Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Škoda - obecná diskuze
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 38, 39, 40  Další 
Zaslat odpověď

Strana 17 z 40
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.8.2013 , 16:07   Citovat  

gizmi napsal:
Meethos: :o) Me neprijde rozhodne divny, kdyz po 130t a 10 letech odejdou u auta na nasich silnicich tlumice - to se na me nezlob Tak to valím bulvy Proste zalezi KDE a jak jezdis. Argumentovat "JA mam auto kde to je v poradku, hec" mi prijde ponekud divny Tak to valím bulvy Me trebas u 4 hond padlo Mainrele, u 3 hond padl rozdelovac, atd... Kazde auto ma sve a je divny, ze vetsina lidi ma na honde tuzing podvozek (a to serie funguje vetsinou o dost lepe, protoze malokdo odladi komplet auto)

PS: mam ted targu VTi v naproste serii stavu (je tu na prodej nekde v inzeratech) a co ta umi v zatackach na serii podvozku, to clovek zasne je to dobrý

A kdybys tam dal alespoň lepší (progresivní) pružiny, tak to bys teprve koukal co dovede Mrk
Seriovej podvozek rozhodně není to jen. Existují lépe fungující varianty a tuzing to fakt není.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
jenda200 je teď offline  jenda200
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.8.2013 , 19:13   Citovat  

Petr 78 napsal:
Ty bláho, škodovka pojela Ferrari!
Ještě měsíc o tom řidič vyprávěl kamarádům v hospodě Velmi šťastný

Ale tak nejede to špatně...i ten umělý zvuk celkem jde.Oni asi majitele F 458 nemaji komplexy a nemusí si nic dokazovat, tak radši uhne HaHaaa Ale BMW jim ukazalo za kolik mají v NDR DM Velmi šťastný Je to tam.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2013 , 19:22   Citovat  

Petr 78: prosim o jediny duvod, proc davat na Hondu "progresivnejsi pruziny" ? Vyrobce (mysleno Honda Japan) ma strasne hloupe inzenyry a vlastne meli davat na Hondy uplne jiny pruziny? Pokud vymenim pruziny za jine, kdo mi otestuje ostatni veci na spodku, ze budou mit stejnou vydrz, stejne vlastnosti, budou stejne namahany?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.8.2013 , 22:52  Naposledy upravil Petr 78 dne 4.8.2013 , 12:43, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

gizmi napsal:
Petr 78: prosim o jediny duvod, proc davat na Hondu "progresivnejsi pruziny" ? Vyrobce (mysleno Honda Japan) ma strasne hloupe inzenyry a vlastne meli davat na Hondy uplne jiny pruziny? Pokud vymenim pruziny za jine, kdo mi otestuje ostatni veci na spodku, ze budou mit stejnou vydrz, stejne vlastnosti, budou stejne namahany?

Řeknu to asi takhle.
Měl jsem C6G Aerodeck VTI na seriových pružinách a tlumičích. Auto bylo vysoký jak koza, na malých nerovnostech drncalo (na seriových pneu 195/55 R15 a v rychle projížděných zatáčkách se naklánělo a díky vysokému těžišti nepůsobilo úplně důvěryhodně.
Namontoval jsem sportovní (snížené o 30 mm, progresivní) pružiny Autostyle a auto se stalo pohodlnějším (fakt, nekecám), díky nižšímu těžišti a menšímu naklánění jistějším v zatáčkách a díky snížení i hezčím.
Stejnou zkušenost mám na dalších 4 Hondách.

Seriové pružiny nejsou konstruktérským vrcholem, ale spíš velkým kompromisem ve více ohledech. Mimo jiné i v ceně.
Ale to ty jako člověk, který má s Automotive zkušenosti, dobře víš Mrk

Stejně tak doufám, že víš o čem jsou progresivní pružiny a jaké mají výhody.
   Návrat  
Blackburn je teď offline  Blackburn
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2013 , 10:12   Citovat  

Tak jsem právě ztratil hodinu života pročítáním tohoto tématu: závěr.....žádný Úsměv
Mám crx, za týden si koupim naftovou octavii combi 1g na denní ježdění. Líbí se mi její design, motory jsou dle mého velké držáky, periferie na autě za solidní peníz. Mouchy v podobě centrálu, stahovaček a turba jdou za pár korun vyřešit.

O2 a O3 mají moc hezký kabát, ale motory už nejsou taková hitparada.
U hondy je to dejme tomu naopak. Dobré motory, ale ten design není hold pro každého jak již bylo dříve napsáno.
Nevím proč se stále porovnává koncern, který obsahuje spoustu značek, s hondou.

Obdivuji Crxmanna, že se snaží přesvědčit Gizmiho o tom že mele kraviny (troufnu si řici neustále) Velmi šťastný

gizmi napsal:
Rom.: opravdu by me zajimalo, proc clovek vyzraleho veku se sbirkou veteranu ma za potrebi honit si ego (a mozna i neco jineho) na Skodovkach přátele

LadyImagine: jeste ze jsi v te dobe nedostala napad nechat si vytetovat slepici na krk Úsměv To bylo prvni co me napadlo (Octu jsi rada mela a v te dobe HODNE) je to dobrý

Kendik: ja spis zazivam nazory, ze kdyz mam Hondu, tak mam neco vic nez obycejne auto Mrk Proto dost lidi tezce nese, ze tenhle nazor nezastavam. Rad si zavtecuju s targusi i na motorce, ale nemam problem ukazat palec na jinou znacku po ceste, kdyz se me to libi je to dobrý

Crxmann: jde primarne o bohata mesta - je jasne, ze v chudych castech bude vest Lada, TataNano, atd :o) Co je na tom divneho? A k mamce: a neni to naopak dobre? Jednou to po ni koupi opet nekdo, kdo si auto bude mazlit a vysledkem bude velmi pekna limitovka na Vckovych znackach.. Vic takovych! Nebyt lidi jako jsou moji rodice, tak moc veteranu s original lakem nepotkas.. Navic nejde o najezd kilometru preci - to chces rict, ze si mela koupit drazsiho civica, protoze k tomuto najezdu by se hodil vic? Nebo snad starou vranu? Absolutne nechapu - kazdeho vec co si koupi a za kolik - kazdeho vec, co mu dela radost ze zivota! kuky kuk Babicce dela radost ze zivota ted stara ohnila vrana s motorem co se vyndal od ostrikovacu Americkeho vozu - Honda LOGO...no a co? Proste ji dela radost.. wokurka

2bep: huraaaaa!!! vitej!!! Dalsi s otevrenyma ocima přátele

Vetší slátaninu jsem asi nečetl.
Vlastně četl:

gizmi napsal:

Je zajimavé že CRX 2G (měl jsi 3 jak si se tady chlubil) má v serii pružiny s progresivním vynutím. Progresivnější pružina a pružina s progresivním vynutím je taky docela velký rozdíl.

ps: ještě doplním odkaz: Výzkumný ustav PLZEŇ Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2013 , 12:30   Citovat  

Blackburn: vsechny CRX jsem kupoval uz vytuzene se sportovnima podvozkama. PS: to jen potvrzuje co rikam - co Honda, to vymeneny podvozek Velmi šťastný Jinak to prvni co jsi psal - naprosty souhlas !!! je to dobrý Take se mi libi kastle (az na ten divnej zadek ted aktualniho modelu), ale motor bych si nevybral. Bohuzel to same citim i u hondy a tak ikdyz finance jsou, tak zustavam u toho nejlepsiho (dle meho pocitu a potreb) u obou znacek - stare TDi a stare VTi je to dobrý

PS: takze mi chcete rict, ze kdyz vymenim tlumice a pruziny a nebo i jen pruziny na aute, tak namahani/vydrz ostatnich dilu je stejna? No holt si myslim sve a hadat se nebudu. Znamej (nick na netu Tuner2) je holt taky hloupej, kdyz po vymene podvozku upravoval ramena, daval odklony a ladil komplet spodek, aby dohromady fungoval. Stacilo dat jine pruziny a zbytek by se choval stejne Velmi šťastný
   Návrat  
Kondik je teď offline  Kondik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.9.2013 , 22:38   Citovat  

Tak Panove, kolega se konecne dockal ... Raketa je doma tudy odkaz a ja ho zvecnil pri tomhle slavnem momentu. A jelikoz jsem jej do salonu vezl, musel jsem pak za nim celou cestu domu ... panecku to byla jizda, myslim si ze jsem celou trasu odjel na 4ce, kolega , podle vyfuku s tim kvedlal tak, ze by z toho byl slusnej pudink ... svatoušek šuk
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2013 , 22:52   Citovat  

Kondik napsal:
Tak Panove, kolega se konecne dockal ... Raketa je doma tudy odkaz a ja ho zvecnil pri tomhle slavnem momentu. A jelikoz jsem jej do salonu vezl, musel jsem pak za nim celou cestu domu ... panecku to byla jizda, myslim si ze jsem celou trasu odjel na 4ce, kolega , podle vyfuku s tim kvedlal tak, ze by z toho byl slusnej pudink ... svatoušek šuk
OK OK OK OK
   Návrat  
Sakul je teď offline  Sakul
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 11.9.2013 , 23:05   Citovat  

A co ze si to koupil ? Ja jen, ze to je vsechno tak stejny. svatoušek
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2013 , 23:07   Citovat  

Sakul: stacilo rozkliknout fotky je to dobrý
Kondik: prosim o prelozeni vety: "myslim si ze jsem celou trasu odjel na 4ce" ... nejak si neumim predstavit, co to znamena Tak to koukám!
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.9.2013 , 23:15   Citovat  

gizmi napsal:
Kondik: prosim o prelozeni vety: "myslim si ze jsem celou trasu odjel na 4ce" ... nejak si neumim predstavit, co to znamena Tak to koukám!

Automat měl zařazen nejvyšší kvalt. Úsměv
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2013 , 8:02   Citovat  

Kdyz jsi napsal raketa, tak jsem cekal, ze na tech fotkach bude neco jako tohle Tak to koukám! Úsměv
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2013 , 11:32   Citovat  

Kondik napsal:
Tak Panove, kolega se konecne dockal ... Raketa je doma tudy odkaz ...

Raději jinou barvu a Spaceback... HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2013 , 11:51   Citovat  

Kendik: koenigsegg je ve vlastnictvi Skodovky? Tak to koukám! Pro me tedy novinka Tak to koukám!
Hellborn: vidis, automat me nenapadl Mrk Sakra, cim dal tim vice je vsude sama zacpa, musim uz taky udelat zasadni krok a jit do automatu je to dobrý
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2013 , 11:55   Citovat  

Gizmi nevím co jsem pleteš že je koenigsegg ve vlastnictví škodovky, nikde tam není napsáno že koupili škodu. Když si to člověk přečte tak by ho nenapadlo že považuje Rapida za raketu Velmi šťastný

Nevím jak vy ale na fotce vidím že to má manuál Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2013 , 12:05   Citovat  

Shaman: ja vidim tema Skodovka, takze zase nechapu co tu dela koenigsegg Velmi šťastný Na druhou stranu nikdo tu nepise nic o skodovce v automatu pořádnej výtlem Neeee, pohoda..alespon je sranda pořádnej výtlem
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2013 , 12:33   Citovat  

shaman napsal:
Když si to člověk přečte tak by ho nenapadlo že považuje Rapida za raketu Velmi šťastný

Za raketu ten rapid jistě byl Velmi šťastný
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.9.2013 , 12:49   Citovat  

hopit napsal:
Za raketu ten rapid jistě byl Velmi šťastný

pořádnej výtlem je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
Hondza je teď offline  Hondza
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2013 , 14:42   Citovat  

Ten interiér na fotkách, to myslí vážně nebo prodali nějaký nepovedený prototyp?
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2013 , 14:56   Citovat  

Hondza napsal:
Ten interiér na fotkách, to myslí vážně nebo prodali nějaký nepovedený prototyp?

OK Velmi šťastný interiér na mě působí jak nějaká plastová hračka pro děti...naposled jsem něco takového viděl snad u favorita Tak to valím bulvy
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 12.9.2013 , 15:09   Citovat  

V rakvi bych cítil líp... A nemyslím A7G Tourer Velmi šťastný
   Návrat  
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2013 , 15:14   Citovat  

Něco málo jsem jako spolujezdec v Rapidu s najetýma 5k km o víkendu najel jako svědek na svatbu a chce se mi z těchto skoroaut blinkat.

Interiér strašný, tvrdý plasty, favorit opravdu hadr. Dutý rány od podvozku na nerovnostech. Hlučná 1,2 TSI. Málo místa, ale fakt všude, pocit stísněnosti jak v plastové piksle. Sedačky jaky pryčna pro trestance. Vyrábí to snad číňani z rejže, bambusu a papyru?!

Působí to na mě jako laciná cetka. Pán za něj dával jako zaměstnanec ŠkodoFky před čtvrt rokem 350 tisíc po jejich slevě pro zaměstnance, má to v nějaký tý jejich střední výbavě. Předek v elektrice, manuál klima, jednoduchý rádio.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2013 , 19:39   Citovat  

gizmi napsal:
Kendik: koenigsegg je ve vlastnictvi Skodovky? Tak to koukám! Pro me tedy novinka Tak to koukám!
Hellborn: vidis, automat me nenapadl Mrk Sakra, cim dal tim vice je vsude sama zacpa, musim uz taky udelat zasadni krok a jit do automatu je to dobrý
Nepamatuji se, ze bych tvrdil, ze koenigsegg je ve vlastnictvi Skodovky Úsměv Jen jsem dal odkaz na auto, ktere se da za raketu na ctyrech kolech alespon povazovat Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2013 , 19:45   Citovat  

gizmi napsal:
Shaman: ja vidim tema Skodovka, takze zase nechapu co tu dela koenigsegg Velmi šťastný Na druhou stranu nikdo tu nepise nic o skodovce v automatu pořádnej výtlem Neeee, pohoda..alespon je sranda pořádnej výtlem
Tema Skodovka.I do jinych temat se pletou veci, ktere s nimi nemaji moc spolecneho a malokdy to nekdo resi.Pokud jsem se nejak provinil proti pravidlum velmi se omlouvam za offtopic
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.9.2013 , 23:44   Citovat  

Jofrey napsal:
Něco málo jsem jako spolujezdec v Rapidu s najetýma 5k km o víkendu najel jako svědek na svatbu a chce se mi z těchto skoroaut blinkat.

Interiér strašný, tvrdý plasty, favorit opravdu hadr. Dutý rány od podvozku na nerovnostech. Hlučná 1,2 TSI. Málo místa, ale fakt všude, pocit stísněnosti jak v plastové piksle. Sedačky jaky pryčna pro trestance. Vyrábí to snad číňani z rejže, bambusu a papyru?!

Působí to na mě jako laciná cetka. Pán za něj dával jako zaměstnanec ŠkodoFky před čtvrt rokem 350 tisíc po jejich slevě pro zaměstnance, má to v nějaký tý jejich střední výbavě. Předek v elektrice, manuál klima, jednoduchý rádio.

To bych nejak prezil, je to levne auto, ikdyz ma byt levne a je lacine , ale to je druha vec . Problem mam s tim, ze to auto je nedopasovane, plasty maji zuby z odlevacich forem, gumicky jsou lepene a jsou slepene sejdrem, ne hrana ke hrane. Mezi dvernim plastem a plechem je 0.5 az 0.7 mm dira kde je asi Skodovacke vakuum. Tlmumice jsou ze zmackanych PET lahvi a vymackanych pytliku z caje. Zadni naprava je prilepena ke kastli , takze to tlumi razy maximalne kdyz to stoji na parkovisti.A nejvic me dostala saltrpaka, ta vypada, ze ji odlili a odrizli sejdrem a je takova ... asimetricka.Dle recenzi maji byt drahy presne a hladke, to souhlasi, pod radickou totiz neni prevodovka ale miska s tvarohem...

Kdyby si dali kluci vic prace s montovanim a dopasovavanim, asi bych si z toho auta nedelal legraci ale pokrcil bych rameny, ze je to to co doba zada, bojim se vsak, ze tohle auto je presne jako dnesni doba ... plastova, falesna .

A pritom to chtelo tak malo, jenomze tohle je proste osklivejsi fabie uvnitr , vyprana octavie zvensi a cenu to ma prestrelenou.

shaman napsal:
Gizmi nevím co jsem pleteš že je koenigsegg ve vlastnictví škodovky, nikde tam není napsáno že koupili škodu. Když si to člověk přečte tak by ho nenapadlo že považuje Rapida za raketu Velmi šťastný

Nevím jak vy ale na fotce vidím že to má manuál Velmi šťastný

Ja ale taky touhle zrudnosti nejel, ja jsem verny svemu povozu, tim padem me tenhle mobilni bauhaus made in ikea nechava chladnym, viz posledni fotka Mrk

gizmi napsal:

Do cile bez prerazeni, kopec nekopec dalnice nedalnice predjizdeni nebo draftovani kamionu. To se nedalo rict ale to tom kouzelnem bilem vozitku, ktere ma praktucky pouzitelne otacky pouze 3 vteriny.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.9.2013 , 22:40   Citovat  

Kondik napsal:

Jako sorry, ale už na fotkách to vypadá lacině a hnusně.
A ten motorovej prostor.... to snad ne
To nemohli na motor dát nějaký plastový kryt, aby nebyl vidět ten bordel?
Takhle zoufale okatě šetřit na všem a pak to prodávat za cenu, která tomu vůbe neodpovídá Ble
U konkurence (třeba Korejci) dostane člověk za ty samý peníze aspoň auto, které se lacině netváří a je ve finále i možná kvalitnější.

Je mi tvého kolegy docela líto Smutný
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2013 , 0:27   Citovat  

Petr 78 napsal:

Aniž bych chtěl být zlý, jsou tady jiní adepti na lítost, PetřeÚsměv
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2013 , 8:37   Citovat  

jvkgrifone napsal:
Aniž bych chtěl být zlý, jsou tady jiní adepti na lítost, PetřeÚsměv

vubec ho neposlouchejte, je sem nastrcenej ze skodofky, aby nas rozlozil zevnitr !!!! Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.9.2013 , 8:51   Citovat  

Petr 78 napsal:
Jako sorry, ale už na fotkách to vypadá lacině a hnusně.
A ten motorovej prostor.... to snad ne
To nemohli na motor dát nějaký plastový kryt, aby nebyl vidět ten bordel?
Takhle zoufale okatě šetřit na všem a pak to prodávat za cenu, která tomu vůbe neodpovídá Ble
U konkurence (třeba Korejci) dostane člověk za ty samý peníze aspoň auto, které se lacině netváří a je ve finále i možná kvalitnější.

Ahoj Petre

Ke kolegovi jsem se prestehoval v kvetnu 2012
O aute premejslel od Unora 2013
Objednal jej Cervnu 2013

Za celou dobu si nezasel do skodovky si do toho sednout, povozit se, osahat si to.
Naklikal to online a koupil.

Provozuju autoporadenstvu v garazi 5 metru od jeho vchodu, je tam asi 15 casopisu o rapidu a nove OIII , o tech E188 a E288 motorech. Necetl jediny.

Ja si myslim ... ze si to zaslouzi. Hihi

Tak proste vymenil tudy odkaz za tudy odkaz pouze pro to, ze do toho nechce "sypat penize" , tak mu holt drzim palce.

Ale ten RAPID me neuveritelne sklamal pomerem cena / vyhotoveni.
Nevadi mi ze je to plastove, je to moderni, je to levne, bohuzel je to cele tak nejak divne smontovano a veci nepasuji, na gumickach vidis presne jak byly vytazene z formy, vidis jak plasty jsou pouze nacvakavaci a nikoho nestvalo ze je to odsazeno o 1 mm, Saltrpaka ma na 4 hodinach podivnou hranu a vsude jinde je zaoblena, a muj 55 letej tatik, kdyz videl fotku interieru tak se zeptal jestli je to vazne, ze i jeho Daewoo z 1996 melo stredovej tunel z kvalitnejsiho materialu a pritom stalo uplne stejne.

Zajmalo by me jestli C-Elysse a 301 a I20 jsou na tom lip, asi si sjedu nekam do AAA si ty levnejsi modely osahat. Mozna je to v tehle kategorii bezne a ja jsem pouze sveta neznaly Mrk
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.9.2013 , 9:24   Citovat  

Nechtel sem se do tohohle tematu vubec montovat.nesleduju skodovky,nezajimaji me,nevidel sem zadnou nazivo vevnitr..jen je obcas potkam na silnici,ale jakmile sem se podival na fotky od Kondika tak musim neco napsat

tohle je snad vtip..takovej humus prodavat za takove penize..no,ale jeste vetsi vtip,ze si to za ty prachy nekdo koupi-to uz mi prijde jako demence
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Škoda - obecná diskuze
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 38, 39, 40  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina