Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Prezident
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 11
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.8.2013 , 17:33   Citovat  

Vím že tady bylo dost zlé krve,ale jak se dnes s odstupem díváte na volbu prezidenta-spokojenost/nespokojenost splněná očekávání/nepříjemné překvapení......jaké by to bylo při zvolení oponenta? rozpustila by se také sněmovna?

jen návrh na diskuzi bez urážek ............ přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
pojk je teď offline  pojk
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.8.2013 , 17:40   Citovat  

Já svůj názor neměním a jen jsem v něm byl za tohle krátké období utvrzen...Volím Karla kouř
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.8.2013 , 17:50   Citovat  

Nedomyslim a myslim si sve..sem kazdopadne rad,ze je uz konec tem co tam byli doted a uvidime..pomalu,ale upadam taky do letargie kterou sem jeste donedavna vycital nekterym svym kamaradum nebo zdejsim clenum Tak to valím bulvy cloveku je z toho vseho na zvraceni..jedine co je potreba neustale rikat..i kdyz sme letargicti jednou zacas se vzchopme a pojdme k volbam i kdybysme meli volit treba pastafariany kdyby kandidovali Velmi šťastný
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.8.2013 , 17:50   Citovat  

Že je Zeman zákeřný troglodyt (ač nadprůměrně inteligentní) jsem tvrdil už tehdy a na tom se nic nemění.
   Návrat  
AntHraX je teď offline  AntHraX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.8.2013 , 17:51   Citovat  

Zeman je u mě egoistický hajzl, který hledá díry v ústavě, aby upevnil svoji moc a mohl do všeho kecat. Díky němu se posouváme z parlamentní demokracie k prezidentské demokracii - např. Rusko a Putin....Zvoleni oponenta by asi bylo lepší, ale taky žádná výhra Bueee
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.8.2013 , 17:52   Citovat  

Návrat  
Uragan je teď offline  Uragan
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 20.8.2013 , 17:58   Citovat  

rozpustit parlament a zvolit monarchu pan Zeman by se na něho hodil Velmi šťastný já už fakt nevím koho dál volit... Ble
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 20.8.2013 , 19:14   Citovat  

Minor napsal:
Že je Zeman zákeřný troglodyt (ač nadprůměrně inteligentní) jsem tvrdil už tehdy a na tom se nic nemění.

přátele
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 20.8.2013 , 19:27   Citovat  

Proboha zamkněte to tady a smažte. Protože až se Zeman skutečně zmocní vlády nad celou touto zemí a budou probíhat pogromy proti jeho odpůrcům, tak nás všechny pozavíraj a postavěj ke zdi .
   Návrat  
ian je teď offline  ian
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 20.8.2013 , 19:59   Citovat  

tudy odkaz
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 20.8.2013 , 20:12   Citovat  

Tak ja mam trosku odlisny nazor. Jsem strasne rad, ze konecne padla ODS. Mel jsem co docineni s Plzenskou a vim co se tu deje a staci. Viz kauza prava, kde mladym stranikum bylo slibovano "hladke vystudovani", viz primator Baxa, ktery nejprve delal na uradu rozdelovani financi pro skoly a sam pritom ucil na gymplu? Stret zajmu jako blazen a jeste z nej udelaji starostu? On pak dela kravoviny, jako ze Plzen bude mit 3. divadlo, ale mame x desitek let starou upravnu vody s nejhorsi kvalitou vody siroko daleko. atd atd atd..

Prezident - volil jsem jineho, ale ve finale jsem byl rad, protoze je mu rozumnet a neni hloupej. To co dela vidim ve finale pozitivne, protoze se alespon obmeni strany. Rozhodne uz nedam hlas ani CSSD, VV a topce (KSCM a ODS jsou vyskrtnuty predem). Co se tyce prezidentovani, rozhodne je to lepsi nez Klaus. Ten vytuneloval CR a za odmenu dostal prezidentovani a tak pustil mraky smejdu z veznic.

koho volit? Asi dam hlas "vladci zemedelstvi" s vizi "stat ma vydelavat a prosperovat jako firma, nikoliv byt tunelovan a zdiman"... jemu o penize uz nejde a ma kolem sebe schopne lidi. Uvidime, trebas se pletu jako v Jóóóóónovi je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
nekmar je teď offline  nekmar
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 20.8.2013 , 20:28   Citovat  

Nikdy jsem si nemyslel, že když se zhmotní přání většiny obyvatel v jedné osobě, prezidentovi, že to bude až taková katastrofa...

Demokracie alá Zeman:
Nepotřebuji volby, dosadím do vlády koho chci.
Nepotřebuji parlament, moje vláda bude vládnout i bez vyslovení důvěry.
Ústavní zvyklosti jsou debilita, anglická ústava je tak nějak celá debilní....
Vivat Zemanbůh KO
   Návrat  
Partner H-C
Nový příspěvekZaslal: 20.8.2013 , 20:32   Citovat  

HaHaaa jeste si tu clovek pocte..doufam,ze to vydrzi aspn vic nez tyden nezamknute OK
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
Nový příspěvekZaslal: 20.8.2013 , 20:48  Naposledy upravil M@jk dne 20.8.2013 , 21:17, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

nekmar napsal:
Nikdy jsem si nemyslel, že když se zhmotní přání většiny obyvatel v jedné osobě, prezidentovi, že to bude až taková katastrofa...

Demokracie alá Zeman:
Ústavní zvyklosti jsou debilita, anglická ústava je tak nějak celá debilní....
Vivat Zemanbůh KO

Ehm,
není to korektní ano máš pravdu.

Na druhou stranu není chování korektní ODSky, VV, ČSSD atd. atd. atd. A lidí také. Kdyby bylo vše korektní, tak se tu nestala "privatizace", topné oleje, plzeňská práva, methanol, solária, Bamberg, "Sarajevský" atentát, opoziční smlouva, Grippeny, sKarty, Opencard, ... jak vidíš, lítáme napříč politickým i společenským spektrem.

Takže ono to nebude jen jedinou osobou, a to Zemanem. Ono když tam ty vagíny a penisové nemají koule na to říci: hele a dost, lidi jsme naštvali dost, jdeme od válu a aspon udělat hrdou tečku, to nééééé. Tak se ani nedivím, že jim Zeman ultimátně vzkázal, že chce ověřené podpisy, když se jimi řitolezecká Mirka N. oháněla ...

Celé je to na ...
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 20.8.2013 , 20:51   Citovat  

M@jk: pod to se PLNE podepisu! Nehlede na to, ze demokracie jako takova vzdy bude postavena na tom, ze vycurankove se budou mit lepe a kvuli nim slusny clovek trpi. Zatim Zeman neudelal vylozene nic spatne a hlavne jak napsal dobre M@jk, nic jineho mu v zajmu zeme nezbejvalo. je to dobrý
   Návrat  
Petr Jahn je teď offline  Petr Jahn
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 20.8.2013 , 20:57   Citovat  

tudy odkaz

Můj názor se taky nezměnil byl jsem pro Schwarzenberga a nebo mi ještě byla sympatická Táňa.

Každopádně Zeman dělá přesně to co jsem očekával a jeho počínání se mi vůbec nelíbí ať už jde o jeho virózy, jmenování vlády "odborníků" s ministrem financí Fischerem, kterýho výsostně nesnáším převlékače kabátů a komunistického kariéristu, jmenování velvyslanců na Slovensku (Klausová) a v Rusku (Remek) a mohl bych pokračovat, jediné s čím souhlasím je vyvěšení vlajky EU na Pražském hradu.
Bylo by to na delší povídání a nechci se víc rozepisovat, protože by se toho někdo chytl a zase by se mohl začít hádat, ale rád o tom píšu a mluvím už jenom proto, že studuji politologii.

Ale prdět na politiku. Hlavně, že Honda jezdí!
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 20.8.2013 , 21:18   Citovat  

Nadává se na mr. Becherovku, ale nějak si nevzpomínám, že by se nadávalo, že je v PS strana LIDEM. Nebo ji někdo volil? to mi hlava nebere

Podle mého názoru nebyl ani jeden z kandidátů vhodný. Nechtěl bych vidět na hradě Schlaffenberga... Ble
   Návrat  
Parker je teď offline  Parker
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 20.8.2013 , 21:34   Citovat  

Hellborn napsal:
Nechtěl bych vidět na hradě Schlaffenberga... Ble

je to dobrý

nekmar napsal:

Demokracie alá Zeman:

Volby vyhrála ČSSD

nekmar napsal:

Viz vláda Topolánka

Chápeš! mimochodem, supr téma k hádání se, protože u politiky se ještě nikdy nikdo nevydržel nehádat to mi hlava nebere
   Návrat  
David vti je teď offline  David vti
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 20.8.2013 , 21:39   Citovat  

Hellborn napsal:
Nadává se na mr. Becherovku, ale nějak si nevzpomínám, že by se nadávalo, že je v PS strana LIDEM. Nebo ji někdo volil? to mi hlava nebere

Myslel jsem,že LIDEM vznikla odtržením poslanců zvolených za VV,tak jako kdysi vznikla Unie svobody odtržením od ODS...
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 20.8.2013 , 21:41   Citovat  

Hellborn napsal:

Podle mého názoru nebyl ani jeden z kandidátů vhodný. Nechtěl bych vidět na hradě Schlaffenberga... Ble

k pochopení situace kolem LIDEM a podobných věcí doporučuju přečíst toto:

tudy odkaz - O populismu a lidu (aneb jak to doopravdy funguje v politice moderního "demokratického" státu)
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 20.8.2013 , 21:47   Citovat  

Já jenom doufám, že se při předčasných volbách konečně lidi proberou a budou volit jako občani a ne jako ovce.
Pokud to bude ve stylu prezidentských voleb, tak to bude pro Republiku jenom dobře.

Hlavně ať už lidi nedělají stejnou chybu, kterou opakujou už několik let zpátky. A to "nejít k volbám".
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 20.8.2013 , 21:49   Citovat  

David vti napsal:
Myslel jsem,že LIDEM vznikla odtržením poslanců zvolených za VV,tak jako kdysi vznikla Unie svobody odtržením od ODS...

Ano, úplně stejnej podraz na voliče.
To může projít jenom v ČR. to snad ne
   Návrat  
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 20.8.2013 , 21:53   Citovat  

David vti napsal:

Jo, ale do PS se má dostat jen strana, která získala víc než 5% hlasů. Takže primárně volíš stranu s tím, že můžeš dát preferenční hlasy jednotlivým osobám. Kolik voličů volilo stranu LIDEM? Nikdo... Tak co dělá v PS?

Master: Já to chápu. Ale baví mě,jak se nadává jen na něco, kdežto něco jiného se přejde. Úsměv
   Návrat  
civicpower je teď offline  civicpower
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 20.8.2013 , 23:10   Citovat  

gizmi napsal:
Tak ja mam trosku odlisny nazor. Jsem strasne rad, ze konecne padla ODS. Mel jsem co docineni s Plzenskou a vim co se tu deje a staci. Viz kauza prava, kde mladym stranikum bylo slibovano "hladke vystudovani", viz primator Baxa, ktery nejprve delal na uradu rozdelovani financi pro skoly a sam pritom ucil na gymplu? Stret zajmu jako blazen a jeste z nej udelaji starostu? On pak dela kravoviny, jako ze Plzen bude mit 3. divadlo, ale mame x desitek let starou upravnu vody s nejhorsi kvalitou vody siroko daleko. atd atd atd..

Prezident - volil jsem jineho, ale ve finale jsem byl rad, protoze je mu rozumnet a neni hloupej. To co dela vidim ve finale pozitivne, protoze se alespon obmeni strany. Rozhodne uz nedam hlas ani CSSD, VV a topce (KSCM a ODS jsou vyskrtnuty predem). Co se tyce prezidentovani, rozhodne je to lepsi nez Klaus. Ten vytuneloval CR a za odmenu dostal prezidentovani a tak pustil mraky smejdu z veznic.

koho volit? Asi dam hlas "vladci zemedelstvi" s vizi "stat ma vydelavat a prosperovat jako firma, nikoliv byt tunelovan a zdiman"... jemu o penize uz nejde a ma kolem sebe schopne lidi. Uvidime, trebas se pletu jako v Jóóóóónovi je to dobrý

máš skoro stejný názor, jak můj otec Velmi šťastný
BTW: myslíte si, že má cenu se o něčem takovém bavit? Stejně se tu budete jen hádat a každý bude držte to své ... radši se bavte o Honda ... to je aspoň zajímavé a člověk se dozví hodně nových věcí přátele
   Návrat  
Jagi je teď offline  Jagi
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 20.8.2013 , 23:57   Citovat  

kdyby jste byli vděčni jak to dopadlo... první kdo si umí otevřít zzzzzzz a nebojí se že ho někdo pak má za burana. To co tam bylo doteď byl jeden velký HNUS. naštvanej
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
Nový příspěvekZaslal: 21.8.2013 , 6:14   Citovat  

Hellborn napsal:

podpis OK
nedělám si iluze že pokud by byl zvolen hrabě byl by klid ,s největší pravděpodobností bychom místo viroz propírali kde a kdy usnul , někde něco žblebtl,na druhou stranu by asi nedělal takový naschvály kamarádíčkům -další věc a trošku kacířská myšlenka : jestli není legitimější přímo zvolený prezident než z velkýho % kandidátkově zvolená sněmovna kdy se všeobecně ví že při volbách docházelo k čachrům tak aby byl zvolen ten kdo zvolen být měl.(už si nevzpomenu kde to bylo ale lehce to proběhlo v mediích- starší pán který byl v daném regionu známý, oblíbený a vyhrál na kandidátce byl ze smyšlenýho duvodu vyloučen z dané strany a tím uvolnil místo "vykřížkovanému" ).
k Lidem : podle mě je normální postup ,pokud nesouhlasím s tím jak "moje" strana funguje tak složit poslanecký mandát a založit si svoji stranu a pokusit se v dalších volbách do sněmovny dostat ,ale je to jasný poslanecké výhody,plat , vliv atd ,je jednodušší si říct, mám mandát od občanů a převlíct kabát (at už je to pravda nebo ne ).
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 21.8.2013 , 7:33   Citovat  

To bude téma na hádání svatoušek

Já jsem rád že tam Zeman je at dělá co dělá alespon je neco vidět. Podívejte se na vládu jaká tu byla, ta kradla čím dál tím víc a bylo ji jedno, že to občani CR vidí, byl to xindl největší a o straně Lidem se ani nebudeme bavit.

Celá ta jejich 101 jak tomu říkají byly šmejdi a díky Zemanovi jsme se ji zbavili a rozprášila se, kdyby byl na hradě ten spící wokurka tak by se opět dostala k moci ta tataž verběš co tam byla a ještě by měli podporu prezidenta a kardli by více. Neříkám, že ted se tam dostane vlada taková, že se krást nebude ale uznejte že to byla ted hrůza.

furt tady říkáte že je zeman proti proudu, že hledá skuliny v ustavě a nedodržuje ustavní zvyklosti. No a co nedělá nic proti zákonu a na ustavní zvyklosti se mu nedivím. Znám to zpráce kdy se obchází zákon, kde to je jasně dáno, v jiný prospěch a když se ozvu řeknou mi tj mistní právo taková zvyklost...

je to dobrý
   Návrat  
Meethos je teď offline  Meethos
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 21.8.2013 , 7:52   Citovat  

Do teď to byla hrůza, po volbách nastane peklo. Už by jsme si měli začít trénovat pozdravy "Čest práci" "Dobrý den soudruhu" ....

Zajímavé, že všechny ostatní země si všímají, že ČR hrozí návrat předchozího režimu, jen našim občanům nedochází kam Zemanovo kroky povedou.

A pokud se tu najde někdo kdo napíše, že za komančů bylo lépe, tak je největší wokurka v klubu (za wokurku dosaď deset nejhorších nadávek co znáš a to jsem se stále vyjádřil dosti mírně).
   Návrat  
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 21.8.2013 , 7:58  Naposledy upravil Hellborn dne 21.8.2013 , 8:01, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Meethos napsal:
Do teď to byla hrůza, po volbách nastane peklo. Už by jsme si měli začít trénovat pozdravy "Čest práci" "Dobrý den soudruhu" ....

Zajímavé, že všechny ostatní země si všímají, že ČR hrozí návrat předchozího režimu, jen našim občanům nedochází kam Zemanovo kroky povedou.

A pokud se tu najde někdo kdo napíše, že za komančů bylo lépe, tak je největší wokurka v klubu (za wokurku dosaď deset nejhorších nadávek co znáš a to jsem se stále vyjádřil dosti mírně).

A návratem "minulého režimu" myslíš popravy politických odpůrců, postavení drátů na hranicích, fronty na banány apod. nebo "jen" výraznou orientaci doleva?

P.S. Někde jsem se tu s někým kdysi dohadoval, když tvrdil, jak se mu po převratu špatně žilo, když jeho rodiče přišli o práaci, že jedli brambory, oblečení dědili po starších apod... No takovou zkušenost mám taky, ale z 80tých let... Velmi šťastný
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 21.8.2013 , 8:00   Citovat  

Dutch napsal:
To bude téma na hádání svatoušek

Já jsem rád že tam Zeman je at dělá co dělá alespon je neco vidět. Podívejte se na vládu jaká tu byla, ta kradla čím dál tím víc a bylo ji jedno, že to občani CR vidí, byl to xindl největší a o straně Lidem se ani nebudeme bavit.

Celá ta jejich 101 jak tomu říkají byly šmejdi a díky Zemanovi jsme se ji zbavili a rozprášila se, kdyby byl na hradě ten spící wokurka tak by se opět dostala k moci ta tataž verběš co tam byla a ještě by měli podporu prezidenta a kardli by více. Neříkám, že ted se tam dostane vlada taková, že se krást nebude ale uznejte že to byla ted hrůza.

furt tady říkáte že je zeman proti proudu, že hledá skuliny v ustavě a nedodržuje ustavní zvyklosti. No a co nedělá nic proti zákonu a na ustavní zvyklosti se mu nedivím. Znám to zpráce kdy se obchází zákon, kde to je jasně dáno, v jiný prospěch a když se ozvu řeknou mi tj mistní právo taková zvyklost...

je to dobrý

Ty si myslíš, že je fajn když v parlamentní demokracii do vlády dosadí (místo 101 OBČANY zvolených zástupců) svých 200 kamarádů, kterým rozdá posty ve státních firmách, záhadně se panu F. dostanou na konto miliony, který nemohl půl roku sehnat atd? Každej z nich, ať pravičáků nebo levičáků má máslo na hlavně a krade jak umí, pan Zeman si tam si tu z toho, ale dělá diktaturu. V tom já osobně vidím ten zásadní problém.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Prezident
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina