Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Nadáváme na vedení :)
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 4
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.10.2013 , 21:41   Citovat  

tak nic, nikam nejedu, na tohle fakt nemam naladu Velmi šťastný zluty karty za to ze sem nabidnul ze nekomu dovezu objednany zbozi si lepte treba na pr... HC uz pro me kleslo natolik ze uz to snad ani vic nejde. S bohem papa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.10.2013 , 22:11   Citovat  

osiris napsal:
tak nic, nikam nejedu, na tohle fakt nemam naladu Velmi šťastný zluty karty za to ze sem nabidnul ze nekomu dovezu objednany zbozi si lepte treba na pr... HC uz pro me kleslo natolik ze uz to snad ani vic nejde. S bohem papa

Ty jsi nabízel, že dovezeš už objednané zboží,jo? Velmi šťastný Bylo v Tvém příspěvku "Kdo má něco objednaného,tak můžu dovést."? Nebo jsi tam propagoval svůj shop?
   Návrat  
Majlou je teď offline  Majlou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2013 , 23:17   Citovat  

Krasa Tak to valím bulvy

Poslední dobou marne hledam v sekci Profil moznost smazat ci zrusit ucet nebo docasne vypnout v DB to mi hlava nebere

Dost lidi by to mozna znacne využilo vcetne me zmatenej
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2013 , 23:30   Citovat  

tak teda pěkně děkuju. a sem zase bez trika Tak to valím bulvy O náladě nemluvě. du raději kouř
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Evička je teď offline  Evička
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 6:49   Citovat  

Hmm.... tak to je docela trapný dávat za tohle žlutou.... Nějak to tady moc žerete, chtělo by to cigárko,nohy do tepla a nehltat to tolik....
Jinak triko od Osirise mam doma a naprosta spokojenost. Kvalitni material a i potisk !!
Ale abych tady ne offtopic tak uz dneska teda no...
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 7:43   Citovat  

Nevim co to tady blouznite. Vam se nezda nespravedlive vuci platicim inzerentum a partnerum kdyz tu nekdo propaguje svuj soukromy obchod za ucelem vydelku?
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 7:47   Citovat  

Spíš mi vysvětli co je komerčního a propagačního na tom, že napíše "přivezu Majlouovi tričko s domokunem" na to konto mu 84327 řek, že by si taky vzal a neví jestli M nebo L, na to konto mu bylo odpovězeno "že jich veme víc". Já teda žádnou propagaci nikde nevidím, zcela evidentně to je pouze osobní spor vedení s Kamilem a evidentně si to nemyslí jen on, je mi z vás na blití to snad ne
   Návrat  
Evička je teď offline  Evička
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 7:49   Citovat  

PreludeZ napsal:
Nevim co to tady blouznite. Vam se nezda nespravedlive vuci platicim inzerentum a partnerum kdyz tu nekdo propaguje svuj soukromy obchod za ucelem vydelku?

Joo takze ja napisu Majkovi ze mu dovezu rukavice z prace a chci za to vino a to taky propaguju svuj soukromy obchod?? tim padem jsem mela byt nekolikrat zaBANovana.... Tak to valím bulvy
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 7:53   Citovat  

DanTe napsal:
Spíš mi vysvětli co je komerčního a propagačního na tom, že napíše "přivezu Majlouovi tričko s domokunem" na to konto mu 84327 řek, že by si taky vzal a neví jestli M nebo L, na to konto mu bylo odpovězeno "že jich veme víc". Já teda žádnou propagaci nikde nevidím, zcela evidentně to je pouze osobní spor vedení s Kamilem a evidentně si to nemyslí jen on, je mi z vás na blití to snad ne

Kde jsi přišel na to, že v tom příspěvku bylo tohle? Viděl jsi ten příspěvek? Nevšiml sis odkazu na shop (v tom případě by to chtělo očního)?

Vzpomeňte si na tyhle příspěvky až zas budete někde řvát o měření dvojím metrem. Pořád kecy, že se tu měří dvojím metrem,ale u kamaráda vám dvojí metr nevadí.
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 7:58   Citovat  

vadí jim že tam vložil odkaz na svuj eshop. Ale vy to taky přeháníte. Myslim si, že rozdíl mezi komernční inzercí a timhle je pořád dost velkej. Obzvášť když se známe a je to ve vláknu, kde se probírá, že si dáme sraz. Každej kdo něco prodává a jede na sraz tak s sebou bere nějaký to zboží páč je to jednoduchá možnost předání zboží. A je jedno jestli to je daver se zbožim s ofiko eshopu, maxxi s clayem, hlavator s HAMP filtrama nebo osiris s jeho tričkama. Přijde mi to všechno hrozně křečovitý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 8:06   Citovat  

Tak sorry, ale když jsem na to koukal, tak tam žádnej odkaz nebyl, zřejmě ho tam přidal dodatečně, takže tímto se omlouvám
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 8:09   Citovat  

DanTe napsal:
Tak sorry, ale když jsem na to koukal, tak tam žádnej odkaz nebyl, zřejmě ho tam přidal dodatečně, takže tímto se omlouvám

No problem. Jen to chce co nejvíc informací (a to tu nebyly uvedeny všechny) než se Ti zas udělá nevolno.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 8:14   Citovat  

83427 napsal:
vadí jim že tam vložil odkaz na svuj eshop. Ale vy to taky přeháníte. Myslim si, že rozdíl mezi komernční inzercí a timhle je pořád dost velkej. Obzvášť když se známe a je to ve vláknu, kde se probírá, že si dáme sraz. Každej kdo něco prodává a jede na sraz tak s sebou bere nějaký to zboží páč je to jednoduchá možnost předání zboží. A je jedno jestli to je daver se zbožim s ofiko eshopu, maxxi s clayem, hlavator s HAMP filtrama nebo osiris s jeho tričkama. Přijde mi to všechno hrozně křečovitý

Živí se maxxi nebo hlavator prodejem těch věcí nebo jen mají možnost sehnat za lepší cenu? Osiris je na stránkách shopu uveden ve vedení společnosti, která je dle textu "nová modní značka zabývající se automotive designem triček a veškerého médního příslušenství."
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 8:14   Citovat  

Hellborn napsal:
No problem. Jen to chce co nejvíc informací než se Ti zas udělá nevolno.

Právě že jsem viděl ten původní příspěvek bez odkazu a proto mi přišlo fakt podivný označovat to za komerční inzerci Mrk Bohužel už nemám ani čas ani náladu tu trávit každou minutu a sledovat každý téma a příspěvek jako to bylo dřív Velmi šťastný
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 8:29   Citovat  

83427 napsal:

Je to zkrátka pravidlo, jsou zde platící inzerenti a co ti mají říct na to, že oni platí, aby mohli inzerovat a jiní ne? Musíme upřednostňovat jejich zájmy, protože mimo jiné oni náš server sponzorují - oni pomáhají tomu, abychom se tu mohli vykecávat a někdo si má vydělávat na tom, co si oni platí? To ti přijde fér?

Druhá věc je ta, že osirisovi zde inzerovat nebude dovoleno nikdy (alespoň pokud bude HC vést současná rada) a to z jednoho prostého důvodu - nejedná čestně a nemá problém zneužít důvěry přátel za účelem obejití systému - bohužel nejsme vláda ČR, která takové aktivity podporuje - tady je všechno ještě v pořádku Chápeš!
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 9:30   Citovat  

Jednoduchý.
Jofrey si stěžoval, že tu kdosi propagoval to, že umí levnější ručení. dal kartu, moderátoři to řešili, smazáním, varováním protože měl pravdu. Stejně tak smazání nabídky obrazů, sádrošů apod. Nikdo ste ani necekl. Ani ti co to ho založili. Renovi také byl párkrát smazán link na CarDo. Pak pochopil a nakonec je partner. Najednou Vám to vadí?
Když se tu objeví spameři co do vláken vkládají propojení hazíte na to karty o stošest, ale tohle Vám nevadí?!
A poslední: Osiris podvedl Davera a radu a jako na takového je na něj pohlíženo. Chová se jako pijavice a chce vysávat zdroje které H-C.cz nabízí.

Kdo sem nechce chodit Majlou, tak sem nechodí, nebo Tě snad něco nutí se sem přihlásit? Nebo je to jen touha jako u jedné členky sem psát jak je to na Honda a tím tu akorát dělat zlou krev a pak se bavit tím, že někdo reaguje.

H-C je hrdý na to, že na jeho webu není jediná reklama a se spamem a komerční inzercí se tu bojuje jako nikde jinde. A tak to zůstane, dokud bude tato rada. Komu se to nelíbí, může odejít. Nikdo ho nedrží, ať je to dlouholetej člen, nebo nováček. Všichni máte to kouzlo volby.
   Návrat  
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 9:48   Citovat  

Jen dodám, že si z nás všech Osiris dělá kiss me
O tom svědčí i to, že umístil na FCB profil klubu čistě komerční post s reklamou na jeho kšeft. Smázl jsem to (stejně jako každou další komerční inzerci, na kterou jsem narazil) s tím, že dostal upozornění, že FCB profil není určen na komerční inzerci, ale že slouží čistě k setkávání a pokecu klubáků a případně jejich soukromé inzerci týkající se jejich Honda a byl zároveň POŽÁDÁN, aby již komerční inzerci neumisťoval. A co myslíte. Uplynulo pár dní a fláknul jí tam znova. Naprosto arogantně ignoroval slušnou žádost.
Tenhle pán prostě udělá pro prachy očividně cokoliv a je mu úplně jedno, jakou cestou ty prachy vytesá. Nerespektuje žádný pravidla.
A s takovým člověkem máme mít nějaký extra smilování? Ptám se - proč?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 9:57   Citovat  

crxmann napsal:
Jednoduchý.
Jofrey si stěžoval, že tu kdosi propagoval to, že umí levnější ručení. dal kartu, moderátoři to řešili, smazáním, varováním protože měl pravdu. Stejně tak smazání nabídky obrazů, sádrošů apod. Nikdo ste ani necekl. Ani ti co to ho založili. Renovi také byl párkrát smazán link na CarDo. Pak pochopil a nakonec je partner. Najednou Vám to vadí?
Když se tu objeví spameři co do vláken vkládají propojení hazíte na to karty o stošest, ale tohle Vám nevadí?!
A poslední: Osiris podvedl Davera a radu a jako na takového je na něj pohlíženo. Chová se jako pijavice a chce vysávat zdroje které H-C.cz nabízí.

Kdo sem nechce chodit Majlou, tak sem nechodí, nebo Tě snad něco nutí se sem přihlásit? Nebo je to jen touha jako u jedné členky sem psát jak je to na Honda a tím tu akorát dělat zlou krev a pak se bavit tím, že někdo reaguje.

H-C je hrdý na to, že na jeho webu není jediná reklama a se spamem a komerční inzercí se tu bojuje jako nikde jinde. A tak to zůstane, dokud bude tato rada. Komu se to nelíbí, může odejít. Nikdo ho nedrží, ať je to dlouholetej člen, nebo nováček. Všichni máte to kouzlo volby.

Chtel jsem tim rict ze prave to kouzlo volby v systemu neni. Mas moznost se zde registrovat ale nikde uz nemas moznost o zruseni profilu ci uctu zde na strankach. Nebo jsem to v sekci profil kde jsem to hledal nenasel. Chodit sem nemusime to vime.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 10:02   Citovat  

Máznout nejde, pče tu máš příspěvky, byly by pak "ghost" a byl by to problém ... ale můžeme tě bloknout, esi chceš je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 10:08   Citovat  

Daver napsal:
Máznout nejde, pče tu máš příspěvky, byly by pak "ghost" a byl by to problém ... ale můžeme tě bloknout, esi chceš je to dobrý

aha to jsem nevedel, to by byl potom dost dobrej maglajz na foru, diky za vysvetleni obecne vseho za poslednich par hodin co jsem tu zde procetl OK
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 10:08   Citovat  

Jaka pijavice? Jaky zneuzivani? Jaky obchazeni?
O partnerstvi klubu a umozneni slev nebo provize pro hc jsem zadal o driv nez jsrm vubec osimoto zalozil. Na hc nikde nic nenabizim a neprodavam. Na fb hc uz take nic nenabizim, od upozorneni jsem dal pouze jednu fotku a to bez jakehokoliv odkazu, a tam mimochodem neustale nekdo neco nabizi a prodava. Nebo vam jde o honday? Tam me zbozi prodaval silenec, stejne tak jako mam domluvene i jine shopy, kluby a komunity kde moje zbozi nabizeji.

zde jsem nic neinzeroval, nabidnul jsem dovoz na sraz milanovi ktery ma u me objednano, a pripadne kdyby mel kdokoli jiny zajem tak mu to dovezu ( usetrim za postu) to ma od inzerce dost daleko. S 83427 jsme se mimochodem tale domlouvali uz davno na slovensku takze v jeho pripade je to take predani zbozi predem objednaneho.

A ano penize jsou u me az na prvim miste. Za lasku a milosrdenctvi si totiz v dnesni dobe uz bohuzel nic k jidlu nekoupim.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 10:18   Citovat  

Na HONDAy jsi měl můj výslovný zákaz prodávat trička, přesto si mě obešel přes silence, který tvé zboží rozhodně neprodával, ale spíš si ty prodával své zboží na jeho stánku (a von za to chudák ode mě dostal velmi nepřijemnou SZ) ... a pak dokonce v plné palbě na "burze" už sám za sebe, kdes mi pak ještě valil klíny do hlavy - ano přiznávám, měl jsem tě s tím vyhodit hned - ale nechtěl jsem si kazit už tak náročný den, měl jsem trošku jiné starosti.

Tudíž za mě, pocitově, falešné jednání, kterého je všude dostatek a tak není potřeba si jej ještě pěstovat na vlastní zahrádce, že ano Ble
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 10:20   Citovat  

Ještě štěstí, že se najdou lidi, kteří na to jídlo až tak nemyslejí. Kdyby stejný přístup uplatnilo vedení, že zadarmo ani kuře nehrabe, měli bychom místo stránek a funkčního klubu velký kulový.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 10:37   Citovat  

Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 10:39   Citovat  

chlapi, přesuňte to někam jinam, tady se srazuje šuk jinak jsem rád, že dnešní rada HC je tvrdá a nenechá se vochcat.. Kdo povolí, je zákonitě vojebán a to tu nechcem ne Úsměv
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 10:54   Citovat  

Ola,
jediná otázka. Naprosto bez emocí a ukřivděných kamarádčoftů.

Proč nemáš Kamčo zaplacenou inzerci? Jako třeba MH, Bordel atd. ... ???
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 11:02   Citovat  

M@jk napsal:
Ola,
jediná otázka. Naprosto bez emocí a ukřivděných kamarádčoftů.

Proč nemáš Kamčo zaplacenou inzerci? Jako třeba MH, Bordel atd. ... ???

Teď už ani nemůže, viz můj příspěvek výše Ble
   Návrat  
mirage21 je teď offline  mirage21
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 11:26   Citovat  

Pravidla jsou proto, aby se dodržovala a je určitě dobře, že nad tím někdo pevně drží kontrolu je to dobrý
Jinak se teda taky přijedu na chvíli podívat, akorát nejdřív kolem 21h OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 11:50   Citovat  

kandik napsal:
....jen tak pro zajimavost - kolik kojun stoji takova inzerce rocne?

odkaz
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 11:55   Citovat  

kandik napsal:
....jen tak pro zajimavost - kolik kojun stoji takova inzerce rocne?

Myslim že zde nejde o zaplacení poplatku ale o konkurenci e-shopu H-C a proto se asi nikdy nedohodli. Ale nechci rejpat a vměšovat se do vaší diskuse.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Nadáváme na vedení :)
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina