Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
dvě drobnosti c5g
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Yefferson je teď offline  Yefferson
PříspěvekZaslal: 13.9.2013 , 13:39   Citovat  

Zdar,potřeboval bych kryt pojistkovky šedé barvy a motůrek táhla řidičovo dveří na centrál který by se měl nacházet v zámku jakoby,díky mooooc:)))
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.9.2013 , 16:49   Citovat  

Yefferson napsal:
motůrek táhla řidičovo dveří na centrál který by se měl nacházet v zámku jakoby,díky mooooc:)))

zdar. Motorek centrálu v řídičových dveří žádný C5G nemá, teda pokud ho tam někdo nedodělal dodatečně kvůli dálkovému ovládání centrálu, bez něj totiž dálka nefunguje a musí se tam přimontit nějakej univerzál.
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.9.2013 , 2:02   Citovat  

vespula.mortifer napsal:
zdar. Motorek centrálu v řídičových dveří žádný C5G nemá, teda pokud ho tam někdo nedodělal dodatečně kvůli dálkovému ovládání centrálu, bez něj totiž dálka nefunguje a musí se tam přimontit nějakej univerzál.

Ja bych ten motorek mel mit, je to defacto univerzal, ktery se tam asi dodelaval pred prodejem u aut s centralem nebo alarmem... Mel jsem to shodne u dvou civicu...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Rimmer je teď offline  Rimmer
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.9.2013 , 6:47   Citovat  

myslíš ten kryt (dvířka) k pojistkám pod volantem?
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2013 , 11:21   Citovat  

vespula.mortifer napsal:

Tohle mi taky vrtalo hlavou. Ve dveřích spolujezdce by měl být v zámku zabudovaný moturek,ale ve dveřích řidiče je asi jen nějaký bazmek co přehodí póly nebo co. To by ale znamenalo,že když klíčem otevřu řidičovi dveře,tak se otevřou i spolujezdcovi,když ale klíčem půjdu otevřít ty spolujezdcovi,řidičovi se neotevřou. Je to tak? Myslím když je to originál. Já to nemůžu vyzkoušet,protože mi chybí řídící jednotka centrálu. Mám tam dodělaný alarm + motorek v řidičových dveřích univerzál,takže centrální zamykání na dálku řídí jednotky alarmu,ale klíčem ručně centrál nefunguje...
   Návrat  
Yefferson je teď offline  Yefferson
PříspěvekZaslal: 16.9.2013 , 21:20   Citovat  

No právě,prostě motůrek u spolujezdce je ale u řidiče ne,odemknu klíčem u řidiče odemkne se i spolujezdec,obraceně to bez moturku nejde
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2013 , 22:45   Citovat  

Kmóďa napsal:
Tohle mi taky vrtalo hlavou. Ve dveřích spolujezdce by měl být v zámku zabudovaný moturek,ale ve dveřích řidiče je asi jen nějaký bazmek co přehodí póly nebo co. To by ale znamenalo,že když klíčem otevřu řidičovi dveře,tak se otevřou i spolujezdcovi,když ale klíčem půjdu otevřít ty spolujezdcovi,řidičovi se neotevřou. Je to tak? Myslím když je to originál. Já to nemůžu vyzkoušet,protože mi chybí řídící jednotka centrálu. Mám tam dodělaný alarm + motorek v řidičových dveřích univerzál,takže centrální zamykání na dálku řídí jednotky alarmu,ale klíčem ručně centrál nefunguje...

Tak nějak úplně skoro přesně. Akorát teda nevím proč by to nemělo jít zamknout klíčem od řidiče, to fakt nevím.
Edit : Aha, už to vidím, ty tam nemáš tu origo jednotku centrálu. S tou by to jít mělo, protože ta dálka nehejbe s tím bazmekem v zámku, ale s tím motorkem, takže bazmek ovládající ostatní dveře zůstává funční. Pak tedy fungují oba okruhy na sobě nezávisle.
Kdybyste někdo měl ten motorek do dveří + dálku a ovladač z nějakýho třeba vraku tak dejte vědět. Jsem socka a nechce se mi to kupovat nový a chci aby to bylo vyzkoušený v Honda že to chodí .
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
dvě drobnosti c5g
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina