Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Anténa Honda Crx Del Sol
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Petr Jahn je teď offline  Petr Jahn
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.8.2013 , 20:31   Citovat  

Zdravíčko,
mám takový dotaz. Mám problém s anténou, respektive s tím, že nezajíždí a nevyjíždí.
Je to problém už do koupě a chtěl bych to vyřešit, když jsou konečně nějaký peníze.
....
Takže anténa je nastálo vyjetá, nejde zasunout a ani nejde nějak elektronicky zajet, když se na to díval kamarád a hrabal se v tom, tak to "opravil", ale tak, že při nastartování to vždy vyjíždělo a nebo zajíždělo, ale vydávalo to hrozný skřípavý zvuk a tak to raději zase odpojil a je do dnešní doby nastálo venku. Nevíte co by to mohlo být za problém? Nějaký motůrek k rádiu? Nebo tam stačí pouze něco vyměnit?
Budu rád za vaše tipy a rady, snad jsem to napsal dost srozumitelně, když tak se ptejte zkusím to specifikovat. Kdybyste věděli rovnou o nějakých dílech, tak budu taky rád. Díky Honda
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 19.8.2013 , 10:02   Citovat  

Jako každý máš problém s dorazem. Občas, pokud to není ve stádiu velkého rozkladu, tak stačí anténu promazat. Tzn. vyjet, promazat, zajet... tohle párkrát zopakovat. Pak by to mělo přestat v opačném případě je to potřeba vyndat z auta, vyčištit celý mechanizmus a zase vrátit... přátele

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.8.2013 , 13:40   Citovat  

Díky za radu OK Jestli je to jenom tohle, tak to by neměl být problém, obával jsem se třeba koupě nový antény apod., podívám se na to a snad to půjde Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2013 , 7:41   Citovat  

To je až poslední fáze. Kluci to nahrazují univerzální elektrickou anténou. Nebo pak žraločí ploutví a díru na boku zavařují...

Andras je teď offline  Andras
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2013 , 16:57   Citovat  

SpaceMan napsal:
To je až poslední fáze. Kluci to nahrazují univerzální elektrickou anténou. Nebo pak žraločí ploutví a díru na boku zavařují...

Zdravim jen k te antene,vyjizdi ti plynuley nebo to preskakuje?...pak je problem z ozubenim a s kolecekm..

gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2013 , 20:02   Citovat  

Kdyz jsme u te anteny, jak je to s targou obecne? Mela jen elektricke anteny? Nebo i manualni? Kolega mi po SZ tvrdi, ze el. byla jen pomerne raritni, ale ja ji mel uz v druhem aute Úsměv (pokazde byla KO). Vzal jsem od nej novou, ale manualni (coz je mi fuk, beztak auto prikrejvam kazdy den plachtou, takze ho obchazim)

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2013 , 21:02   Citovat  

ahoj, anténu mi myslím vyjížděla plynule, ale vydávalo to ten hrozný zvuk, ale nevím to jistě už delší dobu je odpojená a je tedy stále venku. Příští týden bych se na to chtěl konečně podívat a nebo někomu, kdo tomu rozumí říct, aby se na to mrknul, pak budu moudřejší :hehe:

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2013 , 21:04   Citovat  

gizmi napsal:
Kdyz jsme u te anteny, jak je to s targou obecne? Mela jen elektricke anteny? Nebo i manualni? Kolega mi po SZ tvrdi, ze el. byla jen pomerne raritni, ale ja ji mel uz v druhem aute Úsměv (pokazde byla KO). Vzal jsem od nej novou, ale manualni (coz je mi fuk, beztak auto prikrejvam kazdy den plachtou, takze ho obchazim)

-------------------
Jestli to byla otázka na mě, tak neznám odpověď Úsměv nevím, jak to bylo s anténama, ale vadí mi, že to auto nemůžu pořádně přikrýt třeba když prší a projet s tím myčkou, takže už bych byl rád, aby se to nějak vyřešilo, příští týden bude čas, tak na tom začnu dělat VTEC

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2013 , 21:25   Citovat  

gizmi napsal:

del Solky měli v základní výbavě manuální, za příplatek a u VTi byla častěji elektrická, která vyjela po zapnutí rádia, některé zdroje uvádí, že originální rádio mělo i funkci na ovládání antény.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2013 , 21:26   Citovat  

Andras napsal:
Zdravim jen k te antene,vyjizdi ti plynuley nebo to preskakuje?...pak je problem z ozubenim a s kolecekm..

Ano a to se děje právě tehdy, když je silně zaneseno. Pak se při vysování ozve zvuk přeskakujícího kolečka. V případě častějšího používání se plastové kolečko ojebe a je pak potřeba ho vyměnit. Stejně jako s kolečky na el. střechu se standardně předělává na kovovou a pak je to téměř nezničitelné... přátele

wookie je teď offline  wookie
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2015 , 15:59   Citovat  

mám dotaz, co když jsem antenu zastrcil rucne, nemuze se tomu nic stat? to mi hlava nebere je to moje prvni del solka Velmi šťastný

4 háčka
1
PříspěvekZaslal: 15.4.2015 , 9:03   Citovat  

wookie napsal:
mám dotaz, co když jsem antenu zastrcil rucne, nemuze se tomu nic stat? to mi hlava nebere je to moje prvni del solka Velmi šťastný

Mohl bys orvat dole plastová ozubená kolečka, která ji pomáhají vysouvat. Nicméně už jsme to párkrát taky u dělal a "zatím" se nic nestalo. Doporučuji vytáhnout a velmi dobře očistit a nanést WD40 (mám s ní nej zkušenost) a zase zatáhnout. Tohle je potřeba několikrát opakovat, dokud se bude vysouvat "zašpiněná". Tím ji pročistíš. Pokud už tohle nefunguje je potřeba vyndat za spolujezdcem plasty a vyndat ji ven, rozebrat, vyčistit, složit, namontovat. Alternativa je pak univerzální anténa. Návod na instalaci uni antény najdeš na tudy odkaz v sekci Návody. přátele

wookie je teď offline  wookie
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.4.2015 , 21:56   Citovat  

SpaceMan napsal:
Mohl bys orvat dole plastová ozubená kolečka, která ji pomáhají vysouvat. Nicméně už jsme to párkrát taky u dělal a "zatím" se nic nestalo. Doporučuji vytáhnout a velmi dobře očistit a nanést WD40 (mám s ní nej zkušenost) a zase zatáhnout. Tohle je potřeba několikrát opakovat, dokud se bude vysouvat "zašpiněná". Tím ji pročistíš. Pokud už tohle nefunguje je potřeba vyndat za spolujezdcem plasty a vyndat ji ven, rozebrat, vyčistit, složit, namontovat. Alternativa je pak univerzální anténa. Návod na instalaci uni antény najdeš na tudy odkaz v sekci Návody. přátele

dekuju Úsměv

Obsah fóra Honda-club.cz   
Anténa Honda Crx Del Sol
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina