Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Subaru
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.3.2013 , 21:13   Citovat  

Subaru, tohle jméno ve mně probouzí řadu vzpomínek a ještě větší řadu snů a okousaných nehtů díky Burnsovi a Solbergovi, proto se vždy jak malej ratlík klepu na příchod nové generace. Poslední dobou to teda byla spíš zklamání. Poslední legaci ztloustlo do amernicky kraksny, která sice na živo je koukatelná, ale nevyrovná se to mému milovanému Subaru Legacy 3,0 spec-B 4. generace, se kterým jsem měl jistou dobu tu čest a dodnes to považuju za jedno z nejlepších aut který jsem kdy řídil.
Ona tedy ani moc slavná není poslední impreza, zvykl jsem si, to ano, ale když jí Subaru představilo, tak řeklo: "tohle tlusty prase, je poslední impreza která ponese: WRX STI", takže ne jen že při představení jsem doslova civěl co to je za korejskou kreaci německýho auta, ale ono to je tlusty, velký a poslední STI?! A Subaru se tím ještě chlubí? cože cože ?
Pak z forestra udělali SUV, už to není ten "nenápadnej kombík"... no je mi smutno poslední dobou.

Takže jsem rád, že subu pustilo do světa tohle Mr. Green

Že by Subaru dostalo rozum po 5 letech hrůz? Mr. Green
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.3.2013 , 21:21   Citovat  

na první pohled velice zajímavé, ale tu záď by měli chlapci trochu dotáhnout OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.3.2013 , 21:26   Citovat  

Proto jsem dával fotku jen čumáku Se stydím HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2013 , 19:06   Citovat  

Tak mám pocit, že si dozadu moc lidí nesedne HaHaaa
tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2013 , 20:14   Citovat  

Tady jeden testík WRX STýčka v angličtině, rozlučka Tak to valím bulvy tudy odkaz
Nerad čtu tyhle články Smutný
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2013 , 20:55   Citovat  

jeden test určo najdeš i od tv prima v autosalonu a tam jí tak nějak chválili. ted testovali i to brz a vcelku taky hukot OK
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 3.4.2013 , 21:48   Citovat  

MOTyLEK napsal:
jeden test určo najdeš i od tv prima v autosalonu a tam jí tak nějak chválili. ted testovali i to brz a vcelku taky hukot OK

myslíš Toyotu? Úsměv Subaro dodalo motor
   Návrat  
millhauz je teď offline  millhauz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2013 , 22:06   Citovat  

Lukas28 napsal:
[/b]

ne, mysli Subaru BRZ Úsměv

kazdopadne ten obrazek nahore je peknej hnus. A forester jako SUV je naprosta bomba, skvele se ridi jak na silnici tak v terenu, nezere, jede a vleze se do toho stodola
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 3.4.2013 , 22:18   Citovat  

millhauz napsal:
ne, mysli Subaru BRZ Úsměv

kazdopadne ten obrazek nahore je peknej hnus. A forester jako SUV je naprosta bomba, skvele se ridi jak na silnici tak v terenu, nezere, jede a vleze se do toho stodola

jako modré BRZ bych si nechal i líbit, videjko tudy odkaz

Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 11:23   Citovat  

Tak BRZy nám z STIčkovala, ale na motor bohužel nešáhli.
A japonci si vzpoměli na WRX STI ve skladu, tak se jednoho večera nudili...

tudy odkaz

tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2013 , 9:06   Citovat  

Tak dobrá zpráva pro všechny, co chtěj BRZ, ale příjde jim 200k málo HaHaaa

Subaru chystá BRZ STI, prý dostane přeplňování, ale zatím se neví zda turbo, nebo kompresor... Dřív se v subu ale vyjadřili, že na turbínu s mezichladičem tam nemaj moc místa HaHaaa Na druhou starnu, ani toyota a ani subu s kompresorama moc zkušeností nemaj to mi hlava nebere Hodilo by se však připomenout, že Subu chce spolupracovat s BMW, který když opomenem Mini Cooper S, taky moc zkušeností s kompresorama nemá to mi hlava nebere Na druhou stranu je tu toyota která prstíkem umí dloubat do Lotusu, a ten už o motorech něco ví HaHaaa Sám jsem zvědav jak to dopadne Se stydím

No v každým případě se mluví o 250konicích (200k má klasická) a že by chtěli parazitovat na poli mezi 370z a boxtera coupe (to co se jmenuje jak to SUV jejich).

Cena má být někde kolem 1 milionu HaHaaa

tudy odkaz
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2013 , 10:04   Citovat  

BRZ STi by bylo fajn ale včera jsem četl nějaký jiný informace tudy odkaz, tak uvidíme jak to nakonec dopadne.

Je to i logický když Toyota a Scion neplánují udělat ostřejší GT86/ FRS. Toyota zatím udělala jenom Aero pack
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2013 , 8:57   Citovat  

Alespoň maj po problému, kompresor nebo turbo HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.9.2013 , 16:11   Citovat  

U Subaru se nic moc neděje, tak dám alespoň americkou reklamu na BRZo HaHaaa

Odkaz
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.11.2013 , 22:47   Citovat  

Dneska jsem absolvoval předváděčku s BRZetkem v Subaru na Černým Mostě. A pánové, to auto jede neskutečně, mít ty prachy tak neváhám. Ty testy v TV co jsem viděl nelhali. Vzadu místo tak na svačinu, míň než v Preludě 4G.
A celkově je to auto menší než vypadá na fotkách, ale jede fakt pekelně a přesně.
Škoda že Honda nedělá něco podobnýho, relativně dostupnýho. Jinak rozdíl proti GT86 je pouze ve zvuku, BRZ má sportovnější zvuk, protože má jinak naladěnej vejfuk. Tedy podvozek je Toyota a motor je Subaru. Ale teda fakt to jede parádně, snad mě někde nevyfotil radar... Zejtra možná přidám fotku, mladej jí má v mobilu.
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2013 , 8:42   Citovat  

Subaru BRZ Premium Sports Edition - specialitka vylucne pre domaci (Jap.) trh tudy odkaz
   Návrat  
beastti je teď offline  beastti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2013 , 9:15   Citovat  

Lukas28 napsal:
[/b]

tak subaru vymyslelo komplet sakum pikum cele auto, toyota mela a ma na starost marketing, reklamu a takove ty veci, ale hlavne servis (sit autoservisu) a autosalonu, tak proto v tom jede i toyota. rozdil v aute od subaru a od toyoty je krom znaku hlavne v podvozku subaru ho ma jako origo jeste vice sportovni a snizeny, toyota ma podvozek civilnejsi "vic na obycejnou cestu".

jinak mel sem imprezu 2.0L a je to super technika, spolehlive, rizeni uzasne atd. vzdycky jsem chtel subaru zkusit a az budu mit na noveho forestra nebo legacy, tak se k nemu asi vratim. fakt poctivy japonec stejne jako hondice.

PICT3433.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
PICT3433.JPG, 356.77 kB
   Návrat  
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2013 , 9:54   Citovat  

Tak moment... Toyota dodala na skvělej Subaráckej blok motoru ještě skvělejší hlavy a systém přímého vstřikování D4S s proměnným časováním vantilů. Bez toho by Subaru netěžilo v BRZ a bez bloku by netěžila Toyota v hachi roku OK
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2013 , 11:46   Citovat  

tywoe to je odborníků tady... Byste měli jít pracovat jako prodejci Subaru nebo Toyoty. Vážně teda nechápu, proč by mi ten prodejce sám říkal, že je tam pouze motor Subaru, zbytek že je toyota. A že ty auta jsou stejný, mimo naladění zvuku docílenýho jiným koncovým tlumičem.
Ale holt na našem foru jsme odbornici na všechno. I když je samozřejmě možný, že ten prodejce je trouba a neví co by vědět měl a nevědomky tedy poskytuje zákazníkûm nepravdivé informace.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2013 , 11:57   Citovat  

vespula.mortifer napsal:
tywoe to je odborníků tady... Byste měli jít pracovat jako prodejci Subaru nebo Toyoty. Vážně teda nechápu, proč by mi ten prodejce sám říkal, že je tam pouze motor Subaru, zbytek že je toyota. A že ty auta jsou stejný, mimo naladění zvuku docílenýho jiným koncovým tlumičem.
Ale holt na našem foru jsme odbornici na všechno. I když je samozřejmě možný, že ten prodejce je trouba a neví co by vědět měl a nevědomky tedy poskytuje zákazníkûm nepravdivé informace.

Ano, přesně tak OK Nebýt Toyoty, není tu BRZ jako dvojče 86. Nebýt Toyoty, není ten motor takový, jaký je. Při vývoji byly použity technologie společnosti Toyota, které chtěla dát vstupem 86 na trh všanc celému koncernu FHI, ale došlo k dohodě, kdy FHI smí použít technologie Toyoty pouze u 86, BRZ, FRS.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2013 , 12:00   Citovat  

beastti napsal:
tak subaru vymyslelo komplet sakum pikum cele auto, toyota mela a ma na starost marketing, reklamu a takove ty veci, ale hlavne servis (sit autoservisu) a autosalonu, tak proto v tom jede i toyota. rozdil v aute od subaru a od toyoty je krom znaku hlavne v podvozku subaru ho ma jako origo jeste vice sportovni a snizeny, toyota ma podvozek civilnejsi "vic na obycejnou cestu".

Větší nesmysl a hovadinu jsem asi v životě nečetl to snad ne Prvně si o počátcích vývoje a vzniku 86 něco zjisti a potom piš.
   Návrat  
beastti je teď offline  beastti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2013 , 13:22   Citovat  

no nechci se hadat, ale subaru jsem mel a neco clanku sem o subaru a taky o brz neboli 86 cetl a prave o tomto dost psali jaky je v tom vlastne rozdil. tak ted nevim.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2013 , 20:02   Citovat  

Asi to všichni už vědí ale,

Subu představilo nový WRX, příšlo o označení impreza a vychazí z modelu Levorg (bo jak), což má být model napasovaný mezi impru a Legacy (hmmm hlavně že řikali že impreza je moc velká na budoucí WRX sti cože cože ? )

Nový WRX má dostat 2,0 oproti současné 2,5, Výkon je nafoukán ale na shodnou hodnotu jak u 2,5, tedy 272 koníku, maximum by mělo být v 5600ot/min. Maximální krouťák 350Nm bude k dispozici mezi 2000 až 5200 ot./min... na silnici bude přenášen přes bezstupňovej automat nebo šestikvalt. Pohon klasicky na všechny, prý kastle bude tužší, bude mít užší A sloupky (hurá, konečně někdo zapnul mozek) a spousta jiných blbostí.
0 na 100 ...

Pokud si budete řikat, kurňa, ten interier znám, tak se nekoukejte na model XV to mi hlava nebere

WRX STI ma být představeno někdy počátkem roku 2014, takže jak znám Subu, tak snad v září HaHaaa

Odkaz

Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2014 , 0:03   Citovat  

Nějak to tady zanedbávám to mi hlava nebere
Tak Subu představí nástupce mého nejoblíbenějšího modelu, Legacy, bohužel se opět nejedná o elegantní sedan jako kdysi, ale už to není ta nakopnutá koza, slušně řečeno, opět si budu muset zvyknout Tak to valím bulvy
Představit se má na výstavě v Chicagu tenhle měsíc, tak tady fotka, ať Vás pak neklepne Tak to valím bulvy

A Subaru WRX STI pro rok 2015 už je na světě, oproti klasickýmu WRXu, má o 16% tužší podvozek, díky změně stabíku na předku a zadku společně se změnou převodového poměru řízení má prý o 67% rychlejší zpětnou vazbu (kam lezou na ty procenta proboha). Motor je odladěn na 305 poníků a 400 krouťák to mi hlava nebere tak snad to nebude moc špekoun Mr. Green
A mnoho dalšího samozřejmě zmatenej

Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2014 , 8:14   Citovat  

Bubaak napsal:
díky změně stabíku na předku a zadku společně se změnou převodového poměru řízení má prý o 67% rychlejší zpětnou vazbu (kam lezou na ty procenta proboha)

procenta jsou mocným nástrojem marketingu - je nicneříkající, zákazník na to slyší a navíc je to za ty roky tak zavedený, že si to vlastně ani nikdo neuvědomuje (teda alespoň dokud se to s těma procentama napřežene, že) muhehe
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2014 , 14:32   Citovat  

jo no, by mě zajímalo kdo ale řekl, že tenhle rozdíl je tolik a tolik procent to mi hlava nebere
To vzali auto s přeposilovaným posilovačem, pak vzali italskou moderní nákupní tašku a pak WRX STI a řekli, hmmm v Subu citím že se hejbou kola... mi v našich necítíme nic, takže to bude rozdíl přesně 98,6% to mi hlava nebere
   Návrat  
VlastaFR je teď offline  VlastaFR
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2014 , 17:34   Citovat  

mozna nejsem ve spravny sekci.. ale:

mam nejaky love navíc a nevim co s autem.
Jelikoz jsem nenasel něco jiného co by splnovalo moje nároky, tak mam 2 verze, a to:
bud oturbit stavajiciho aerodecka 1.8vti, nebo koupit Imprezu GT
(stim, ze by aerodeck sel do světa.. Smutný )
Jelikoz si ho vazim a snazim se ho udrzet ve slusnem stavu, tak byh nerad sahl vedle.

Co myslite?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2014 , 21:25   Citovat  

Nejlepší by bylo svézt se v Impre, pak zjistíš, že její pohled na svět je zcela odlišný jak u Hondy.
Pokud toužíš o rychlost v přímce, pak si oturbi VTI, pokud chceš komplexně vyvážené a vyrovnané auto, pak si kup impru, ale budeš mít pocit že je "slaba"

Svez se, to je muj názor, já to u Hondy vzdal... Vlastnil jsem jiný auto týden, ale byl jsem štastný, nejsem ale rovinkář to mi hlava nebere

K Hondě mě přivedlo Subaru, důvod proč další auto nebude Honda je opět Subaru to mi hlava nebere
   Návrat  
VlastaFR je teď offline  VlastaFR
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2014 , 20:31   Citovat  

diky za info. Mam uz nekoho sjednaného na svezeni,tak jsem zvedavej. Toho, ze bude slaba se trochu bojim mno... 160KW na 4kolu není moc, ale co jsem tak vysledoval, tak bez vetsich a "drahych" zasahu se da vykon o 20kw zvednout, coz uz by mohlo stacit Se stydím Úsměv . Nevis něco o dilne: BOXER AUTO , ul. Malesicka PRAHA?
   Návrat  
Kapky je teď offline  Kapky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.9.2014 , 18:27   Citovat  

Ahoj,

měl už tady z Vás někdo možnost svézt se v novém WRX STI MR2015? V týdnu jsme se na něj byli podívat, nicméně u nás bohužel měli jen jediný kousek, který už byl prodaný, takže nebyla možnost Smutný Sháníme něco domů a zrovna nové STI docela zaujalo, takže kdyby měl už někdo nějaké dojmy z jízdy, rád si to poslechnu, než se mi naskytne možnost svézt se osobně.

Mockrát díky
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Subaru
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina