Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Škoda - obecná diskuze
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 38, 39, 40  Další 
Zaslat odpověď

Strana 18 z 40
Kondik je teď offline  Kondik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.9.2013 , 9:33   Citovat  

A kdyz si clovek uvedomi, ze 1.6 TDI 77 kW verze ve vyssi vybave vyjde na 450.000 , to je teprve maras. Je to tam.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2013 , 9:47   Citovat  

Kondik napsal:
A kdyz si clovek uvedomi, ze 1.6 TDI 77 kW verze ve vyssi vybave vyjde na 450.000 , to je teprve maras. Je to tam.

Ale ta má určitě popelník i vzadu Chápeš!
   Návrat  
Kondik je teď offline  Kondik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.9.2013 , 10:46   Citovat  

hopit napsal:
Ale ta má určitě popelník i vzadu Chápeš!

A uz nema svihadla v zadu , och ten pokrok. :hehe:
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.9.2013 , 17:47   Citovat  

Kondik napsal:
Ahoj Petre

Ke kolegovi jsem se prestehoval v kvetnu 2012
O aute premejslel od Unora 2013
Objednal jej Cervnu 2013

Za celou dobu si nezasel do skodovky si do toho sednout, povozit se, osahat si to.
Naklikal to online a koupil.

Provozuju autoporadenstvu v garazi 5 metru od jeho vchodu, je tam asi 15 casopisu o rapidu a nove OIII , o tech E188 a E288 motorech. Necetl jediny.

Ja si myslim ... ze si to zaslouzi. Hihi

Tak proste vymenil tudy odkaz za tudy odkaz pouze pro to, ze do toho nechce "sypat penize" , tak mu holt drzim palce.

Ale ten RAPID me neuveritelne sklamal pomerem cena / vyhotoveni.
Nevadi mi ze je to plastove, je to moderni, je to levne, bohuzel je to cele tak nejak divne smontovano a veci nepasuji, na gumickach vidis presne jak byly vytazene z formy, vidis jak plasty jsou pouze nacvakavaci a nikoho nestvalo ze je to odsazeno o 1 mm, Saltrpaka ma na 4 hodinach podivnou hranu a vsude jinde je zaoblena, a muj 55 letej tatik, kdyz videl fotku interieru tak se zeptal jestli je to vazne, ze i jeho Daewoo z 1996 melo stredovej tunel z kvalitnejsiho materialu a pritom stalo uplne stejne.

Zajmalo by me jestli C-Elysse a 301 a I20 jsou na tom lip, asi si sjedu nekam do AAA si ty levnejsi modely osahat. Mozna je to v tehle kategorii bezne a ja jsem pouze sveta neznaly Mrk

On vyměnil posledního kvalitního Mercedesa za Rapida? Tak to koukám!
Dobrovolně tak moc klesl?
Máš pravdu - zaslouží si to a ještě bude rád vzpomínat na opravdu kvalitní auto, které zavrhl.

Smutné je, že o Rapidovi uvažuje můj brácha. Snažím se mu to neúnavně rozmluvit, ale on argumentuje tím, že se mu Rapid prostě líbí.
Ještě v něm ani neseděl natož jel a už je pro nej rozhodnutej.
Marketing Škodovky je opravdu silnej a účinnej na ovce.....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2013 , 9:53   Citovat  

HonDan napsal:
vubec ho neposlouchejte, je sem nastrcenej ze skodofky, aby nas rozlozil zevnitr !!!! Velmi šťastný

Velmi šťastný kdepak, cinim tak ve volnem case. Ja si napred myslel, ze je to tzv provokatersky komplex, tzv salam v chodbe, jak jsem se tu docetl:) Ale asi to prehodnotim. Ma to hlubsi koreny, mozba bych navstivil odbornika. Chovat v sobe takovou nenavist, dusocka musi trpet HaHaaa

Jinak, s 301 jsem jezdil a neni to vylozene zle. Rapid pusobi dotazeneji, ale ani jedno auto neni za trest. Nekdo zkratka chce levne nove auto. A automobilka stejnou marzi jako u velkejch. Zadarmo ani kure nehrabe a jestli jo, tak je tupe. At se to chlapcum od czechteku libi, nebo ne
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2013 , 20:27   Citovat  

ocividne to tu nikdo z Hondaru nepochopil - Rapid je idealni auto! A to pro stavbu "k obrazu svemu" ... viz: tudy odkaz

Mistr CR a doufejme, ze i brzy mistr Evropy je to dobrý
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2013 , 20:45   Citovat  

Mistr čeho? to mi hlava nebere
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.9.2013 , 21:38   Citovat  

gizmi napsal:
ocividne to tu nikdo z Hondaru nepochopil - Rapid je idealni auto! A to pro stavbu "k obrazu svemu" ... viz: tudy odkaz

Mistr CR a doufejme, ze i brzy mistr Evropy je to dobrý

Aby Rapid dobře hrál a nerezonoval, tak tam padne hoooodně tlumícího materiálu.
Padne ho tam tolik, že už to ten ubohej motůrek neuveze.
Nevím, jestli zrovna Rapid je ideální auto na extrémní ozvučení.....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2013 , 0:00   Citovat  

Petr: asi ano, kdyz se s tim autem stal letosnim mistrem CR je to dobrý A ocividne to auto funguje.
Bubak: staci rozkliknout odkaz Tak to valím bulvy Mistr v kategorii SQL ve skupine profesionalu
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.9.2013 , 0:17   Citovat  

A neni levnejsi si koupit 1 poradne auto a 1 poradne domaci hi-fi? :twisted:
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2013 , 0:39   Citovat  

Bully: nekdo si stavi auto na okruhy, nekdo pro zakyne ZS, nekdo pro sprinty a nekdo holt pro souteze v muzice. Kazdopadne lepsi nez kategorie DUCDUC, kde jde o tlak a vzhled je jedno..
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2013 , 0:48   Citovat  

Petr 78 napsal:
Aby Rapid dobře hrál a nerezonoval, tak tam padne hoooodně tlumícího materiálu.
Padne ho tam tolik, že už to ten ubohej motůrek neuveze.
Nevím, jestli zrovna Rapid je ideální auto na extrémní ozvučení.....

Tady je koukám každý odborník v autohifi. Každý auto i to sebelepší se musí vytlumit aby hrálo jak má a Rapid se netlumí o nic víc než ostatní auta. Myslím si že tady už to s pomlouváním Škodovek trochu přeháníte...
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.9.2013 , 6:48   Citovat  

Kmóďa napsal:
Tady je koukám každý odborník v autohifi. Každý auto i to sebelepší se musí vytlumit aby hrálo jak má a Rapid se netlumí o nic víc než ostatní auta. Myslím si že tady už to s pomlouváním Škodovek trochu přeháníte...

BTW u lecktere Skodufky je audio mnohem poslouchatelnejsi nez u klidne o tridu vyssiho vozu od Hondy. Bohuzel.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2013 , 7:54   Citovat  

gizmi, aha on se člověk musí prokopat až dolu přes to plácání po zádech že si koupil rampoucha, to mě fakt číst nebavilo je to dobrý
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.9.2013 , 8:42   Citovat  

Hehe tak ten jakože hustohifi rapid mě rozsekal. Ty kráso to má tak o 500kg víc ne. pořádnej výtlem
Tady se hodí už jen ...když nevíš coby, najdeš to v obi pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2013 , 9:00   Citovat  

crxmann napsal:
Hehe tak ten jakože hustohifi rapid mě rozsekal. Ty kráso to má tak o 500kg víc ne. pořádnej výtlem
Tady se hodí už jen ...když nevíš coby, najdeš to v obi pořádnej výtlem

Nepřeháněj to s těmi kily. Nevím proč se mu směješ,je to pěkně udělaná instalace do auta. Každý má auto na něco jiného Někdo má auto na normální ježdění a jízdu si chce holt zpříjemňovat poslechem kvalitní hudby. Některým z vás se taky nikdo nesměje,že taháte z aut sedačky,klimatizace a další věci,abyste ušetřily pár kil a desetin na sprintech pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.9.2013 , 9:46   Citovat  

Kmóďa napsal:
Nepřeháněj to s těmi kily. Nevím proč se mu směješ,je to pěkně udělaná instalace do auta. Každý má auto na něco jiného Někdo má auto na normální ježdění a jízdu si chce holt zpříjemňovat poslechem kvalitní hudby. Některým z vás se taky nikdo nesměje,že taháte z aut sedačky,klimatizace a další věci,abyste ušetřily pár kil a desetin na sprintech pořádnej výtlem

Směju se mu proto, protože mi to přijde směšný!
Pěkně udělaná instalace pořádnej výtlem tak to každopádně hlavně ta hovadina co strčil ke spolujezdci ...to je mooooc pěkný OK OK OK
Jestli si někdy držel v ruce dřevotřískovou desku tak si musíš umět představit kolik taková kravina váží.
Zpříjemňování jízdy kvalitní hudbou je podle mě o volbě muziky a ne o tom, že sebou tahám skříň z ikey pořádnej výtlem
Nicméně jak takovýhle floutky znám ze svého okolí, nebude svou hudbou zpříjemňovat svou jízdu ale obšťastňovat kompletní okolí nějakou utucanou rádobymuzikou.
a jinak je to samozřejmě stejný měření šulinka jako sprinty, ale nic to nemění na faktu, že je mi to k smíchu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2013 , 10:02   Citovat  

crxmann napsal:
Směju se mu proto, protože mi to přijde směšný!
Pěkně udělaná instalace pořádnej výtlem tak to každopádně hlavně ta hovadina co strčil ke spolujezdci ...to je mooooc pěkný OK OK OK
Jestli si někdy držel v ruce dřevotřískovou desku tak si musíš umět představit kolik taková kravina váží.
Zpříjemňování jízdy kvalitní hudbou je podle mě o volbě muziky a ne o tom, že sebou tahám skříň z ikey pořádnej výtlem
Nicméně jak takovýhle floutky znám ze svého okolí, nebude svou hudbou zpříjemňovat svou jízdu ale obšťastňovat kompletní okolí nějakou utucanou rádobymuzikou.
a jinak je to samozřejmě stejný měření šulinka jako sprinty, ale nic to nemění na faktu, že je mi to k smíchu.

Mě nemusíš říkat co je dřevotříska pořádnej výtlem
Ta hovadina co strčil ke spolujezdci je subwoofer,bez kterého hudba není hudba,protože potom nemáš repro které hraje nízké frekvence. Jak se říká,basy tvrdí muziku. Obvykle se dává do kufru,tady to vyřešil kvůli kvalitě poslechu takto. Neříkám že se mi to líbí,ale provedeno je to slušně.
Už si někdy slyšel kvalitní hudbu v autě? Interier auta je hodně mizerný poslechový prostor. Proto tyhle úpravy. Že tobě to stačí tak jak je to z výroby neznamená,že to někdo nechce poslouchat kvalitněji. A jestli tohohle týpka srovnáváš s těmi co běžně jezdí kolem nás s tuc tuc muzikou puštěnou naplno kde vše chrčí,rezonuje,ale hlavně když je to hlasité,tak se musím smát já tobě pořádnej výtlem
Jdi si poslechnout toho Rapida Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.9.2013 , 10:17   Citovat  

Kmóďa napsal:
Mě nemusíš říkat co je dřevotříska pořádnej výtlem
Ta hovadina co strčil ke spolujezdci je subwoofer,bez kterého hudba není hudba,protože potom nemáš repro které hraje nízké frekvence. Jak se říká,basy tvrdí muziku. Obvykle se dává do kufru,tady to vyřešil kvůli kvalitě poslechu takto. Neříkám že se mi to líbí,ale provedeno je to slušně.
Už si někdy slyšel kvalitní hudbu v autě? Interier auta je hodně mizerný poslechový prostor. Proto tyhle úpravy. Že tobě to stačí tak jak je to z výroby neznamená,že to někdo nechce poslouchat kvalitněji. A jestli tohohle týpka srovnáváš s těmi co běžně jezdí kolem nás s tuc tuc muzikou puštěnou naplno kde vše chrčí,rezonuje,ale hlavně když je to hlasité,tak se musím smát já tobě pořádnej výtlem
Jdi si poslechnout toho Rapida Úsměv

....Hlavně ty kousky zalitý epoxidem to je panečku špice pořádnej výtlem OK

Ale chápu, že tady v česku je to asi vrchol hudebního tunění a proto si zaslouží Váš obdiv.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2013 , 10:34   Citovat  

crxmann napsal:
....Hlavně ty kousky zalitý epoxidem to je panečku špice pořádnej výtlem OK

Ale chápu, že tady v česku je to asi vrchol hudebního tunění a proto si zaslouží Váš obdiv.

Udělej to líp když jsi takový machr. By mě zajímalo jak bys to dělal ty pořádnej výtlem Musím přiznat že si mě zaskočil,zrovna od tebe bych něco takovýho nečekal...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.9.2013 , 10:54   Citovat  

Kmóďa napsal:
Udělej to líp když jsi takový machr. By mě zajímalo jak bys to dělal ty pořádnej výtlem Musím přiznat že si mě zaskočil,zrovna od tebe bych něco takovýho nečekal...

Až budu mít neodolatelnou touhu něco takového udělat, pak to určitě udělám líp. Ale v současné době se ve všech svých autech obejdu bez ikea skříně.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2013 , 11:04   Citovat  

crxmann napsal:
Až budu mít neodolatelnou touhu něco takového udělat, pak to určitě udělám líp. Ale v současné době se ve všech svých autech obejdu bez ikea skříně.

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem tak teď už ti rozumím,je to legrace od tebe...jo sranda musí být...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2013 , 11:23   Citovat  

Chtě, nechtě se musím zastat Rampoucha, taky pokaždý v Acče brečím že bych si přál aby hrála líp, naštěstí moje plány na překopání audia vždy překříží nějaká nová vada na kráse Velmi šťastný

Vejškáče tam potřebuji dodělat, no u rampoucha je dál do výhledu, osobně bych je dal do "slepého úhlu" před A sloupek, ty plast trojuhelníčky ve dveřích si o to přímo řikaj, uplně stejný mám i v Accně.
Taky si nejsem moc jist akustikou, když nasměřuje střeďáky rovnou do čelního skla to mi hlava nebere No budiž... o Auto Hifi vím houby, ale doma bych si repro do skla nenasměroval to mi hlava nebere
Subáč u spolujezdce se mi taky nelíbí, včetně tý hnusný koženky, ale zas, kam ho v rampouchu dát. Do kufru, kde bude hrát přes sedačky a z basu se stane slavný tuc tuc bez jakékoliv struktury, to už je lepší ho nemít, pod zadníma sedačkama je nádrž (narozdíl od nových Hond) a na střechu je to asi blbost HaHaaa Takže spolujezdec, zadní sedačky, nebo totálně přebastlit zadní plato, aby vydželo váhu, akustický tlak.... vytlumení kufru... Ještě že mám sedánka HaHaaa
Laminování, lepení... na to bych se s prominutím vybodnul a víc bych se snažil využít stávající prostory...

Zas ale nechci vyhrávat soutěže a líbí se mi acc jak je, takže nepotřebuji nic laminovat, zmenšovat prostory pro nohy.... raději obětuji kvalitu hudby to mi hlava nebere
Beztak, aby mi to hralo dle (značně omezených) představ, bych musel přesklít celý auto, vytlumit, hodiny měřit odrazy.... nastražit pasti.... to snad ne Swapnout V6 (aby se to rozjelo), přeskládat podvozek (aby to neplavalo).....

Pochopení pro něj mám, ale nechci jít tímhle směrem, kdyby Acc náhodou hráblo a přestala si vymýšlet závady pořádnej výtlem

Koniček je koníček, některý smysl maj větší, jiný téměř žádný, ale nemyslim si že tenhle kluk bud tupej tucálista to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2013 , 11:54   Citovat  

Bubaak napsal:
...Koniček je koníček, některý smysl maj větší, jiný téměř žádný, ale nemyslim si že tenhle kluk bud tupej tucálista to mi hlava nebere

Tenhle kluk to má kvůli kvalitě zvuku a ne kvůli tlakům. Pro představu jaké komponenty používá tudy odkaz tudy odkaz tudy odkaz tudy odkaz tudy odkaz tudy odkaz tudy odkaz
Nemyslím si že si zaslouží srovnávání s puberťákem,který k stávajícím uchrchlaným reproduktorů hodí do kufru bednu a dá volume doprava,takže je slyšet jen dunění,chrčení a rezonance,které přeřvou jakékoli vyšší tóny od rádoby origo reproduktorů...
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.9.2013 , 12:00   Citovat  

včera jsem potkal Rapida, vzadu buben, hlavně, že je to NOVÉ auto KO
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2013 , 12:44   Citovat  

Bully: a vis proc? Protoze muzika do Skodovek se bada/vyviji v profi laboratorich tady v Plzni.. je to dobrý (osobne jsem tam byl a maji veci v CR nevidane - 100% odrazova akusticka mistnost, 100% vytlumena mistnost, atd)

crxmann: jako napsal kolega - co honda, to vykuchanina a hlavne treba tapecy - ty udelaji skoro sekundu na 400m !!!! Velmi šťastný A o to hlavne jde vlastne - o tech 400m Velmi šťastný To prijde vtipny zase normalnim lidem je to dobrý Jinak ted jsi se ukazal jako frajer, protoze do muziky absolutne nevidis (predpokladam, ze by jsi jako ostatni napsal kapacitátor). Tohle je soutez s urcityma pravidlama a abych ti to prirovnal, tak srovnavas "srandasprinty Hondaye" s profi "sprintligou mimo CR).. a to si jeste dovolim rict, ze Honday ma jeste moc velkou uroven na srovnani.

Kmoda: jedinou muziku co kdy slysel je ducducvalec v CRXku na Hondayi, tak holt mysli, ze o to jde je to dobrý Cloveku co nevi a nezna tezko vysvetlis. Ale na druhou stranu - to je jako vysvetlovat majiteli toho Rapida, proc by mel jezdit s vyztuhama, vykuchanej, cernou kapotou po bouracce, snizenej az na zem, atd atd atd.. Proste kazdy ma sveho konicka.

Lukas28: pořádnej výtlem Vis ze treba Vette mela taky v zadu bubny? Bohuzel jeden z nejlepsich upravcu USA vozidel, ktery se toho nebal jiz velmi mlad umrel, jinak bych ho sem nasmeroval. Bubny jsou na vykonnych autech plusem, nikoliv minusem (proto rict - ma to bubny, je to spatny vuz NELZE) ...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2013 , 13:53  Naposledy upravil Bubaak dne 16.9.2013 , 14:11, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Gizmi: No chtěl jsem se taky zastat bubnů, ale tvrdit, že na vykonný auta jsou bubny lepší to mi hlava nebere
Buben má výhodu, že má lepší prvotní samobrzdný schopnosti (tím že se roztahnou, tak rotující buben si vytahne čelist a ta se zakousne už vlastním principem), nejsou náchylný na okolní vlivy (sůl, voda....), jednodušší na konstrukci ručky, delší životnost

Na zadku bubny ostudou rozhodně nejsou i když kotouč "vypadá líp", ale Lotus, Porsche, Caterham, Radical, Noble..... Ferrari, LambaDžíny... Civic TypeR, TS Toyoty, WRX STI suba.... asi vědí proč na své slabé jebky, bubny necpou (v dnešní době) Mr. Green
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.9.2013 , 13:57  Naposledy upravil Lukas28 dne 16.9.2013 , 14:44, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

o tom, že buben je lepší se s váma hádat nechci (v některých parametrech), máte pravdu Úsměv

jen na auto nižší střední kategorie, které by mělo i reprezentovat nepatří KO
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2013 , 14:00   Citovat  

Šade ví že TSI není žadný trhač asfaltu, takže na sjezdu vadnutí nestihne nastoupit a když se naloží, tak se to stejně nerozjede dost rychle aby opět mohlo dojít k vadnutí HaHaaa
Takže brzdy přežijou životnost motoru a to je sakra argument o kvalitě brzd Mr. Green (doufám že je cpou na TSI)
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.9.2013 , 14:37   Citovat  

Kucí i kdyby si do toho ,,profi,, zamontoval mikrorůru tak to furt neomouvá ty fotky co sem postnul Kondik.

Prosím...moc prosím....v čem jsou bubny lepčejší?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Škoda - obecná diskuze
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 38, 39, 40  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina