Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Potřebují poradit ohledně kol
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
wandervals je teď offline  wandervals
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.9.2013 , 8:13   Citovat  

Dobrý den, mám Honda Civic 5g coupe 1.5 lsi, tak jsem se chtěl zeptat vejdouse mi tam 17' elektrony nebo ne? dekuji
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
RobiXman je teď offline  RobiXman
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 1.9.2013 , 8:23   Citovat  

pokud to budou 17" s nejakym nizkym profilem tak ano (nekolik lidi je zde ma), ale za me bych to rozhodne nedelal, dal bych tam MAX 16" a i to je zbytecne dost, idealni budou nejake pekne 15" !

pokud se nepletu tak LSI je D15B7 = okolo 100 koniku. velka kola to auto zpomali, a nebude to ono, navic nizky profil je na nase silnice dosti nevyhovujici (stale jeste mame na silnici det jak po II. svetove) takze je jen otazka casu kdy ty kola pujdou na srovnani nebo do srotu Smutný Smutný Smutný

tady treba jednou hodne zname coupe (nenasel jsem to na cz webu) se 17" tudy odkaz

Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 1.9.2013 , 8:30   Citovat  

si pleteš forum, tohle je dotaz na Zetor forum. Tam ti poradí jak na traktorová kola Úsměv

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.9.2013 , 10:12   Citovat  

RobiXman napsal:
pokud to budou 17" s nejakym nizkym profilem tak ano (nekolik lidi je zde ma), ale za me bych to rozhodne nedelal, dal bych tam MAX 16" a i to je zbytecne dost, idealni budou nejake pekne 15" !

pokud se nepletu tak LSI je D15B7 = okolo 100 koniku. velka kola to auto zpomali, a nebude to ono, navic nizky profil je na nase silnice dosti nevyhovujici (stale jeste mame na silnici det jak po II. svetove) takze je jen otazka casu kdy ty kola pujdou na srovnani nebo do srotu Smutný Smutný Smutný

tady treba jednou hodne zname coupe (nenasel jsem to na cz webu) se 17" tudy odkaz

I podle mě jsou 17ky už dost. Dal bych tam maximálně 16ky. Já na nich jezdím s pneu 195/45-16 a nezdá se mi že by to bylo nejak línější oproti 15kám. S tím rovnáním,samozřejmě nesmí koupit bláta. Já s tím jezdím po hodně rozbitých silnicích na který ty bys třeba vůbec nejel a není problém. Vzal jsem už pár děr a kola jsou rovná...

TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
0
PříspěvekZaslal: 1.9.2013 , 10:15   Citovat  

205/40 r17 se v pohode vlezou, to jsou zase tady keco, kdyz je tam chce, tak at si je tam da, ze auto vubec nepojede je vec druha Velmi šťastný

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.9.2013 , 12:58   Citovat  

ja psal jen svuj nazor na vec a take aby s tim pocital ze kdyz tam da 17" v nizkem profilu tak se vejdou (proto jsem daval ten odkaz kde 17" jsou), ale bude to linejsi a driv ty kola odrovna ...

2 Kmóďa no on uz tech 45 se blizi k nizkoprofilu Úsměv takze pokud das 195-65r15 a 195-45r16 tak se ti to kompenzuje (maly disk vyssi pneu vs. vetsi disk mensi pneu Mrk ) ja jsem bohuzel z Prahy a take tam casto jezdim a vim ze bych tam ty nizkoprofily asi brzo zrusil Smutný (taky tu mame dost firem na ronani ALU Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný ) ja osobne bych na aute take chtel mit 205-45r16 na peknych hlinikach Úsměv

2 TRUcKER a kdo rikal ze se nevlezou ??? a jaky keco ? jen jsem ho na to upozornil aby s tim pocital ...

David vti je teď offline  David vti
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.9.2013 , 13:35  Naposledy upravil David vti dne 1.9.2013 , 13:46, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Tak já měl teď na c5g vti hatch 7,5x17 s et 35,pneu 205/40 a 225/35 + sníženo o cca 3cm a vše v pohodě. Nedřelo to ani na zadku ve čtyřech lidech...A kdyby u nás a v okolí nebyly tak rozmlácené silnice,tak bych je ani nesundaval,ale prodané ještě nejsou,tak kdo ví... Teď jsem dal 15" a přemýšlím o 16",protože mi to prostě přijde neúměrně malý,vůči radiusu blatníku. Nemám rád na autech malý a utopený kola ala tramvaj.
A pokud se ti to bude líbit,tak bych tady ty připomínky moc neřešil,CTR 7g je taky na 17kách,není nějak závratně větší,než c5g a taky nikdo neříká,že je to traktor...

Pro představu moje c5g na 17" a c6g aero na 16"........

David tel.2013 444.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
David tel.2013 444.jpg, 804.99 kB

David tel.2013 1781.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
David tel.2013 1781.jpg, 889.26 kB

Yuri je teď offline  Yuri
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.9.2013 , 13:38   Citovat  

Lukas28 napsal:
si pleteš forum, tohle je dotaz na Zetor forum. Tam ti poradí jak na traktorová kola Úsměv

Velmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastný muhehe pořádnej výtlem zabil Honda

Yuri je teď offline  Yuri
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.9.2013 , 13:55   Citovat  

David vti napsal:
,CTR 7g je taky na 17kách,není nějak závratně větší,než c5g a taky nikdo neříká,že je to traktor...

Jenomže geometrie nápravy odpružení tlumení a zpřevodování ctr7g je je na ty 17tky nastavený. Počítej s tím že minimálně poznáš že to nepojede a bude to víc žrat.. Ale každýho věc co si se svým autem udělá.Nic ti nevymlouvám

Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.9.2013 , 16:22   Citovat  

RobiXman napsal:
ja jsem bohuzel z Prahy a take tam casto jezdim a vim ze bych tam ty nizkoprofily asi brzo zrusil Smutný (taky tu mame dost firem na ronani ALU Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný ) ja osobne bych na aute take chtel mit 205-45r16 na peknych hlinikach Úsměv

Na těch se dá v klidu jezdit. Myslíš že v Praze jsou špatné silnice? Nechtěj vidět povrch po kterém jezdím já...

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.9.2013 , 17:16   Citovat  

Kmóďa napsal:
Na těch se dá v klidu jezdit. Myslíš že v Praze jsou špatné silnice? Nechtěj vidět povrch po kterém jezdím já...

tak nechci tu rozjizdet offtopic kde jsou jake silnice atp ... ale kdyz vezmu jen cestu odmne do GESu (lysolaje = kostky vyplacovacka, podbaba = kanaly propad i o 5cm, dejvice rozkopane vsude kde to jen jde a korunovacni to fakt nedavam = kostky jako KRAVA, zbytek tak nejak jde, ale pokud bych po ceste trefil nekde nejakej kanalek tak vim ze alespon jedno kolo umre Smutný proto radsi jezdim na plechacich ikdyz bych nejake ALU na auto dal rad Úsměv

Obsah fóra Honda-club.cz   
Potřebují poradit ohledně kol
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina