a to hned po výjezdu z areálu ... ale trasa dobrá s ohledem na možnosti okolí i na počasí
2- překvapilo mě že nebyli poháry za motokárovou sezonu pro 2 a 3 místa Tak to koukám! (jako loni)
   Návrat  
tukkan je teď offline  tukkan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 19:50   Citovat  

Cez den revali motory a v noci holky muhehe
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 20:04   Citovat  

Diky vsem lidem co poradaji tuhle akci OK .Na HD prijedu kamkoliv pac tam jedu kvuli lidem ktere pokazde strasne rad vidim Cool .Za rok,doufam na tom samem miste je to dobrý .
   Návrat  
Toubi je teď offline  Toubi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 20:13   Citovat  

Becky napsal:
pořádnej výtlem

Do teď jsem byl z Honday nadšenej, ale až teď jsem zjistil o co všechno jsem přišel, sakra pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
eecak je teď offline  eecak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 20:21   Citovat  

nevíte někdo pořadí sprintu 1600?
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 20:30   Citovat  

eecak napsal:
nevíte někdo pořadí sprintu 1600?

vzhledem k tomu,ze vetsina poradatelu tri dny temer nespala bych poprosil o trpelivost. Daver to zpracuje a zverejni, jen mu dejte chvilku na zotavenou.
   Návrat  
hometuner je teď offline  hometuner
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 20:35  Naposledy upravil hometuner dne 30.7.2013 , 0:07, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Honday na novym místě byl super je to dobrý . S mladou sem tam kempujem, takže záchodky, mycí žlaby a 2 sprchy naprosto v pořádku. Koupání v nedalékym rybníku výborný, byli jsme až u toho dalšího, kterej byl o pár minut chůze dál. Byly tam až na trochu bordelu na hladině krásně čistá voda, žádnej problém.

Občerstvení na jedničku, přišlo mi, že to bylo cenově hodně dobrý a docela velký porce. Žádný velký fornty a dlouhý čekání na jídlo. Občas sem si jen říkal, kde těch 500 lidí vlastně je Velmi šťastný. Jo a ještě se nikdo nezmínil (Velmi šťastný) o vynikající MALINOVCE, která tekla proudem, prostě pecka.

Motorky na okruh nepouštěli Tak to valím bulvy takže nemůžu soudit czechring a organizaci tam (nerejpu, je mi jasný, že na to nei orkuh určenej Úsměv, ale cožpak svezl bych se tam), ale podívaná na závodící auta byla často napínavá Úsměv, bylo na co koukat. Parádní byla taky výstavka Honda veteránů, akorát mi skoro připadalo, že to moc lidí až tak nezajímá...přitom to byly krásný kusy. Tradiční minisoutěže byly fajn, u soutěže v pití piva jsme se myslim si všichni dobře bavili Velmi šťastný Velmi šťastný (hvaně barman ala Lorenzo Lamas zaperlil, když do sebe v mžiku demonstartivně otočil půliltra a pak toho Primátora vyprsknul i nosem Velmi šťastný Velmi šťastný.

Na sprinty se nemusí nikam odjíždět, okruh je prostě přínos, víc než ten bazén (ačkoliv jě to na úkor třeba rodin s dětma, nebo polehávačů u vody), určitě je to dobrý místo, a bylo i skvělý ozvučení a výběr písniček prostě sednul pokaždý.

Díky všem organizátorům za vynaložené úsilí a skvěle odvedenou práci OK OK OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 20:44   Citovat  

hometuner napsal:
Jo a ještě se nikdo nezmínil (Velmi šťastný) o vynikající MALINOVCE, která tekla proudem, prostě pecka.

malinovka sa riesila uz aspon 2 strany nazad .
   Návrat  
Prcek je teď offline  Prcek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 21:16   Citovat  

Dany napsal:

Sice nás bylo dvanáct, ale ani jednoho z nás nenapadlo to dokumentovat Velmi šťastný mohli jsme mít luxusní video ze srazu
   Návrat  
Parker je teď offline  Parker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 21:17   Citovat  

tukkan napsal:
malinovka sa riesila uz aspon 2 strany nazad .

Myslím, že to byla ironie Úsměv Proto ten smajlík
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 21:21   Citovat  

Jinak teda taky přidám nějakej feedback...dlouho jsem zvažoval, zda to psát nebo ne..nechci, aby nějaká místy negativní zpětná vazba nevyzněla, jako že si nevážím práce lidí, kteří do pořádání této akce dávají opravdu vše a v tom vedru měli (jistě nejen) můj respekt.....a je to v podstatě stejně jedno, na HonDay pojedu vždycky ikdyby to bylo bez záchodů, bazénu, sprch, okruhu a bůhví čeho ještě..jezdím tam hlavně kvůli lidem a společnému zájmu, jež nás všechny spojuje...tedy Honda ...na druhou stranu mě už v době oznámení místa konání akce tahle volba dost překvapila, byť v poslední době byly nějaký drobný komplikace s tím majitelem/provozovatelem kempu ve Svijanech.
Takže....
- bazén..se tu řešil už stokrát, v tomhle počasí na něj asi myslelo hodně lidí a ikdyž kolem se dalo všmožně koupat (a díkybohu za ty dvě sprchy na místě ty byly fakt k nezaplacení-díííky moc ) tak to mělo za následek, že se půlka osazenstva střídavě po skupinkách vytrácela k vodě a tudíž nebyla taková účast na programu, navíc pokud šel člověk k vodě, tak prostě nemohl slyšet jakej bude program, jelikož v tištěné podobě neexistoval (měl jsem zato, že byl vždycky u těch papírů jako spanilka atd? ) ..a když jsem se párkrát dotazoval, co kdy bude, případně registrace na jízdy atd, tak nakonec jako nejlepší varianta vyšlo celý den se pařit v kempu jelikož to Crxmann samozřejmě všechno říkal, ale to nešlo v tom počasí vydržet tudíž nikdo nevěděl nic přesně a z mého pohledu to bylo takový trochu chaotický..na druhou stranu, kterej "autosraz" má v areálu bazén ? Asi žádnej..jen zhejčkanost..přesto bod pro Svijany..
- značení (jel jsem od Předměřic tzn před HK velký kruháč směr Náchod) nebylo žádné, bylo pouze z druhé strany, takže v pátek v noci jsem lezl ke zdi se ptát hochů, kteří byli uvnitř, jak se tam vlastně dostanu Velmi šťastný ..na druhou stranu jsem se taky mohl pořádně podívat na mapu zde nebo si to dát do navigace Se stydím
- příjezdová cesta..vzhledem ke snížení většiny aut bylo o zábavu postaráno, ale nakonec se to překvapivě dalo, jen při spanilce hrál ten rygol mezi hlavní asfaltkou a cestou do areálu asi velkou roli, protože auta přede mnou začala ujíždět a já (a předpokládám že i ostatní) rychlostí šneka přejížděli ten rantl aby se autu něco nestalo...to pak člověk těžko hlídá auto za sebou, když má co dělat, aby dojel to před sebou Smutný
- WC ..naprosto v pohodě..nechápu, že někomu vadí TOITOIky...byly čisté, povětšinou neobsazené a až do sobotní noci tam byl i papír...o vůni se netřeba bavit..bože jsme snad lidi ne.udělám si obloženou mísu a pohoda...navíc dobře umístěné že tam nebylo vedro OK
- občerstvení naprostá bomba...i po půlnoci stále bylo něco na zub i k pití, obsluha příjemná, ceny v pohodě...a ta malinovka je to dobrý
- okruh asi velká pecka, ale letos poprvé jsem byl přítomen pouze jako divák (110kW/1500kG) Bueee ..tudíž jsem dával přednost pohodovému posezení u škopku či grilu s přáteli..
- Honda muzeum bylo exkluzivní, tak stará auta v takovém stavu....neuvěřitelné ! OK

..toliko nějaké postřehy...každopádně jsem byl moc šťastnej, že jsme se zase všichni sešli a že se vše obešlo bez nehody a těším se na další ročník...tak trochu jsem i já vám připravil nejednu vtipnou chvilku převážně v pozdních nočních hodinách a 1. místo v poháru oberta Rosenberga mě velmi těší Úsměv Každopádně budu moc rád, když bude třeba nějaké hlasování, jelikož přes spoustu nových věcí bych byl jednoznačně pro Svijany, všechny předchozí ročníky, kterých jsem se účastnil, byly podle mě nesrovnatelné s letošní akcí, kromě již tolikrát omílaného místa konání je tam velmi znát to desetiletý pilování všeho na míru a je to tam prostě všechno dotažený k dokonalosti podle mě.......ale přijedu i na Severní pól Úsměv ..ještě jednou díky všem za tuhle super akci Chápeš!
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 21:27   Citovat  

Na Honday jsem jel uz po pate v rade, jako vzdy od patku do nedele. Pocasi letos bylo extremni, takze jsem nezvladl vic nez jen popijet vecer a pres den utikat k vode, ani spanilku jsem letos nejel. Smekam pred organizacnim tymem, ktery nemel tu moznost se jit schladit. Jako konstruktivni kritiku bych poznamenal jen tri veci

- ToiToi jsou snesitelne, pokud jsou vyvezene, v patek jsem ten pocit nemel, ale nastestni v sobotu dopoledne byl stav napraven.
- Skoda ze se oficielne nedalo opustit areal blize k vodni plose, nastesti jsme nasli skviru v plote a na podruhe/potreti jsme si cestu zratili, ale bylo to takove partyzanske (nastesti te skviry snad nevyuzil zadny nekaly zivel), chapu ze to asi neslo udelat jinak, nejsou lidi co by hlidali dalsi vchod, mozna priste zvolit vratnici jinde.
- Sprchy s korytky na vodu se ukazali jako dostacujici, jen se to okolo zacalo bahnit, takze pristup k vybaveni se behem vikendu zhorsoval, bohuzel nevim jak to resit lepe, chapu ze v danou chvili to lepe vymyslet neslo.

Rad bych vyzdvihnul catering - priznive ceny, velmi dobry pristup obsluhy, rozumny sortiment.

Na prvni pokus se Vam to povedlo zvladnou velmi slusne, drzim palce a preju pozitivni posun v pristim roce. Myslim ze okruh akci posouva o hodne dal a pristi rok si na ni snad i zajezdim.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 21:28   Citovat  

Parker napsal:
Myslím, že to byla ironie Úsměv Proto ten smajlík

A hlavne Malinovka bola neprekonatelna Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 21:43   Citovat  

cocks napsal:

- značení (jel jsem od Předměřic tzn před HK velký kruháč směr Náchod) nebylo žádné, bylo pouze z druhé strany, takže v pátek v noci jsem lezl ke zdi se ptát hochů, kteří byli uvnitř, jak se tam vlastně dostanu Velmi šťastný ..na druhou stranu jsem se taky mohl pořádně podívat na mapu zde nebo si to dát do navigace Se stydím

Tak tobě jsme to radili Úsměv Hlavně žes trefil
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 21:54   Citovat  

DrSlimm napsal:

- ToiToi jsou snesitelne, pokud jsou vyvezene, v patek jsem ten pocit nemel, ale nastestni v sobotu dopoledne byl stav napraven.

Toiky byly podle mě v pohodě. Tady všichni dělaj jako by nikdy nebyly na nějakým fesťáku. A jestli nebyly, tak by si měli na nějakej zajet aby viděli, jaký to bylo na H-day luxusní Úsměv

DrSlimm napsal:

- Sprchy s korytky na vodu se ukazali jako dostacujici, jen se to okolo zacalo bahnit, takze pristup k vybaveni se behem vikendu zhorsoval, bohuzel nevim jak to resit lepe, chapu ze v danou chvili to lepe vymyslet neslo.

Tohle se stane vždycky i na každym fesťáku. Podle mě je jednoduchý řešení a to vyskládat tam po zemi palety. Tím by se vytvořila takový zvýšená "podlaha" a vymezil by se i "umývací prostor"
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2013 , 22:16   Citovat  

Toubi napsal:
Tak tobě jsme to radili Úsměv Hlavně žes trefil

..jo tak to vy jste mi radili HaHaaa diky hosi Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz