Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kdo si hraje, nezlobí aneb vše o PC hrách
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Další 
Zaslat odpověď

Strana 37 z 41
civicpower je teď offline  civicpower
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2013 , 21:13   Citovat  

Ale jde ti to je to dobrý Jinak teda hodně závidím G27 šuk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.10.2013 , 9:44   Citovat  

jojo G25-G27 bych si koupil znovu a znovu i přesto že už x let neztrácí na ceně naopak mi přijde že zdražil.
Já kupoval G25 za cca 4800,- někde v akci, dneska na něj koukám po cca 5ti letech a on si stojí pořád přes 5tis.

Je to věcička u který opravdu těch peněz nelituju VTEC
   Návrat  
94EJ★1 je teď offline  94EJ★1
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2013 , 21:22   Citovat  

příprava pc na GTA V tudy neskutečná to pařba.. těšim se pifko
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2013 , 16:57   Citovat  

Kyon napsal:
příprava pc na GTA V tudy neskutečná to pařba.. těšim se pifko

Já zase připravuju sám sebe na Watch Dogs a CoD Ghosts Úsměv Nicméně GTA V taky časem pořídím Úsměv
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2013 , 21:40   Citovat  

Mass Effect 1 až 3, stejně je to po LFS nejlepší PC hra Se stydím Prošel jsem to od prvního dílu a mám chuť to projít zas to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.10.2013 , 7:45   Citovat  

tak jsme začali s Chuckitem trénovat VTEC Hned v noci a za děště Velmi šťastný

Odkaz
   Návrat  
Aldaaa je teď offline  Aldaaa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.10.2013 , 1:01   Citovat  

Začíná zima , venku už bývá brzo tma , proto jsem přišel s nápadem uspořádat LFS CZ/SK Tweak Trackday na demo verzi 0.6B.Povoleny by byly hack/módy a jezdilo by se na tradičním Blackwood-u. Chtěl by do toho někdo jít ? Pár lidem mohu poskytnout nějaké tweaky skutečných aut. Úsměv
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2013 , 21:58   Citovat  

jentak ze srandy jsem nainstaloval Fast & Furious 6: The Game a kuk na něj Úsměv
google play tudy odkaz

Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2013 , 22:45   Citovat  

Tak já se teď jednoznačně přeorientoval z WoT a WoW na velice povednou online hru War Thunder.
Prozatím pouze letadla jsou online, ale brzy budou krásně zpracovaný tanky a časem i lodě.
Už ted se ničí pozemní a námořní jednotky jako boti, ale brzy to budou online hráči a bude to neskutečná řežba Je to tam.
Musím jenom doporučit, protože to dle mně úplně převálcovalo Wot a WoW graficky, modelem strojů atd. Např. letadla jsou dle skutečného modelu, tudíž nemají žádné HP a můžou vás trefit na první a nebo taky na tisícátou ránu. dá se i přistát, některé bitvy jsou na tom založené.
Navíc to běhá úplně parádně a s mým slabým pc a slabým připojením nemám vůbec problémy a grafika je výtečná

Ale vlastně v tomhle videu je řečeno tak nějak vše a docela vtipně.

Odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2013 , 22:55   Citovat  

A ještě jedna F2P pařba, která je zase založená na nekonečných válkách o území na cizí planetě která má tři kontinenty. po kontinentě se pohybujete volně a má několik stovek hektarů. Totální válka mezi třema frakcema. Já mastím zatím za VANU suverenity. Ve hře máte k dispozici 5různých vojáků(medik, sniper, mechanik atd.) můžete nasadit ozbrojený auta, čtyřkolky, tanky, letadla, a všechno je to technika budoucnosti samozřejmě. Najdou se bitvy kde se řeže třeba 250lidí a to je pak masakr. Grafika super, efekty super akorát mi to občas spadne.

Odkaz
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 18.11.2013 , 23:00   Citovat  

Roverman napsal:
Tak já se teď jednoznačně přeorientoval z WoT a WoW na velice povednou online hru War Thunder.
Prozatím pouze letadla jsou online, ale brzy budou krásně zpracovaný tanky a časem i lodě.
Už ted se ničí pozemní a námořní jednotky jako boti, ale brzy to budou online hráči a bude to neskutečná řežba Je to tam.
Musím jenom doporučit, protože to dle mně úplně převálcovalo Wot a WoW graficky, modelem strojů atd. Např. letadla jsou dle skutečného modelu, tudíž nemají žádné HP a můžou vás trefit na první a nebo taky na tisícátou ránu. dá se i přistát, některé bitvy jsou na tom založené.
Navíc to běhá úplně parádně a s mým slabým pc a slabým připojením nemám vůbec problémy a grafika je výtečná

Ale vlastně v tomhle videu je řečeno tak nějak vše a docela vtipně.

Navíc WoT je s každým update napřesdržku ... smysl výběru protihráčů optimalizovaný k honbě za vyšším tierem, čehož lze rychle dosáhnout pouze penězi ... jako kšeft super, hráčsky napřesdržku ... pokud Warthunder dodrží styl výběru bitev jako mají v letadlech i pro pozemní vojska, tak WoT končí ...

Navíc za Warthunder stojí mimo jiné i Sony je to dobrý
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.11.2013 , 23:01   Citovat  

Daver napsal:
Navíc WoT je s každým update napřesdržku ... smysl výběru protihráčů optimalizovaný k honbě za vyšším tierem, čehož lze rychle dosáhnout pouze penězi ... jako kšeft super, hráčsky napřesdržku ... pokud Warthunder dodrží styl výběru bitev jako mají v letadlech i pro pozemní vojska, tak WoT končí ...

Navíc za Warthunder stojí mimo jiné i Sony je to dobrý

Jojo souhlasím, WoT je čímdál tím horší game to snad ne
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.11.2013 , 23:03   Citovat  

Roverman napsal:
A ještě jedna F2P pařba, která je zase založená na nekonečných válkách o území na cizí planetě která má tři kontinenty. po kontinentě se pohybujete volně a má několik stovek hektarů. Totální válka mezi třema frakcema. Já mastím zatím za VANU suverenity. Ve hře máte k dispozici 5různých vojáků(medik, sniper, mechanik atd.) můžete nasadit ozbrojený auta, čtyřkolky, tanky, letadla, a všechno je to technika budoucnosti samozřejmě. Najdou se bitvy kde se řeže třeba 250lidí a to je pak masakr. Grafika super, efekty super akorát mi to občas spadne.

Jak se to teď hýbe? Hráli jsme to na počátku vývoje a na mojem dual core 3Ghz s 16GB Ram a 2GB grafárnou se to hýbalo na 3FPS Smutný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2013 , 23:40   Citovat  

DanTe napsal:
Jak se to teď hýbe? Hráli jsme to na počátku vývoje a na mojem dual core 3Ghz s 16GB Ram a 2GB grafárnou se to hýbalo na 3FPS Smutný

Teď právě vyšel patch kterej opravil spoustu chyb, proto je dost velkej 1.7gb a není až tak znát na prostředí jako spíš že to teď běhá parádně. Před 14ti dny jsem nemohl do bitev kde bylo 30 hráčů a výš, páč se to sekalo. Po patchi to jede dobře ikdyž tam běhá stovka hráčů. Ale vcelku často mi to padne a řeší to víc lídí co jsem tak četl. možná ještě malá chybka ve hře...nevím zase někomu to nepadá. každopádně tobě to pojede si myslím ted tak 20-30fps
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2013 , 23:47   Citovat  

jj, WoT šlo do kytek ... a já v tom měl 1500Kč a asi 1000h nahraných Se stydím
Ale jinak si koupím Ghosts (kritiky se zdržte) a těším se na Watch_Dogs a GTA V Cool
   Návrat  
millhauz je teď offline  millhauz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2013 , 10:40   Citovat  

MalTake napsal:
tak jsme začali s Chuckitem trénovat VTEC Hned v noci a za děště Velmi šťastný

Presel si z xboxu na PS3 jo? tak si me pridej, taky jezdim GT5 Úsměv nick millhauz Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2013 , 17:27   Citovat  

Tak jsme založili rFactor honda-club. kdyby někdo chtěl zajezdit s náma tak v odkaze je profil na FB a tam najdete všechny informace. Link na stažení simulátoru, nějaký super mody atd. Zatím nás je asi 7-8 a teprve se to rozjíždí.
Každopádně mod Honda Chalenge je dost povedenej a jsou do něj teď do docela reálný zvuky, krásně je slyšet VTEC.
Budou se jezdit sprinty, vrchy, kanjo race, drifty, uvažuje se i o upravených motorech, kde se dá za jízdy mapovat boost atd.. čím víc nás bude tím líp, jedeme to přes hamachi a TS.
rfactor Hondaclub-cz/sk

a tady ukázka zvuků v honda modu a pak moje S2000 Turbo jak si klouže na trojku, ta má vůbec the best sound. VTEC

Odkaz

Odkaz
   Návrat  
Koubelec je teď offline  Koubelec
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.11.2013 , 20:01   Citovat  

Během střední jsem pařil CSko 1.6 (kdyby měl někdo zájem o steam, nahraných něco přes tisíc hodin), pak jsem přešel na LOLko (30lvl, pár rankedů a omrzelo), pak jsem zkoušel rFactory, LFS si zahraju doteď občas a nyní trávim dlouhé večery u Forzy 4.. neskutečnej zabiják času VTEC
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 0:09   Citovat  

Zdar, máte někdo volant Thrustmaster Ferrari 458 Italia na XBOX/PC ? Stojí cca dva litry, tak jestli to není nějaký šunt a něco vydrží...Nebo co doporučíte na XBOX?
   Návrat  
xJoseph je teď offline  xJoseph
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 12:07   Citovat  

Já hraju opět LFS a na Vánoce si chci naježit G27. Těším se na Project Cars a přemýšlím, že bych zkusil zajezdit s vámi rFactor Úsměv
   Návrat  
martinpetricek2 je teď offline  martinpetricek2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 16:25  Naposledy upravil martinpetricek2 dne 10.12.2013 , 20:54, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

jo Taky hraju rFactor a LFS : TAdy jsem se kdys snažil napodobit zvuk VTEC Velmi šťastný ale samosebou v rámci možností Velmi šťastný

Odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 20:12   Citovat  

xJoseph: j, s G27 si hodně užiješ Úsměv
   Návrat  
xJoseph je teď offline  xJoseph
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 22:01   Citovat  

G27 chci už tak dobrý 2 roky, ale až teď jsem se rozhodl, že si konečně udělám radost - auto dostane podvozek, kola leštím, a já si pořídím G27. Jen doufám, že se pak někdy od PC odtrhnu xD
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2013 , 23:43   Citovat  

Tak v dlouhé chvilce kdy nám spadnul server na LFS a na ostatních servrech se všichni rozhodli pořádat destruction derbi, jsem opět zapnul project cars, po hodině aktualizacích jsem zjistil že Caterham Seven se stále nedá ovládat.... a tak jsem zkusil nějaký nový simulator, Assetto Corsa to mi hlava nebere
Zatím je to ve vývoji, ale myslim že dobrý, ovládání je dost podobný Project Carsu, takže oproti LFS trošku arkádovější ale i tak na vysoký úrovni, ale oproti projectu mi příjde lepší zpětná vazba a tedy i lepší pocit a cit v řízení, navíc to není tak náročný, takže se mi to nekouše Mr. Green
A co hlavně, je tam hromada Lotusů Mr. Green

Tady jedno video, ale bacha dnes jsem s tím jel prvně a ještě jsem nedonastavil volant a neznám tratě a ... spousta výmluv to mi hlava nebere jo a videa dělat neumím Se stydím

Odkaz
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 13.12.2013 , 8:49   Citovat  

Pokud jste stejně jako já patřily k fanouškou Falloutu, doporučuju možnost legálního free stažení:
tudy odkaz
(Fallout, Fallout 2 a Fallout Tactics :thumbup: )
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.12.2013 , 9:57   Citovat  

Bubaak napsal:
Tak v dlouhé chvilce kdy nám spadnul server na LFS a na ostatních servrech se všichni rozhodli pořádat destruction derbi, jsem opět zapnul project cars, po hodině aktualizacích jsem zjistil že Caterham Seven se stále nedá ovládat.... a tak jsem zkusil nějaký nový simulator, Assetto Corsa to mi hlava nebere
Zatím je to ve vývoji, ale myslim že dobrý, ovládání je dost podobný Project Carsu, takže oproti LFS trošku arkádovější ale i tak na vysoký úrovni, ale oproti projectu mi příjde lepší zpětná vazba a tedy i lepší pocit a cit v řízení, navíc to není tak náročný, takže se mi to nekouše Mr. Green
A co hlavně, je tam hromada Lotusů Mr. Green

Tady jedno video, ale bacha dnes jsem s tím jel prvně a ještě jsem nedonastavil volant a neznám tratě a ... spousta výmluv to mi hlava nebere jo a videa dělat neumím Se stydím

Odkaz
Dnes zkusim Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.12.2013 , 21:37   Citovat  

Takk se hlavně nelekej, teď když koukám na ofiko stránky, tak tam má být mnohem víc aut než tam skutečně je, stejně tak i tratě to mi hlava nebere
zatím nefunguje online mode, Race mode, career... no je to zatím jen pro "hotlappery" ale bavilo mě to včera, tak to jdu zkusit zas HaHaaa
   Návrat  
njn je teď offline  njn
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.12.2013 , 22:36   Citovat  

2bep napsal:
Pokud jste stejně jako já patřily k fanouškou Falloutu, doporučuju možnost legálního free stažení:
tudy odkaz
(Fallout, Fallout 2 a Fallout Tactics :thumbup: )
tak to ti určitě neutekl i nedávno vypuštěny fallout 1.5 resurection. velmi doporučuji Úsměv
   Návrat  
martmix je teď offline  martmix
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.12.2013 , 10:21   Citovat  

Vcera sem zrovna assetto corsa nainstaloval.Stoji sice 35ecek.Ale stoji to za to.Grafika perfektni.A to ovladani.Mam sice jen pripojenej gamepad z PS3.Ale i tak to s tim jde ovladat paradne.Je to zatim stale beta.Tak snad se dockame vice aut a trati.Honda neni ani jedna Smutný

Nevite,jak je na tom multiplayer?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2013 , 11:06   Citovat  

Bubaak napsal:
Takk se hlavně nelekej, teď když koukám na ofiko stránky, tak tam má být mnohem víc aut než tam skutečně je, stejně tak i tratě to mi hlava nebere
zatím nefunguje online mode, Race mode, career... no je to zatím jen pro "hotlappery" ale bavilo mě to včera, tak to jdu zkusit zas HaHaaa
Jak rozchodim to demo ? Furt to po mě chce kod (placenej) nebudu ale platit za demo Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kdo si hraje, nezlobí aneb vše o PC hrách
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina