Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 73 z 486
r080 je teď offline  r080
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.10.2013 , 20:22   Citovat  

Doktor napsal:
touer 2004, kupoval sem v autosalonu Honda Mnichov kdyz mel 40tkm pred 3 rokama, stacily 3 zimy tady a taky sem to nechaval zbrousit osetrit nalakovat... nekdo tu uz taky hazel fotky v nejakym tematu pohledej, hlavne to tamleze z kraje lemu vnitrniho jak je tam hrana toho dvojtyho plechu

Tourer 2005, rezne mi predni cast strechy a jsem z toho velmi nestastny. Nekdo rika nechat byt a radsi se tam nedivat, nekdo dela to co ty. Fakt nevim.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Jure je teď offline  Jure
PříspěvekZaslal: 7.10.2013 , 20:37   Citovat  

r080 napsal:
Tourer 2005, rezne mi predni cast strechy a jsem z toho velmi nestastny. Nekdo rika nechat byt a radsi se tam nedivat, nekdo dela to co ty. Fakt nevim.

¨

jo lepší to moc nesledovat..smutný je,že Passat z roku 98 za čtyři pětky kerýho si koupil kamarád minulej tejden má lemy netknutý a ted má ze mě pr..el Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.10.2013 , 20:46   Citovat  

Jure napsal:
¨

jo lepší to moc nesledovat..smutný je,že Passat z roku 98 za čtyři pětky kerýho si koupil kamarád minulej tejden má lemy netknutý a ted má ze mě pr..el Velmi šťastný

Co s těma autama děláte? to mi hlava nebere
   Návrat  
jarda_m je teď offline  jarda_m
PříspěvekZaslal: 9.10.2013 , 9:08   Citovat  

Ahoj, budu měnit svíčky na Acc 2.4 motor K24A3. Zvažuju mezi NGK IZFR6K11 a Bosch FR 6 LII 330 X. Máte někdo s boškama zkušenost? Nebo s nějakou jinou svíčkou?
VTEC
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.10.2013 , 9:18   Citovat  

jarda_m napsal:
Ahoj, budu měnit svíčky na Acc 2.4 motor K24A3. Zvažuju mezi NGK IZFR6K11 a Bosch FR 6 LII 330 X. Máte někdo s boškama zkušenost? Nebo s nějakou jinou svíčkou?
VTEC

Do Hondy patří NGK nebo Denso. Už se dost lidí přesvědčilo,že i taková blbost může mít vliv na chod motoru. Úsměv
   Návrat  
saly je teď offline  saly
PříspěvekZaslal: 9.10.2013 , 10:15   Citovat  

jarda_m napsal:
VTEC

Jedině NGK, Bosch mi tam dali v jednom servise když mi auto předělávaly na plyn a nikdy více, po týdnu tam šli zpět NGK.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.10.2013 , 10:33   Citovat  

OK díky za odpovědi. Dám tam NGK
   Návrat  
honasvocas je teď offline  honasvocas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.10.2013 , 23:05   Citovat  

zdar a silu,

Mam problem s posilovacem respektive s pumpou.... Vysvetlim:

Pred cca mesicem klasika dira na hadici, vymontoval jsem, nechal si vymenit hadici, namontoval a jezdil dal...
Dnes mi zacla rvat pumpa jak utrzena, ze sem myslel ze vyskoci a utece...

1. Pri prvnim zjisteni jsem dolil na benzince koupenou univerzal cervenou kapalinu (cca 1dcl) - prdlo mi to ve Francii...
2. 3 dny jsem s tim jezdil s omotanou americkou lep. paskou Se stydím
3. Sundani a oprava hadice v obchode/servisu s hydraulikou/agrostroji - vymena za hadici s vetsim tlakem...
4. Vysal jsem co se da strikackou z nadobky a dolil cca 3dcl k maximu origo kapalinou z Hondy

Tot amatersky postup opravy ala bajecna dovolena...

Dneska, jak jsem psal vyse, zacla pumpa dost rvat, opravdu hodne, pri studenym startu po cca 5 minutach to prestane... I driv kdyz pridavam otacky na miste a tocim volantem...

Tak ted babo rad Velmi šťastný

odesla pumpa? Nebo jenom nemaze kvuli opravene hadici? Nebo snad cervene kapaline? Muzu s tim jezdit dal?

Prosim o pomoc/radu....

Predem diky!

PS: Honda Accord Tourer 2.2 i-ctdi 2006 poface...
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2013 , 1:21   Citovat  

Jure napsal:
¨

my máme Passata z roku 94 - je netknutej rzí a do roku 2005 jezdil v Německu, pak u nás, těžko říct, proč ještě nekvete to mi hlava nebere Velmi šťastný - nechápu..

Já celou dobu žila v domnění, že 7G nekvetou, až do července tohoto roku..potkala jsem týpka s 2.4, r.v.2003, najeto kolem 200K, kvetla kapota, levej sloupek a střecha wc chtělo se mi brečet...v tomhle případě to ale asi byla vina toho, kdo to špatně opravil po tom, co to auto dostalo hooodně velkou pusinku HaHaaa
vlastně, pořád věřím, že 7g nekvetou nesouhlas Hihi
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2013 , 9:18   Citovat  

Verča napsal:
my máme Passata z roku 94 - je netknutej rzí a do roku 2005 jezdil v Německu, pak u nás, těžko říct, proč ještě nekvete to mi hlava nebere Velmi šťastný - nechápu..

Já celou dobu žila v domnění, že 7G nekvetou, až do července tohoto roku..potkala jsem týpka s 2.4, r.v.2003, najeto kolem 200K, kvetla kapota, levej sloupek a střecha wc chtělo se mi brečet...v tomhle případě to ale asi byla vina toho, kdo to špatně opravil po tom, co to auto dostalo hooodně velkou pusinku HaHaaa
vlastně, pořád věřím, že 7g nekvetou nesouhlas Hihi

Ale kvetou Velmi šťastný zadny lemy ma obcas nekdo chyceny...kdo vi cim to je ze jenom nekdo, urcite v tom bude hrat role misto, sul, parkovani atd
   Návrat  
mirage21 je teď offline  mirage21
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2013 , 9:19   Citovat  

Věděl by někdo, kolik se lije MTF do převodovky K24? Bude stačit 2,5l ? Hledal jsem, ale nepodařilo se mi najít zmatenej
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.10.2013 , 9:29   Citovat  

mirage21 napsal:
Věděl by někdo, kolik se lije MTF do převodovky K24? Bude stačit 2,5l ? Hledal jsem, ale nepodařilo se mi najít zmatenej

Mělo by... Přesně Ti to neřeknu, ale když jsem měnil,tak jsem bral od Roma v petflaškách a 0.5l mi skoro plná zbyla...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.10.2013 , 10:25   Citovat  

Nerikejte mi ze nikdo nemel problem s prasklou hadici na posilovaci na dieselu...
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2013 , 11:52   Citovat  

mirage21 napsal:

všeci, co měnili, tak brali od Roma v petkách Úsměv Taky mi poslal 2,5l a taky mi zbylo Mrk
   Návrat  
lulin je teď offline  lulin
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2013 , 15:23   Citovat  

mirage21 napsal:

rovný 2 litry, nedávno sem měnil
   Návrat  
Hondza je teď offline  Hondza
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2013 , 15:25   Citovat  

honasvocas napsal:
zdar a silu,

Mam problem s posilovacem respektive s pumpou.... Vysvetlim:

Pred cca mesicem klasika dira na hadici, vymontoval jsem, nechal si vymenit hadici, namontoval a jezdil dal...
Dnes mi zacla rvat pumpa jak utrzena, ze sem myslel ze vyskoci a utece...

1. Pri prvnim zjisteni jsem dolil na benzince koupenou univerzal cervenou kapalinu (cca 1dcl) - prdlo mi to ve Francii...
2. 3 dny jsem s tim jezdil s omotanou americkou lep. paskou Se stydím
3. Sundani a oprava hadice v obchode/servisu s hydraulikou/agrostroji - vymena za hadici s vetsim tlakem...
4. Vysal jsem co se da strikackou z nadobky a dolil cca 3dcl k maximu origo kapalinou z Hondy

Tot amatersky postup opravy ala bajecna dovolena...

Dneska, jak jsem psal vyse, zacla pumpa dost rvat, opravdu hodne, pri studenym startu po cca 5 minutach to prestane... I driv kdyz pridavam otacky na miste a tocim volantem...

Tak ted babo rad Velmi šťastný

odesla pumpa? Nebo jenom nemaze kvuli opravene hadici? Nebo snad cervene kapaline? Muzu s tim jezdit dal?

Prosim o pomoc/radu....

Predem diky!

PS: Honda Accord Tourer 2.2 i-ctdi 2006 poface...

Už jsem to tu někdy jednou psal, že po opravě hadice (2.2 předface) se začal divně chvět volant a ozývali se z toho divné zvuky. Po výměně za jinou originál hadici to zmizelo. V originál hadici je tlumič pulzů, který neoriginál hadice nemá. Takže je možné, že tím že tam nebyl to něco odneslo. Ale stejně bych se nedivil ani tomu, že to odešlo neoriginál kapalinou, H řízení jsou na to citlivé.
   Návrat  
Hondza je teď offline  Hondza
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2013 , 15:28   Citovat  

Davo09 napsal:
Zdravím, chci se zeptat nedával někdo na accorda nějaké lepší kotouče na předek, řekněme nějaké vrtané nebo drážkované. Dochází mi právě origo kotouče, tak zvažuji co dát zda origo nebo něco lepšího. Mám průměr 280mm, tak mě zajímají nějaké zkušenosti.

Pokud nemáš 15" kola zvážil bych při výměně kotoučů přechod na 300mm brzdy. Brzdič i destičky jsou stejné, jediné co by mělo stačit vyměnit je držák destiček, který nemůže být problém sehnat na vrakovišti z 2.2 nebo 2.4 za pár korun.
   Návrat  
C.M.Burns je teď offline  C.M.Burns
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.10.2013 , 16:18   Citovat  

honasvocas napsal:
Nerikejte mi ze nikdo nemel problem s prasklou hadici na posilovaci na dieselu...

Jo, já si to nechal opravit, protože 7 000 Kč za origo se mi dávat moc nechtělo. Hadice vyměněna a potvrzuju mírné vibrace ve volantu zejména v krajních pozicích na místě. Nicméně jsou ty vibrace znatelné jen velmi málo.. Za jízdy nerozpoznatelné.
   Návrat  
Johnie_Walker je teď offline  Johnie_Walker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.10.2013 , 17:42   Citovat  

taky tu servo hadici mám prasklou.. a jak tedy, můžu bez obav nechat vyměnit hadici ?
co ten tlumič rázů? musí tam být ? máte ho/ nemáte ?

dík za radu
   Návrat  
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.10.2013 , 19:49   Citovat  

Teraz to akurat riesil kamos vcera a bol s tym dost problem to dostat von, chcel tam dat z ineho accorda dobru a nevedel ju tam dostat, lebo bolo kolienko na konci trosku pod inym uhlom, minimalny rozdiel skoro neviditelny, tak tam dal povodnu spat a bude druhy pokus. Nemal uz viac casu sa s tym parat, lebo isiel na nocnu. Velmi šťastný Dam potom vediet, ci sa akcia podarila.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.10.2013 , 19:57   Citovat  

Johnie_Walker napsal:
taky tu servo hadici mám prasklou.. a jak tedy, můžu bez obav nechat vyměnit hadici ?
co ten tlumič rázů? musí tam být ? máte ho/ nemáte ?

dík za radu

No tak me to udelali docela pekne... tam kde konci/zacina hadice udelali konce s matkama na zavit takze pri pristim prasknuti jenom odsroubuju a necham udelat hadici... jenomze pekny neni funkcni...

udelali mi to v zahranici v obchode co servisuje klimatizace, hydrauliku u kamionu a zem. stroju... 80ecek... za kousek hadice a 2 matky s protikusem... drahy, ale v cizine co nadelas...

do hadice v originalu pry ma byt nejaka pruzina/vlozka antivibracni a protihlukova....

Mne po vymene nastoupili vibrace a hluk pri otaceni v nizkych rychlostech a jakoby se volant se mnou pral...(force feedback jak vysitej HaHaaa )

dneska cely den venku v aute a pumpa se ozvala jen jednou... musim urychlene vymenit kapalinu za origos...

bojim se ty pumpy... ta se asi nerepasuje co?
   Návrat  
Petr_cze je teď offline  Petr_cze
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.10.2013 , 11:05   Citovat  

Kolik stojí ta servo-hadice origo + kapalina origo? Přemýšlím, že to nechám preventivně vyměnit.
Nechci aby mě auto někde nechalo.

Včera, když jsem zastavil po 15 km cestě (kecal jsem s kámošem u auta a nechal ho nastartované), tak jsem slyšel jak v motoru něco po 30 sec. spíná a vypíná. Když to seplo, tak byl poměrně velký hluk motoru. Jelikož byla tma, tak jsem nekoukal pod kapotu. Nevíte co to může být? Myslím, že sahara by nespínala v takových intervalech.
   Návrat  
C.M.Burns je teď offline  C.M.Burns
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.10.2013 , 11:16   Citovat  

Petr_cze napsal:
Kolik stojí ta servo-hadice origo + kapalina origo? Přemýšlím, že to nechám preventivně vyměnit.
Nechci aby mě auto někde nechalo.

Včera, když jsem zastavil po 15 km cestě (kecal jsem s kámošem u auta a nechal ho nastartované), tak jsem slyšel jak v motoru něco po 30 sec. spíná a vypíná. Když to seplo, tak byl poměrně velký hluk motoru. Jelikož byla tma, tak jsem nekoukal pod kapotu. Nevíte co to může být? Myslím, že sahara by nespínala v takových intervalech.

S velkou pravděpodobností by to měla být klimatizace... mnoha uživatelům tady to taky tak dělá.
   Návrat  
Petr_cze je teď offline  Petr_cze
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.10.2013 , 12:45   Citovat  

Ale já měl klimatizaci vypnutou, chápal bych to, kdyby byla zaplá.
   Návrat  
Gabo je teď offline  Gabo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.10.2013 , 13:45   Citovat  

jarda_m napsal:
VTEC

Ahoj, ja som dal nedávno NGK Laser Iridium, auto ide o dosť živšie. Oplatí sa priplatiť si. Mňa to vyšlo 25eur/kus.
   Návrat  
Johnie_Walker je teď offline  Johnie_Walker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.10.2013 , 5:55   Citovat  

Petr_cze napsal:
Ale já měl klimatizaci vypnutou, chápal bych to, kdyby byla zaplá.

dělá to spojka klimakompresoru - většinou, bohužel i při vyplé klimě, zkus při studeném startu zapnout světla, rádio, výhřev něčeho a jdi si poslechnout motor zvenku.. u P mlhovky to uslyšíš
ono,jakmile zvýšíš volnoběh zátěží kv. altíku, tak začne rachtat i při vypnuté klimě
nebo si zapni automat AC a poslouchej.. v kabině to ale slyšitelné není

je ale i dost dobře možné, že ti rachtá ložisko u altíku, nebo napínací kladka, obojí už mám taky měněné... Úsměv
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.10.2013 , 6:29   Citovat  

[quote="Johnie_Walker"]dělá to spojka klimakompresoru - většinou, bohužel i při vyplé klimě....
Pri vypnutej klíme, ak je ložisko spojky kompresoru o.k, tak odtiaľ žiaden zvuk nemáš čo počuť...
   Návrat  
Borisek je teď offline  Borisek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.10.2013 , 18:35   Citovat  

Zdravím měl bych takový dotaz mám Acco 7g 2.2i-CTDI r.v.2006 poface, vybava Executive full kuže navi atd.ale zaraží mě proč mi nejde funkce stahování všech oken pomoci dálkového ovladače,zkoušel jsem to podle manuálu a nic,tak jestli je to možno dohrát jako u koncernovek ,nebo kde je problém ? díky za odpovědi.

obr2.png

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
obr2.png, 77.1 kB

obr1.png

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
obr1.png, 79.39 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 15.10.2013 , 21:12   Citovat  

Ahoj, mám prosbu. Nevíte někdo, jestli se dá upravit poloha brzdového pedálu vůči plynovému a Acc 7G s automatem (2,4)? Mám trochu problém s tím, že brzdový pedál je výš než plynový, takže když chci brzdit, musím pohnout celou nohou k sobě. Už mě z toho začíná bolet noha. Kdyby šel dát pedál trochu níž bylo by to mnohem pohodlnější.
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2013 , 3:15   Citovat  

Petr_cze napsal:
ČAU, mám malý dotaz. Je v pořádku, aby kouř z výfuku byl cítit kysele (něco jako ocet) ?

Předem upozorňuji, že nejsem žádný degustátor výfukových zplodin Velmi šťastný , ale při nastartovaném motoru jsem šel dát nákup do kufru a ten divný zápach mě ůplně zarazil.
Klasický zápach naftového vozu poznám - je nezaměnitelný.

Auto jede normálně, žádná ztráta výkonu, jedná se o motor N22A1 ( 2.2 i-CTDi ) r.v. 12/2006 bez PDF.

Mě jedině napadá:

1) že to způsobuje aditivum VIF (zimní) - leju tam dvě plné odměrky na nádrž, což je 40 ml.
2) že odchází lambda sonda
3) že je nekvalitní nafta (velký poměr různých přídavků a biosložky) - naftu beru od kámoše

Jaký je váš zápach motorů 2.2 i-CTDi ? Možná je ten divný zápach normální a zbytečně plaším.

tohle bych neřešil, je to holt nafta.. zápach mám u rv.2004 podobný jak popisuješ, auto bylo i na diagnostice a vše ok, sice ta n22a1 smrdí úplně jinak než koncernové tdi ale oproti zmírněným koncernům neklepe a vedle octavie tdi vůbec neí poznat že je to nafta Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina