Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Alu Sparco nebo Advan?
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
fakieVW je teď offline  fakieVW
0
PříspěvekZaslal: 26.10.2013 , 23:58   Citovat  

Ahoj plánuji koupi nových kol. Uvažuji o dvou těchto kolech. Jaké máte s nima zkušenosti? Ty Advany,ale podle mě nejsou originály ale nějaké repliky. Chci pokud možno co nejlechčí kola Mrk Díky za rady.

tudy odkaz

tudy odkaz
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 9:02   Citovat  

Advany mám na kombíku v 16" a pohoda ještě sem měl RGII v 15" a byly krásně lehoučký na CRX a taky pohoda

tady je cel téma o kolech tudy odkaz je to dobrý

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
maxxi je teď offline  maxxi
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 9:10   Citovat  

fakieVW napsal:
Ahoj plánuji koupi nových kol. Uvažuji o dvou těchto kolech. Jaké máte s nima zkušenosti? Ty Advany,ale podle mě nejsou originály ale nějaké repliky. Chci pokud možno co nejlechčí kola Mrk Díky za rady.

tudy odkaz

tudy odkaz

Já bych koupil ty sparco dělá je OZ racing a to je záruka kvality! Ty Advan repliky jsou lehčí než sparco ale v tom bych zase nějaký velký přínos nehledal Mrk

0
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 9:16   Citovat  

No já právě chci co nejlehčí kola. Našel jsem ted v tom tématu co mi tady poslal MalTake že nejsou špatné. Píšou tak kluci co je mají,že to nejsou žádné měkké šroty ikdyž to nejsou origo. Ale Sparco je Sparco to máš pravdu Mrk Mám od nich sedačky a opravdu to je jiná liga Mrk

Zdendad je teď offline  Zdendad
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 9:27   Citovat  

fakieVW napsal:
No já právě chci co nejlehčí kola. Našel jsem ted v tom tématu co mi tady poslal MalTake že nejsou špatné. Píšou tak kluci co je mají,že to nejsou žádné měkké šroty ikdyž to nejsou origo. Ale Sparco je Sparco to máš pravdu Mrk Mám od nich sedačky a opravdu to je jiná liga Mrk

S fake advanama ti to napíšu takto - Vymetl jsem s něma na tvrdém podvozku děr milion a kola byly pořád jak nové... teď mám další repliky kol (Rays VR-G2) a je to to samé, akorát ty kola jsou už o něco těžší...
Nevím o nikom, kdo by tady na fóru napsal anebo dal fotku se špatnou zkušeností s fake advanama... Za tu cenu dostaneš daleko víc, než můžeš čekat.

Lehučké jsou. Já je měl tehdy v 15" a byly lehčí jak kdejaké "značkovější" 14". A rozhlédni se i po nějaké lehčí gumě....

Sparco má samozřejmě svou kvalitu, ale nevím jak to mají s váhou... jestli budou těžší tak podle mě né o moc a to opravdu nemáš šanci poznat... spíš se opravdu zaměř na gumu.. i na gumě ušetříš 2kg ...
A v neposlední řade prostě kup ty, které se ti zalíbí víc anebo na tvé auto líp půjdou Úsměv A vůbec... na jaké auto půjdou? A to je chceš teď na zimu nebo na léto? Úsměv

gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 9:32   Citovat  

Advan dela kola, Sparco je jen obchodni znacka. To je jako vahat, zda koupit prave Svycary, nebo koupit hodinky Adidas Úsměv Tim nerikam, ze Adidas je spatna znacka, ale stejne jako Sparco - proste ty vyrobky dela jina firma a jen se tam vytiskne napis. Sparco si nechava delat pekny sedacky - mel jsem 2x a proste spokojenost, ale zase treba sportovni pasy jsou vylozene propadaky. Jak se nekomu muze libit kus vlniteho filce v pochybne barve VS kuze u kvalitnich znacek? To zpracovani maji proste sileny a nikdy nedosahnou na firmy, ktere maji vlastni vyvoj a venuji se jen tomu svemu. (tim ma zkusenost s pasama od Sparco, kdyz uz vahas se znackou)
Prihledl bych treba i k znackovemu "hodeni se". Na Japonske auto se spise hodi neco Japonskeho (nebo alespon v tom stylu). Pak bych prihledl k tomu, co vlastne chces. Pises prioritou je vaha - tak proc nekoupit rovnou horcikova kola? U Advanu bych mel zase strach z jejich kopii. Ono je to vazne tezky neco vybrat cože cože ? to mi hlava nebere Nekdo me trebas tvrdil, ze docela kvalitni a lehoucka kola jsou original Integra TypeR (ale je to jen jedna baba povidala)

0
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 9:44   Citovat  

Zdendad napsal:
S fake advanama ti to napíšu takto - Vymetl jsem s něma na tvrdém podvozku děr milion a kola byly pořád jak nové... teď mám další repliky kol (Rays VR-G2) a je to to samé, akorát ty kola jsou už o něco těžší...
Nevím o nikom, kdo by tady na fóru napsal anebo dal fotku se špatnou zkušeností s fake advanama... Za tu cenu dostaneš daleko víc, než můžeš čekat.

Lehučké jsou. Já je měl tehdy v 15" a byly lehčí jak kdejaké "značkovější" 14". A rozhlédni se i po nějaké lehčí gumě....

Sparco má samozřejmě svou kvalitu, ale nevím jak to mají s váhou... jestli budou těžší tak podle mě né o moc a to opravdu nemáš šanci poznat... spíš se opravdu zaměř na gumu.. i na gumě ušetříš 2kg ...
A v neposlední řade prostě kup ty, které se ti zalíbí víc anebo na tvé auto líp půjdou Úsměv A vůbec... na jaké auto půjdou? A to je chceš teď na zimu nebo na léto? Úsměv

Tak pokud to máš takto otestované tak je to pecka. Mě se totiž líbí vzhledově obojí. Jen mi jde spíš o účelnost, protože to mám na auto, které jezdí i po cestě,ale spíše určeno pro sportovní a závodní použítí jako sprinty, amaterské vrchy atd. Takže jdu po váze a účelnosti. Prosím tě a od koho jsi ty kola koupil?

Zdendad je teď offline  Zdendad
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 9:48   Citovat  

fakieVW napsal:
Tak pokud to máš takto otestované tak je to pecka. Mě se totiž líbí vzhledově obojí. Jen mi jde spíš o účelnost, protože to mám na auto, které jezdí i po cestě,ale spíše určeno pro sportovní a závodní použítí jako sprinty, amaterské vrchy atd. Takže jdu po váze a účelnosti. Prosím tě a od koho jsi ty kola koupil?

Otestované to má více lidí.. těch fake advanů v čr jezdí opravdu moc. Mrk
Kupoval jsem je tuším někde v Olomouci, název eshopu ti už nepovím... přeci jen už je to poměrně dávno HaHaaa ale ty 16" rays repliky jsem kupoval na aluapneu.cz

0
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 9:49   Citovat  

gizmi napsal:
Advan dela kola, Sparco je jen obchodni znacka. To je jako vahat, zda koupit prave Svycary, nebo koupit hodinky Adidas Úsměv Tim nerikam, ze Adidas je spatna znacka, ale stejne jako Sparco - proste ty vyrobky dela jina firma a jen se tam vytiskne napis. Sparco si nechava delat pekny sedacky - mel jsem 2x a proste spokojenost, ale zase treba sportovni pasy jsou vylozene propadaky. Jak se nekomu muze libit kus vlniteho filce v pochybne barve VS kuze u kvalitnich znacek? To zpracovani maji proste sileny a nikdy nedosahnou na firmy, ktere maji vlastni vyvoj a venuji se jen tomu svemu. (tim ma zkusenost s pasama od Sparco, kdyz uz vahas se znackou)
Prihledl bych treba i k znackovemu "hodeni se". Na Japonske auto se spise hodi neco Japonskeho (nebo alespon v tom stylu). Pak bych prihledl k tomu, co vlastne chces. Pises prioritou je vaha - tak proc nekoupit rovnou horcikova kola? U Advanu bych mel zase strach z jejich kopii. Ono je to vazne tezky neco vybrat cože cože ? to mi hlava nebere Nekdo me trebas tvrdil, ze docela kvalitni a lehoucka kola jsou original Integra TypeR (ale je to jen jedna baba povidala)

Hořčíková kola stojí balík jako prase. A vzhledem k tomu,že kolo je věc, kterou můžeš kdykoliv na naši silnici nebo kdekoliv i na okruhu odrovnat tak tohodle tolik peněz dát nechci. To radši invetuju do motoru a převodovky a do jiných věcí Mrk

Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 11:15   Citovat  

Ja mam temer ty same Sparca co tu mas (Gara). Mam je třetím rokem a vymetl jsem s nima urcite dost děr.
Zatím naprosto bez jakychkoliv zavad. Jedine je ze mam jedno kolo odrene od obrubníku. to mi hlava nebere Ale to je moje levota.
Takze bych řekl, že kvalitní budou. Ovšem okruhy nebo rally nejezdím.

gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 11:17   Citovat  

Vsak jasny, je to otazka priorit. Pokud to mas jako jedineho konicka a chces v tom byt dobry, tak se clovek musi spokojit jen s tim nejlepsim Úsměv

Sakul je teď offline  Sakul
Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 11:55   Citovat  

Mozna to bude trosku i offtopic, ale koukam stale po lehkych 15" 4x114,3.

Mam rozpocet kolem 8-10tis., je mi jedno stare ci nove, jde mi hlavne o to, at to nejsou zadny blata... Mam jit do tech advanu, nebo za tu cenu se da poridit i neco lepsiho ? to mi hlava nebere

PS: nechci jit nad vahu 6,5kg.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Alu Sparco nebo Advan?
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina