Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 67, 68, 69 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 68 z 486
Dawe260 je teď offline  Dawe260
PříspěvekZaslal: 5.9.2013 , 23:41   Citovat  

Petr_cze napsal:
Chystám se na výměnu filtrů a oleje:

filtry: vzduchový, palivový, olejový od firmy HERTH+BUSS JAKOPARTS
olej: Divinol Syntholight 5W-40

Jaký olej a od jakých značek nekupujete filtry do svých mazlů?

Accord 7G, 2.2 i-CTDi, 2006 (po face) limuzína

olej filtr tudy odkaz
olej shell 0W-40 tudy odkaz
Az budes delat palivak, odmontuj palivovou pumpu co je nad nim a potom je potreba odmontovat tu objimku i s filtrem od ramu a pak se teprve dostanes ke sroubum objimky ktera drzi palivak Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Sobuls je teď offline  Sobuls
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.9.2013 , 23:51   Citovat  

Petr_cze napsal:
Zkusím položit otázku do pranice Úsměv

Váhám, jestli pojistit mého Accorda 7G, 2.2 i-CTDi, 2006 (po face)limuzína proti krádeži.

Někdo říká, že Hondy se obecně nekradou, ale ... z mého pohledu je to věc za 200k, která stojí před barákem nějak nehlídaná a na jiného by nebylo Úsměv
Hlavně je to nafta, kde jsou dobře prodejné ND ... (turbo, čerpadlo atd...)

Máte pojistky proti krádeži nebo ne? Vychází to na +/- na 8000,- za rok jako příplatek k povinnému ručení, tak váhám jestli to mám nebo nemám dát.

Ono dnes dost pojistoven nabizi i pojisteni jenom urcitych rizik,

co jsem tak koukal, tak odcizeni + zivli na častku 200.000,- u tveho auto vyjde tak na od 1600,-/rok, zalezi na bonusech, bydlisti a hlavne spoluucasti.....

povinnko neco kolem 3000,-/rok (zase zalezi na bonusech) mozna i min Velmi šťastný Velmi šťastný

ja osobne jsem si sveho accordika pojistil taky jenom proti urcitym vecem - stret se zveri + zivli, o odcizeni mi zase tak neslo a platim taky asi kolem 1300,-/rok Je to tam. Je to tam.

kdyby jsi chtel nejakou nabidku konkretne pro tebe tak pisni SZ Se stydím Se stydím
   Návrat  
Gavly je teď offline  Gavly
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.9.2013 , 10:06   Citovat  

Bully napsal:
Vnitrni cirkulace se ti pri klime na AUTO zapne sama jen tehdy, pokud je vnitrni teplota auta tak vysoka, ze to automatika vyhodnoti jako optimalni reseni pro co nejrychlejsi ochlazeni interieru. Je mozne, ze se to da nekdy vypnout, aniz by se zmenil rezim z auto na manual (nemuzu potvrdit), ale vcera jsi mel asi vuz vyhraty natolik, ze to klima vyhodnotila jako zasah- tj. ze chlazeni nebude dostatecne- a prepnula se do manualniho rezimu.

Dá se to vypnout tím že se ta teplota, kterou si nastavím, zvedne kousek pod úroveň okolní teploty. Aspoň mě to tak šlo..
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.9.2013 , 11:05   Citovat  

Zdravím. Tak jsem dneska konečně vlítnul na tu vrzající spojku, vzal silikonový sprej a nastříkal jej skoro všude, kde to šlo. Žádná změna. Pak jsem trochu otrel tu tyčku (červená šipka) jdoucí někam dovnitř a to "vrzající prdění" přestalo. Místo toho to začalo vrzat normálně, tedy tak lehce pískat (další olej na tyčku zatím nepomohl, zezadu se tam nedostanu, chtělo by to spíše olejničku), pedál jde více zlehka, ono při tom původním vrzání byla potřeba překonávat jakýsi odpor. Chci se tedy zeptat, zda opravdu můžu ten sprej nastříkat do toho otvoru (zelené šípky), prostě to namířit do toho tunelu a narvat tam oleje, až se z toho tyčka po**** a ten olej to obteče ze všech stran Úsměv

20130629_110220.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20130629_110220.jpg, 762 kB
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.9.2013 , 12:36   Citovat  

Mino21 napsal:
Zdravím. Tak jsem dneska konečně vlítnul na tu vrzající spojku, vzal silikonový sprej a nastříkal jej skoro všude, kde to šlo. Žádná změna. Pak jsem trochu otrel tu tyčku (červená šipka) jdoucí někam dovnitř a to "vrzající prdění" přestalo. Místo toho to začalo vrzat normálně, tedy tak lehce pískat (další olej na tyčku zatím nepomohl, zezadu se tam nedostanu, chtělo by to spíše olejničku), pedál jde více zlehka, ono při tom původním vrzání byla potřeba překonávat jakýsi odpor. Chci se tedy zeptat, zda opravdu můžu ten sprej nastříkat do toho otvoru (zelené šípky), prostě to namířit do toho tunelu a narvat tam oleje, až se z toho tyčka po**** a ten olej to obteče ze všech stran Úsměv

Mně pomohla jen silikonová vazelína. Do injekční stříkačky, na ni dlouhou tenkou hadičku a jedině takto. Zkoušel jsem různé maziva ve spreji ale bez úspěchu.
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.9.2013 , 14:44   Citovat  

Newtom napsal:
Mně pomohla jen silikonová vazelína. Do injekční stříkačky, na ni dlouhou tenkou hadičku a jedině takto. Zkoušel jsem různé maziva ve spreji ale bez úspěchu.

Teď jsem to byl projet, nové pisklavé vrzání přestalo, chvíli to fungovalo podstatně lépe a po cca 15 km se prdící vrzání vrátilo Úsměv Takže olej asi nebude správná cesta. Koupil jsem tu vazelínu, tak uvidíme, co s ní vyřeším.
   Návrat  
notabene je teď offline  notabene
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.9.2013 , 14:53   Citovat  

scream napsal:
Zdravim, odstranoval niekto rezonator zo sania? Presiel som si od zvazenia CAI, SRI, KN vlozky do filtra az k tomu, ze necham papierak a odstranim rezonator, hlavne koli slabsej ucinnosti filtracie bavlnenych filtrov.

1. Zmeni sa zvuk motora?
2. Pozitivne/negativne dopady na vykon?

Mám to tak, zvuk je hlubší, dopad na výkon zdá se mi ze ne.
   Návrat  
pata.vfr je teď offline  pata.vfr
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.9.2013 , 21:16   Citovat  

Ahoj, zdravím všechny příznivce značky Úsměv H+

Poradíte, jakou vodní pumpu do 2.4 (K24A3)?
19200-PNA-003 nebo 19200-RBB-003? Koukal jsem do Haspy a všude nabízejí dva různé typy..
   Návrat  
Hondza je teď offline  Hondza
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2013 , 11:34   Citovat  

Ahoj
19200-RBC-013
Musí mít vedle kladky otvor pro vývod hadičky k chladiči oleje.

pata.vfr napsal:
Ahoj, zdravím všechny příznivce značky Úsměv H+

Poradíte, jakou vodní pumpu do 2.4 (K24A3)?
19200-PNA-003 nebo 19200-RBB-003? Koukal jsem do Haspy a všude nabízejí dva různé typy..
   Návrat  
MesiahCZ je teď offline  MesiahCZ
PříspěvekZaslal: 11.9.2013 , 10:36   Citovat  

Ahoj,

protoze budu pravdepodobne kupovat tohoto Accorda, tak bych se chtel pozeptat, jestli se da nejak resit to, ze pan bud nema a pokud ma, tak poskrabane, DVD s navigaci... O navigaci mi nejde uz z toho duvodu, ze to je jen zapadni... Spis bych rad odstranil to chybove hlaseni, ze tam neni to DVD.

Da se to napriklad obejit nejakou kopii disku nebo tak neco?
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.9.2013 , 18:42   Citovat  

MesiahCZ napsal:
Ahoj,

protoze budu pravdepodobne kupovat tohoto Accorda, tak bych se chtel pozeptat, jestli se da nejak resit to, ze pan bud nema a pokud ma, tak poskrabane, DVD s navigaci... O navigaci mi nejde uz z toho duvodu, ze to je jen zapadni... Spis bych rad odstranil to chybove hlaseni, ze tam neni to DVD.

Da se to napriklad obejit nejakou kopii disku nebo tak neco?

Clanek Jak na to? od honasvocas(e)
   Návrat  
SpideX je teď offline  SpideX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2013 , 21:11   Citovat  

Ahoj H+

Nevite jestli je pravda ze se lisi predni tlumice u verze s xenonama a bez ?

Diky přátele
   Návrat  
r080 je teď offline  r080
PříspěvekZaslal: 11.9.2013 , 22:12   Citovat  

Ahoj,

mel bych dotaz ohledne nejznamejsich mist, kde to rezne. Ja jsem zatim nasel tyto (2005 Tourer, preface):

• kapota, hlavne tesne u te chromovane listy, ani nevim, jestli me zajima jak to vypada pod ni Mrk (je nejaky znamy postup jak ji dat dolu?)
  • 3,4 dvere, spodni lem - minimalne

Ani ty dvere, ani kapota neni nic tragickeho, ale trochu me to prekvapilo u 8 let stareho auta. Xsara co jsem mel predtim, ma 15 let a o rzi jsem slysel akorat z vypraveni. Zatim jsem to zatrel ceskou klasikou, tedy Resistinem. Uvidim co bude dal.
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.9.2013 , 22:34   Citovat  

SpideX napsal:
Ahoj H+

Nevite jestli je pravda ze se lisi predni tlumice u verze s xenonama a bez ?

Diky přátele

Je. Na tlumiči je takový camprlík na kterém drží část snímače. Já kupoval KYB, ta konzolka tam nebyla, tak ji mechoš přehodil z původního tlumiče.
   Návrat  
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2013 , 13:51   Citovat  

Zdravím lidi, nemáte někdo zkušenost s instalací vlastního DVD přehrávače ? 1 DIN s výsuvnou obrazovkou. Na internetu jsem našel nějaký adaptér, který se dá místo současné přihrádky pod rádiem.

tudy odkaz

Ale zajímalo by mě jestli to už někdo v autě má, případně jestli to opravdu dobře pasuje, nebo má někdo něco jiného / podobného ?

Pěkně prosím o věcnou odpověď pokud je to možné a ne o názory že tam taková věc nepatří a podobně, díky Úsměv
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.9.2013 , 22:49   Citovat  

r080 napsal:
Ahoj,

mel bych dotaz ohledne nejznamejsich mist, kde to rezne. Ja jsem zatim nasel tyto (2005 Tourer, preface):

• kapota, hlavne tesne u te chromovane listy, ani nevim, jestli me zajima jak to vypada pod ni Mrk (je nejaky znamy postup jak ji dat dolu?)

Ani ty dvere, ani kapota neni nic tragickeho, ale trochu me to prekvapilo u 8 let stareho auta. Xsara co jsem mel predtim, ma 15 let a o rzi jsem slysel akorat z vypraveni. Zatim jsem to zatrel ceskou klasikou, tedy Resistinem. Uvidim co bude dal.

No auto som si vyhliadol s tym, ze bude pozink ale ako sa ukazuje bol som zjavne daleko od pravdy... Hrdza je vsade.

2003, 315000, sedan, 2.4
Kapota - hrana pod celnym sklom ( moznost kamienka )
Strecha - predna cast blizko tej gumy, tam to mozno tiez trafil kamienok a pekne to kvitne + dalsie malinke miestecka.
Zadne dvere dole - tragedia
Predne dvere dole - jemne ale najde sa
Kufor okolo manualneho otvarania pod listou ( ked menite ziarovky v SPZ )
blatniky/lemy - jedine obite miesta
Inak vidno hrdzu aj v motorvom priestore a na dieloch podvozku

Oproti 6 rokov starsej toyote (NEPOZINKOVANEJ!) tragedia. Ale zas auto nie je dovoz z talianska ako vela zachovalych, jazdilo SK-DE (udajne).
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.9.2013 , 23:14   Citovat  

Hondza napsal:
Ahoj
19200-RBC-013
Musí mít vedle kladky otvor pro vývod hadičky k chladiči oleje.

I na předface model? mám rok 2003...
Z haspy tím pádem tento model? Se stydím
   Návrat  
Gulash je teď offline  Gulash
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.9.2013 , 15:19   Citovat  

Stealman napsal:
Zdravím lidi, nemáte někdo zkušenost s instalací vlastního DVD přehrávače ? 1 DIN s výsuvnou obrazovkou. Na internetu jsem našel nějaký adaptér, který se dá místo současné přihrádky pod rádiem.

tudy odkaz

Ale zajímalo by mě jestli to už někdo v autě má, případně jestli to opravdu dobře pasuje, nebo má někdo něco jiného / podobného ?

Pěkně prosím o věcnou odpověď pokud je to možné a ne o názory že tam taková věc nepatří a podobně, díky Úsměv

Cau,

ja ten adapter v aute mam a nemuzu rict, ze by to sedelo perfektne, ale je to pouzitelne Mrk Akorat nevim jak to bude fungovat s tim vysuvnym displejem jelikoz mas hned nad tim originalni panel, ktery je vystouply nad stredovy panel, ktery je zapadly. Aby jsi potom nemel problem s tim, ze na displeji kvuli nemoznosti ho naklopit nahoru nic moc neuvidis.
   Návrat  
Hondza je teď offline  Hondza
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2013 , 9:39   Citovat  

pata.vfr napsal:
I na předface model? mám rok 2003...
Z haspy tím pádem tento model? Se stydím

Přesně tak, mám stejný rok. Když si dáš OEM kód vyhledat tady, tak tam najdeš OYO za 800 Mrk
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.9.2013 , 10:35   Citovat  

r080 napsal:
Ahoj,

REz na kapotě se oběvovala chvilku po uvedení na trh. Měnili to v záruce. Taky sem to na accu měl.
Mě navíc rezl spoj blatníku a výlisek nádrže a to tak silně že úplně skrz. KO
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.9.2013 , 11:44   Citovat  

Hondza napsal:
Přesně tak, mám stejný rok. Když si dáš OEM kód vyhledat tady, tak tam najdeš OYO za 800 Mrk

Díky! Je to tam. přátele
   Návrat  
Cinan je teď offline  Cinan
PříspěvekZaslal: 15.9.2013 , 22:07   Citovat  

Čuste všichni....prosím vás o radu.Neví někdo nebo spíše nesetkal se někdo u Accorda 2.2 ictdi r.v 2004 že mu auto začalo z ničeho nic cukat?Ale jen při nižší rychlosti jako třeba skoro když jedete na volnoběh.Měl jsem kapánek vuli na plynovém pedálu a to už je odstraněno ale nepomohlo to.Diagnostika neukázala žádnou závadu......u mě další varianta že pujdou střiky ven....Díky moc za jakýkoli poznatek.....
   Návrat  
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2013 , 22:09   Citovat  

Gulash: Ahoj, díky moc !! Nad tím jsem taky uvažoval, že ten panel nahoře asi bude překážet. Při nejhorším bych to prozatim měl alespoň na přehrávání MP3 z flashky a jinak to má výstup na externí LCD panel, takže by se to pak dalo pořešit jinak. Pokud to tedy není uplná tragédie, tak to asi zkusim koupit.

Měl jsi nějaký zásadnější problém při instalaci ? Co všechno se muselo rozebrat ?
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2013 , 7:19   Citovat  

Stealman napsal:
Gulash: Ahoj, díky moc !! Nad tím jsem taky uvažoval, že ten panel nahoře asi bude překážet. Při nejhorším bych to prozatim měl alespoň na přehrávání MP3 z flashky a jinak to má výstup na externí LCD panel, takže by se to pak dalo pořešit jinak. Pokud to tedy není uplná tragédie, tak to asi zkusim koupit.

Měl jsi nějaký zásadnější problém při instalaci ? Co všechno se muselo rozebrat ?

Uz som to sem daval, asi jednu stranku dozadu tudy odkaz
Tam uvidis vsetko, cely postup rozoberania...
   Návrat  
-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2013 , 20:47   Citovat  

nevíte kde sehnat levý zadní plastový podběh na CL7? všude mají jenom přední naštvanej
   Návrat  
Petr_cze je teď offline  Petr_cze
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2013 , 15:53   Citovat  

Nevíte po kolika najetých km by se měl měnit klínový řemen?
Řekl bych, že je poměrně hlučný. Mám najeto 200tisíc km.

Popřípadě, co dalšího se doporučuje měnit s řemenem? Nějaký napínák, ložiska?

vůz: Accord 7G, 2.2 i-CTDi, 2006 (po face) limuzína
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2013 , 16:45   Citovat  

Petr_cze napsal:
Nevíte po kolika najetých km by se měl měnit klínový řemen?
Řekl bych, že je poměrně hlučný. Mám najeto 200tisíc km.

Popřípadě, co dalšího se doporučuje měnit s řemenem? Nějaký napínák, ložiska?

vůz: Accord 7G, 2.2 i-CTDi, 2006 (po face) limuzína

to bude napsany v servisnich intervalech tak mrkni ja menil ted v 100tkm staci remen a je pravda ze je trochu tizsi Úsměv
   Návrat  
Gulash je teď offline  Gulash
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2013 , 17:23   Citovat  

[quote="Stealman"]Gulash: Ahoj, díky moc !! Nad tím jsem taky uvažoval, že ten panel nahoře asi bude překážet. Při nejhorším bych to prozatim měl alespoň na přehrávání MP3 z flashky a jinak to má výstup na externí LCD panel, takže by se to pak dalo pořešit jinak. Pokud to tedy není uplná tragédie, tak to asi zkusim koupit.

Měl jsi nějaký zásadnější problém při instalaci ? Co všechno se muselo rozebrat ?[/quot

Problem jsem nemel zadny zasadnejsi, docela to tam vsechno slo v pohode, prekvapilo me i to, ze se to nevyrabi v cine, ale je to "made in USA", no kazdopadne zadna velka slava HaHaaa Posilaji k tomu i navod, musis sundat par takovych kovovych klipsu z puvodniho panelu a das je do stejnych mist na ten novy. Rozebirani je presne podle videa jak daval "varuj", jen zalezi zda mas tento velky kastlik, nebo maly, jako jsem mel ja misto dvd mechaniky. Ale princip je stejny. Redukce kterou k tomu davaji taky funguje, ja jen musel prepinovat par repro dratu v iso konectoru aby mi dobre sedeli repraky. Jeste bych te mohl upozornit, ze ten plast vypada fakt hrozne lacine Tak to valím bulvy , je to opravdu cerny skaredy plast Úsměv takze nemit na tom folii, tak bych to tam asi nechtel mit.
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2013 , 22:07   Citovat  

má někdo tip jak otvíratkufr tlačítkem u tourera?
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.9.2013 , 22:22   Citovat  

OsekSpider napsal:
má někdo tip jak otvíratkufr tlačítkem u tourera?

Tlacitkem kterym?
- na dalkaci -> podrzet 2 vteriny
- na palubni desce -> zatahnout rucni brzdu a pak to teprve zmacknout...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 67, 68, 69 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina