Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Autokorekt - zkušenosti?
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
exxsodus je teď offline  exxsodus
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.4.2008 , 17:15   Citovat  

[web:144c8d13e2]http://www.autokorekt.cz/nabidka/honda[/web:144c8d13e2]
neni to nejake divne?? tam vykupuji CRXa nebo co?? HaHaaa se mi zda, ze sem tu nekde cetl o nich neco nepekneho, ale nemuzu to najit..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
kukurelli je teď offline  kukurelli
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.4.2008 , 18:25   Citovat  

exxsodus napsal:
[web:5786a03abf]http://www.autokorekt.cz/nabidka/honda[/web:5786a03abf]
neni to nejake divne?? tam vykupuji CRXa nebo co?? HaHaaa se mi zda, ze sem tu nekde cetl o nich neco nepekneho, ale nemuzu to najit..

No co ja sem slysel tak nebrat, ta jedna cervena evidentne strikana,pred mela slusnou slupku ze predu a do ted je to krivy jak (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se)..Ta druha cervena "87" s tou ted bylo nevim co abych nekecal,a ty novy cerny co maj to nevim,pravdepodobne dovezeny..Ale ta stribrna byla na Mobile.de myslim za 1100Eur a 95000km urcite nemela,myslim ze tam bylo ke 200000..Vim ze sem si rikal ze za moc nestoji od pohledu..A ty dve cerny vypadaj zajimave,ale kdo vi..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.4.2008 , 18:35   Citovat  

no vypada, ze to tahaji z nemecka, staceji a prodavaji za hodne navysene ceny.. ale ty 2 cerne vypadaji slusne, sice jen z fotky.. ale tak kdovi, kolik byla jejich nakupni cena nekde v nemecku.. Cooo??? Cooo??? KO
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.4.2008 , 18:39   Citovat  

exxsodus napsal:
no vypada, ze to tahaji z nemecka, staceji a prodavaji za hodne navysene ceny.. ale ty 2 cerne vypadaji slusne, sice jen z fotky.. ale tak kdovi, kolik byla jejich nakupni cena nekde v nemecku.. Cooo??? Cooo??? KO

No ten stribrnej ty km nemel urcite,a cena byla kolem tech 1100Eur,coz jako proc ne,dejme tomu,ale pokud umim pocitat tak tam maj slusnej pridavek:) takze ty cerny na tom budou obdobne..Ale vypadaj ze ujdou..I kdyz ta cervena 87 je krasna a vim ze me pred ni nekdo varoval,ze bych se pak divil.. Tak to valím bulvy
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.4.2008 , 18:49   Citovat  

Nedávno jsem koukal na nějaká bazarová céra a nestačil jsem se divit, jaké klenoty s kilometráží pod 100000 se jim daří nacházet Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.4.2008 , 18:52   Citovat  

Minor napsal:
Nedávno jsem koukal na nějaká bazarová céra a nestačil jsem se divit, jaké klenoty s kilometráží pod 100000 se jim daří nacházet Velmi šťastný

že jo:) taky sem koukal..V německu když má pod 100000km tak je kolem 3000,a je jich malooo maloucko...Tady asi lidi setri, nebo je schovavaj v garazi pořádnej výtlem
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.4.2008 , 18:58   Citovat  

exxsodus napsal:
[web:340fb74069]http://www.autokorekt.cz/nabidka/honda[/web:340fb74069]

To sem psal já.

offtopic Autokorekt Plzen= vyhněte se velkým obloukem.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 21:04   Citovat  

myslite, ze nema cenu z tama brat auto?? kdyby to nemely tak predrazene.. jinak vypadaji dobre..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.7.2008 , 22:18   Citovat  

Tak ta posledni cervena je uz pryc,ted sem na ni narazil kdyz sem byl venku:)coz o to,krásná,bez rzi,červená,jako lusk..Jen ta leva strana,asi utrpela protoze jsou tam jiny dvere a obecne to nejak nesedi:)Taky tam byla pekně dlouho.....At majiteli slouží OK
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 13:14   Citovat  

tudy odkaz

Tahle mi furt nedává spát už od HD......lez jsem okolo ní snad hodinu a naprosto bez ostychu jsem říkal tomu chlapovi, že nevěřím těm km........ ale..ale...já nevim, nikde ani špetka rzi, lemy atd všechno původní, ten motorovej prostor taky, ani špína ani lesk, nikdo se do toho nehrabal. řadička nevošmatlaná, i řadit šlo ještě mnohem víc ztuha než u mý......já prostě nevim......jednak jsem se v poslední době zbláznil do tý modrý metly, která se mi předtím tak hnusila a hlabně ta kastle.....já prostě nevim...teď mi psal Joefrey že by se toho nebál, někdo na ně zas nadává....ten pán na mě taky dělal dojem takovýho toho cápka z porevoluční doby když se tyhle kšefty začly rozjíždět......

na tu svou si nemůžu stěžovat, jede jako kule, nežere olej, interiér jako novej ale ta kastle..... prahy, lemy, zadní kapsy............a 200 000 v těle....udělali jsme téměř komplet GO přední nápravy a nakonec jsme zjistili, že je vůle v řízení a pořád tam něco klepe..a co s tím..atd atd... já chci prostě špíglovku s minimem km po ňákym strejdovi to mi hlava nebere a tahle na mě ten dojem dělá... to mi hlava nebere
   Návrat  
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 13:25   Citovat  

cocks napsal:
http://www.autokorekt.cz/nabidka/honda-crx-2445.htm

Tahle mi furt nedává spát už od HD......lez jsem okolo ní snad hodinu a naprosto bez ostychu jsem říkal tomu chlapovi, že nevěřím těm km........ ale..ale...já nevim, nikde ani špetka rzi, lemy atd všechno původní, ten motorovej prostor taky, ani špína ani lesk, nikdo se do toho nehrabal. řadička nevošmatlaná, i řadit šlo ještě mnohem víc ztuha než u mý......já prostě nevim......jednak jsem se v poslední době zbláznil do tý modrý metly, která se mi předtím tak hnusila a hlabně ta kastle.....já prostě nevim...teď mi psal Joefrey že by se toho nebál, někdo na ně zas nadává....ten pán na mě taky dělal dojem takovýho toho cápka z porevoluční doby když se tyhle kšefty začly rozjíždět......

na tu svou si nemůžu stěžovat, jede jako kule, nežere olej, interiér jako novej ale ta kastle..... prahy, lemy, zadní kapsy............a 200 000 v těle....udělali jsme téměř komplet GO přední nápravy a nakonec jsme zjistili, že je vůle v řízení a pořád tam něco klepe..a co s tím..atd atd... já chci prostě špíglovku s minimem km po ňákym strejdovi to mi hlava nebere a tahle na mě ten dojem dělá... to mi hlava nebere

Tak soráč, ta s tou servisní knížkou, měla taky SPZ 2J3 xxxx, ale jinou než je tahle.
Už tam asi není delší dobu.

Jen by mě zajímalo jak se dvě EE8 z Jihlavy ocitnou Plzni
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 13:27   Citovat  

Jofrey CRX napsal:
Tak soráč, ta s tou servisní knížkou, měla taky SPZ 2J3 xxxx, ale jinou než je tahle.
Už tam asi není delší dobu.

Jen by mě zajímalo jak se dvě EE8 z Jihlavy ocitnou Plzni

copak to není dotažený přímo z němec ?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 13:31   Citovat  

cocks napsal:
copak to není dotažený přímo z němec ?

Jen ta jedna EE8 je přímo z DE.
Ty dvě co mu zbývají už tu jezdí delší dobu.
Ta čtvrtá co tam ještě měl byla snad nejvoňavější, něco přes 64.000 km a servisní knížka. Akorát měla taky nějaký monstrózní kola a výfuk jak sud na pivo.
Cenovka byla nějakých 165.000 Kč.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 13:33   Citovat  

Jofrey CRX napsal:
Jen ta jedna EE8 je přímo z DE.
Ty dvě co mu zbývají už tu jezdí delší dobu.
Ta čtvrtá co tam ještě měl byla snad nejvoňavější, něco přes 64.000 km a servisní knížka. Akorát měla taky nějaký monstrózní kola a výfuk jak sud na pivo.
Cenovka byla nějakých 165.000 Kč.

hmmm njn..nějakejm pochybnostem a spekulacím se člověk prostě asi nevyhne v takovejhlech případech...

tudy odkaz

tohle vypadá zajímavě.....ale ty cenovky...to je už fakt šílenost....aby se pak člověk bál vejte ven když je pod mrakem Tak to valím bulvy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 13:39   Citovat  

tudy odkaz

sice bych toho majitele nejdřív profackoval za ty křídla a šajlenosti kolem ale jinak............dobrej plán jak utratit 16 000 Euro co ?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 13:46   Citovat  

cocks napsal:
hmmm njn..nějakejm pochybnostem a spekulacím se člověk prostě asi nevyhne v takovejhlech případech...

tudy odkaz

tohle vypadá zajímavě.....ale ty cenovky...to je už fakt šílenost....aby se pak člověk bál vejte ven když je pod mrakem Tak to valím bulvy

Jo tak tu cenu to Céro má.
Voňavka, kterou svět neviděl.
Až na podvozek, výfuk a rozpěru sériový stav, prostě bomba!!!!!!
Servisní knížka, voňavej interiér, sedačky úplně nový.. nejluxusnější kousek asi!!
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 13:49   Citovat  

Taky se tam dostalo oklikou jedno moje bývalé céro-nebylo špatné,ale 95 jak za něj chtěly cenu rozhodně nemělo Úsměv

P1091061.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
P1091061.JPG, 785.3 kB
   Návrat  
mikekt je teď offline  mikekt
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.10.2009 , 11:34   Citovat  

Jen taková malá poznámka k Autokorekt Plzeň, dneska mě pěkně vytočili, protože sem přes ně prodával auto a v pondělí sem se s nima domlouval že už potřebuju ty peníze abych mohl zaplatit druhé auto, do telefonu mi ujistily že v e středu budu mít na 100% peníze, ve středu samozřejmě zavřeno tak tam jedu dnes a že mi je vyplatí až v pondělí že to tak mají v počítači, takže docela jednání na úrovni to snad ne
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Autokorekt - zkušenosti?
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina