Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 5G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 24, 25, 26  Další 
Zaslat odpověď

Strana 11 z 26
LadyVonMortuary je teď offline  LadyVonMortuary
PříspěvekZaslal: 17.9.2013 , 11:50   Citovat  

Já mám staronový problém, jen u dalšího z mých accordů. Opět se mi kříží lyžiny na okýnku u řidiče. Poprvé se mi zkroutila, když jsem ho neměla stáhlé ani v půlce a od té doby jsem se neodvážila ho stahovat. Co s tím? nové lyžinky, nebo něco jiného? Tak to koukám! díky moc
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
83427 je teď offline  83427
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.9.2013 , 7:21   Citovat  

pokud už máš problém podruhý tak bych asi vyměnil celou stahovačku. Já nikdy s žádnym z oken neměl jakejkoliv problém (když pominu období těsně po koupi, kdy jsem zjistil, že stahovačka ve dveřích úplně chybí). Zkus nějakýho z honda partnerů (třeba major honda tudy odkaz ). Mě ta stahovačka stála asi 1000kč tak bych počítal zhruba se stejnou cenou
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.9.2013 , 9:20   Citovat  

jestli to máš zkřížené tak budeš určitě potřebovat i těsnění, ve kterém to okno jezdí, protože tam se ti to sekne a pak se to někdy zkroutí...jedna možnost je že je staré a prošoupané a druhá možnost je že to někdo prostříkl nějakým olejem a zničil to, takže i když vyměníš mechanismus a necháš tam to staré těsnění tak se ti to bude zas sekat a nepojede to plynule...
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.9.2013 , 20:02   Citovat  

Jonaasek napsal:
jestli to máš zkřížené tak budeš určitě potřebovat i těsnění, ve kterém to okno jezdí, protože tam se ti to sekne a pak se to někdy zkroutí...jedna možnost je že je staré a prošoupané a druhá možnost je že to někdo prostříkl nějakým olejem a zničil to, takže i když vyměníš mechanismus a necháš tam to staré těsnění tak se ti to bude zas sekat a nepojede to plynule...

Jak to mu namazání muže ublížit? já to namáznu vždy když sundavám výpln a za ty leta jsem podobnou věc jako vy neřešil, jezděj okna jak vítr Velmi šťastný
   Návrat  
Fincz je teď offline  Fincz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.9.2013 , 23:52   Citovat  

reznicek9 napsal:
Jak to mu namazání muže ublížit? já to namáznu vždy když sundavám výpln a za ty leta jsem podobnou věc jako vy neřešil, jezděj okna jak vítr Velmi šťastný

Pokud já vím tak olej rozežírá gumu,kromě silikonového, tím jsem promazal těsnění,spravil lyžiny a jezdí dál. je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.9.2013 , 7:10   Citovat  

Pepavxv napsal:
neví někdo kde by mohl bejt injector resistor nějak ho nemuzu najit jestly tam teda vubec je ? díky

zkus to tady. mohlo by to být stejný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.9.2013 , 10:48   Citovat  

Fincz napsal:
Pokud já vím tak olej rozežírá gumu,kromě silikonového, tím jsem promazal těsnění,spravil lyžiny a jezdí dál. je to dobrý

no vždyt´ Velmi šťastný ale třeba u Wd-40 nebo u mazadel od Bernera jsem si nikdy nevšimnul, že by tu gumu nějak zásadně ničili, na gumu nesmí hlavně přijít benzín Velmi šťastný
   Návrat  
džany je teď offline  džany
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.9.2013 , 12:56   Citovat  

reznicek9 napsal:
no vždyt´ Velmi šťastný ale třeba u Wd-40 nebo u mazadel od Bernera jsem si nikdy nevšimnul, že by tu gumu nějak zásadně ničili, na gumu nesmí hlavně přijít benzín Velmi šťastný

I na normální vazelína s gumou může reagovat a nemusí to být na první pohled vidět. Když mazat gumu tak buď tu silikonovou jak píše Fincz nebo něco k tomu určenýho když jde o gumu o který nemáš jistotu, že to vydrží.

Gufera jsou taky gumový, ale je to guma, který to nevadí.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.9.2013 , 21:20   Citovat  

džany napsal:
I na normální vazelína s gumou může reagovat a nemusí to být na první pohled vidět. Když mazat gumu tak buď tu silikonovou jak píše Fincz nebo něco k tomu určenýho když jde o gumu o který nemáš jistotu, že to vydrží.

Gufera jsou taky gumový, ale je to guma, který to nevadí.

Vždyt já to nevyvracim Úsměv jen píšu svou zkušenost Úsměv
   Návrat  
Pepavxv je teď offline  Pepavxv
PříspěvekZaslal: 21.9.2013 , 19:17   Citovat  

tak to nakonec vydim na cerpadlo protoze uz jsem vyměnil vazně všechno asi málo tlací.......
   Návrat  
3ako je teď offline  3ako
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.9.2013 , 13:23   Citovat  

Ahoj mám problém. Za týden mi končí TK a nebrzdí mi ruční brzda(jen jedno kolo). Existuje nějaká opravná sada pro ručku, nebo máte jiné řešení. Na netu jsem našel jenom opravnou sadu pro hlavní brzdový třmen.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.9.2013 , 14:10   Citovat  

máš dvě možnosti:
    1. připlatit si a udělat technickou bez auta
    2. zkontrolovat brzdy - v jakym stavu jsou kotouče. Pokud by jedno kolo nebrzdilo vůbec půjde to na kotouči vidět. A pokud nefunguje jen na ručku, zkontroloval bych lanovody. Pokud se nemýlim tak ručka je u 5G řešena pomocí lanek. btw nechával jsem repasovat oba zadní třmeny a oba vyšly cca na 1500kč
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.9.2013 , 16:32   Citovat  

3ako napsal:
Ahoj mám problém. Za týden mi končí TK a nebrzdí mi ruční brzda(jen jedno kolo). Existuje nějaká opravná sada pro ručku, nebo máte jiné řešení. Na netu jsem našel jenom opravnou sadu pro hlavní brzdový třmen.

Jestli ti to pouze nebrzdí na ručku tak máš strhnutej brzdič nebo lanovod, jestli ani za jízdy tak je zarezlej brzdič, kup celej brzdič nebo lanovod starší když nechceš novej z druhovýroby, a budeš to mít za cenu uplacený technický (možná i levnější) a jako bonus budeš mít fungující ručku Úsměv tudy odkaz
Za rady uplatit STK bych dával ban, když to jde normálně řešit a hlavně u věcí jako jsou brzdy, neřeknu když to neprojde kvůli kolům, zatmaveným sklům nebo swapu tak to zaplatit jde, ale kvuli důležitým věcem zmatenej
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.9.2013 , 17:19   Citovat  

reznicek9 napsal:
Za rady uplatit STK bych dával ban

co to meleš? Zaprvé jsem to dal jen jako jednu z možností protože to nechává na poslední chvíli. A zadruhý na tom nevidim nic tak špatnýho. Polovina lidí vůbec ručku nepoužívá takže pokud jinak ty brzdy brzděj tak jestli absolvovat buzerák na technický a ztracenej čas s tim spojenej nebo technickou bez auta za 3000 a mít klídek nechť si rozhodne každý sám podle svého svědomí a znalosti stavu svýho auta
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.9.2013 , 18:18   Citovat  

Auto brzdí normálně, akorát pravý zadní při ručce nebrzdí. Taky myslím, že kvůli ruční brzdě bych mohl stk zaplatit, ale chci to mít v pořádku a proč taky cpát někomu peníze navíc.Problém jsem měl už před 2 roky, ale to jsem ručku na stk jenom víc dotáhl, že to trochu přibrždovalo a pak zase povolil. No a letos je to už v háji.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.9.2013 , 18:46   Citovat  

83427 napsal:
co to meleš? Zaprvé jsem to dal jen jako jednu z možností protože to nechává na poslední chvíli. A zadruhý na tom nevidim nic tak špatnýho. Polovina lidí vůbec ručku nepoužívá takže pokud jinak ty brzdy brzděj tak jestli absolvovat buzerák na technický a ztracenej čas s tim spojenej nebo technickou bez auta za 3000 a mít klídek nechť si rozhodne každý sám podle svého svědomí a znalosti stavu svýho auta

Nemelu ale píšu Úsměv jinak jestli se tě to dotklo, tak to nebylo mířený na tvojí osobu, ale tak obecně. přátele Ale jak jsem už psal, na co platit 3000,- někomu do kapsy, když za 3000,- to mužu mít funkční ručku a STk udělaný normálně, tak jak se podle našich /super/ zákonů má Úsměv ale je to na něm má tu dva názory a on si třeba vybere Úsměv
   Návrat  
Fincz je teď offline  Fincz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.9.2013 , 20:21   Citovat  

V podstatě souhlasím s názory na STK obou z vás. Přihodil bych svůj pohled na věc, u prvního Acca jsem měl místo motoru F20Z1 motor F20Z2 a kdyby mi to technik nakonec nepřešel, tak jsem mohl vyměnit motor nebo auto odepsat, tak v podobných případech to chápu. Ale jak píšeš
83427 napsal:
nebo technickou bez auta za 3000 a mít klídek nechť si rozhodne každý sám podle svého svědomí a znalosti stavu svýho auta

Tak tady vidím problém v tom že někdo možná nemá znalosti,ale hlavně v tom že spousta lidí nemá to svědomí a klidně jezdí "za 3000 bez auta" s totální vraždou co nemá na silnici co dělat. to snad ne
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.9.2013 , 20:26   Citovat  

To 83427:

Jinak jsem zvědavej na ten projekt s F20B, doufám že to budeš řádně dokumentovat Úsměv
   Návrat  
Pepavxv je teď offline  Pepavxv
PříspěvekZaslal: 22.9.2013 , 21:12   Citovat  

3ako napsal:

měl sem stejnej problem ale u obou v brzdici je uplně vespod (vevnitr) takovej kolícek kterej zabranuje přetocení pístku pri zatáhnutí lanka ale casem se vyběhá drazka do toho pístku a kdyz utahnes moc lanko a zatahnes tak preskocí a uz se pístek nevytáhne ale na pedalu normalně brzí musis ho celej rozebrat a vzduchem vyfouknout ten spodní pístek a narovnat ten kolícek rovnou tam asi nahod opravny sady a melo by to běhat pokud si das pozor aby jsi znovu moc neutah lanovod Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.9.2013 , 22:23   Citovat  

reznicek9 napsal:
Jinak jsem zvědavej na ten projekt s F20B, doufám že to budeš řádně dokumentovat Úsměv

si piš OK Teda pokud to bude možný. Přece jen sám si motor neswapnu a je otázka nakolik mě k tomu pustí ten, kdo to bude dělat. A dokud nebudu vědět kdy bude motor nemá cenu domlouvat swap. Takže jsem zatim na mrtvym bodě. Říjen by měl celé to tajemství rozkrýt. Ale víceméně by to mělo být to samé co swap H22A.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.9.2013 , 17:53   Citovat  

Pepavxv napsal:
měl sem stejnej problem ale u obou v brzdici je uplně vespod (vevnitr) takovej kolícek kterej zabranuje přetocení pístku pri zatáhnutí lanka ale casem se vyběhá drazka do toho pístku a kdyz utahnes moc lanko a zatahnes tak preskocí a uz se pístek nevytáhne ale na pedalu normalně brzí musis ho celej rozebrat a vzduchem vyfouknout ten spodní pístek a narovnat ten kolícek rovnou tam asi nahod opravny sady a melo by to běhat pokud si das pozor aby jsi znovu moc neutah lanovod Velmi šťastný

Díky za radu. O výkendu vyzkouším. Opravnou sadu už mám. Pak dám vědět jak jsem dopadl přátele
   Návrat  
rasty chrasty je teď offline  rasty chrasty
PříspěvekZaslal: 28.10.2013 , 17:43   Citovat  

Zdravim vsechny.Jako cerstvy majitel Honda cd7 sem zjistil ze mam bohuzel praskly svody.Nevite kde a jake koupit?Typ motoru F22B5 2.2 is us verze.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2013 , 17:55   Citovat  

no asi bych tam dal origo (kouni do pratnerů klubu, pokud jsi z prahy tak třeba alda). Pokud náš neorigo svody, nepude tam ten kryt kterej pomáhá už tak slabý klimatizaci bejt účinnější (nebo alespoň mi to přijde že dokud jsem tam ten kryt měl tak ta klima fungovala efektivněji)
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.10.2013 , 18:03   Citovat  

Jsou tam origo svody,s krytem.Jsem z ostravy.Nasel by se nekdo kdo by me nahodil odkaz na nove svody?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.11.2013 , 18:04   Citovat  

ktery kit sani by ste doporucili na hondu motor F22B5.2.2 ies
tudy odkaz –97

tudy odkaz

Cooo???
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2013 , 23:49   Citovat  

Spis ten za dva dva nebo si koupit ty trubky, kolena a ty pruzny spojky ,filtr a poskladat si to sam podle svych predstav
   Návrat  
Johny je teď offline  Johny
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.11.2013 , 0:19   Citovat  

Shánět origo svody v dobrým stavu je jako hledat jehlu v kupce sena, vrakoviště si je cení na nesmysl a v Honde stoji skoro jako pul auta. Zkusil bych se poptat v inzerci, ale jednodušší by bylo nechat zavařit origo nebo sehnat nerezový a omotat termo páskou. Mám to na svým a funguje to dobře.

Sání určitě to delší - filtr bude za baterkou aspoň trochu krytej od tepla z motoru. Zjistil bych jak a jestli je vymyšlený uchycení ke kastli, nebo to čeká na tebe. Ještě je dobrý vyhodit rezonátor z nárazníku kvůli lepšímu přístupu vzduchu. Když jsem dával jiný sání (AEM short ram intake), tak to na seriovým výfuku mělo spíš placebo efekt a výrazně hlubší zvuk pod plynem (stejnou službu udělá i pouhý odstranění rezonátoru sání v nárazníku). Po přechodu na celonerez 60mm se mírně zlepšil celkový chod auta, ale nečekej od toho zázraky. Úsměv
   Návrat  
Oliver20 je teď offline  Oliver20
PříspěvekZaslal: 23.11.2013 , 21:17   Citovat  

Nevie mi niekto vysvetliť prečo sa sacie ventily neotvárajú spolu?Viem že ak zopne VTEC tak sa otvaraju podla stredneho ramienka ale prečo sa pri normalnom chode neotvaraju spolu??
Je to 2.2 VTEC F22Z2

Návrat  
enzim je teď offline  enzim
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 17:26   Citovat  

Někomu z Vás se určitě bude hodit.

tudy odkaz
   Návrat  
Imrooo je teď offline  Imrooo
PříspěvekZaslal: 15.12.2013 , 23:48   Citovat  

Chalani neviete mi poradiť odkiaľ kúpiť nejaký úctyhodný spojler? Našiel som riadne lacný tudy odkaz
ale po prvé, je to plast a po druhé, hentá farba je nejaká divná a ja mám šedú metalízu, čiže by to moc nepasovalo.

Mimochodom, veľkosť volantu niekto nevie? Chcem si kúpiť poťah na volant.
Ďakujem!!! Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 5G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 24, 25, 26  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina