Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Pokuta
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 5
nEcroCZ je teď offline  nEcroCZ
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.8.2013 , 17:39   Citovat  

Ahoj, v patek mi doslo do schranky ze mam nevyrizenou pokutu a to z 16.3.2013 a to udajne za parkovani.

Protoze o tom nic nevim, ani listek jsem nemel za oknem tak jsem sel podat vysvetleni a tam jsem uvedl ze vubec o nicemu nevim a ze ani netusim kdo v te dobe auto uzival (servsni mechanik, rodina nebo kamarad) protoze kdo si to ma pamatovat skoro pul roku z5.

Da se tomu nejak branit ?

Predpokladam ze to potahnou do spravniho rizeni, jak tery dal pokracovat ?

Od te doby co mi prisili prejezd koleji na cervenou i kdyz jsem na ne nevjel a stalo me to talir a 5 bodu tak odmitam cokoliv tem svinim platit. A to sem policajty za prejezdem videl a jeste jsem vezl matku ale udelali z toho frasku a melo to moc dobre sehrane takze sem se chytl no.

verim ze uz to ta tady bylo, ale tema je locknute Ble
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PIWEL je teď offline  PIWEL
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.8.2013 , 17:57   Citovat  

domluv se s mamkou, taťkou, dědou, babičkou...každý svede vinu na toho dalšího a než se to vyřeší tak by to mělo být promlčené...nebo si vymysli kamaráda ze Švédska, Stiga Pohlavsona (nebo jakéhokoliv jiného neexistujícího cizince) a řekni že to řídil on...do švédska za ním nepojedou a ty jsi z obliga protože jsi řekl kdo v té době auto užíval Úsměv mělo by to fungovat Mrk
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 1.8.2013 , 18:01   Citovat  

nEcroCZ napsal:
Ahoj, v patek mi doslo do schranky ze mam nevyrizenou pokutu a to z 16.3.2013 a to udajne za parkovani.

Protoze o tom nic nevim, ani listek jsem nemel za oknem tak jsem sel podat vysvetleni a tam jsem uvedl ze vubec o nicemu nevim a ze ani netusim kdo v te dobe auto uzival (servsni mechanik, rodina nebo kamarad) protoze kdo si to ma pamatovat skoro pul roku z5.

Da se tomu nejak branit ?

Predpokladam ze to potahnou do spravniho rizeni, jak tery dal pokracovat ?

Od te doby co mi prisili prejezd koleji na cervenou i kdyz jsem na ne nevjel a stalo me to talir a 5 bodu tak odmitam cokoliv tem svinim platit. A to sem policajty za prejezdem videl a jeste jsem vezl matku ale udelali z toho frasku a melo to moc dobre sehrane takze sem se chytl no.

verim ze uz to ta tady bylo, ale tema je locknute Ble

Ola,
Kontaktuj osobu uvedenou v SZ ... myslím, že Ti pomůže a odkaž se, že jsem ho prásknul já.
Je to tam. přátele
   Návrat  
Sakul je teď offline  Sakul
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 1.8.2013 , 18:05   Citovat  

PIWEL napsal:
domluv se s mamkou, taťkou, dědou, babičkou...každý svede vinu na toho dalšího a než se to vyřeší tak by to mělo být promlčené...nebo si vymysli kamaráda ze Švédska, Stiga Pohlavsona (nebo jakéhokoliv jiného neexistujícího cizince) a řekni že to řídil on...do švédska za ním nepojedou a ty jsi z obliga protože jsi řekl kdo v té době auto užíval Úsměv mělo by to fungovat Mrk

"mělo", ale pokud si dobre pamatuju, tak pokud ho nedohledaji, tak jde pokuta stejne zas na nej.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Jagi je teď offline  Jagi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.8.2013 , 18:12   Citovat  

jediná možnost je prostě fakt zbantovat rodinu at to na sebe pohážou, a já to neměl s tím jel nakonec ten a ten a ten apak ten... a at si to šetří.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.8.2013 , 18:17   Citovat  

Jagi napsal:
jediná možnost je prostě fakt zbantovat rodinu at to na sebe pohážou, a já to neměl s tím jel nakonec ten a ten a ten apak ten... a at si to šetří.

a nebudou si vsecky predvolavat ? to by me pak zabili Velmi šťastný
   Návrat  
Jagi je teď offline  Jagi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.8.2013 , 18:26   Citovat  

budou.. tak použij kamarády... OK

a nebo to protahuj... máají ještě pul roku a pak šuk šuk šuk

jo a ještě.. nemužu si pomoci.. prostě to je hnus co se děje.. řeší blbosti a ty co kradou miliardy a jsou největší zločinci tak na ty wc wc

linkSoudní proces
   Návrat  
PIWEL je teď offline  PIWEL
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.8.2013 , 18:34   Citovat  

Sakul napsal:
"mělo", ale pokud si dobre pamatuju, tak pokud ho nedohledaji, tak jde pokuta stejne zas na nej.

máš pravdu...trochu jsem si o tom četl a policajti mají rok k nalezení pachatele kterého ty označíš za viníka, pokud ho nenajdou, nebo se ho nedokáže usvědčit, tak po roce se zahájí nové řízení s provozovatelem vozidla a z toho už se vykroutit nepujde...teoreticky by se dalo, nějako zkoulet na neschopnost orgánů činných ve vyšetřování, ale je otázka jestli by to vyšlo, mylsím že M@jk odkázal na toho pravého (jestli odkázal na toho koho si myslím Velmi šťastný )
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2013 , 14:17   Citovat  

Se sem vetru, v italii jsem dostal pokutu za sterac za spatne parkovani.
42Eur.
Pokutu jsem ale vyhodil.
Preci jenom mi to mohl kdokoliv vzit, odnest vitr, nebo dest.
Jak funguje tohle? Nevíte někdo?
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2013 , 14:32   Citovat  

Aqwertzz napsal:
42Eur.
Pokutu jsem ale vyhodil.

Já bych řekl, že se to promlčí. Nejde o nic závážného a to se jim nebude chtít řešit. Známy jezdí s kamionem a už to tak udělal několikrát.
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2013 , 19:43   Citovat  

Aqwertzz napsal:
42Eur.
Pokutu jsem ale vyhodil.

nejsem si jistej ale řekl bych že když tam pojedeš příště a oni tě zastavěj a začnou lustrovat že by na to mohli přijít a chtít jí po tobě na místě zaplatit.o tom jestli se tohle posouvá do ČR nevim spíš ne
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2013 , 15:15   Citovat  

Tak to by bylo dobre, auto je tatíkovo (diesel)
Svym bych prisel na mizinu Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2013 , 8:43   Citovat  

Jak teda dale postupovat pokud to sl odo spravniho rizeni ?

Jsem si urcite jisty ze uz jim tam nic nepodepisu akorat Velmi šťastný
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2013 , 9:39   Citovat  

Uz jsem mel napsany slusny text, ale nakonec smazano. Kazdopadne to co tu nekteri radi je usmevne Velmi šťastný
   Návrat  
AntHraX je teď offline  AntHraX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2013 , 9:54   Citovat  

Dneska jsem šel podat vysvětlení. Došel jsem, omluvil se, zaplatil jsem 300,- a šel jsem domů. Proč pořád ojebávat systém? A tahat to přes rodinu? To vám to za ty 200-300,- stojí? Na to máte čas? to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2013 , 9:58   Citovat  

AntHraX: přátele je to dobrý BINGO

v Praze kolem 300,-
v Plzni kolem 100,-

A proc? Protoze nejde o finance, ale jde o rychle uzavreny spis, za ktery je carka. A za carky je co? No odmeny preci! Nikdy bych nenechal dojit spis ke spravnimu, tam uz to bude o jinych financich je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2013 , 9:58   Citovat  

AntHraX napsal:
Dneska jsem šel podat vysvětlení. Došel jsem, omluvil se, zaplatil jsem 300,- a šel jsem domů. Proč pořád ojebávat systém? A tahat to přes rodinu? To vám to za ty 200-300,- stojí? Na to máte čas? to mi hlava nebere

viz. prvni odstavec, ten ku*vam nic platit nebudu kdyz na me delaji takove boudy. A tim tuplem ne kdyz se ani neobtezujou mi tam dat listek a prijde mi to skoro po pul roku...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2013 , 10:01   Citovat  

nEcroCZ: platit budes tak jako tak, jen o tom jeste nevis :o) Jinak "doporucuji" precist DebFens stranky - tam najdes rady ktere urcite potrebujes a ktere na 100% funguji (jako bejvalej spisar u PCR vim, ze nefunguji a hlavne situaci zhorsi, ale uvidis sam)
   Návrat  
AntHraX je teď offline  AntHraX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2013 , 10:10   Citovat  

nEcroCZ napsal:
viz. prvni odstavec, ten ku*vam nic platit nebudu kdyz na me delaji takove boudy. A tim tuplem ne kdyz se ani neobtezujou mi tam dat listek a prijde mi to skoro po pul roku...

Až Ti přijde exekuce, třeba na stavebko, kde Ti vezmou blbou tisícovku, ale pak přijdeš na ten rok o státní příspěvek, tak se budeš divit. Není čas na hrdinství... P.S. Toto je zkušenost mého kamaráda, taky byl hrdina a pak zaplakal. Tenkrát byl ten státní příspěvek ještě 4500,-

Lístek Ti mohl kdokoliv vzít...
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2013 , 10:12   Citovat  

GIZMI: je vidět, že si bývalý bengo, protože jak si již napsal, tak některé komentáře a rady jsou usměvné a lidi nechápu systém a kvůli 100 nechají tahat rodinu k výslechu a stejnak jim to je jedno. Docela by bylo u výslechu zajimavé, že např babičky jsou ještě stará škola a ten přestupce jim řekne až tam pujdeš řekni, že si to neřídil a že řídíl někdo jiný z rodiny. Tak věřte že když tam bude zkušený ´uředník nebo policajt tak babičku tak roztočej že sama řekne že byla navedená od přestupce. Hold tomu se říká nejslabší článek v řetězu... Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2013 , 10:23   Citovat  

Dutch: jsem strasne rad v civilu, ver mi je to dobrý Na druhou stranu jsem strasne moc rad za tu zkusenost je to dobrý Hodne to cloveka zmeni v prioritach a i nazorech.
PS: uz jsem to tu i psal, mel jsem prestupek, kde chlap tvrdil, ze auto ridil obchodni partner z Beloruska. Nakonec platil pomerne hodne penez (rozhodne vic, nez to kilco, ktere jsem mu nabizel na zacatku) To same jsem zazil jeste s osobou blizkou (pomerne casto) a take ve finale kazdy zaplatil. Smutne je, ze opravdu ve finale nejde o ty penize a body, ale jde o uzavreni spisu, aby se toho ten polda zbavil Tak to valím bulvy Kdyz jich mas v supliku 20 a z toho 10 se snazi vylhat pro nezaplaceni 100,- (niz to nejde), tak je to uz na bednu. Je to Cesky sport je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2013 , 10:46   Citovat  

Tak nejsem vul, kdyby mel listek mam desitky znamych u policie a radsi mu dam kilo a mam klid, ale kdyz tam ten listek nemam a po pul roku mi neco prijde tak tak asi tezko si budu pamatovat kde a kdo to ridil (nevylucuj ze ja) ale auto jsem mel v tom obodovi v servise, mel ho pujceny otec, bracha dokonce i 1x kamos a fakt si nebudu pamatovat co bylo pred pulrokem. To je to hlavim co me se*e...

A urcite existuje metoda jak se tomu vyhnout...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2013 , 11:16   Citovat  

Trebas se domluvis i na tom spravnim. Asi bych jim to takto rekl na rovinu a pokud narazis na rozumnou zenskou, tak odejdes taky s kilcem je to dobrý Vse je o lidech a vzajemne domluve Mrk Drzim palce!
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2013 , 11:31   Citovat  

gizmi napsal:
Trebas se domluvis i na tom spravnim. Asi bych jim to takto rekl na rovinu a pokud narazis na rozumnou zenskou, tak odejdes taky s kilcem je to dobrý Vse je o lidech a vzajemne domluve Mrk Drzim palce!

doufam, protoze ta na prestupkovem mela asi kramy a chteli 500,- a to uz mi prislo trochu hodne Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2013 , 18:38   Citovat  

Na to kolik ti hrozi je to hoooodne levne :o) 500,- bych byt tebou bral, protoze ve spravnim se niz moc nedava.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2013 , 19:19   Citovat  

no uvidime, je mi celkem dost proti srsti platit 500,.- za to ze tam maji bordel a vytahnou neco po pul roku...
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2014 , 19:10   Citovat  

Zdarec, využiju tohle téma k jednomu problémů co teď řeší kolega v práci. MP ho změřila ve 40 kde jel o 39km/h více tedy 79km/h. Ok je si vědom přestupku je to starý pán 2 roky před důchodem. Jenže když jsme zjišťovali co ho vlastně čeká, protože MP ho s ničím neseznámila, zjistili jsme že překročil rychlost o 39km/h a vztahuje se na něj tento přestupek odkaz Jak je zřejmé tak to mohl MP řešit na místě pokutou, ale neudělal to a vůbec mu tuhle možnost nenabídnul. Pouze si opsal nacionále a nedal mu podepsat vůbec nic. Vrátil mu papíry a řekl, že mu příjde předvolání. Předvolání mu přišlo minulý pátek a má podat vysvětlení na MP. Já myslel, že si ho pozvou ke správnímu řízení na magistrát, ale ne přímo na služebnu MP. Změřili ho nějakým laserem co vůbec není na trojnožce ani není na žádné tyči. Je to jen do ruky a mám domění že to ani nedělá fotky, protože je to taková černá trubka a když měří tak to nedávají ani k očím. Tak se ptám má nějakou šanci z toho vybruslit? Zaráží mě že mu nenabídli možnost blokové pokuty i když na to mají právo a hned nějaké řízení a pak, že nic nepodepsal což je taky hodně divné
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2014 , 14:39   Citovat  

Ahoj,

nebylo to před koncem měsíce? to mají měšťáci žně a nemají problém si stoupnout měřit rychlost pár metrů před značkou "konec obce"..

Bloková pokuta je mezi PČR i MP oficiálně považována za volitelný postup - standardní je správní řízení. Zkušenost mám takovou, že u správního řízení se dá obhájit díky spoustě procesních chyb skoro cokoliv. Chce to nahlédnout do spisu, nechat si ho okopírovat a pak řešit na první pohled totální kraviny, například že některé měřiče rychlosti mají v manuálu předepsanou provozní teplotu 0-40°C a venku byly mínus tři..

Mimochodem, správní řízení není problém zahájit bez jediného podpisu řidiče..

edit: v ČR jsou schválené i ruční laserové měřiče rychlosti, trojnožka netřeba. Mám pocit, že LTI 20-20 a Lavet ProLaser III..
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.2.2014 , 15:02   Citovat  

dj-bobr napsal:
Ahoj,

nebylo to před koncem měsíce? to mají měšťáci žně a nemají problém si stoupnout měřit rychlost pár metrů před značkou "konec obce"..

Bloková pokuta je mezi PČR i MP oficiálně považována za volitelný postup - standardní je správní řízení. Zkušenost mám takovou, že u správního řízení se dá obhájit díky spoustě procesních chyb skoro cokoliv. Chce to nahlédnout do spisu, nechat si ho okopírovat a pak řešit na první pohled totální kraviny, například že některé měřiče rychlosti mají v manuálu předepsanou provozní teplotu 0-40°C a venku byly mínus tři..

Mimochodem, správní řízení není problém zahájit bez jediného podpisu řidiče..

edit: v ČR jsou schválené i ruční laserové měřiče rychlosti, trojnožka netřeba. Mám pocit, že LTI 20-20 a Lavet ProLaser III..

Bloková pokuta je alternativa vyřízení přestupku podle zákona, ne jen mezi MP a PČR. I na úřadě se Tě po podání vysvětlení můžou zeptat, jestli bys souhlasil s blokem a pokud ne,tak teprve zahájí správní řízení.
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2014 , 3:05   Citovat  

Hellborn napsal:
Bloková pokuta je alternativa vyřízení přestupku podle zákona, ne jen mezi MP a PČR. I na úřadě se Tě po podání vysvětlení můžou zeptat, jestli bys souhlasil s blokem a pokud ne,tak teprve zahájí správní řízení.

Asi jo, já to znám jen u MP a PČR..
Měli by se zeptat, ale zatím se mi to nikdy za mou kariéru vyhrávače správních řízení ještě nestalo, že by mi nabídli blokové řešení Se stydím i když přemýšlím, kdy jsem vlastně naposledy podával vysvětlení (jiné než "nebudu podávat vysvětlení")..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Pokuta
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina