Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Prodám Honda Accord airodeck USA 2.2i es
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
HonzaSalak je teď offline  HonzaSalak
PříspěvekZaslal: 7.8.2013 , 8:54  Naposledy upravil HonzaSalak dne 20.8.2013 , 15:16, celkově upraveno 7 krát. Citovat  

Auto vyrobeno 1996 v Americe má 110 kw v základu aktuálně má 128 kw objem 2198, má klimatizaci,el zrdcádka, el okna (4),šíbr, Nexen pneu,nové brzdové destičky od ATE,nové rozvody ,nové filtry,olej,zimní pneu na diskách,nové poloosy,nové ložiska na předních kolech, sportovní sání,Přehrávač s USB hraje skvěle a má volitelné 3 barvy, budíky se systémem podsvícení několik typů podsvícení + barvy + intenzita barev, nastavitelná výška sedadla najeto 248 502 KM auto v dokonalém stavu ... Cena 45 000 Kč .... Při rychlém jednání Sleva až o 5 000 Kč -Důvod prodeje Finanční problémy.

Tel. 728 319 509 Pro více Fotek nebo informací mě můžete kdykoli kontaktovat na Tel.

honda 2.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
honda 2.JPG, 1.13 MB

P1070924.JPG

P1070924.JPG, 4.96 MB

P1070914.JPG

P1070914.JPG, 3.35 MB

P1070933.JPG

P1070933.JPG, 4.63 MB

Honda 1.JPG

Honda 1.JPG, 1.77 MB

P1070934.JPG

P1070934.JPG, 1.46 MB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
mimozo je teď offline  mimozo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.8.2013 , 14:02   Citovat  

Nemám záujem, ale foto je aktuální? Chybý ti tam lišta na předních dveřích a to mi jak dokonalej stav nepřípadá. Sorry za offtopic
   Návrat  
Johny je teď offline  Johny
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.8.2013 , 16:55   Citovat  

Odkud se vzalo aktualnich 128kw? Graf z brzdy by byl?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
mimozo je teď offline  mimozo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.8.2013 , 5:47   Citovat  

Dovolím si sem zkopírovat co jsi mi napsal, aby lidi věděli že tam tá lišta bude a hend je to neodradilo od koupi.

HonzaSalak: Ahoj ano foto je aktualní ale Bratr má velké finanční problémy že se to musí dát na Internet co nejdříve lišta je hotová ... jen se tam musí dát .. to už není takový problém .
   Návrat  
Lelička je teď offline  Lelička
PříspěvekZaslal: 10.8.2013 , 7:25   Citovat  

asi to neumím přečíst to mi hlava nebere , kolik že je cena ???
   Návrat  
AccoJDM je teď offline  AccoJDM
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.8.2013 , 11:30   Citovat  

Nejsi sama....mozna to prijde vydelit dvema
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2013 , 12:52   Citovat  

velice vkusne autokoberce a potah volantu OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2013 , 15:53   Citovat  

Až se jednou rozhodnu prodat coupé, tak se ho nebudu stydět nabídnout za kilo... Cool
   Návrat  
HonzaSalak je teď offline  HonzaSalak
PříspěvekZaslal: 10.8.2013 , 22:42   Citovat  

Čekal jsem že se zde vyskytují lidé co by tomuto mohly rozumět, no asi jsem se spletl jak to tak vypadá moc se tu nikdo nenajde .... protože podle toho co čtu tak toho o těchto autech moc nevíte .... je to Amerika která je zde celkem vzácná .. dělaly se pouze 3 roky a tudíž jich moc není je ve skvělém stavu vše tu je koberce normalní , lišta , atd. je velmi udržovaná ... a má mnohem větší hodnotu než za kerou tu je a jestli že se vám to nelíbí to je hold smůla že na Honda clubu jsou lidi co nerozumí Hondám ..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2013 , 1:46   Citovat  

A co čekáš k takhle postavenýmu inzerátu? Že všichni sednou na zadek z aerodecka, který je podle ("univerzálního") popisu a (nadstandartní) ceny ten nej v republice, ale (bohužel pro tebe) fotky ukazují přinejmenším průměrný stav a takových je na prodej min. 5 v rozmezí 10-35t Kč. Navíc mi u 2.2 chybí kožený interiér s tempomatem a u roku 96 navíc facelift... to mi hlava nebere

Když už se oháníš vzácností auta, tak si zkus zjistit počty prodávajících se aerodecků, coupé a sedanů v ČR (viz mail, který jsem ti psal) a možná zjistíš že aerodeck je ze serie US A5G ten nejdostupnější (neříkám nejvyhledávanější). HaHaaa

A vážně by mě zajímalo kolik má podle tebe to auto hodnotu když je to taková rarita a bezvadný stav. 100 000,-? 200 000,-? Co barva podsvícení budíků a radia, to 5t nahoru? V tom případě si od tebe rád nechám ohodnotit svoje coupé (minimálně stejně raritní a bezchybné - aktuální foto a popis úprav/oprav mile rád dodám). přátele
   Návrat  
ALAN je teď offline  ALAN
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.8.2013 , 8:55   Citovat  

Ahoj,promin ale před měsícem jsem koupil nádherný Accord Coupe za 19tis.!!!
Sorry ale tvoje cena je nesmyslná,chytni se za nos a slez z výšin kde se nacházíš,tvuj Aerodeck má hodnotu cca 30tis max.
Ten kryt svodu jsi vystrihal z plechu sám? Vizuelní stav motoru není nejlepší,exterier taky a interier,promin ale kůže tam není a ty koberce jsou na úrovni krytu svodů.
Nechci tě naštvat ale vzal jsi to za špatný konec a narazil si na lidi co ROZUMÍ Hondám-bohužel.
Zkus to na Bazoši tam to snese snad všechno. HaHaaa
H+
   Návrat  
Badunclesam je teď offline  Badunclesam
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2013 , 15:15   Citovat  

Za tu cenu bych si představoval opravdu pěkný kousek a ne auto, kterýmu schází jeden výfukový šteft, všechny držáky a spony v mot.prostoru jsou orezlý až to hezký není,středový tunel v interiéru absolutně nelícuje a omotávka volantu a koberce typu "co dům dal",začínající koroze levého zadního lemu + lenost prodávajícího nasadit lištu na dveře (když to není takový problém). Sorry za offtopic
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.8.2013 , 20:13   Citovat  

HonzaSalak napsal:
Čekal jsem že se zde vyskytují lidé co by tomuto mohly rozumět, no asi jsem se spletl jak to tak vypadá moc se tu nikdo nenajde .... protože podle toho co čtu tak toho o těchto autech moc nevíte .... je to Amerika která je zde celkem vzácná .. dělaly se pouze 3 roky a tudíž jich moc není je ve skvělém stavu vše tu je koberce normalní , lišta , atd. je velmi udržovaná ... a má mnohem větší hodnotu než za kerou tu je a jestli že se vám to nelíbí to je hold smůla že na Honda clubu jsou lidi co nerozumí Hondám ..

Že jich je celkem málo, je fakt, ale rarita to bude za 10 let... Na víkendovku to není, pořád je to jen starý kombik.. Kdo se o něj bude zajímat? Kdo potřebuje kufr,takže nejspíš s dětmi. Bezpečnost nic moc,jen 2x bag... Taky jsem o něm přemýšlel a projel si ho a radši jsem připlatil. A7g je někde jinde a s podobným nájezdem je v Německu za slušnou cenu..
   Návrat  
ProBoarder je teď offline  ProBoarder
PříspěvekZaslal: 12.8.2013 , 6:30   Citovat  

HAHAHA, hlavne ze sem dostal napomenuti:DDD...typek je dost zzzzzzz
   Návrat  
ProBoarder je teď offline  ProBoarder
PříspěvekZaslal: 12.8.2013 , 6:33   Citovat  

napomenuti by se meli davat za takovej inzerat...je totiz pohorsujici a zavadejici... meetallll
   Návrat  
Speedy je teď offline  Speedy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.8.2013 , 17:46   Citovat  

Co kdybyste přestali komentovat cenu jak je v pravidlech. Jestli si jí majitel cení na tolik, tak ať si dá cenu jakou chce. Ostatním je po tom wc
   Návrat  
Destroyer je teď offline  Destroyer
PříspěvekZaslal: 14.8.2013 , 13:21   Citovat  

Co tu nekteri predvadi za divadlo je k neuvereni.Podle me,at si klidne prodava AC treba s udici na strese ty vole.Ale nezhazuju to.Co si tam dal za cenu je snad jenom jejich vec.Kdyz nekdo koupi,tak proste koupi.Ale cist takovy sracky,jak tu nekteri blijou o cupinech a podobne je moc i na me.Jde videt,ze to tu je vazne mentalne v pr..li meetallll Kdyz to nechci a je to pro me pekac,tak ani nekomentuju.Jednoduchy ne.A ne cist takovy ho.na.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Prodám Honda Accord airodeck USA 2.2i es
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina