Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2013 - 26. - 28.7.
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40, 41, 42  Další 
Zaslat odpověď

Strana 39 z 42
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 15:17   Citovat  

taky bych chtel vsem podekovat za vybornou akci. Sice Svijany byly Svijany, ale tohle nam otevira dalsi nezkutecne moznosti, hlavne jak psal Danny, kdyby prselo tak sou k dispozici uly, coz mi prijde jako velke +. Urcite se vse jeste vypiluje a bude to jeste lepsi, pak si bude rikat jak sme v tehc Svijanech u toho zaplivanyho bazenu mohli vubec existovat Velmi šťastný
za me velice dobre, moc sem si to uzil a moc se tesim na dalsi rocniky je to dobrý Je to tam.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Vaciii je teď offline  Vaciii
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 19:12   Citovat  

Taky si dovolím pár vět Úsměv

1) Okruh..Těšil jsem se, jak si zajezdím, ale bohužel.. Když jsem viděl samé D16 a výš, tak jsem si řekl, že to nemá cenu se tam honit s někym, kdo mi nadělí 10 vteřin na kolo..Ať už dual race bo normal Úsměv Nicméně S 1.4iS a 17" kolama, co bych si chtěl dokazovat Velmi šťastný I tak, podívaná SUPER!!

2) TOIky.. Co jako, sice smrděly (naštěstí jen zevnitř, venku to kolem nich šlo Velmi šťastný), ale když potřebuješ, tak se dá i to prkno obložit toaleťákem a nesedíš na potu cizí kiss me ..

3) Sprchy.. Kde byl problém? Přítelkyně se tam v SO ráno v 6 šla osprchovat, namydlinkovat, umejt vlasy a stihla i kondicionér Velmi šťastný A to mi tady málem ukousla nohu, že jestli jí nevezmu kanistr s čistou vodou, tak nikam nejede.. Pokaždý, když jsem šel kolem sprchy, jsem si pocákal hlavu a byl jsem spokojenej.

4) Voda na koupání.. Od areálu nalevo byly 2 rybníky. Ten o 150 metrů dál byl přiměřeně čistej a koupání super. Od kempu doprava byla pískovna, vzdálená stejně jako rybníky. Voda asi tak 3x čistší než v rybníku. Byli jsme s Libereckou partičkou u vody za víkend asi 4x, dokonce jsem si i zaskákali na provazový houpačce do vody, pak teda i z tý 5m vysoko větve HaHaaa .

5) Catering a jídlo.. Prostě na pohodu. Systém stravenek a objednávek byl vychytanej. Lepší stravenka na jistotu v kapse a v neděli zbytky jídla zdarma než pocem Svijany snídaně pomalu za pětikilo.. (přehánim, já vim, ale jako přirovnání poslouží dobře). Jinak kdo chtěl, grilů bylo dost si myslím. Úsměv

6) Organizace.. Osobně bych to asi neuměl udělat napoprvé lépe!! Byl jsem maximálně spokojený až na pár detailů jako je třeba přesnější harmonogram přístupný "veřejnosti" i jindy, než když si moderátor zrovna vzpomene Velmi šťastný To samozřejmě myslim v dobrém, CRXMANN stejně jako loni na jedničku pořádnej výtlem. Víšjak, prostě teď vim, že když se půjdu koupat, tak mi ve 3 neuteče střelba ze vzduchovky a hned potom třeba výměna prahů..ehm, kola nějakym německym heverem na čas Velmi šťastný Jo, sms informační systém by tomu dal teprve pecku..ta účast v minisoutěžích by pak určitě zažila změnu.

7) Spanilka.. Loňská zkušenost mi stačila k tomu, abych letos ze stejného důvodu nejel. Spanilá jízda prostě neni drag race za každou zatáčkou. Na to se můžu tak třeba wc. Nevim, čí je to chyba, rozhodně by to ale chtělo vychytat, rád se jí za rok zůčastním! Když budou lidi rozumný a budou se chtít maximálně a né víc jak předpisově táhnout za 1.4kou, klidně si stoupnu na Pole Position..Úsměv

Cool Cena.. Návrh předprodeje by mi vyhovoval. Gold zaplatím tak i tak. Nějaký ty stováky navíc si umí sehnat každej. Za takhle luxusně strávenej víkend s partou přátel zaplatim klidně členství "gold exclusive +500 honday free".

9) Motokáry.. No těšil jsem se na ně jak malej kluk..když jsem viděl tu cenu a třeba i absenci časomíry, tak jsem sklopil uši, šel pod sprchu, na malinovku a do pískovny.

10) Tramtadadáááá.. Díky všem organizátorům za skvělej víkend, protože na všechno ostatní je tu mastercard. Těšim se na další ročník!
   Návrat  
isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 19:34   Citovat  

Honda Souhlasím,moc pěkně napsaný je to dobrý
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 19:41   Citovat  

Vaciii napsal:
Spanilka.. Loňská zkušenost mi stačila k tomu, abych letos ze stejného důvodu nejel. Spanilá jízda prostě neni drag race za každou zatáčkou. Na to se můžu tak třeba wc. Nevim, čí je to chyba, rozhodně by to ale chtělo vychytat, rád se jí za rok zůčastním! Když budou lidi rozumný a budou se chtít maximálně a né víc jak předpisově táhnout za 1.4kou, klidně si stoupnu na Pole Position..Úsměv

budu sledovat dění okolo spanilky, bojovat za její nezrušení a s radostí přiložim ruku k dílu pokud půjde o samotnou realizaci. Tudíž budu jedině rád, když se na 12. hondayi jakožto příznivce pomalý spanilky zůčastníš s námi a výletnim tempem se ukážem okolí přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Civinka je teď offline  Civinka
2 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 20:42   Citovat  

83427 napsal:
budu sledovat dění okolo spanilky, bojovat za její nezrušení a s radostí přiložim ruku k dílu pokud půjde o samotnou realizaci. Tudíž budu jedině rád, když se na 12. hondayi jakožto příznivce pomalý spanilky zůčastníš s námi a výletnim tempem se ukážem okolí přátele

Jsem pro všema deseti!!! přátele
   Návrat  
Slivka je teď offline  Slivka
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 22:00   Citovat  

V priebehu dnešného dňa som ešte uvažoval nad HD a hlavne nad Danyho organizáciou a rád by som k tomu doplnil aj pozitívne veci. Priznám sa, že keď som to písal, bol som pekne nahnevaný a aj sklamaný a nad žiadnymi pozitívami som neuvažoval. Mal som si dať pár dní na vychladnutie, ale bohužiaľ som to neurobil a tak som uviedol len negatíva. A to pritom sám nemám rád, ak niekto len kritizuje moju prácu napriek tomu, že zďaleka nie všetko stálo za wc . naštvanej

Za to, že som uviedol len negatíva sa
Danymu verejne ospravedlňujem

a dúfam, že som ho veľmi neznechutil. Vážim si jeho prácu a aj prácu ostatných organizátorov, ktorí tomuto HD cirkusu obetovali svoj voľný čas a to bez nároku na honorár, čo bol v tom pekelnom teple nadľudský výkon. Takže Dany a spol: Respect je to dobrý

Za kritiku sa ospravedlňovať nebudem, pretože to čo som uviedol mi naozaj vadilo a myslím si, že je to priestor na zlepšenie.

Dovolím si ale doplniť pozitíva Danyho organizácie:
  • trať bola pripravená už v piatok večer a prví nedočkavci sa mohli povoziť už v tento večer a to dokonca zadarmo. Ja som medzi nimi nebol, nakoľko som bol príliš lenivý prekladať veci z auta do stanu, aby som sa mohol povoziť a potom späť zo stanu do auta, aby sme mohli spať Se stydím

• rýchlosť, s akou Dany a jeho banda (nebudem písať názov, aby ma Marfi znova neobvinil z reklamy HaHaaa ) prestavali trať z A na A+B a potom aj na šprinty, bola neskutočná. Nevšimol som si, ale predpokladám, že ste použili nejakú techniku, alebo je Marfi až taký silák? to mi hlava nebere HaHaaa

• fakt, že jednotlivci z kategórie Unlimited sa mohli za zvýšenej opatrnosti povoziť so skupinou Normal. Sám som to využil a mohol som 15 minút krúžiť po trati za Bobrom a sledovať, ako sa mu s každou zákrutou zvyšuje sebavedomie a rýchlosť ich prejazdu, ako aj množstvo modrého dymu za autom :twisted:

• Dany dvakrát pozdržal jazdy, raz aby som sa mohol presunúť z mávacieho stanoviska k autu a potom aj s autom na trať a druhýkrát keď videl, že si ešte prestavujem tvrdosť podvozku přátele

• rovnako sa mi páčilo, že každý náznak akejkoľvek neposlušnosti na trati Dany ukončil hneď v začiatku

• no a najväčším pozitívom celého HD je, že vďaka Danyho organizácii a disciplíne vodičov nedošlo na okruhu k žiadnemu zraneniu a ani k žiadnemu karambólu. Nerátam ten “incident” s Accordom 8G, nakoľko Dany nemohol predpokladať, že sa kategórie Normal zúčastnia aj Honda aerolínie s Accordom 8G a pokúsia sa preletieť mostík Úsměv

Ešte raz sa Danymu ospravedlňujem za nepríjemnosti a vážim si prácu a čas, ktorý obetoval tomu, aby sme sa mohli všetci bezpečne a podľa možností aj do sýtosti vyšantiť na okruhu a to aj tí, ktorí pôvodne na okruh vôbec nechceli. A chápem, že nie je možné uspokojiť každého a a občas sa nájdu aj obete.

Dnes som pochopil ešte jednu vec a to, že organizovať akúkoľvek masovú akciu znamená neustále vyvažovať dve skupiny ľudí, spokojných a nahnevaných a v podstate sa snažiť udržať tú skupinu nahnevaných v početnej menšine.

Ešte raz ďakujeme (Ja a Lucka) všetkým organizátorom a pevne dúfame, že budúci rok to bude znova na nejakom ringu Je to tam. je to dobrý

P.S.: Ako kompenzáciu ponúkam Danymu jazdu v ATR na mieste spolujazdca v kategórii Normal Se stydím HaHaaa
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 22:09   Citovat  

Slivka: je to dobrý
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 23:49   Citovat  

Dospěl čas, abych taky poděkoval kouř

- převelice děkuji své drahé půlce Cheerion za to, že nám s H-C a shopem vůbec pomáhá, bez ní by to stálo za starou bačkoru. Samozřejmě jí také děkuji, že se starala o mě, patrně bych za bačkoru stál taky Velmi šťastný
- obří díky Dejfovi a jeho ženě Alence za kompletní a bezchybné menežování vjezdu, jakož i noční hlídky, dovoz/odvoz věcí, stěhování aut do pozdních hodin ... prostě strašně práce, co není nikde vidět přátele
- sakra díky crxmannovi, že to všechno hodil na své hlasivky a jako vždy podkreslil atmosféru celého HONDAy
- sopťovi megadíky za kompletní zařízení věcí do shopu a vůbec všechnu grafiku na HONDAy, která se dodělávala v polních podmínkách a na poslední chvíli, také za pomoc s nakládáním a vykládáním všeho možného s Dejfem a Alčou
- také velké díky Danymu, který nám nezjištně pomohl HONDAy dostat o několik levelů výš a že nám i aktivně-fyzicky pomáhal, přestože mohl jen ukazovat
- Danyho parťákům velmi děkuji za opět nezjištnou pomoc při registracích a organizaci okruhových jízd
- Hellbíkovi a CJMontymu, za parádní noční závod a pomoc na vjezdu a při nočních službách
- Prckovi děkuji za pomoc všeho druhu ... (za ten kabel máš puntík, ale snažil ses HaHaaa)
- Civince moc děkuji za pomoc v shopu, bez ní by to Cheerion neměla šanci zvládnout
- žitnyp-ovi děkuji za freewifi, záchranu v podobě tiskárny a nabídku všeho do 30ti minut Velmi šťastný
- Karlovi Pohnerovi, alias řediteli CzechRingu mimo jiné velké díky za zařízení armatur pro připojení žlabů a sprch
- Mulderovi a bandě z Honda Classic děkuji za parádní Honda Muzeum (už se těším na příští skvosty!!)
- Cruiser a Georgino nám v neděli pomohli uklidit vjezd, za což jim také patří díky
- 665+1 děkuji za pomoc na sprintech, především za vyhlášení zamotaného kabelu "no to sme v pr..." pořádnej výtlem
- DJ Standovi za produkci, techniku a že to tam sám vůbec vydrží, celý dny
- agentuře SAXANA a paní majitelce velké díky, že dokázali nastavit laťku stravování tak vysoko ... příští rok

Všem ostatní děkuji za účast, že jste nekravili.

Těm co v noci nutně vytáčejí motory a mají potřebu hudební produkce do 5ti ráno, těm zase až tak moc neděkuji Úsměv

A prokletí sesílám na člověka, který Idahovi ukradl krabici se šroubováky ... vědět, kdo to je, tak mu seberem Hondu a necháme ho potupně jezdit škodovkou naštvanej ... okrást vlastní rodinu je fakt přes čáru.

Jo a taky mám prej proklínat člověka, co nám ukradl plachtu u vjezdu ... jestli je od nás, nechť shnije v zapomenuté toitoice na sluníčku naštvanej

Tož tak ... příští rok, podobný čas, snad i stejné místo, se doufám shledáme v počtu ještě vyšším je to dobrý

H+
   Návrat  
Civinka je teď offline  Civinka
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2013 , 23:58   Citovat  

Daver je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.8.2013 , 0:24   Citovat  

Daver: Myslím, že si můžeme děkovat navzájem Úsměv Je jasné, že bez Tebe a Tvé ženy by to nešlo a naše drobné spory myslím přinesli vyvážené a správné reakce na vzniklou situaci

Dejf: Ano vím, že spolupráce se mnou je složitější, ale kdo to jednou zkusí, nechce už nic jiného Velmi šťastný

Slivka: Děkuji i za pozitiva, každopádně na ty negativa se zkusím (snad příště) zaměřit...
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.8.2013 , 5:19   Citovat  

Malinofka
Velmi šťastný
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.8.2013 , 7:59   Citovat  

SaKaL napsal:
Malinofka
Velmi šťastný

to je úroveň jak na nově Tak to valím bulvy sem na to neměl vůbec klikat. jsem se akorát zbytečně vytočil
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.8.2013 , 8:00   Citovat  

šakal: ted jsem to chtel postnout - holt jsem dneska surfoval pozde pořádnej výtlem
a kdyz uz jsem tady tak bych chtel organizatorum vzkazat, ze jsou prďáci.
Byl jsem tam chvilku rano, a dve hodiny odpoledne. Mozna to melo nejaky mouchy, nicmene kdyz jsem tam prisel a videl jsem uly, mezi nima káry, prach, roštěny u sprchy, catering, výstavku jebek a za tim rvouci auta na okruhu, rikal jsem si, ze takhle ma vypadat sraz fanousku aut.....
   Návrat  
civicpower je teď offline  civicpower
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.8.2013 , 8:24   Citovat  

SaKaL napsal:
Malinofka
Velmi šťastný

teď jsem to chtěl sem dal Velmi šťastný
   Návrat  
TargaMan je teď offline  TargaMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.8.2013 , 8:47   Citovat  

I ty jeden, nejak jsme se nepotkali......a cim jsi dorazil kouř

kandik napsal:
šakal: ted jsem to chtel postnout - holt jsem dneska surfoval pozde pořádnej výtlem
a kdyz uz jsem tady tak bych chtel organizatorum vzkazat, ze jsou prďáci.
Byl jsem tam chvilku rano, a dve hodiny odpoledne. Mozna to melo nejaky mouchy, nicmene kdyz jsem tam prisel a videl jsem uly, mezi nima káry, prach, roštěny u sprchy, catering, výstavku jebek a za tim rvouci auta na okruhu, rikal jsem si, ze takhle ma vypadat sraz fanousku aut.....
   Návrat  
RedX je teď offline  RedX
PříspěvekZaslal: 1.8.2013 , 9:37   Citovat  

Na sprinty už jsem nebyl, ale předpokládám že bylo použito nějaké signalizační startovací zařízení - myslím že nějaký semafor by se hodil i pro start duelů. Slečna fajn, ale jsme na okruhu, ne na ulici.

Může mi někdo prozradit nicky dvou borců s šedým a černým CTR7g? To byl skvělý souboj.

A co dělal zyx (congrats btw) vzadu za stromy, jak se jen zvedl oblak prachu a za chvíli přijela preluda zaprášená? To napětí na tribuně během toho HaHaaa

Staré hondy - neuvěřitelné. Ta bílá prelude Tak to koukám! Tak nízká, tak perfektní..

Za mě jasný OK Moderování, hudba, jídlo, okruh.. vše skvělé. Hygiena dostatečná. Dámské toie by se mohly dát všechny vlevo, aby si člověk nemusel pořád hlídat cedulku, jestli jde na správnou. Jo a nechápu lidi co po sobě nevyhodí kelímek nebo něco jiného, prostě nechápu.

Honda zdar
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.8.2013 , 9:44   Citovat  

RedX: jo s tema kelimkama tě chápu a to je to samé jako když jsem v neděli rano šel dát malinovku a sednu si na ty lavice označené Primator takze jsem pochopil ze to byly lavice co ptarili k vycepu a na stole byly napsaná jmena některých čelnů s tím že tam chlastali a Honda... Jak neandrtálci, fakt Tak to valím bulvy
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
PříspěvekZaslal: 1.8.2013 , 9:46   Citovat  

Šedé CTR - LK7R, černé bych řekl že byl jarka VTEC
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.8.2013 , 9:59   Citovat  

TargaMan napsal:
I ty jeden, nejak jsme se nepotkali......a cim jsi dorazil kouř

normalne ropěnou ne? dyk ja v soucasnosti ani jinou hondu vubec, ale vubec nemam...... Velmi šťastný
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.8.2013 , 11:08   Citovat  

Daver napsal:
Šedé CTR - LK7R, černé bych řekl že byl jarka VTEC

jojo jarka je to dobrý
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.8.2013 , 11:09   Citovat  

Něco málo za mě Úsměv

Byl to můj 3. HD a musim říct, že absolutně nejlepší. Ačkoliv byl CzechRing mou první okruhovou zkušeností, náramně jsem si to užil a pobavil se s autem.

Svijany sice měly své kouzlo, ale byly už vyzkoušené a hodně odladěné. Jenže už nám začínaly být těsné a sice mají bazén, ale umíte si představit, jak by vypadal, kdyby se do něj v těchto vedrech nahrnulo 500 Hondařů a x desítek místních? Smutný O nedělním letišti bez sprch či vody nemluvě.
Hygienické zázemí sice mají mnohem lepší, ale v sobotu či v neděli to zrovna taky nebyl med KO Nemluvě o cateringovém zázemí, resp. o přístupu provozovatele to snad ne

Věřím, že po prvním ročníku na CzechRingu, který byl silně ve znamení improvizace, se budou ty následující markantně zlepšovat. Konstruktivních podnětů zde bylo napsáno dost a spousta z nich neni nijak složitá. Jsem přesvědčený, že řadu negativních pohledů způsobilo extrémní počasí, se kterým ale ani organizátoři nic dělat nemohou. A v tomhle počasí by to bylo peklo kdekoliv. O to víc si cením připraveného záložního plánu na deštivé počasí.

Pokud někomu vadil bordel či špína, byli jsme to jen mi kdo ho vytvářeli, stejně tak noční hluk či roztrhání spanilky. Vše je to jen o nás a o tom jak jsme sobečtí či bezohlední. Takže by si měl každý nejprve sáhnout do vlastního svědomí a podívat se na to jak se choval on sám, jak se na akci tohoto druhu připravil, aby si ji užil v komfortu, který sám vyžaduje.

O tom kde se akce bude konat a jaké tam je zázemí jsme věděli všichni dlouho dopředu, stejně tak bylo už x dní předem jasné, jaké tam nejspíš bude počasí. Nemůžu očekávat komfort min. 3* penzionu za 350,- na 3 dny s tím, že JÁ přijedu a VY se mi postarejte o komfort a zábavu KO Tohle byl asi nejsmutnější názor, který zde zazněl Smutný A věřím, že určitě vlil organizačními týmu plno elánu do další nezištné práce pro klub Tak to valím bulvy

Že je co zlepšovat je jasné, že to bude něco stát také. Takže když to jen trochu půjde rád se zapojím minimálně tím, že si zaplatím vyšší vstupné a když to půjde tak i přispěním vlastní energií...

Na závěr:
VŠICHNI POŘADATELÉ, SMEKÁM PŘED VÁMI, JAK ZA SNAHU A NASAZENÍ PRI ORGANIZACI A ZABAZPEČOVÁNÍ CO NEJHLADŠÍHO PRŮBĚHU, TAK PŘI REAGOVÁNÍ NA ZDEJŠÍ NE VŽDY SPOKOJENÉ PŘÍSPĚVKY! je to dobrý
DĚKUJI VÁM VŠEM ZA SKVĚLÝ VÍKEND A TĚŠÍM SE NA HONDAY 12. NEJLÉPE NA STEJNÉM MÍSTĚ. Počítejte ode mě minimálně se stejnou pomocí jako letos přátele
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.8.2013 , 15:38   Citovat  

RedX napsal:
Na sprinty už jsem nebyl, ale předpokládám že bylo použito nějaké signalizační startovací zařízení - myslím že nějaký semafor by se hodil i pro start duelů. Slečna fajn, ale jsme na okruhu, ne na ulici.

Může mi někdo prozradit nicky dvou borců s šedým a černým CTR7g? To byl skvělý souboj.

A co dělal zyx (congrats btw) vzadu za stromy, jak se jen zvedl oblak prachu a za chvíli přijela preluda zaprášená? To napětí na tribuně během toho HaHaaa

Staré hondy - neuvěřitelné. Ta bílá prelude Tak to koukám! Tak nízká, tak perfektní..

Za mě jasný OK Moderování, hudba, jídlo, okruh.. vše skvělé. Hygiena dostatečná. Dámské toie by se mohly dát všechny vlevo, aby si člověk nemusel pořád hlídat cedulku, jestli jde na správnou. Jo a nechápu lidi co po sobě nevyhodí kelímek nebo něco jiného, prostě nechápu.

Honda zdar

zyx byl rychlej v zatacce a pomalej na rukach,takze to poslal bokem mimo trat Se stydím .nastetsti se nic vazneho nestalo.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.8.2013 , 17:02   Citovat  

kandik napsal:
normalne ropěnou ne? dyk ja v soucasnosti ani jinou hondu vubec, ale vubec nemam...... Velmi šťastný

Hlavně nelži jo, nelži ... ty, ty ... ty jeden ... Je to tam. přátele
   Návrat  
hometuner je teď offline  hometuner
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.8.2013 , 18:42   Citovat  

master88 napsal:
twl tak to bych se hádal... novopacký višňový... primator weisen.... obyč hnus gambo nebo plzeň... tj jako všecko stejný? naštvanej

viděl sem tam borce, co si z toho udělal Radlera - Primátor s malinovkou do kelímku půl na půl HaHaaa Velmi šťastný Velmi šťastný , proti gustu.....

...dal bych si malinovku, když už je o ní řeč
   Návrat  
Dee-Ell je teď offline  Dee-Ell
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.8.2013 , 18:58   Citovat  

tudy odkaz Češi našli zapomenuté kouzlo malinovky plné bublinek
Lucy
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.8.2013 , 19:11   Citovat  

Dee-Ell napsal:
http://www.novinky.cz/finance/309274-cesi-nasli-zapomenute-kouzlo-malinovky-plne-bublinek.html Češi našli zapomenuté kouzlo malinovky plné bublinek
Lucy

Si objevil Ameriku ale az po dalsich xx lidech Hihi
   Návrat  
Dee-Ell je teď offline  Dee-Ell
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.8.2013 , 19:17   Citovat  

dyz uz objevila je to dobrý
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.8.2013 , 19:25   Citovat  

rotker napsal:
Nechci aby to vyznělo hnusně a rozjel se flame, ale ono by stačilo, kdyby většina zúčastněných měla zaplacené alespoň nějaké členství, to by rozpočtu asi pomohlo daleko výrazněji a hlavně by to byl předem jasný rozpočet, než zvednout vstupné a potom koukat, že přijelo jen 100 aut a vybralo se méně než jindy a zároveň byl pronajatý okruh, delší sprint dráha, sprchy s telou vodou, bazén, navoněné toaleťáky atp. Tohle je jak píše Daver slušnej hazard...každopádně všichni z těch co apelují na lepší služby, bazény a benefity by si měli sáhnout do svědomí co pro to udělali oni sami...z mého pohledu by se ze vstupného na Hday měly uhradit už jen nečekané náklady a nějaký poplatek organizátorům, protože ruku na srdce kolik lidí tady by to dělalo zadarmo, obětoval tomu svůj čas a pár dnů dovolené, palivo, energii atd.

500kč za rok, skoro 42kč za měsíc.. pár kaček za tolik informací, kamarádů a radosti je to dobrý
a výhody kartičky v Autokelly? jen na slevách za plniče se mi kartička zaplatila svatoušek
   Návrat  
Davee je teď offline  Davee
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.8.2013 , 19:47   Citovat  

Vaciii napsal:
Taky si dovolím pár vět Úsměv

1) Okruh..Těšil jsem se, jak si zajezdím, ale bohužel.. Když jsem viděl samé D16 a výš, tak jsem si řekl, že to nemá cenu se tam .....!

Chtěl jsem se rozepsat o tom jaké to bylo, ale když čtu tohle, tak souhlasím, okruh kategorie 1.4 by byla super, jídlo,toiky, sprchy super k rybníkum bzch přidal 4km vydálené městské láyně, výřivky, bazen s vlnama za 160 na 2 hod,super.

noční závod,sice bloudění ale super zábava Úsměv Spanilka je vždy o lidech, ale fajnová Úsměv
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.8.2013 , 20:17   Citovat  

Dneska sem musel;)

image.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
image.jpg, 1.71 MB
   Návrat