Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kde prodáváte svý auta?
Fórum: Pro nováčky = pokusy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
CrazyManer je teď offline  CrazyManer
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 16:21   Citovat  

Zdravim chlapy,

otázka zní, jak a kde prodáváte svoje auta? OK

Já s tim mám hrozný problémy ... první auto jsem koupil za 18000 (fiat punto 176), investice do něj byly neco pres 6000, a X hodin práce a po roce se mi ho nedaří prodat za 12000 s platnou STK ... prodávám to přes bazoš,
a teď se děsim toho co přijde až budu chtít ve stáji vystřídat mího anglána kterýho mám taky už skoro rok, pořídil jsem ho za 25000, narval jsem do něj za tu chvíli už doost, i kdybych ho prodal za 30 tak na tom prodelam ... co delam spatne? já se z toho picnu to mi hlava nebere předem díky všem za vaše zkušenosti, za rady, a tipy a triky je to dobrý

(Je chyba v tom že u auta uvádim i co má za problémy? Mám to dělat na prasáka tak že budu v inzerátu dělat že je ťip ťop a táhnout někoho přes půl republiky a říct mu výčet chyb až na místě?)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Zdendad je teď offline  Zdendad
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 16:24   Citovat  

Tak to prostě je. Investice do auta se ti NIKDY NEVRÁTÍ...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 16:28   Citovat  

A hlavně nic nezatajuj... narazíš na někoho, kdo si to nenechá líbit a upraví ti ciferník Velmi šťastný Velmi šťastný

Bohužel se musíš smířit s tím, že třeba ani za těch 30tis ho neprodáš... KO tak to chodí...
Já bych například svého jazzíka prodat ani nechtěl a nechci, ale kdybych musel, tak ho neprodám ani za tolik, co jsem do něj vrazil za poslední 4 roky... Mrk respektive ho prodám spíše za polovinu toho co jsem do toho vrazil za tu dobu Velmi šťastný Velmi šťastný ikdyž 95% peněz jsem utratil "zbytečně"... zatím řeším jen úpravy, nikoliv opravy...
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 16:36   Citovat  

A v jakým stavu a s jakým motorem je puntík? co to bylo za investice? Má zaplacenou teror daň?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 16:37   Citovat  

Tak, tak, bohužel, auto je jedna z nejhorších investic, která se dá vůbec pořídit... Tak to prostě je...
Buď koupíš nové a budeš tratit na ceně jak bude stárnout, ale budeš více méně bez práce (na autě).
A nebo koupíš ojeťáka, ten tolik už stárnutim na ceně netratí, nicméně porstě potřebuje více péče a "lásky", protože už prostě neni novej, no Úsměv (hmm, to je tedy zase moudro, co Velmi šťastný )
A kdyby sis spočítal, na kolik Tě vyjde reálně jeden kilometr provozu, tak se z toho asi picneš Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 16:40   Citovat  

No tak necekam ze bych prodejem zbohatnul nebo dostal zpet co jsem do toho vrazil jen sem zil v domneni ze kdyz do toho auta penize vrazim a staram se o nej co se da tak ze ho po roce nebudu muset pustit za pulku porizovaci ceny

To punto jsem prodaval zrezly za 12000 a nic, tak jsem udelal novy prahy, cast podlahy a dva tejdny a x penez v luftu protoze uz jsem zas na 12000 a nikdo se neozyva, maximalne vykriky do tmy typu "dam ti za to 7 tysyc"
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 16:43   Citovat  

tudy odkaz
puntík za 11, teror zaplacen, technická platná... to mi hlava nebere daj se koupit už od 6000 se zaplaceným terorem
   Návrat  
mimozo je teď offline  mimozo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 16:52   Citovat  

Punto bych nechtel ani zadarmo a anglána už taky ne. Jednoho mám a je to hroznej srá.... Hold člověk musí přemejšlet jaký auto koupit a co s ním bude chtít v budoucnu udelat.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 16:54   Citovat  

offtopic pro bubaaka - 1.1 55s 176 5ti dver, 287xxx km, v zime loni repasovanej alternator, letos v domacich podminkach preplasteny prahy a cast podlahy u prahu, eko zaplaceno, v provozu tusim od 97, stk 04/2014, bez serva, el okna vepredu, 2*klic s DO, central, stredovej panel z punto gt, pneu jsou oboje sjety, zimaky vic, letni na odrnejch alu 13, zimni plecace, vyssi spotreba oleje, nizka benzinu ... od doby co jsem si v zime poridil anglana s nim skoro nejezdim a stoji mi na zabrade, cervena meteliiiza, puvodni stredovej panel + 2* repro v zadnim platu, ma naky mouchy ale dily jsou oproti hondam zahubicku
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 16:54   Citovat  

FIAT = německá zkratka Fehler in allem Teile... Velmi šťastný

Já prodal buď tady nebo přes sauto..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 17:00   Citovat  

Punto byla prvni kara, anglan druhy a d16y3 je super, ale odchazi na nem dost veci, a lev.y teda nejsou
   Návrat  
bigy je teď offline  bigy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 18:29   Citovat  

chce si to zkouknout nejprve stav trhu... nicmene u punta veci ktere si udelal, byli uplne nezhodnocujici. Aspon z toho mas pouceni pro priste Mrk
   Návrat  
kingart je teď offline  kingart
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 18:37   Citovat  

žiješ ve špatný zemi, tady je to s prodejem čehokoliv úplně mrtvý
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 18:48   Citovat  

CrazyManer napsal:
...Je chyba v tom že u auta uvádim i co má za problémy? Mám to dělat na prasáka tak že budu v inzerátu dělat že je ťip ťop a táhnout někoho přes půl republiky a říct mu výčet chyb až na místě?

Tenhle pristup jsem nikdy nepochopil, to je vazne na par facek. Sam jsem kdysi kvuli autu projel slusne pres 1000 km, nez jsem dojel domu tim pravym. Vsechno byly samozrejme lestenky i bez kosmetickych vad. I kdyz jsem se vsech dopredu ptal, ze mne nezalezi ani tak na cene jako na stavu vozu, tak to byly dokonce i neopravene havarky. Stejne si ti ..... naštvanej mysleli, ze si to vezmu za pulku, nechapu KO KO KO
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 18:50   Citovat  

kingart napsal:
žiješ ve špatný zemi, tady je to s prodejem čehokoliv úplně mrtvý

A kde je to lepsi a v cem?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 18:54   Citovat  

Myslí určitě německo, kde se puntící pohybujou s cenou kolem 12-18 za cabrio a 6-8 za normální (v lepším stavu jak naši puntidla za 10), našel jsem jeden fakt zachovalej za 20 HaHaaa

Kurňa tohohle chci Tak to koukám!
tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 19:10   Citovat  

Bully napsal:
A kde je to lepsi a v cem?

zbytečná provokace, pokud žiješ v ČR a živíš se prodejem, tak jistě chápeš Mrk

Bubaak - taky zbytečná provokace ... ty vážně věříš těm tureckejm obchodíkům? mimo jiné musíš zaplatit skryté náklady, které ti dovoz auta z ciziny
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 19:21   Citovat  

o poplatcích vím, taky neřikám ať si to tam někdo kupuje, ale tržní hodnota je v čr a v německu stejná a to nám zabili teď euro, jinak by v německu puntík byl doslova za odvoz...

Nebo snad řikaš že když srovnávám dvě stejný auta a jejich ceny, pak srovnávám jablka s hruškama? to mi hlava nebere můžu kouknout k slovákům, k polákům.... ale myslim že cena bude všude stejná a tudíž nechápu, proč v tomhle konkrétním případě je náš trh o tolik horší a v čem?

Jinak to za provokaci nepovažuj, tážu se, protože tvé tvrzní bych si rád objasnil, ne abych vytvořil flame war

Edit:
Tak slováci 300-700€ po zničení kurzu musim uznat, že jsou na tom trochu líp cože cože ?
   Návrat  
Strober je teď offline  Strober
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 19:42   Citovat  

Ty prodáváš Punto z '97. s nahrkanýma 300 tisícama co žere olej na sjetých gumách a divíš se, že to nikdo nechce? pořádnej výtlem promiň, ale když jsem viděl tvůj dotaz, tak sem si říkal, kde může byt chyba, když je to udržované auto a už vím, přeca jenom v tom autě... Tak to si ho radši nech nebo ho daruj v rodině pokud je pojízdné a nebo to dej k recyklaci je to dobrý
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 19:49   Citovat  

Trošku offtopic ale investice je něco, od čeho se dá reálně čekat nějaký výnos...to běžné auto rozhodně není. Za auto se utrácí a ne investuje.

Jinak situace je jaká je, podívej se, za kolik se prodávají nová auta stejné třídy, motorizace, výbavy atd. Je takový převis nabídky, že holt ojetiny nejsou v kurzu. Osobně bych hleděl na náklady na 1km, cokoliv jiného je hodně subjektvní.

Já taky prodal auto s velkou ztrátou hodnoty, ale za těch X let mě nikdy nenechalo ve štychu a ty prachy do něho vražené mě absolutně nemrzí...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 20:04   Citovat  

Bubaak napsal:
a tudíž nechápu, proč v tomhle konkrétním případě je náš trh o tolik horší a v čem?

peace přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 20:11  Naposledy upravil CrazyManer dne 9.11.2013 , 20:16, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

To radsi snizim cenu nez si ho nechat, platit povinny, udrzovat ho a nevyuzivat ho, chci si polepsit, level 1 punto, level 2 anglan, level 3 ...

zkrátka si chci polepšit ... je to dobrý vim že motorově těžko, s anglánem rozcupuju skoro všechno na silnici, ale rok, komfort, výbava ... modernizovat pro lepší pocit z jízdy :hehe: ale do kapsy hluboko, tak proto když listuju bazarama mám v hlavě rovnici $punto$+$anglán$+/-10000 = limit ... začínaj mě ruinovat ty ceny těch dílů Mr. Green
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 20:13   Citovat  

CrazyManer napsal:
To radsi snizim cenu nez si ho nechat, platit povinny, udrzovat ho a nevyuzivat ho, chci si polepsit, level 1 punto, level 2 anglan, level 3 ...

I pokud bude level 3 nějaký auto za 80tis tak věř, že v něm můžeš utopit daleko víc jak teď dohromady za obě auta....
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 20:16   Citovat  

A pokud koupíš nějakou rádoby "kháru" typu vylítaných bmw, audi, alfa romeo, atd.... budeš vzpomínat na Punťu v dobrém HaHaaa

Kup si Jazze po důchodci, vyčisti EGR a máš po problémech HaHaaa HaHaaa
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 20:22   Citovat  

CrazyManer napsal:

zkrátka si chci polepšit ... je to dobrý vim že motorově těžko, s anglánem rozcupuju skoro všechno na silnici, ale rok, komfort, výbava ... modernizovat pro lepší pocit z jízdy :hehe: ale do kapsy hluboko, tak proto když listuju bazarama mám v hlavě rovnici $punto$+$anglán$+/-10000 = limit ... začínaj mě ruinovat ty ceny těch dílů Mr. Green

Modernizací si k lepšímu pocitu z jízdy těžko dostaneš..
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 20:25   Citovat  

kingart:
vubec to jako provokaci neber, proste jsem se te jenom na neco zeptal. Neco mas levnejsi tam, neco zase jinde, neco se prodava v 1A stavu a to same za stejne penize nebo i draz muze byt kasicka na penize. Nevidim rozdily v tom, za kterou carou na mape to je, jako spis v konkretnich kusech a to jeste nikdy nevis, co za loterii to muze byt. Pokud mas opravdu padny argument, proc by to melo byt v CR naprd tak to napis, at to neni jenom takove to hospodske nadavani. Ale jinak taky peace Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 20:27   Citovat  

CrazyManer napsal:

Tak to si nepolepšíš HaHaaa bude tě čekat minimálně to samé co teď... nemůžeš čekat, že za pár korun koupíš bezúdržbové auto...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 20:28   Citovat  

já když hledám tak spíš do těch 50tis, s tim že 40tis by bylo reálnějších ... jazz je pěkněj ale preferuju spíš sedany, kombíka bych ještě možná nějakýho přetrpěl, pět dveří je pro mě minimum, a bmw ani audi u mě asi nehrozej, i když auta jsou to až na compacty pěkný, potřebuju daily caru s tim že 1.6 je potencionální strop co se žraní benzínu týče, a asi bych nešel do motoru s turbem, ať už TDi nebo turbo benzín ... přemejšlel jsem i o něčem s pohonem 4x4 ale vysokej obsah mě odradil, opel frontera je krásná věc kdybych opominul spotřebu a katastrofický stavy vraků v inzerátech, a né že bych chtěl zradit club ale jako nejlepší level 3 se mi jeví seat toledo v benzínový 1.6 ... novější hondy jsou cenově trochu za mejma hranicema rozpočtu a všechny se teď zmenšujou a zakulacujou, není nad zlatej dobrej sedan

jinak hledám klasika na bazos.cz sauto.cz sbazar.cz sportovnivozy.cz Honda OK
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 20:28   Citovat  

Hellborn napsal:
Modernizací si k lepšímu pocitu z jízdy těžko dostaneš..

Kdyz po par km vylezes z auta s kreci v lytkach, rukama vytahanyma k zemi jak opice, vyndas si spunty z usi, prevleces se do sucheho- teprve tehdy stoji ten pocit zato? Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 20:32   Citovat  

CrazyManer napsal:
já když hledám tak spíš do těch 50tis, s tim že 40tis by bylo reálnějších ... jazz je pěkněj ale preferuju spíš sedany, kombíka bych ještě možná nějakýho přetrpěl, pět dveří je pro mě minimum, a bmw ani audi u mě asi nehrozej, i když auta jsou to až na compacty pěkný, potřebuju daily caru s tim že 1.6 je potencionální strop co se žraní benzínu týče, a asi bych nešel do motoru s turbem, ať už TDi nebo turbo benzín ... přemejšlel jsem i o něčem s pohonem 4x4 ale vysokej obsah mě odradil, opel frontera je krásná věc kdybych opominul spotřebu a katastrofický stavy vraků v inzerátech, a né že bych chtěl zradit club ale jako nejlepší level 3 se mi jeví seat toledo v benzínový 1.6 ... novější hondy jsou cenově trochu za mejma hranicema rozpočtu a všechny se teď zmenšujou a zakulacujou, není nad zlatej dobrej sedan

jinak hledám klasika na bazos.cz sauto.cz sbazar.cz sportovnivozy.cz Honda OK

Jazze za 40tis koupíš leda s najetým pulmilionem a bouranýho (ale takový asi ani neníÚsměv ) Úsměv každopádně i tak nezmar :twisted:
Spotřeba teď s anglánem je kolik? Kolik najedeš ročně? Nechci nějak hanit jiné značky, ale kupovat Seata za 40tis a věřit, že zažiješ něco lepšího za volantem a že tě nesežere údržba? pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem .. promiň, ale prostě za těch 40 nekoupíš bůhví co.... budeš tam, kde si byl na začátku koupi anglána....
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kde prodáváte svý auta?
Fórum: Pro nováčky = pokusy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina