Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Crx 2g. - výfuk z motorky
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
ARMAG3DON je teď offline  ARMAG3DON
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.9.2013 , 21:15   Citovat  

Zdravim Úsměv jen se chci zeptat , jestli je dobrej nápad dát na céro výfuk z motorky Velmi šťastný
Třeba tento :
tudy odkaz

a taky sem našel todle video :

Odkaz

jen bych rád znal názor někoho , kdo tomu rozumí Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.9.2013 , 21:22   Citovat  

Měl jsem na Civicu 4g z nějaké Kawy a řval moooc.. Sice jsem s tím zvládnul 150km,ale nic moc.
   Návrat  
Martin16 je teď offline  Martin16
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.9.2013 , 9:49   Citovat  

pokud nemáš rád své uši Velmi šťastný měl jsem to na C4g - hroznej randál(i uvnitř auta)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2013 , 12:26   Citovat  

Úsměv tak sem do toho nakonec šel , a nemůžu si stěžovat Úsměv je to paráda Mrk výfuk v nízkých otáčkák nedělá hluk Úsměv jinak v záběru má naprosto parádní zvuk Velmi šťastný
je to originál výfuk z Yamaha FZS 1000 Fazer

DSC02406.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC02406.JPG, 2.77 MB

DSC02407.JPG

DSC02407.JPG, 2.91 MB

DSC02410.JPG

DSC02410.JPG, 3.02 MB

DSC02418.JPG

DSC02418.JPG, 3.04 MB
   Návrat  
Martin16 je teď offline  Martin16
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2013 , 12:30   Citovat  

inu proti gustu žádný dišputát Je to tam. Velmi šťastný
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2013 , 13:29   Citovat  

vetsi kraval, vetsi spotreba, nizsi vykon - ale tak kdyz se to libi Mrk Ja prave cekam, kdo prijde jako prvni v CR s tim bosozoku (snad to pisu dobre) stylem je to dobrý Ze bych na seriovou targu VTi dal takovej vyfuk? Velmi šťastný Jen kde sehnat nerez postupne se rozsirujici "kornout" na koncovku co bude mit alespon metr od zlomu nahoru to mi hlava nebere Za tu srandu by to asi stalo Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.9.2013 , 13:40   Citovat  

gizmi napsal:
vetsi kraval, vetsi spotreba, nizsi vykon - ale tak kdyz se to libi Mrk Ja prave cekam, kdo prijde jako prvni v CR s tim bosozoku (snad to pisu dobre) stylem je to dobrý Ze bych na seriovou targu VTi dal takovej vyfuk? Velmi šťastný Jen kde sehnat nerez postupne se rozsirujici "kornout" na koncovku co bude mit alespon metr od zlomu nahoru to mi hlava nebere Za tu srandu by to asi stalo Velmi šťastný

Proč by to mělo mít nižší výkon? Po ucpání na C4g seriovým výfukem jel znatelně hůř (ale stále dobře).

A Bosozuku se mně osobně hodně líbí. Úsměv
   Návrat  
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2013 , 14:05   Citovat  

Hellborn napsal:
Proč by to mělo mít nižší výkon? Po ucpání na C4g seriovým výfukem jel znatelně hůř (ale stále dobře).

A Bosozuku se mně osobně hodně líbí. Úsměv

Helbí, ještě jsi nezjistil zde na fóru, že co není absolutní série, nebo to není po gizmíčkově vůli, nebo jeho libosti, nebo nemáš stejný názor, tak je to prostě všechno špatně? On má naprosto TOP a naprosto sériovou Targu a jedině tak je to všechno dobře Mrk to snad ne

Jinak Bosozoku style je vostrý úchylárium OK
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2013 , 14:22   Citovat  

Jofreyíček: koukam ze te cééérmen popsal dobre - sijes ted do kazdeho Velmi šťastný Ze by muzsky menzes? je to dobrý Neznamena, ze kdyz ma nekdo jiny nazor nez ja, tak ze je to spatne Tak to valím bulvy Ale v jednom mas pravdu - mam seriovou targu a snad pristi leto bude i v TOP stavu. Nejaky mouchy stale ma Ble Kazdopadne pujdu uplne jinym stylem uprav nez kdokoliv jiny a s tim Bosozoku vyfukem to myslim vazne! Jen kde sehnat lestenou koncovku z nerezu "ala varhany" Aktualne ma targa obuta kola Ronal Bear (ty uchylny kola s medvidkem) a na ceste je balicek s dalsi megauchylkou pořádnej výtlem
PS: asi te prekvapim, ale vetsinou zrovna s Hellbornem souhlasim (jeho nazory)

Hellborn: mel jsem za to, ze vypocitat vyfuk tak, aby fungoval je silene tezky a nakladny. Vetsinou tedy hola trubka s otevrenym Ottou na konci ma z 90% vysledek jak jsem popsal, tedy: kraval, spotreba, vykon dolu, nebo zadna zmena..
   Návrat  
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2013 , 14:31   Citovat  

Ale... koukám, že vy dva si podrbete jako správný pomlouvačný babky na vesnici HaHaaa Pak kdo tu má mužský menzes HaHaaa Abych ti upřesnil situaci mezi mnou a cééérmenem, tak jsme si nepadli do oka po Novém roce a tobě je do toho wc Jinak nemám s nikým z tohoto fóra problém a do nikoho nešiju. Pouze jsou mi dva až tři lidi ze zdejšího fóra nesympatičtí a moje antipatie k nim se nebojím projevit. Bohužel se mi to ještě nepovedlo v osobní rovině, ale to se určitě časem podaří :hehe:

Spíš si s naprostou většinou zdejší a rozumné komunity velice dobře rozumím přátele
Omlouvá se za offtopic

gizmi napsal:
Jofreyíček: koukam ze te cééérmen popsal dobre - sijes ted do kazdeho Velmi šťastný Ze by muzsky menzes? je to dobrý Neznamena, ze kdyz ma nekdo jiny nazor nez ja, tak ze je to spatne Tak to valím bulvy Ale v jednom mas pravdu - mam seriovou targu a snad pristi leto bude i v TOP stavu. Nejaky mouchy stale ma Ble Kazdopadne pujdu uplne jinym stylem uprav nez kdokoliv jiny a s tim Bosozoku vyfukem to myslim vazne! Jen kde sehnat lestenou koncovku z nerezu "ala varhany" Aktualne ma targa obuta kola Ronal Bear (ty uchylny kola s medvidkem) a na ceste je balicek s dalsi megauchylkou pořádnej výtlem
PS: asi te prekvapim, ale vetsinou zrovna s Hellbornem souhlasim (jeho nazory)

Hellborn: mel jsem za to, ze vypocitat vyfuk tak, aby fungoval je silene tezky a nakladny. Vetsinou tedy hola trubka s otevrenym Ottou na konci ma z 90% vysledek jak jsem popsal, tedy: kraval, spotreba, vykon dolu, nebo zadna zmena..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.9.2013 , 14:44   Citovat  

gizmi napsal:

To jo, ale moto výfuk má přeci jen nějaké tlumení a odpor, takže něco by tam mohlo být. Úsměv Podobný výfuk (ještě méně utlumený),co jsem měl na C4g, měl PK na svém závodním C4g.
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 17.9.2013 , 16:19   Citovat  

i když se to nezdá, tak výfuk u atm. motoru je celkem oříšek (tvar, materiály, tlumení, protitlak), zvlášť když nejde ani tak o max. výkon (třeba na sprintech) ale o slušný krouť. moment v co největším rozsahu otáček (každodenní použití v normálním provozu)
je to o kompromisech Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2013 , 17:37   Citovat  

Spotřebu to má asi jako origo. vejfuk Velmi šťastný randál to nedělá Úsměv mám tam i střední tlumič . Bohužel ten výfuk co sem tam měl předtim byl vysypanej a děravej Velmi šťastný takže oproti tomu co tam bylo mám jenom pozitiva Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2013 , 17:38   Citovat  

gizmi napsal:

Úsměv je to lepší než origo ... no a doufám źe to s bosozoku nemá nic společnýho Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Crx 2g. - výfuk z motorky
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina