Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 95, 96, 97 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 96 z 333
isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.7.2013 , 16:15   Citovat  

Honda Z nějakého důvodu a takhle to neposoudim vypadá,ze deska jde na kotouč nakrivo Ble . Což mi nějak hlava nebere,ještě se mi to nestalo. Každopádně bych to,i kdyz se ti to nebude líbit rozhodil. Možná ze se zadrhavaji ty nerezové plíšky pod a nad deskou. Se stydím . Pad retainers. Ještě me napadá,jak jsou ty desky natřené,tak vadí origo barva po stranách.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
angel.CZ je teď offline  angel.CZ
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.7.2013 , 17:06   Citovat  

[quote="isulsten"]Honda Z nějakého důvodu a takhle to neposoudim vypadá,ze deska jde na kotouč nakrivo Ble . Což mi nějak hlava nebere,ještě se mi to nestalo. Každopádně bych to,i kdyz se ti to nebude líbit rozhodil. Možná ze se zadrhavaji ty nerezové plíšky pod a nad deskou. Se stydím . Pad retainers. Ještě me napadá,jak jsou ty desky natřené,tak vadí origo barva po stranách.[/quote]

takže rozebrat, pročistit i pod deskami a znovu nahodit jo ?
   Návrat  
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2013 , 17:59   Citovat  

jak poznam že mi funguje alarm? Asi by mela blikat kotrolka mezi palivomerem a ukazatelem teploty ale ta nebliká znamená to že je nefunkční? Úsměv co se s tim da delat? nebo jak to teda zjistit? Úsměv a taky mate na vnitrnim zpetnem zractku ze spodu tu packu ktera by mela neco delat aby vas v noci neosilnovaly svetla? co ma delat me se jen prizvedne a vidim tim padem strop auta coz je nejaké divné ne? nebo se pletu? Úsměv
   Návrat  
fuck3rkkt je teď offline  fuck3rkkt
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.7.2013 , 18:14   Citovat  

Ja alarm zkousel tak ze jsem se pres dalkovy zamknul v aute a asi po 30s kdyz prestana rychle blikat kontrolka u zamykaciho koliku na dverich tak jsem ho rucne vytahnul z auta a zacna houkaz alarm Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2013 , 18:43   Citovat  

to jsem zkousel a bohuzel nic no tak to asi mam rozbitý Smutný nevite co s tím? Úsměv jelikoz se stehuju z baraku kde je aauto v garazi do panelaku kde bude stat venku Smutný Velmi šťastný a prosim muzete mi tu nekdo dat fotku jak mate zapojeny klakson jelkikoz ten kdo mel auto predemnou tam dal famfary a troubi to jak klaun ale je to zapojene na dva dratky ale ten original co mam z nej jde jjen jeden dratek Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.7.2013 , 19:52   Citovat  

Zamkni se v autě dálkou a otevři dveře.

Pokud tu packu přizvedáváš, tak máš zrcátko nastavený na to tmavý - já ho u všech aut musel tlačit dopředu k přednímu sklu, když mně někdo zezadu oslňoval. Nastav si zrcátko když to máš "přizvednutý a pak to zatlač k čelnímu sklu, pokud uvidíš zadní sedačky,tak to je "zatmavení".
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.7.2013 , 20:00   Citovat  

angel.CZ napsal:

No podle me ti nic jiného nezbyva Honda
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2013 , 20:14   Citovat  

Hellborn napsal:
Zamkni se v autě dálkou a otevři dveře.

Pokud tu packu přizvedáváš, tak máš zrcátko nastavený na to tmavý - já ho u všech aut musel tlačit dopředu k přednímu sklu, když mně někdo zezadu oslňoval. Nastav si zrcátko když to máš "přizvednutý a pak to zatlač k čelnímu sklu, pokud uvidíš zadní sedačky,tak to je "zatmavení".
ted jsem to zkousel a po otevreni nic neblikalo ani nehoukalo Smutný co se s tim da delat? Úsměv
   Návrat  
handsome je teď offline  handsome
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.7.2013 , 20:40   Citovat  

forever222 napsal:
ted jsem to zkousel a po otevreni nic neblikalo ani nehoukalo Smutný co se s tim da delat? Úsměv

Zamykanie v accorde funguje dvojako. Jedným otočením kľúča, prípadne jedným stlačením tlačidla sa auto zamkne klasicky centrálom, ozve sa tlmenejšie cvak, smerovky zablikajú a to je všetko. Ak sa ale má spustiť alarm, tak je treba spraviť tzv. "super-zamknutie" (ako to nazýva honda) a je potrebné otočiť kľúčikom ešte raz do strany na ktorú sa zamyká, prípadne stlačiť tlačidlo na zamknutie znova, teda spolu buď dva krát zamknúť kľúčom, alebo dva krát stlačiť tlačidlo na zamknutie.
Ono tá kontrolka myslím bliká tak či onak, ale alarm sa spustí až po "super zamknutí".
Túto schopnosť však mali iba accordy s alarmom, čo neboli všetky. Ja som alarm skúšal jednoducho a to tak, že som sa "super-zamkol" v aute a stačilo aby som chytil kľúčku a skúsil z vnútra auta otvoriť dvere a alarm sa spustil, pričom auto sa pri "super-zamknutí" nedá otvoriť ani z vnútra.

U mňa rozdiel medzi zamknutiami najviac počuť práve vo zvuku. Pri klasickom zamknutí tlmene cvakne centrál, pri "super", teda sekundárnom, nasleduje omnoho hlasnejšie a kovovejšie cvaknutie, následne už môžem stláčať zamknutie koľko chcem, už je len počuť zámky ako idú na prázdno.

Pridávam obrázok, aby ste videli ako je to popísané v manuáli je to dobrý

20130428142019.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20130428142019.jpg, 2.05 MB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2013 , 21:10   Citovat  

aha no tak super zamknuti asi nemam nebo nefunguje ted jsem to byl zkusit a zkousel jsem 2x zmacknout a stejne to slo otevrit Úsměv no a nevite nekdo prosim jak zapojit ten klakson ze ktereho mi vede jeden dratek ale ted je ta nejaky s 2 famfarama ktere rozfoukava kopresorek a ten je na dva dratky plus a minus Úsměv
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.7.2013 , 8:44   Citovat  

angel.CZ napsal:

Přidávám se k isulsteinovi.
Znovu vyndat, ale posoudit rovinnost destiček, mohou už být "nakřivo" obržděné. Takže i když vyhodíš případný kamínek, tak ti to bude brzdit jen na dosud neobržděné části kotouče. V nejhorším případě tě čeká stočení kotoučů a nákup nových destiček.. Smutný
Tak mě napadá, ty jsi měnil i kotouče? Jako by byl tenhle špatně nasazaený (opět nečistoty na náboji...).
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.7.2013 , 8:46   Citovat  

To handsome:
Kde jsem psal, že když mě, resp. autu, se to stalo po 13 letech, tak to automaticky platí pro ostatní Accordy...? Že to tobě vysvětlili pro tebe přijatelnou báchorkou, je tvoje věc. Ano, tahle diskuse je o výměně názorů, avšak formou dialogu a ne konfrontace.

Používání ruční brzdy v zimě osobně nedoporučuji z úplně jiného důvodu, mohou přimrznout destičky ke kotouči. Sice je rozjezdem urveš, ale není to pěkný zvuk. Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.7.2013 , 9:44   Citovat  

Ja predsa nikoho nekonfrontujem Úsměv Napísal som svoj pohľad na vec a bol som konfrontovaný, že sú to info ako z Blesku či z čoho to, to je jedno. Úprimne všetkým prajem aby mali čo najmenej problémov so zadnými brzdami přátele

A skúsme teraz radšej vyriešiť zadné brzdy angel.CZ´a je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.7.2013 , 15:04   Citovat  

[quote="piskot"]Přidávám se k isulsteinovi.
Znovu vyndat, ale posoudit rovinnost destiček, mohou už být "nakřivo" obržděné. Takže i když vyhodíš případný kamínek, tak ti to bude brzdit jen na dosud neobržděné části kotouče. V nejhorším případě tě čeká stočení kotoučů a nákup nových destiček.. Smutný
Tak mě napadá, ty jsi měnil i kotouče? Jako by byl tenhle špatně nasazaený (opět nečistoty na náboji...).[/quote]

pochybuji že by se tam dostal kamínek (do obou brzd) a ano kotouče jsem měnil, kdyby bylo nejhůř, desky bych teda určite neměnil a kotouče už vůbec nesjížděl... to je 1600 za kotouče a a 1300 za desky... to bych oželil i špatné brždění Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.7.2013 , 22:16   Citovat  

tak mi bylo řečeno v servisech 2 (nezávyslími) mechaniky, že si to tak mám nechat, že si ty brzdy sednou a jak se ,,ojede´´ ta vrchní brzdící část, bude brzdit i ta spodní, řekli že je tam něco špatně, ale že to není něják závažný problém a pátrat po něm jsou skoro vyhozené peníze, že by mě lépe vyšlo koupit za rok či dva nové brz. desky ....

je pravda že teďka už méně brzdím motorem a a spíše brzdama a někdy i ručkou a zatím to asi o cca 8mm se brzdicí část zvětšila
   Návrat  
fuxxu24 je teď offline  fuxxu24
PříspěvekZaslal: 14.7.2013 , 12:38   Citovat  

Čaute, jak jeto se sáním na kupéčkách, liší se ty airboxy oproti sedanům? to mi hlava nebere
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2013 , 22:03   Citovat  

Jak poznám špatné pružiny ? Mám pocit, že se auto do zatáček dost naklání. Může to být pružinami nebo čím by to mohlo být ? Jinak mam nějakých 300tkm a jsou tam origo a přede mnou to bylo auto na stavbách takže předpokládám že v tom vozili dost věcí.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.8.2013 , 20:17   Citovat  

Honda Ahonda,nevíte někdo jestli existujou na A6G plasty pod motor a nějaký tapec na víko kufru? Se stydím
   Návrat  
tukkan je teď offline  tukkan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.8.2013 , 21:14   Citovat  

isulsten napsal:
Honda Ahonda,nevíte někdo jestli existujou na A6G plasty pod motor a nějaký tapec na víko kufru? Se stydím

Ja to na aute mam, ale netusim ci je to ako nahradny diel.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.8.2013 , 9:47   Citovat  

Stava se vam to taky ze jak mate zamcene auto a tahnete za kufr, ze pri odemceni auta NA CENTRAL se kufr blokne ? A proste nejde nekolik hodin otevrit, jak se pres to dostanu ? Jsem ve stanu a v kufru jsou veci. Diky za odpoved
   Návrat  
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2013 , 10:37   Citovat  

angel.CZ...neco podobne se mi stalo taky a pomohlo auto zamknout na to superzamykani Úsměv tudiz dvakrat po sobe cudlik zamknuti a po odemceni uz kufr sel otevrit .) a to mam liftback...

...kluci uz jste urco resili mlhovky pls help me sic je leto v plnem proudu ale nechci to resit az zas prijdou chladnejsi rana :/...

tema mlhovky a6g

forever222 napsal:
Jak poznám špatné pružiny ? Mám pocit, že se auto do zatáček dost naklání. Může to být pružinami nebo čím by to mohlo být ? Jinak mam nějakých 300tkm a jsou tam origo a přede mnou to bylo auto na stavbách takže předpokládám že v tom vozili dost věcí.

...taky se mi to zdalo a po vymene kosti - tycek stabiku se naklaneni eliminovalo Úsměv...

AFY
   Návrat  
Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.8.2013 , 16:20   Citovat  

angel.CZ...neco podobne se mi stalo taky a pomohlo auto zamknout na to superzamykani Úsměv tudiz dvakrat po sobe cudlik zamknuti a po odemceni uz kufr sel otevrit .) a to mam liftback...

...kluci uz jste urco resili mlhovky pls help me sic je leto v plnem proudu ale nechci to resit az zas prijdou chladnejsi rana :/...

tema mlhovky a6g

...taky se mi to zdalo a po vymene kosti - tycek stabiku se naklaneni eliminovalo Úsměv...

AFY[/quote]

Tady mas pravou...

tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2013 , 17:30   Citovat  

peliator...ja tam nasel obed a za slusnou cenu jenom mne to tam nechce registrovat :/...

...jinak panove se musim pochlubit Úsměv...sic nejsou eso peso ale jsou podle meho gusta a jezdi se snimi eno nuno Velmi šťastný...

AFY

auti new.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
auti new.jpg, 182.96 kB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2013 , 18:28   Citovat  

chalejkum napsal:

tema mlhovky a6g

AFY
Jaké značky jsi dával ty stabilizátory ? Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2013 , 20:10   Citovat  

forever...podle netu to jsou
tyc stabilizatoru a
tyc stabi samo ze silentbloky stabiku taky Úsměv...

AFY
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2013 , 20:20   Citovat  

Silenty jsou k sehnani ale jen original je to tak?
   Návrat  
Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.8.2013 , 7:29   Citovat  

[quote="chalejkum"]peliator...ja tam nasel obed a za slusnou cenu jenom mne to tam nechce registrovat :/...

Tak využij služeb firmy tudy odkaz Já sháněl origo hodiny a narazil jsem na ně na Allegru, účet tam taky nemám tak jsem využil právě služeb této firmy a vše v pohodě. přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.8.2013 , 8:20   Citovat  

Chalejkum: pekné je to dobrý

Má niekto skúsenosti s neorigo výfukovými zvodmi? Našiel som napr.:
tudy odkaz
resp.
tudy odkaz
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.8.2013 , 7:54   Citovat  

handsome napsal:
Chalejkum: pekné je to dobrý

Má niekto skúsenosti s neorigo výfukovými zvodmi? Našiel som napr.:
tudy odkaz
resp.
tudy odkaz

mÁm zkušenost. mám svody po osirisovi nevim znacku ale vypadaj jako ty na odkazu 1 a problem nastává ve 2 vecech 1 mám výfuk celkem dost nízko a za 2 príruba ( trojuhelnik ) na kterou se pridelavá kat je otocena oproti originálu jinak. musel sem kat ococit o 180° a nechat prevarit i přírubu na stredovém dílu výfuku. Myslim že za to wc vubec nestojí
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.8.2013 , 11:06   Citovat  

sunnx napsal:
mÁm zkušenost. mám svody po osirisovi nevim znacku ale vypadaj jako ty na odkazu 1 a problem nastává ve 2 vecech 1 mám výfuk celkem dost nízko a za 2 príruba ( trojuhelnik ) na kterou se pridelavá kat je otocena oproti originálu jinak. musel sem kat ococit o 180° a nechat prevarit i přírubu na stredovém dílu výfuku. Myslim že za to wc vubec nestojí

Hmm... Toho nízkeho kolena pri zvodoch som sa bál, a navyše mám accord v predu znížený o cca 3-4 cm, to už bude zrejme nepojazdné čo? Prevariť príruby je v tomto prípade ten menší problém i keď ako hovoríš, stojí to vôbec za tie starosti a problémy Ble
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 95, 96, 97 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina