Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zlepši si HONDAy!
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.8.2013 , 21:22  Naposledy upravil MOTyLEK dne 9.8.2013 , 12:10, celkově upraveno 8 krát. Citovat  

po sledování tématu HONDAy 2013 mě napadlo založit toto téma.
Jak bylo napsáno, HONDAy bude takový, jaký si ho uděláte - HONDAři sobě. Sice to má na bedrech jeden blázen s pomocníky, kteří si zaslouží obdiv za to, co dokážou a v dnešní době, nevídaně, zadarmo a s mínusovým ziskem ve vlastní kapse.
Byla nějaké kritika, byly nějaké dobré nápady a spousta díků a chváli. Vraťme se k těm dobrým nápadům co tu účastníci srazu nadhodili, v jednom tématu bez zbytečných offtopiců a s JASNÝM vyjádřením - co a jak by se nechalo změnit, co Vám chybělo, čím by jste mohli přispět, ať je to všechno hezky pohromadě a třeba i příští rok zrealizováno - taková malá berlička pro organizátory. Jen připomenu, že každá kravinka něco stojí a někde se na to musí sehnat peníze, aby mohl klub fungovat i po srazu. Jste ochotni toto akceptovat a třeba si připlatit kilčo na vstupu?

Něco málo:

ReNova nabídka na SMS info!
Dany by uvítal určitě přihlášený auta předem pro lepší orientaci kolik bude "kousků" - okruh, duely a sprinty, to samé by určitě bodlo i pro spanilku
spanilka - seřadiště mimo areál pro lepší rozjezd celé kolony
předprodej vstupenek

organizátoři by třeba uvítali nějakou tu pomocnou ruku, hlavně na konci na úklid po bordelářích

podlážky k umyvadlům a ke sprše, kde by se hodil paravan
toiky by si zasloužili možná taky bodík k projednání
více košů na odpadky - ikdyž některým lidem na každém kroku by to stejně nestačilo Velmi šťastný
plánek s cestou k blízkému koupání - nestačil by jen větší plakát na bráně???

sponzor - kdo sežene sponzora, ten by si zasloužil zlatého bludišťáka, ale jinak netuším co by to vše organizačně obnášelo

zkusím to tu postupně aktualizovat ať je to vše v jednom a poprosil bych moderátory, zda by to občas mohli promáznout od zbytečných komentů, co nepřinesou žádnej "zisk" k věci

PS: nezmínil jsem tolik opěvovaný bazén, který spoustu lidem chyběl. Je to velká suma, která by mohla posloužit jinak a lépe, když je v blízkosti pískarna a rybníky. Co když by pršelo a bazén by byl napuštěnej a ještě by se k tomu ochladilo? není to jenom přeci moc velké riziko, které by šlo oželet, ještě k tomu bez filtrace??? nebyli by lacinější dobrovolní hasiči se stříkačkou?
PS2: prosím bez zbytečných offtopiců pro lepší orientaci a s příspěvkem, co bude mít hlavu i patu
STOP offtopic

by crxmann:
1 - lepší organizace kempu/parkování.
* díky ,,rozlehlosti,, areálu by bylo vhodnější udělat kempovací část ,,stanové městečko,, a parking.
+ pro focení
+ pro noční klid
+ pro okouknutí aut

2 - vyhradit předem jedno místo pro ostatní aktivity
* vytičit prostor kde budou probíhat minisoutěže

3 - lineup
* alespoň rámcový přehled důležitých bodů (spanilka, ukončení soutěží, uzavření okruhu registrace atd)

4 - registrace předem pro sprinty i okruhy
* dělá se to tak všude a ubere to administrativu na místě.

5 - víc sprch, zastřešit, podlážky
* stany k dispozici máme, podlážky nám věnují v každé firmě (třeba naší Úsměv )

6 - info systém pomocí smsek
masírka by ReNo

7 - pytle na vjezd účastníkům do ruky
*navrhoval sem už letos Tak to valím bulvy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2013 , 21:33   Citovat  

jenom bych chtěl navrhnout že na tomhle HD byly tragické popelnice. Ve svijanech byly všude a tady zřídka. Navrhuji bud sehnat sudy s pytlema a nebo jako na Mimony každy by měl na auto vyfasovat jeden velky pytel který se dá utahnout a zavázat.... přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 8.8.2013 , 21:45   Citovat  

Dutch napsal:
jenom bych chtěl navrhnout že na tomhle HD byly tragické popelnice. Ve svijanech byly všude a tady zřídka. Navrhuji bud sehnat sudy s pytlema a nebo jako na Mimony každy by měl na auto vyfasovat jeden velky pytel který se dá utahnout a zavázat.... přátele

spíš nebyly vidět, nebo jsi si jich úplně nevšiml, protože stojanů na pytle bylo 40 ! Úsměv
musím pochválit pár lidí, co ke konci přicházeli pro nové pytle s tím, že ten stávající je již plný OK
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2013 , 22:35   Citovat  

cheerion napsal:
spíš nebyly vidět, nebo jsi si jich úplně nevšiml, protože stojanů na pytle bylo 40 ! Úsměv
musím pochválit pár lidí, co ke konci přicházeli pro nové pytle s tím, že ten stávající je již plný OK
no ty lidi jsme byli naše parta ´Ustečáků Velmi šťastný a právě vzadu u hangáru a v kolí vůbec nic nebylo, proto jsem přišli protože jsem tam nechtěli nechat bordel... pokud tam byly tak ok ale asi lepé rozmístit nebo dávat alespon ty pytle, já se snažím nebo teda Ustečáci po sobě uklidit, ale upřímě si myslím že něktarý na to wc a nechaj tam bordel protože jsou liní dojít pro pytel... nevím jak dopadlo uklízení na HD ale na Mimoni jsem se těhle wokurka všiml Velmi šťastný
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2013 , 0:21   Citovat  

víc místa na sezení ve stínu. Tímto apeluji na ty, kdo rozložili tu pyramidu lavic a odtahali si je ke stanu (+ někteří ultradobráci je ještě ke všemu ani nevrátili zpátky). Pokud chcete sedět u stanu, daj se koupit skládací sety Mrk

Ty tři lavice co tam zbyly jsou na tolik lidí málo a na zbytek co jí včas nezabere má dvě možnosti:

sedět na slunci - což se v takovym počasí nedá
    stát ve stínu - to taky neni to pravý ořechový
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2013 , 5:59   Citovat  

HONDAy potrebuje jen jedno zlepseni..vratit vse do starejch koleji do Svijanskyho Ujezda a vse hno zase bude v poradku...je skoda,ze se tolik let naprosto skvele fungujici akce presunula na - priznejme si - proste nevhodne misto coz zpusobilo spoustu zmatku a nejasnosti a ted se jen vymysleji kraviny kde co zlepsit atd a je s tim jen prace navic a nervy pro poradatele. Tam to proste bylo nejlepsi a nevsiml jsem si,ze bychom se nejak extra mackali,kdyby se lepe vyuzilo to misto vzadu za potuckem tak jsme si tam jeste mohli udelat ten okruh o kterej vam vsem tolik jde a podle me tahle akce o tom zas tolik neni,kdo chce kloudne jezdit ma tu treba RTC Chrudim a ruzne dalsi super lokalni akce za par korun..takhle byl kemp furt napul prazdnej a clovek si po letech ani nepokecal s lidma... Svijany mi moc chybi a nevim,zda to 100 zlepsovaku kdy nahradi..mozna zase za 10 let az to bude vsechno vypilovany,ale to si zas nekdo vzpomene,ze by to mohlo bejt jinde Bueee
   Návrat  
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2013 , 6:19   Citovat  

Tak abych nekoukal jak datel a zkusil přispět svým návrhem.

Na akci jsem byl pouze jeden den a musím uznat, že i ten jeden byl fajn. Ale dívat se další dva dny na piloty na trati by mě asi tak moc nebavilo.

Jak jsem zmiňoval již vloni, pokud se dohodneme včas a dohodnou se i podmínky, přijde mi autokemping Konopáč jak stvořený pro tuhle akci. Pokud se tam může na víkend vměstnat 500 ks amerických korábů, tak naše Hondy v počtu 320-330 ks s 2/3 délky ameriky budou určitě hračka. Jako velký bonus vidím sociálky, zpevněné plochy, 3 hospody. Okolní silničky jsou ideální na spanilku a není problém spanilku natáhnout třeba do Hradce, kde si všichni piloti pořádně zakrosí a večer si zase můžeme v poklidu posedět u rybníku, který měl letos výbornou kvalitu vody (pořádám tam pravidelně akce od roku 2010 na konci června). Ano, letos jsem bohužel měl zkušenost s tím, že se nepodařilo úplně super zajistit pivo... Takže pokud catering tady byl chválený, tak asi není nejmenší problém ho zajistit i tam. Asi by se tím splnilo vše, co kdo od kempu a srazu očekává. Ne všichni Hondaři jsou piloti, co potřebují potrápit auto na okruhu. A jako bonus je možnost ubytovat se v chatkách, pokojích, stanových chatkách nebo třeba i v apartmánu.

To jen připomínka toho, co jsem vlastně nabízel vloni. je to dobrý
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.8.2013 , 6:29   Citovat  

Myslíš, Cocksi, že Svijany byly bez problémů? To nikdy nebyly a naopak byly náročnější kvůli stěhování na letiště, ale o tom míč lidí neví, protože sladce spinkají ve stanu. O tom, že jsme museli pouštět místní (tedy cizí) zadarmo do kempu bez možnosti kontroly na celé dny, nemluvě. Stačí,že se najdou svině i mezi námi a občas mizí věci. naštvanej

Myslíš,že byl kemp prázdný kvůli okruhu? Nebylo to spíš kvůli počasí? Kdyby nebylo 35℃, tak by tolik lidí necouralo k vodě. Na druhou stranu, kdyby pršelo, tak by se auta parkovala na asfaltu a posezení pro všechny by bylo v jednom úlu. Radši bys brodění v bahně a předbíhání mezi skupinkami? Svijany neumožňují "mokrou variantu", Ring ano.

Spaceman: A uzavře se kvůli nám kemp,aby tam nelezou cizí a na kolik by to vyšlo? A pořád tu bude přesun někam poměřit pindíky. Nebo zrušíme "závody" a přijdeme o další účastníky? Co se dělalo ve Svijanech v sobotu? Spanilka a pokec. Co bránilo pokecu tady? Myslíš, že catering pojede někam,kde je X hospod?
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2013 , 6:52   Citovat  

Hellborn napsal:
Myslíš, Cocksi, že Svijany byly bez problémů? To nikdy nebyly a naopak byly náročnější kvůli stěhování na letiště, ale o tom míč lidí neví, protože sladce spinkají ve stanu. O tom, že jsme museli pouštět místní (tedy cizí) zadarmo do kempu bez možnosti kontroly na celé dny, nemluvě. Stačí,že se najdou svině i mezi námi a občas mizí věci. naštvanej

Myslíš,že byl kemp prázdný kvůli okruhu? Nebylo to spíš kvůli počasí? Kdyby nebylo 35℃, tak by tolik lidí necouralo k vodě. Na druhou stranu, kdyby pršelo, tak by se auta parkovala na asfaltu a posezení pro všechny by bylo v jednom úlu. Radši bys brodění v bahně a předbíhání mezi skupinkami? Svijany neumožňují "mokrou variantu", Ring ano.

Pro me jakozto pro ucastnika byly vzdy naprosto dokonaly..samozrejme tenkrat ten chcanec to bylo peklo ale i tak jsme to jak my ucastnici,tak i poradatele zvladli na jednicku..stehovani na letiste chapu ze nebylo uplne super,na druhou stranu byla tam hlavne casomira a jeden stan coz byly veci,ktery se v kempu rozbalit nemusely (az n ten stan) ..nebo zda to myslis jakoze se vsichni stehovali..v tom jsem problem taky nikdy nevidel,koneckoncu na letisti jsme si vzdy auta hezky seradili,bylo jeste spoustu mista pro ruzne skupinkove aktivity a celkove to byl jakoby den navic..takhle jsem koukal,ze spousta lidi se rano vzbudila a pomalu se vsichni vytraceli...a zabalit si museli tak jako tak..a jestli to nekdo z auta jeste jednou vyhazi k uli sprintum jen pul metru na beton za auto..to mi prislo vcelku super..

To je jedno,jak jsem uz psal ja prijedu na misto konani HONDAye kamkoliv,jen mi proste uz pri oznameni noveho mista bylo jasny,ze to asi bude takhle probihat a vy s rim budete mit spoustu zbytecne prace navic...to bych radsi udelal jednou rocne nejakou honda akci jednodenni primo pro "zavodniky" na ringu (ono kdysis neco bylo nd myslim jen sprinty nebo tak neco) a uz by to byla jasna akce s jednim cilem a teoreticky by se jeste dalo neco vydelat,dat to pro auto bez ohledu na pocet osob treba za 800-, si myslim ze by kazdej dal Mrk ..a jinak by byl klasickej HONDAy v luxusnim krasnem kempu ze kteryho se celej vikend nemusime hnout ani na krok,s fajnovym posezenim,pravda-trochu zpomalenym barmanem a omezenou otviraci dobou kiosku..stejne si chce kazdej aspon jednou posedet s prateli u ohne,popit i neco svyho atd...ale jinak bychom se valeli ve vode cela Honda rodinka,poslouchali skvely hlasky spikra a temer vsichni se aktivne ucastnili nabiteho a jasne daneho programu...ach..to bych si tak pral Úsměv

..az jednou vyhraju ve sportce tak od toho vokurka koupim ten areal ve Svijanskem Ujezde a udelam z nej nasi Honda zakladnu,cesricky budou jak na okruhu F1, bazen bude na cerveno s obrovskym bilym [H] uprostred a proste to tam bude cely jen nase anglickej travnicek a tak..to vam tady vsem pred bohem slibuju Mr. Green
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2013 , 7:01   Citovat  

Za mě tedy doufám, že Hday bude už jen na Czechringu OK A příští rok, až bude ten harmonogram vypilovanej, tak to bude je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2013 , 7:06   Citovat  

Hellborn napsal:

Spaceman: A uzavře se kvůli nám kemp,aby tam nelezou cizí a na kolik by to vyšlo? A pořád tu bude přesun někam poměřit pindíky. Nebo zrušíme "závody" a přijdeme o další účastníky? Co se dělalo ve Svijanech v sobotu? Spanilka a pokec. Co bránilo pokecu tady? Myslíš, že catering pojede někam,kde je X hospod?

OK, vypadá to, že jsi naštvaný. To rozhodně nebyl cíl. Jen připomínám co jsem navrhoval vloni.

Kemp:
Na všem se dá domluvit a vše je otázka přístupu. Mám s nimi výborné zkušenosti.

Poměřování:
Nevím jak je to myšleno, ale pindíka si s nikým poměřovat nepotřebuju a rovnou říkám, že ani nebudu.

Svijany:
Všichni víme, jak to tam bylo. Mně ten kemp ve Svijanech kdo ví jak super nepřijde, ale jezdím a organizuju srazy kvůli lidem, takže to neřeším.

Festival park / CzechRing:
Neříkám, že je tam vše špatně. Ten areál potenciál má. Jen musíš i ty uznat, že je to tam orientované víc na piloty na trati, než na klidné procházení se a pokecání u každého druhého auta (byť tomu nic nebrání).

Catering vs. Hospody:
Příští rok v červnu Ti mohu po srazu dát reference, zda se myšlenka cateringu mezi hospodami zdá špatná či nikoliv. On si i hospodský a kuchařky dají rádi jeden víkend oraz... (letos to vyšlo asi, když jsme tam byli zrovna my). BTW: již mnohokrát jsem viděl, že když přijde konkurence, tak se dějou věci ku prospěchu všech... je to dobrý

Nemíním se tady nad něčím hádat či rozčilovat. Neberu nikomu jeho práci a mám k tomu, jak byl letos organizovanej Honday, velkou účtu. V tomhle vedru, v tom prostředí... I na Daverovi jsem poznal, že toho má plný kecky. A co víc - vážím si lidí, kteří se nebojí ubrat si ze svého volného času a věnovat ho přípravě něčeho pro ostatní. Vím co to obnáší, vím jaké je s tím běhání a ježdění... přátele
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2013 , 7:23   Citovat  

Soutěž: kdo najde více košu, dal jsem dva HaHaaa (jeden je zdvojený)

Coocks: Aktivit tam bylo mraky, crxman vyhlašoval pořád nějáký zavody od přezouvání kol až po střelbu ze vzduchovek... Komu chyběl bazen, mohl se jít zchladit pár metrů do pískovny.
Že by tam bylo málo místa na aktivity, no nemyslím si, pátek jsem si užil,
sobotu, kdybych nebyl kretén, si užiju taky, což závěr dne neměl chybu je to dobrý
A neděle jsem měl trochu v duchu zmatků s tím čím vlastně pojedu domů a kdo mi odveze mojí krásku HaHaaa

Bylo to jen o tom, kdo si to jak chtěl užít, možností a místa bylo dost přátele jen to bylo krátky, i když na tom slunku možná dlouhý to mi hlava nebere

Je fakt ale, že vyprahlá pustina obmotana betonovým plotem nebudila dojem pohody, jakou nabízejí zatravněný kempy u lesa/vody, tu si člověk musel vytvořit sám. A z umistění cateringu mi chybělo "posezení u ohně" jako u kempování... je ale fakt, že v sobotu večer jsem se v kempu neohřál HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.8.2013 , 7:49   Citovat  

Spaceman: Naštvaný nejsem. Zajímají mě info.

Cocks: Nevím, kde jsi přišel na 1 stan a časomíru. Dejf 2x otočil dodávku než se převezlo vše potřebné. Proč se lidi letos balili a odjížděli ráno, nevím (už jsem tam nebyl). Na druhou stranu být jen účastník, tak se ve Svijanech taky balím ráno a jedu, protože sprinty mě nebaví. Kde je rozdíl, jestli vypadnu ráno z kempu nebo z ringu? to mi hlava nebere

Zase bazén.. Úsměv Na ringu je taky,ale jsou to prachy navíc. Proč jsi letos musel vytáhnout paty z ringu? Leda se vykoupat, jinak se z něj nemusíš hnout nebo snad musíš?

Jo o více akcích se přemýšlelo, ale minimálně nejsou peníze a čas.

P.S. Kemp ve Svijanech je obce, vydřiduch má stánek jen v pronájmu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2013 , 8:20   Citovat  

a zase Ty Svijany... a zase ten bazén . . . evidentně někteří nečtou to co by měli a píšou to co nemaj KO
   Návrat  
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2013 , 8:22  Naposledy upravil spyda dne 9.8.2013 , 8:29, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Za me 99% Czechring a 1% Svijany a to jen z duvodu, ze to mam bliz.

Dovedes si predstavit, jak by to vypadalo u bazenu, kdyby bylo tech 35° a vic? Do toho bazenu se vejde 100-200 lidi?

Catering byl asi o 1000% lepsi nez ve Svijanech, kde bylo vsechno predrazeny a cekaci doba jak v supermarketu kde maj otevreny 2 kasy z 20ti.

Navic Ring byl jen nas, nikdo "cizi" tam nebyl jako ve Svijanech.

Edit: Bazen si myslim, ze je zbytecnej i kdyz by byl uvnitr kempu. Rybniky jsou kousek a pokud by bylo SMS info treba 30min predem, tak neni problem se podle toho zaridit a od vody se vratit.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.8.2013 , 8:23   Citovat  

MOTyLEK napsal:
a zase Ty Svijany... a zase ten bazén . . . evidentně někteří nečtou to co by měli a píšou to co nemaj KO

taky si myslím že se to zvrhlo opět v kritiku a to asi nebyl záměr ...
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2013 , 8:45   Citovat  

Musí se vyhovět všem takže nemůže bejt sraz někde na koupališti kde nic a to same platí i obráceně.

Ring má prostě všechno a tady je téma jak ho zlepšit.

Já osobně bych scháněl ještě nákého sponzora nebo zdražil vstupné at si tam ten bazén můžeme dát???Nebo bych udělal dobrovolnou sbírku..když se našetřilo na Roneyho targu proč ne na bazén Cool
Lístky v předprodeji na Honday at máme jasný rozpočet.

Jinak za mě není co zlepšovat papa
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2013 , 8:49   Citovat  

Cocks a Spaceman: vidim to stejne je to dobrý Ne kazdy je zavodnik, ale zase pravdou je, ze ne kazdy je beachboy Mrk

Co udelat hlasovani o miste dalsiho Hondaye? Pokud 90% vyhovovalo nove misto, tak proste tech par lidi se podridi. Pokud je to jinak, tak se to alespon ukaze. to mi hlava nebere Chapu ze je defakto rozhodnuto a kdo porada, ten si rika a ostatni by meli drzet papulu, ale tak kdyz se porad argumentuje, jak byla vetsina spokojenejsi nez ve Svijanech, tak by to hlasovani jen potvrdilo je to dobrý Honda-club je klub NAS VSECH a necht se tedy hlasuje je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.8.2013 , 9:24   Citovat  

Mně by hlavně zajímalo, co se dalo ve Svijanech dělat tak úžasného, co na ringu nešlo (kromě bližšího koupání a vykonání potřeby do porcelánu)?

A znovu zopakuji - Co když bude pršet?

A kdo z vás bude vstávat v neděli v 6h,aby připravil letiště?
   Návrat  
Mrs the.Doctor je teď offline  Mrs the.Doctor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.8.2013 , 9:31   Citovat  

Jsem pro to, aby se zavedl předprodej vstupenek... A na místě třeba o 50Kč/osoba příplatek.. Bylo by to určitě transparentnější.. A klidně bych zrušila slevu na vstupném pro členy.. Prostě buď mám H-C ráda a podpořím ho členským příspěvkem nebo ne.. to už je na uvážení každého.
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2013 , 9:31   Citovat  

za me czechring, ma daleko vetsi potencial
klidne bych zvedl vstupne ku prospechu vsech, nevidim v tom problem je to dobrý

vite co by bylo uplne nejvic šuk kdyby jsme se dostali na takovou uroven ze by k nam zacali jezdit z DE a PL, zatim my jezdime do DE je to dobrý
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.8.2013 , 9:36   Citovat  

Marfi: listek v předprodeji si přeci kupuješ v gold členství ne Úsměv
Jinak bych řekl skromě oboje má své kouzlo a pro a proti, ale je to jen o tom jak náročný (rozmazlený) člověk je. Mě osobně se moc líbilo jak kluci závodili, bylo to akcní a supr podívaná. Samozřejmě kuli dražším polovičkám bych radši neco se sprchou a pořádnejma sociálkama ale to je proste na ukor okruhu pasé. Osobně je mi jedno kam pojedu nejsem zmlsanej hošanek který potřebuje neco extra. Obdivuju ten tým lidí co si dá práci to vše zařídit a remcat tu kuli bazénku a zelený travicce mi prijde dost zbytečné.

Jinak hodně zdaru s vylepšovákoma
urcite ty podlážky kolem kohoutků a sprchy
ty koše sorry ale jak psal bubák taky sem našel jen 2
a být zásuvka ve vnitr v hangáru na lednicku bylo by to uplně bomba

Jestli je to moc offtopic tak to smažte
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2013 , 9:37   Citovat  

OK, mám tady z pár příspěvků pocit, že je rozhodnuto o místě dalšího konání. Zkusme tedy konstruktivně vymyslet, co se nám na CzechRingu nelíbilo a co by šlo vylepšit a bylo v silách organizátorů. Buďme konstruktivní a neřešme již věci typu bazén a Svijany.

1) příjezdová cesta
- lze nějak zajistit, aby byla alespoň trochu rovná a mnozí z nás se nabáli, že tam nechají nárazníky, v horším případě olejovou vanu?

2) možnost jít se podívat i dovnitř tratě
- lze zajistit, že by bylo mezi jízdama možné přejít trať a podívat se na piloty jak jezdí tu a kterou zatáčku?

přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2013 , 9:39   Citovat  

hlasování proč ne, ale aby to bylo objektivní, tak pouze lidi, kteří fyzicky navštívili oba srazy.
takže dle mého, zbytečný, větší počet lidí byl spokojený a nespokojeni Ti, kteří se nezúčastnili. By mě zajímali reakce, kdyby to bylo obráceně, z vychytaného ringu do svijan.

zase se to tu mění v samý offtopic, když to vemu,2 příspěvky k věci, ostatní keci.
nešlo by to promazat, dokud se to nezmění v hašteření?
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2013 , 9:53   Citovat  

Za mě taky Czechring OK. Do Svijan už bych se nevracel. Když se vychytá Czechring tak to bude OK OK OK
Letos to bylo super. Jediný co mi vadilo bylo to hrozný horko Úsměv

Podívejte se kde mají celorepublikový sraz BMW tudy odkaz.
tudy Tam si můžou nechat o bazénu zdát, kdyby měli počasí jako my na Czechringu tak se tam pěkně upečou.
tudy Určitě tam nebudou mít výbornej catering jako my na Czechringu atd...
tudy Loni tam bylo 880 aut, to je skoro 3x víc než na Hondayi
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.8.2013 , 9:58   Citovat  

shaman napsal:

tudy Loni tam bylo 880 aut, to je skoro 3x víc než na Hondayi

Na to se tak dostat... Ale BMW je tuctovka.. HaHaaa
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2013 , 10:34   Citovat  

ad hlasování o místě: Tohle hlasování by dle mě moc věrohodné nebylo. Je nás zde aktuálně lehce přes 9.000 registrovaných členů, kteří by mohli hlasovat a na HD jezdí poslední roky 300 aut (+/- 20) a 500 - 600 účastníků. Jak by si chtěl ošetřit, že hlasovat budou jen Ti co opravdu plánují na HD jet a odfiltroval věčné nespokojence a troly? Smutný Věrohodnost takovéhoto průzkumu by byla ještě slabší než u toho předvolebního.

Zastávám názor, že o místě rozhoduje ogranizátor. On jde s kůží na trh, on tam musí vše zabezpečit a následně je za svou nezištnou snahu odměněn kritikou, bohužel leckdy neadekvátní až nesmyslnou.

ad Svijany: Pokud šli organizátoři po 10 letech pilování akce ve Svijanech do jiné neznámé a pro danou akci nevyzkoušené lokality, asi k tomu logicky měli závažné důvody. V počasí jaké bylo, by to bylo peklo kdekoliv.
Bazénu = Konzerva sardinek
Nedělní letiště = bez sprchy, peklo na zemi

ad CzechRing - HD14 - vylepšení:
Spanilka - co zvolit seřadiště vně areálu, třeba vedlejší cca 300m dlouhý asfaltový úsek sousedící s ulicí Letiště. Tam bychom po dobu cca 15min, po dobu seřazení, snad neměli nikoho važně blokovat, z kempu by se vyjíždělo pozvolněji a kololna by pak mohla vyjet celistvá.

Zábava na okruhu všeho druhu - ReNo, super nápad s těmi SMS OK
Stejně tak přihlášky na konkrétní soutěže a jízdy předem. Dany bude lépe znát poptávku a bude moct s ostatními organizátory lépe poladit program. S placením předem je to také zajímavé, jen jak to efektivně zfouknout. Napadá mě, těmto lidem na bráně s dalšími proprietami rovnou dle seznamu předplatitelů rozdávat "jezdecké pásky". Ale nemám představu zda by to už na uvítací výbor na bráně nebylo moc...

Místo na sezení - měl jsem za to, že původně těch lavic v hangáru byla hromada. Holt před otevřením rozmístit ve stínu ty "statické" a co zbyde nechat k dispozici. Ale apeluju na Ty co si je odnesou, aby je zároveň donesli ZPĚT !!! Nechat je někde uprostřed placu je vrchol buranství naštvanej

Pomoc ostatních - rád pomůžu ať už vyšším vstupným (klidně zaplatím i jako Gold) či nějakým sponzorským příspěvkem (dle mých možností) na nějaký "fond" pro zlepšení zázemí na HD.
Doufám, že s tímto bodem budou souhlasit a hlavně se podílet Ti, kteří nejvíce volají po vyšším standartu.

Pokud to jen trochu půjde, rád opět přiložím ruku k dílu, při páteční přípravě areálu.
A pokud mě počasí neodrovná jako letos i s nedělním "bourání" Smutný Se stydím

Koupání Myslím, že místo bazénu v kempu (asi nikdo nikomu nebude bránit si přinést vlastní bazének, viz. letos), bude bohatě stačit, když bude k dispozici plánek s cestou od brány jednotlivým vodním plochám v blízkém okolí Úsměv Nikdo se nebude muset ptát kde to je a nic mu nebude bránit udělat si malou procházku a osvěžit se.
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2013 , 10:37   Citovat  

Becky napsal:
za me czechring, ma daleko vetsi potencial
klidne bych zvedl vstupne ku prospechu vsech, nevidim v tom problem je to dobrý

vite co by bylo uplne nejvic šuk kdyby jsme se dostali na takovou uroven ze by k nam zacali jezdit z DE a PL, zatim my jezdime do DE je to dobrý

tak o poláky bych na srazu vůbec nestál, jsou to nekulturní hovádka ... německá účast na honday už byla ... Mrk
letos jsem na honday nejel, protože mě ten hradec ani trošku neoslovil, Svijany byly OK, tam se mi líbilo i ten blátivej masakr předloni ...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2013 , 11:08   Citovat  

předprodej jízd na bráně bych zavrhl, nejideálnější si myslím platit přímo Danymu, který u toho je. Někdo se opozdí, nebo bude muset pryč, atd atd a pak zase peníze případně vracet, další zbytečné komplikace si myslím
sezení - no, hlavně si myslím, že je to o lidech jak se chovaj to mi hlava nebere
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.8.2013 , 11:24   Citovat  

1 - lepší organizace kempu/parkování.
* díky ,,rozlehlosti,, areálu by bylo vhodnější udělat kempovací část ,,stanové městečko,, a parking.
+ pro focení
+ pro noční klid
+ pro okouknutí aut

2 - vyhradit předem jedno místo pro ostatní aktivity
* vytičit prostor kde budou probíhat minisoutěže

3 - lineup
* alespoň rámcový přehled důležitých bodů (spanilka, ukončení soutěží, uzavření okruhu registrace atd)

4 - registrace předem pro sprinty i okruhy
* dělá se to tak všude a ubere to administrativu na místě.

5 - víc sprch, zastřešit, podlážky
* stany k dispozici máme, podlážky nám věnují v každé firmě (třeba naší Úsměv )

6 - info systém pomocí smsek
masírka by ReNo

7 - pytle na vjezd účastníkům do ruky
*navrhoval sem už letos Tak to valím bulvy
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zlepši si HONDAy!
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další