Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 6G Anglánech
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 90, 91, 92  Další 
Zaslat odpověď

Strana 33 z 92
NoDicz je teď offline  NoDicz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.8.2013 , 22:30   Citovat  

Badunclesam napsal:
Ale prd velebnosti zkřivený nůžky Mrk .
Přední stahovačky odchází protože "středový" čep nůžek se vychodí, vznikne tam vůle, která se používáním zvětšuje a časem to dojde tak daleko, že okno začne vyjíždět z drážky těsnění.

i jedna i druhá varianta je pro mě špatná Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Sethox je teď offline  Sethox
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.8.2013 , 12:06   Citovat  

Tak jsem odpojil baterku. Pak jsem to zkratoval a piplo to chybu č. 13. Takže čidlo bude zřejmě ok. Teď, co znamená tahle chyba? (Mam tušaka, že taky nějaky čidlo) Smutný
   Návrat  
Badunclesam je teď offline  Badunclesam
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.8.2013 , 13:02   Citovat  

Sethox napsal:
Tak jsem odpojil baterku. Pak jsem to zkratoval a piplo to chybu č. 13. Takže čidlo bude zřejmě ok. Teď, co znamená tahle chyba? (Mam tušaka, že taky nějaky čidlo) Smutný

Bingo,mas to za bludistaka .... levy predni cidlo Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.8.2013 , 13:16   Citovat  

Díky ti. přátele
   Návrat  
POG je teď offline  POG
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.8.2013 , 14:43   Citovat  

1,daji se nekde kopit ty male plastove drzacky,ktere drzi predni spoiler masku? popripade nema nekdo na vic na prodej prosim?
2, da se nekde sehnat cely tempomat a za kolik? Úsměv
   Návrat  
Gavly je teď offline  Gavly
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.8.2013 , 17:47   Citovat  

Badunclesam napsal:
Bingo,mas to za bludistaka .... levy predni cidlo Úsměv

Nebo kabel k čidlu..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.9.2013 , 13:35   Citovat  

Nemáte někdo zkušenosti s těma levnými foliemi třeba z aukra na zatmavení skel? Jde mi spíš o vzhled, a aby nikdo nekoukal dovnitř. Stačilo by mi do zadu a na zadní boční (nejsou na to pravidla). Máte někdo zkušenosti? Popřípadě nějaký obrázky jak je vidět třeba přes 5% propustnost, 10%... 20%? Je to tam.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.9.2013 , 16:13   Citovat  

Sethox napsal:
Nemáte někdo zkušenosti s těma levnými foliemi třeba z aukra na zatmavení skel? Jde mi spíš o vzhled, a aby nikdo nekoukal dovnitř. Stačilo by mi do zadu a na zadní boční (nejsou na to pravidla). Máte někdo zkušenosti? Popřípadě nějaký obrázky jak je vidět třeba přes 5% propustnost, 10%... 20%? Je to tam.

by sis troufnul to nalepit sám?? Úsměv já nenalepím bez bublinek ani folii na mobil natož na auto Velmi šťastný
   Návrat  
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2013 , 16:33   Citovat  

Kamarad co s tim pracuje kazdej den a folie lepi mi rikal svoji zkusenost s temahle levnejma, od ostatnich co to zkousely mam podobny reference...

Folie se blbe lepi a nedaj se z toho skoro vytahnout bubliny, jak se jednou "zlomi" tak uz nejde narovnat jako treba od 3Mka. Takze asi po 3 hodinach pokouseni na 1nim okne ji zahodil a udelal to kvalitni folii, se kterou mel za 3 hodiny obe zadni bocni a dodelaval zadni.

20% propustnost mam na zadnich bocnich a kufru. Pres den pohoda, neomezuje to. V noci kdyz prsi, tak se s tim docela blbe couva, ale pokud nemas i predky tak se da pres zrcatka.
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2013 , 16:46   Citovat  

ja jsem na aukru koupil dve folie po 150kc, a vcelku v pohode jsme je nalepili, okna kufru byly v klidu, zadni bocni taky, ale pak jsem se prehmatnul a stahnul je dolu driv nez jsem mohl ( schcne to asi 48hod ) takze jsme ponicil okraje a od ty chvilie se mi pomalicku oloupavali pri kazdym stazeni okynka... ale ty v kufru drzei perfetkne, takze kdyzt to ne nepo... jako ja ti mstazenim tak drzej dobre a bublinky jsme tam nemeli, nandavali jsme je kalsicky pres jarovou vodu a vytahovali bublinky prilozenou plastovou spachtli obalenou papirem ... a ano kdyz se zlomi nebo slepi tak uz se narovnat neda, protoze jsem bral 2 role ty folie aby jsme meli rezervu, takze mi jeste hodne zbylo a uz jsem s tim i par jinejch veci taky lepil, drzi to na vsem je to dobrý ... 3M a jinyj e samozrejme lepsi a lip se lepi, ale tohle taky funguje Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.9.2013 , 17:19  Naposledy upravil Sethox dne 1.9.2013 , 17:50, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tak folii nalepit bez bublinek na telefon umím! Je to tam. No nějaký kvalitní bych řešil u novýho/novějšího auta.
Díky za rady. Uvažuju že dám do zadu tejch 5% ale to už bude asi moc co? Couvám přes zrcátka a v noci fakt vyjímečně. OK

EDIT: Popřípadě, jak se ta folie snáší s vyhříváním zadního okna?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.9.2013 , 17:27   Citovat  

potřebuju nutně rychle radu...chtěl jsem se dostat na 12V přes zapalovač abych přes něj vzal zezadu káble a ty táhnul dál do zesilovače(aby jel jen když je klíček v první poloze zapalování), co čert nechtěl moje blbost jsem si neuvědomil že mám klíček v první poloze a když jsem vyšrubovával ten maličký torx v zadu tak jsem to vyskratoval... Se stydím stejně mi to bylo k ničemu protože jsem se na ty káble nedostal,a jak sundat tunel s ovládacíma panelama na to jsem nepřišel....teď mi nehraje ani rádio. doufám že je to jen přepálená pojistka ale nikde na autě nemám nalepené schéma která pojistka je k čemu....která pojistka to může být??
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2013 , 18:12   Citovat  

NoDicz napsal:
potřebuju nutně rychle radu...chtěl jsem se dostat na 12V přes zapalovač abych přes něj vzal zezadu káble a ty táhnul dál do zesilovače(aby jel jen když je klíček v první poloze zapalování), co čert nechtěl moje blbost jsem si neuvědomil že mám klíček v první poloze a když jsem vyšrubovával ten maličký torx v zadu tak jsem to vyskratoval... Se stydím stejně mi to bylo k ničemu protože jsem se na ty káble nedostal,a jak sundat tunel s ovládacíma panelama na to jsem nepřišel....teď mi nehraje ani rádio. doufám že je to jen přepálená pojistka ale nikde na autě nemám nalepené schéma která pojistka je k čemu....která pojistka to může být??

Pokud si dobre pamatuju, tak se podivej do pojistkovy skrine do motoru, je to jedna z tech normalnich malejch jako jsou pod palubkou, u motoru jich tolik neni, takze ji najdes rychle.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.9.2013 , 19:39   Citovat  

DrSlimm napsal:
Pokud si dobre pamatuju, tak se podivej do pojistkovy skrine do motoru, je to jedna z tech normalnich malejch jako jsou pod palubkou, u motoru jich tolik neni, takze ji najdes rychle.

tak nakonec to byla 15A pojistka pod volantem Úsměv v elektrice se moc nevyznám, ale mám doma tenhle zesilovač tudy odkaz ,je u něj max. odběr 8A, to znamená že když jej připojím třeba na obrysovky, tak by to mělo v pohodě utáhnout ne? taky tím zrovna docílím toho, že bude jednoduše vypínatelný-nechci aby se mi vybíjela baterka.- je tam sice na tom zesilovači vývod pro umlčení -STAND-BY (v popisu- uvedení do stavu s minimálním proudovým odběrem)ale nevím jak to funguje Úsměv nebo jej šoupnu do zdířky autozapalovače a bude... a dotaz který sem možná nepatří..pokud má teda ten zesilovač odběr max 8A, musí se připojovat přímo na autobaterii nebo stačí řešení jaké chci já?? díky
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.9.2013 , 15:28   Citovat  

V autě mám takové schéma, co která pojistka je, ale je to Anglicky a z druhé strany (asi německy? Velmi šťastný) tak pokud by byl zájem, mužu naskenovat a hodit sem.

Ještě dotaz, mám křídlo s brzdovým světlem, ale ve skle ho mám taky (ale nefunkční), moc sem na to nekoukal, ale zrejme bude skrz to sklo co? ze by to drzelo na nejakym magnetu je asi nerealny? Smutný takže to stejne nesundám.
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.9.2013 , 18:55   Citovat  

Sethox napsal:
V autě mám takové schéma, co která pojistka je, ale je to Anglicky a z druhé strany (asi německy? Velmi šťastný) tak pokud by byl zájem, mužu naskenovat a hodit sem.

Ještě dotaz, mám křídlo s brzdovým světlem, ale ve skle ho mám taky (ale nefunkční), moc sem na to nekoukal, ale zrejme bude skrz to sklo co? ze by to drzelo na nejakym magnetu je asi nerealny? Smutný takže to stejne nesundám.

Jj, světlo je uchycené dvěma šroubkama skrz sklo. Z venku je to kryté těma plastovýma krytkama...
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.9.2013 , 19:18   Citovat  

Jeste mam pocit, ze puvodni konektor ze svetla pasuje na puvodni konektor na kridle, ja to usmiknul a pak zjistil, ze jsem asi nemusel. Svetlo jde sundat, staci jen nechat spunty s matkou a podlouzkou/gumou na zaslepeni diry.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.9.2013 , 16:41   Citovat  

Potřebuju radu - nevím jestli je to vada nebo vlastnost Velmi šťastný Do teď jsem to neregistroval ale dneska a včera ráno byla docela kosa když jsem jel do práce, a všiml jsem si že když topím, tak z výdechů nad hodinama jde stále a pořád chladný vzduch, u všech poloh. Pouze pokud dám polohu úplně vlevo (šipka fouká přímo na panáčka), je vzduch horký (jak bych ale odmlžoval sklo?)... buď to tak má být, nebo je něco špatně, a nebo to já nechápu ... Úsměv neumím si představit že pojedu v zimě v mínus 20 stupních a budu si pouštět z venku dědu mráze.... Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.9.2013 , 16:50   Citovat  

NoDicz napsal:
Potřebuju radu - nevím jestli je to vada nebo vlastnost Velmi šťastný Do teď jsem to neregistroval ale dneska a včera ráno byla docela kosa když jsem jel do práce, a všiml jsem si že když topím, tak z výdechů nad hodinama jde stále a pořád chladný vzduch, u všech poloh. Pouze pokud dám polohu úplně vlevo (šipka fouká přímo na panáčka), je vzduch horký (jak bych ale odmlžoval sklo?)... buď to tak má být, nebo je něco špatně, a nebo to já nechápu ... Úsměv neumím si představit že pojedu v zimě v mínus 20 stupních a budu si pouštět z venku dědu mráze.... Úsměv

A ten přepínač mezi výdechy máš přeplý kam?
   Návrat  
AccoJDM je teď offline  AccoJDM
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.9.2013 , 16:59   Citovat  

NoDicz napsal:

Bud vklidu....je to normalni Velmi šťastný Na vydechu nad hodinama dej packu dolu a mas klid Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.9.2013 , 17:36   Citovat  

to jsem zkousel, prave ze to moc efekt nema, porad z tama mirne fouka...Úsměv
   Návrat  
POG je teď offline  POG
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.9.2013 , 17:38   Citovat  

zahada.... muze mi prosim nekdo ukazat nebo popsat jak tam drzi naraznik z boku u toho vyfoceneho bodu? a za 2... da se sehnat ten zbytek z odstrikovace? Je to tam.

20130904_170429.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20130904_170429.jpg, 2.94 MB

20130904_170446.jpg

20130904_170446.jpg, 2.85 MB

20130904_170513.jpg

20130904_170513.jpg, 2.83 MB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.9.2013 , 17:58   Citovat  

POG napsal:
zahada.... muze mi prosim nekdo ukazat nebo popsat jak tam drzi naraznik z boku u toho vyfoceneho bodu? a za 2... da se sehnat ten zbytek z odstrikovace? Je to tam.

A šroubek co je v podběhu před kolem jsi vyšrouboval?
   Návrat  
POG je teď offline  POG
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.9.2013 , 18:57   Citovat  

Gavly napsal:
A šroubek co je v podběhu před kolem jsi vyšrouboval?

Mno ja auto tuknul v dubnu a na obouch stranach se mi ocka urvali.Na kazdem konci je ocko a to stejne je v podbenu,ale tam vubec nevim co tam bylo.Mam pocit ze nejaky plast,ale z jistotou to uz nevim Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.9.2013 , 19:07   Citovat  

NoDicz napsal:
to jsem zkousel, prave ze to moc efekt nema, porad z tama mirne fouka...Úsměv

a když jsem u toho tak do příštího léta...byl by problém si tam dodělat klimu? Velmi šťastný co vše by to obnášelo?
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2013 , 19:57   Citovat  

NoDicz napsal:
a když jsem u toho tak do příštího léta...byl by problém si tam dodělat klimu? Velmi šťastný co vše by to obnášelo?

tak bud je ti v tom aute zima nebo horko, se rozmysli Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.9.2013 , 20:25   Citovat  

POG napsal:
Mno ja auto tuknul v dubnu a na obouch stranach se mi ocka urvali.Na kazdem konci je ocko a to stejne je v podbenu,ale tam vubec nevim co tam bylo.Mam pocit ze nejaky plast,ale z jistotou to uz nevim Smutný

Aha, jsem to asi blbě pochopil, jsem si myslel že to nemůžeš sundat.
myslím že v plechu byla plastová kravina která se zahákla o tu díru
   Návrat  
POG je teď offline  POG
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.9.2013 , 20:49   Citovat  

Gavly napsal:
Aha, jsem to asi blbě pochopil, jsem si myslel že to nemůžeš sundat.
myslím že v plechu byla plastová kravina která se zahákla o tu díru

jj taky mam ten pocit,jenze ani nevim jak to vypada a zdali to nekdo ma treba na prodej to mi hlava nebere Bueee
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.9.2013 , 21:07   Citovat  

HonDan napsal:
tak bud je ti v tom aute zima nebo horko, se rozmysli Velmi šťastný

záleží na tom v jakém ročním období a v jaké zeměpisné šířce se mě na to zeptáš... Velmi šťastný
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2013 , 23:16   Citovat  

POG napsal:
jj taky mam ten pocit,jenze ani nevim jak to vypada a zdali to nekdo ma treba na prodej to mi hlava nebere Bueee

tak to sorry ale ja sem cumak nikdy sundany nemel takze ani nevim jak to tam drzi
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 6G Anglánech
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 90, 91, 92  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina