Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 69 z 486
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.9.2013 , 23:29   Citovat  

SaKaL napsal:
Tlacitkem kterym?
- na dalkaci -> podrzet 2 vteriny
- na palubni desce -> zatahnout rucni brzdu a pak to teprve zmacknout...

S rucni brzdou jenom kdyz jede motor, jinak to jde i bez ni Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hondza je teď offline  Hondza
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.9.2013 , 10:15   Citovat  

SaKaL napsal:
Tlacitkem kterym?

A u předface bohužel nijak.
   Návrat  
r080 je teď offline  r080
PříspěvekZaslal: 18.9.2013 , 17:31   Citovat  

scream napsal:

Strecha - predna cast blizko tej gumy, tam to mozno tiez trafil kamienok a pekne to kvitne + dalsie malinke miestecka.
Kufor okolo manualneho otvarania pod listou ( ked menite ziarovky v SPZ )

Tak tyto mista jsem ted objevil taky, strecha na spolujezdcove strane a na patych dverich - klika je tam usazena na takovem kusu tlusteho plechu, ktery je uplne rezavy. Nevim jestli to zasahuje do vlastnich dveri nebo je to jen neco jako "adapter" a na dverich je to jen nejak uchycene.
   Návrat  
r080 je teď offline  r080
PříspěvekZaslal: 18.9.2013 , 17:42   Citovat  

Chtel bych se zeptat, zda nekdo pouziva jine pricniky nez Thule? Na Toureru preface mam strechu bez hagusu (podelniku). Nez dam 4500 za Thule, chtel bych vedet jestli neexistuje jeste i jina varianta.
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2013 , 12:57   Citovat  

SaKaL napsal:
Tlacitkem kterym?

právě že na palubce žádný tlačítko nemám, můžu jen buď vyndat klíček otevřít dálkou nebo při nastartovaném motoru jít otevřít manuálně, u tlačítek vlevo pod budíky mám jen tlačítko na VSA, jinak nic, tuším že tam má nějkaé být ale asi mám nějakou slabší verzi executive, jinak mám předface
   Návrat  
ladapes je teď offline  ladapes
PříspěvekZaslal: 19.9.2013 , 13:01   Citovat  

r080 napsal:
Chtel bych se zeptat, zda nekdo pouziva jine pricniky nez Thule? Na Toureru preface mam strechu bez hagusu (podelniku). Nez dam 4500 za Thule, chtel bych vedet jestli neexistuje jeste i jina varianta.

Ahoj, používám příčníky made in LIDL je levný Úsměv za 800,-Kč a valí jako fík. Jediná nevýhoda - kolem kila to píská Úsměv
   Návrat  
Petr_cze je teď offline  Petr_cze
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2013 , 13:01   Citovat  

Jak se řeší oprava prasklé čočky předního světlometu?
Dá se koupit jenom čočka nebo se musí koupit celé světlo? Jak je náročná výměna?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2013 , 13:04   Citovat  

Petr_cze napsal:
Dá se koupit jenom čočka nebo se musí koupit celé světlo? Jak je náročná výměna?

mám dojem že musíš vyměnit celé světlo
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.9.2013 , 13:07   Citovat  

OsekSpider napsal:
právě že na palubce žádný tlačítko nemám, můžu jen buď vyndat klíček otevřít dálkou nebo při nastartovaném motoru jít otevřít manuálně, u tlačítek vlevo pod budíky mám jen tlačítko na VSA, jinak nic, tuším že tam má nějkaé být ale asi mám nějakou slabší verzi executive, jinak mám předface

Předfacelift měl jen v klíčku.
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2013 , 13:23   Citovat  

Petr_cze napsal:

Samotna cocoka sa vymenit neda. Tiez som riesil rovnaku vec, nakoniec som kupoval cele nove svetlo.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Petr_cze je teď offline  Petr_cze
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2013 , 14:35   Citovat  

A kolik stoji orig. světlo na Accorda? kolik druhovýroba - pokud je kvalitou rovnocenná ?

nejhorší je, že bych musel koupit obě, protože by mi vadil pohled na nové a staré světlo Smutný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2013 , 14:59   Citovat  

Petr_cze napsal:
A kolik stoji orig. světlo na Accorda? kolik druhovýroba - pokud je kvalitou rovnocenná ?

nejhorší je, že bych musel koupit obě, protože by mi vadil pohled na nové a staré světlo Smutný

Presne ako hovoris, kupoval som obe svetla. Origo H svetlo bolo za taku palku, ze neorigo (Depo) som mal obe za nizsiu cenu ako za jedno origo zmatenej
Z origo svetiel sme tam potom prehodili iba komponenty na natacanie a vsetko funguje...
   Návrat  
Gulash je teď offline  Gulash
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2013 , 15:25   Citovat  

varuj napsal:
Presne ako hovoris, kupoval som obe svetla. Origo H svetlo bolo za taku palku, ze neorigo (Depo) som mal obe za nizsiu cenu ako za jedno origo zmatenej
Z origo svetiel sme tam potom prehodili iba komponenty na natacanie a vsetko funguje...

me stalo jedno origo 8200 bez DPH...xenon
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2013 , 16:00   Citovat  

Da sa kupit druhovyroba na xenon? Ja si nemozem pomoct ale podla mna to svieti prd. a vacsina halogenov v novych autach svieti lepsie o xenonoch napr. v oktavke nehovoriac...a to mam nove znackove vybojky... cize asi uz budu vypalene projektory.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2013 , 17:13   Citovat  

scream napsal:
Da sa kupit druhovyroba na xenon? Ja si nemozem pomoct ale podla mna to svieti prd. a vacsina halogenov v novych autach svieti lepsie o xenonoch napr. v oktavke nehovoriac...a to mam nove znackove vybojky... cize asi uz budu vypalene projektory.

mám tušení že jsem je někde na netu viděl ale bude tam asi chybět motorek a mechanismus naklápění, mě se zase zdá že by ty xenony mohli svítit víc ale je možné že mám jen vypálené čočky
   Návrat  
pata.vfr je teď offline  pata.vfr
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2013 , 17:52   Citovat  

Hondza napsal:
Přesně tak, mám stejný rok. Když si dáš OEM kód vyhledat tady, tak tam najdeš OYO za 800 Mrk

Tak jak jsem se dnes dozvěděl, vodní pumpa s dírou je OYO 10C4041. Vyhledávat podle OEM kódu je zbytečné, údajně i v originálním katalogu jsou dva různé typy WP, přitom jsou podle OEM psány jako náhrady, i když bez díry Tak to valím bulvy
Tak snad to bude sedět VTEC
   Návrat  
Davo09 je teď offline  Davo09
PříspěvekZaslal: 19.9.2013 , 20:52   Citovat  

Zdravím, chci se zeptat zda se dají koupit na accorda hliníkové pedály, zda se dělaly originály, případně kde bych je mohl sehnat. Díky
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2013 , 22:27   Citovat  

Davo09 napsal:
Zdravím, chci se zeptat zda se dají koupit na accorda hliníkové pedály, zda se dělaly originály, případně kde bych je mohl sehnat. Díky

třeba se vyjádří některý majitel type-s které má možná jiné pedály než comfort nebo executive, pokud ne musel bys asi vypátrat buď to z jiného modelu nebo nějaké aftermarket, nějaké jsou na prodej i zde na foru Mrk
   Návrat  
pata.vfr je teď offline  pata.vfr
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.9.2013 , 0:01   Citovat  

OsekSpider napsal:
třeba se vyjádří některý majitel type-s které má možná jiné pedály než comfort nebo executive, pokud ne musel bys asi vypátrat buď to z jiného modelu nebo nějaké aftermarket, nějaké jsou na prodej i zde na foru Mrk

Mám předface Type-S a pedály jsou klasické, pogumované.. Mrk
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.9.2013 , 0:08   Citovat  

OsekSpider napsal:

Type S (tedy můj předface) má pedály standard gumový...
   Návrat  
Gulash je teď offline  Gulash
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.9.2013 , 11:18   Citovat  

Davo09 napsal:

original opravdu nejsou, jedine "mugen" a pak ruzna cinska vyroba Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.9.2013 , 12:40   Citovat  

Davo09 napsal:

Ak sa pozries ku mne do garaze, uvidis ze mam origo hlinikove pedaly. Na Acco 7G nie su, mam to vyriesene tak, ze mi ich v Honde objednali z 8G. Rozmery su prakticky rovnake, iba hlinikovy pedal na odkladacie miesto na lavu nohu je o necely 1 cm sirsi, ako originalna plocha. Dalo by sa to orezat (z lavej strany), ale nic som s tym nerobil a neprekaza to. je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.9.2013 , 19:29   Citovat  

varuj napsal:
Ak sa pozries ku mne do garaze, uvidis ze mam origo hlinikove pedaly. Na Acco 7G nie su, mam to vyriesene tak, ze mi ich v Honde objednali z 8G. Rozmery su prakticky rovnake, iba hlinikovy pedal na odkladacie miesto na lavu nohu je o necely 1 cm sirsi, ako originalna plocha. Dalo by sa to orezat (z lavej strany), ale nic som s tym nerobil a neprekaza to. je to dobrý

Díky za info a mohl bys mi prosím tě vyfotit detail těch pedálů. A ta cena co máš na profilu 3400 je s daní.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.9.2013 , 19:55   Citovat  

Zdravím zajímalo by mě zda někdo máte na accordu červenou barvu (Milano red), mám takový problém s tím, že po sedmi letech co auto mám tak se mi na laku objevují vybledlé fleky (tak trochu do růžové barvy), nejspíše vypálené od slunka, tak se chci zeptat zda by pomohlo nechat lak přeleštit nějakou brusnou pastou samozřejmě u někoho kdo se tím zabývá.
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.9.2013 , 20:07   Citovat  

Davo09 napsal:
Zdravím zajímalo by mě zda někdo máte na accordu červenou barvu (Milano red), mám takový problém s tím, že po sedmi letech co auto mám tak se mi na laku objevují vybledlé fleky (tak trochu do růžové barvy), nejspíše vypálené od slunka, tak se chci zeptat zda by pomohlo nechat lak přeleštit nějakou brusnou pastou samozřejmě u někoho kdo se tím zabývá.

Bohužel je to notoricky známý problém...Milano Red goes Milano Pink Smutný

Přeleštit to nemá cenu, je to hodně slabá vrstva barvy a navíc jen jednovrstvá (nemá "clear coat" co dělá lesk na perletích a metalízách). Jediné dlouhodobé řešení je jen celolak + případně ten clear coat navíc. Taky už na něj šetřím zmatenej
   Návrat  
Moderátor
Nový příspěvekZaslal: 20.9.2013 , 21:27   Citovat  

Davo09 napsal:

Cerveny pigment je na vliv UV zareni ten nejchoulostivejsi. Neni to vubec problem jenom Milano Red u Hondy, ale obecne vsech cervenych odstinu. O lak je potreba se starat- lestit jej a konzervovat, jinak ti kazde takove auto zruzovi.
Reseni je rozlesteni barvy a samozrejme jeji nasledne zakonzervovani tvrdym voskem. Stejne jako je cervena nejchoulostivejsi, tak je nejvic videt pozitivni vysledek jeji renovace. Vubec nezoufej a vrhni se do toho, nebo sver auto do pece nejlepe nejakeho profesionala. Auto bude krasavec jako za mlada, uvidis je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 20.9.2013 , 22:14   Citovat  

Davo09 napsal:
Díky za info a mohl bys mi prosím tě vyfotit detail těch pedálů. A ta cena co máš na profilu 3400 je s daní.

Tu je detail tych pedalov - je to fotene teraz, takze len s bleskom...
Jj, cena je s danou, kupoval som to v Honde pocas kampane, takze tam bola zlava

IMG_3905.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_3905.JPG, 2.93 MB

IMG_3902.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_3902.JPG, 2.88 MB
   Návrat  
Nový příspěvekZaslal: 21.9.2013 , 7:29   Citovat  

varuj napsal:
Tu je detail tych pedalov - je to fotene teraz, takze len s bleskom...
Jj, cena je s danou, kupoval som to v Honde pocas kampane, takze tam bola zlava

Diky za fotky a info.
   Návrat  
Nový příspěvekZaslal: 21.9.2013 , 7:40   Citovat  

Bully napsal:
Cerveny pigment je na vliv UV zareni ten nejchoulostivejsi. Neni to vubec problem jenom Milano Red u Hondy, ale obecne vsech cervenych odstinu. O lak je potreba se starat- lestit jej a konzervovat, jinak ti kazde takove auto zruzovi.
Reseni je rozlesteni barvy a samozrejme jeji nasledne zakonzervovani tvrdym voskem. Stejne jako je cervena nejchoulostivejsi, tak je nejvic videt pozitivni vysledek jeji renovace. Vubec nezoufej a vrhni se do toho, nebo sver auto do pece nejlepe nejakeho profesionala. Auto bude krasavec jako za mlada, uvidis je to dobrý

Takže říkáš že nechat rozleštit lak a zakonzervovat tvrdým voskem u profíka a bude to ok. A nebude tam problém jak tady někdo zmiňoval s tloušťkou laku? Chápu že rozleštění je odebrání nepatrné vrstvy vybledlého laku.
   Návrat  
Moderátor
Nový příspěvekZaslal: 21.9.2013 , 8:22   Citovat  

Davo09 napsal:
Takže říkáš že nechat rozleštit lak a zakonzervovat tvrdým voskem u profíka a bude to ok. A nebude tam problém jak tady někdo zmiňoval s tloušťkou laku? Chápu že rozleštění je odebrání nepatrné vrstvy vybledlého laku.

Presne tak. Pokud to neni vylozene stare auto (aby poniceni laku slo uplne do hloubky) nebo nebyl lak uz vickrat nebo hodne amatersky a spatne renovovany, tak jeho tloustka bude dostacujici. Zas tak mala vrstvicka na aute neni.
A po zrenovovani se o lak pravidelne starej, vsak ti dotycny odbornik doporuci co a jak. Sam mam CTR v Milano Red jenom o rok mladsi nez je tvuj Acco a i bez nejake extra pece je lak porad v kondici. Ale jasne ze zalezi i na garazovani auta, tech podminek je vic.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina