Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 77 z 486
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.11.2013 , 20:59   Citovat  

Mick napsal:
Takže ty nevíš krom výrobce ani tu K hodnotu? Já bych osobně šel do 4300K, což mají být údajně hodnoty OEM xenonů, tudíž asi nejmíň nápadný a svítivost slušná je to dobrý

Co jsem koukal po netu, tak je to všechno stejně no-name u těch dodělávek, takže bych to asi nijak zvlášť neřešil Úsměv

právě, že nevím Smutný oni to nikde nepíšou..i na tom startéru jsem to hledala..pokud to tam není teda zapsaný pod nějakou šifrou zmatenej
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Mick je teď offline  Mick
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2013 , 21:05   Citovat  

Tak vem 2ks těch 4300, které asi svítí nejvíc a uvidíš... když se ti to nebude líbit, tak až jedna přestane svítit, vezmeš jinou barvu kouř Jen aby to teda bylo pro správnou patici Úsměv
   Návrat  
notabene je teď offline  notabene
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2013 , 21:32   Citovat  

Jakoou doporučujete spojku na 2.4 sedan? Originál?

Co kotouče a destičky? Mám origo kotouče a desky myslím Hawk. Jakou máte zkušenost?
Jak se někdo ptal na handsfree. Mám xcarlink ale bez BT, dá se nějak BT připojit třeba na aux u xcarlinku? Propojit BT z mobilu do xcarlinku ?
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2013 , 23:29   Citovat  

Co kotouče a destičky?
Ja som dal všetko od Textaru, na obe nápravy tesne nad 4tis. a super. Ale na brzdy tu už maš samostatne téma papa
Kupoval som tu:
tudy odkaz

image.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
image.jpg, 1.21 MB

image.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
image.jpg, 704.51 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 14:08   Citovat  

Mick napsal:
Tak vem 2ks těch 4300, které asi svítí nejvíc a uvidíš... když se ti to nebude líbit, tak až jedna přestane svítit, vezmeš jinou barvu kouř Jen aby to teda bylo pro správnou patici Úsměv

vyzkouším a uvidím, jestli něco uvidím Velmi šťastný každopádně děkuji za radu, teď se v tom trochu orientuju Mrk
   Návrat  
Cinan je teď offline  Cinan
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 15:39   Citovat  

Čaute ACCORĎÁCI...prosím vás,stalo se tu někomu na accordu 2.2ictdi r.v 2004 že jste cítily v autě výfukové splodiny a po jednoduchém pátrání jste přisly na to že mýte prasklé sací potrubí mezi motorem a turbem!!!!!Nové stojí 10700kč....zná někdo lepší cenu kde koupit?Nebo jakpak to lepšejc pořešit...?Díky moc za každou odpověď..
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 17:42   Citovat  

Máš to na přímo na první stránce v prvním příspěvku...lidi nebuďte líný a hledejte.

Je na to svolávačka...podrobnosti jsou v tomhle vlákně Mrk
   Návrat  
v-tech24 je teď offline  v-tech24
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 18:58   Citovat  

Verča napsal:
vyzkouším a uvidím, jestli něco uvidím Velmi šťastný každopádně děkuji za radu, teď se v tom trochu orientuju Mrk

Možná je to blbost, ale občas to funguje, zkus ten kód vyfotit přes telefon a aplikaci na čtení QR a čárových kódu, celkem to používám a pak by ti to mělo přes net vyhledat info o daném výrobku Se stydím
Já měl předtím na impreze (potřebuju velký kufr tak proto tourer Velmi šťastný ) taky dodělaný xenony a mám ještě 2 náhradní výbojky, asi 6000K. Jsou ale na patici H7 a nevím jaké tam máš připojení, ale je to něco takovýho
tudy odkaz přátele
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 19:06   Citovat  

v-tech24 napsal:
Možná je to blbost, ale občas to funguje, zkus ten kód vyfotit přes telefon a aplikaci na čtení QR a čárových kódu, celkem to používám a pak by ti to mělo přes net vyhledat info o daném výrobku Se stydím
Já měl předtím na impreze (potřebuju velký kufr tak proto tourer Velmi šťastný ) taky dodělaný xenony a mám ještě 2 náhradní výbojky, asi 6000K. Jsou ale na patici H7 a nevím jaké tam máš připojení, ale je to něco takovýho
tudy odkaz přátele

já si ten kód opsala, protože moje kalkulačka nezvládá fotit detaily HaHaaa Velmi šťastný ale něco podobnýho mě tky napadlo Mrk
V Accordu jsou H1, takže ty patice i výbojka jsou jiný..
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 23:20   Citovat  

Zdravím, chci se zeptat dávaly se při výbavě Executive "Premium Sound system" subwooferu i do sedanů, nebo jen do combi, dík.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 23:35   Citovat  

rooney napsal:
Zdravím, chci se zeptat dávaly se při výbavě Executive "Premium Sound system" subwooferu i do sedanů, nebo jen do combi, dík.

1/ Premium Sound System se nedaval do vsech Executive, naopak ho najdes i v jinych stupnich vybavy.
2/ Tourer s PSS ma subwoofer v kufru, ale jde v podstate o basovy reproduktor zabudovany v ozvucnici. Sedan s PSS ma oproti verzim bez PSS navic 2x repro v zadnim platu.
   Návrat  
APEn je teď offline  APEn
PříspěvekZaslal: 10.11.2013 , 10:04   Citovat  

Zdravím,

před rokem jsem si koupil bmw e46 330d 2004 a byl jsem z něho nadšený do chvíle, než se to auto začalo hrozně s**t. Nacpal jsem do toho během toho roku přes 100tis. kč na opravách a jak jistě cháptete mě to přestává bavit. Napadlo mě, že bych koupil jiné bmw ale aby to náhodou nebylo to samé, tak jsem hledal alternativu v jiných vozech. Celkem mi padla do oka Honda Accord 2.4 iVTEC cca r.v.2006. Má to podobný výkon a výbavu podobnou, takže bych na tom byl podobně. Ale co mě hlavně zajímá je spolehlivost takového auta? Jde mi to když koupím takové auto, které bude mít nalítáno do 150tis. km, jaké jsou hlavní neduhy toho auta a zda je prostě spolehlivé, už mě prostě nebaví mít auto každou chvíli v servisu. Úsměv Mockrát díky za odpovědi meetallll
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.11.2013 , 10:13   Citovat  

APEn napsal:
Zdravím,

před rokem jsem si koupil bmw e46 330d 2004 a byl jsem z něho nadšený do chvíle, než se to auto začalo hrozně s**t. Nacpal jsem do toho během toho roku přes 100tis. kč na opravách a jak jistě cháptete mě to přestává bavit. Napadlo mě, že bych koupil jiné bmw ale aby to náhodou nebylo to samé, tak jsem hledal alternativu v jiných vozech. Celkem mi padla do oka Honda Accord 2.4 iVTEC cca r.v.2006. Má to podobný výkon a výbavu podobnou, takže bych na tom byl podobně. Ale co mě hlavně zajímá je spolehlivost takového auta? Jde mi to když koupím takové auto, které bude mít nalítáno do 150tis. km, jaké jsou hlavní neduhy toho auta a zda je prostě spolehlivé, už mě prostě nebaví mít auto každou chvíli v servisu. Úsměv Mockrát díky za odpovědi meetallll

Ja jazdím s Acc 7G síce s motorom 2.0, r.v.2003, ale spoľahlivosť s 2.4 je rovnaká. Aktuálne 270tiskm (50tis na LPG) a zatiaľ odišla len jedna cievka zapaľovania - zakúpena tu na fóru použitá za 800kč....a inak len jazdím a jazdím a jazdím. Občas pokukávam po BMW 530i, ale zradiť spoľahlivu accordku nemôžem..,
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.11.2013 , 10:23   Citovat  

turkpet napsal:
Ja jazdím s Acc 7G síce s motorom 2.0, r.v.2003, ale spoľahlivosť s 2.4 je rovnaká. Aktuálne 270tiskm (50tis na LPG) a zatiaľ odišla len jedna cievka zapaľovania - zakúpena tu na fóru použitá za 800kč....a inak len jazdím a jazdím a jazdím. Občas pokukávam po BMW 530i, ale zradiť spoľahlivu accordku nemôžem..,

Super a kolik si s tím najel ty? Já s BMW najel 15tis.km Velmi šťastný, takže se mi to těžce nevyplatilo. A za kolik bych mohl sehnat motorizaci 2.4 ivtec ve slušným stavu a výbavě?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.11.2013 , 10:38   Citovat  

APEn napsal:
Super a kolik si s tím najel ty? Já s BMW najel 15tis.km Velmi šťastný, takže se mi to těžce nevyplatilo. A za kolik bych mohl sehnat motorizaci 2.4 ivtec ve slušným stavu a výbavě?

Ja som kupoval auto Acc a na počitadle 180tis (v reálu kľudne + 50tis stočenych), Auto malo gumy jak F1, prasknuté predné okno, polepranu farbu autorádia, bŕzd.kotúče na hrane životnosti...bola to taká ošklivka, určite nevyzeralo v slušnom stave,ale nič čo by hovorilo proti spoľahlivosti. Strašne som chcel Acc 7G a to bola snáď najlacnejšia čo som na netu našiel. ( v R. 2009 som za ňu dal 210tis)
Po výmene: okno 5500kč, komplet brzdy (Textar na 4 kola ) 4tis, pneu 17tky -10tis, panel autorádia 1500kč.(staré som predal za liter)
Od tej doby som nabehal 90tis km. A ceny za 2.4 si nájdeš na netu Velmi šťastný
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.11.2013 , 10:58   Citovat  

APEn napsal:
Zdravím,

před rokem jsem si koupil bmw e46 330d 2004 ...
...
...
Ale co mě hlavně zajímá je spolehlivost takového auta? Jde mi to když koupím takové auto, které bude mít nalítáno do 150tis. km, jaké jsou hlavní neduhy toho auta a zda je prostě spolehlivé, už mě prostě nebaví mít auto každou chvíli v servisu. Úsměv Mockrát díky za odpovědi meetallll

Myslim, že pokud si tady pročteš celé tohle téma (já vim, je to na pár hodin), tak si uděláš docela dobrou představu o tom, co ty naše Accouše trápí, s čím jsou problémy a na co si případně dát největší pozor...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.11.2013 , 11:06   Citovat  

SaKaL napsal:
Myslim, že pokud si tady pročteš celé tohle téma (já vim, je to na pár hodin), tak si uděláš docela dobrou představu o tom, co ty naše Accouše trápí, s čím jsou problémy a na co si případně dát největší pozor...

Súhlas
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.11.2013 , 11:08   Citovat  

APEn:
a predstavu o cene si udelas podle inzeratu- tady na foru, v bazarech po cele CR nebo mobile.de, autoscout24.de apod.
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.11.2013 , 11:38   Citovat  

Verča napsal:
takže je nemožný nějak zjistit, jaká výbojka tam je? protože z těch nápisů, co na nich jsou, se nedá nic vydedukovat..a ony tak hezky svítily Velmi šťastný
a nějaký doporučení tedy?

Najskor si tam mala nie zrovna kvalitnu cinsku vybojku, cize je uplne jedno co kupis. Co sa tyka farby svetla:
4300k - ziarovka v reflektore taha do zlta, na ceste biele svetlo
4700k-5300k - ziarovka biela az do modra ( toto si daj ked ti ide o vzhlad a chces posobit xenonovo)
5500k a vyssie - je viac imidzovka ako poriadne svetlo, za dazda vidis prd...

Teraz k vybojkam, ak chces original nie cinu, nachystaj si aspon 70euro, za tolko sa mi podarilo kupit najlacnejsie OSRAM 4300k. Dalej najdes na eshopoch a bohuzial aj v kamennych obchodoch spustu philips vybojok za niekedy neuveritelne ceny. Pri philipse sa vyraba a predava neuveritelne vela fejkov, dokonca je tie fejky uz tak tazke odlisit od originalov, ze niekedy ani sam predajca nevie na 100% co to je pokial to nema priamo od philipsu.

Cize bud lacne ciny alebo si priplat za nieco kavalitnejsie.

BTW ja mam origo xenony a nemozem si pomoct ale svieti to prd oproti novym oktavkam atd. resp. na xenon slabo.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.11.2013 , 11:47   Citovat  

APEn napsal:
Zdravím,

před rokem jsem si koupil bmw e46 330d 2004 a byl jsem z něho nadšený do chvíle, než se to auto začalo hrozně s. Nacpal jsem do toho během toho roku přes 100tis. kč na opravách a jak jistě cháptete mě to přestává bavit. Napadlo mě, že bych koupil jiné bmw ale aby to náhodou nebylo to samé, tak jsem hledal alternativu v jiných vozech. Celkem mi padla do oka Honda Accord 2.4 iVTEC cca r.v.2006. Má to podobný výkon a výbavu podobnou, takže bych na tom byl podobně. Ale co mě hlavně zajímá je spolehlivost takového auta? Jde mi to když koupím takové auto, které bude mít nalítáno do 150tis. km, jaké jsou hlavní neduhy toho auta a zda je prostě spolehlivé, už mě prostě nebaví mít auto každou chvíli v servisu. Úsměv Mockrát díky za odpovědi meetallll

Motor prezije aj tvoje deti o to sa neboj, elektrika sa nezvykne kazit ( mne odisiel starter xenonu ), xenony same o sebe su draha zalezitost je tam spusta motorcekov a cidiel co sa zvyknu kazit a su drahe, tiez sa serie CD menic. Na vyfuk nejaka ekonomicka druhovyroba neexistuje, vymena spojky ta vyjde aj na 500E, taisto aj poloosy su drahe, brzdy tiez nie je problem zrusit s tym vykonom. Dal by som si pozor na hrdzu, auto je pozink ale nie komplet, par stran dozadu sa to rozoberalo. Auto je o nieco vacsie ako 330d. Cize si treba tieto veci ustrazit pri kupe, ide v podstate o spotrebak ale ked mas menit vsetko naraz je to palka... mam aktualne 315tis km, motor a prevodovka ako za nova... interier nevyzera ani na 200.... pokial nie si smoliar tak pri tomto aute menis len spotrebak.
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 10.11.2013 , 13:47   Citovat  

Bully napsal:
1/ Premium Sound System se nedaval do vsech Executive, naopak ho najdes i v jinych stupnich vybavy.
2/ Tourer s PSS ma subwoofer v kufru, ale jde v podstate o basovy reproduktor zabudovany v ozvucnici. Sedan s PSS ma oproti verzim bez PSS navic 2x repro v zadnim platu.

Aha, díky Mrk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.11.2013 , 14:52   Citovat  

scream napsal:
Motor prezije aj tvoje deti o to sa neboj, elektrika sa nezvykne kazit ( mne odisiel starter xenonu ), xenony same o sebe su draha zalezitost je tam spusta motorcekov a cidiel co sa zvyknu kazit a su drahe, tiez sa serie CD menic. Na vyfuk nejaka ekonomicka druhovyroba neexistuje, vymena spojky ta vyjde aj na 500E, taisto aj poloosy su drahe, brzdy tiez nie je problem zrusit s tym vykonom. Dal by som si pozor na hrdzu, auto je pozink ale nie komplet, par stran dozadu sa to rozoberalo. Auto je o nieco vacsie ako 330d. Cize si treba tieto veci ustrazit pri kupe, ide v podstate o spotrebak ale ked mas menit vsetko naraz je to palka... mam aktualne 315tis km, motor a prevodovka ako za nova... interier nevyzera ani na 200.... pokial nie si smoliar tak pri tomto aute menis len spotrebak.

Ok, díky za info. Určitě si to tu pročtu a udělám si obrázek Úsměv Jen ještě jeden dotaz, co si myslíte o automatické převodovce, taky mě přežije nebo je zvykem třeba dělat u 150k. km repas převodovky? Díky
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.11.2013 , 15:46   Citovat  

APEn napsal:
Ok, díky za info. Určitě si to tu pročtu a udělám si obrázek Úsměv Jen ještě jeden dotaz, co si myslíte o automatické převodovce, taky mě přežije nebo je zvykem třeba dělat u 150k. km repas převodovky? Díky

čau, mám 2,4 VTEC v kombíku s automatem a jsem maximálně spokojen, jen spotřeba je okolo 9-10 litrů, což jsem předpokládal že bude trochu menší, ale za to svezení to stojí. je to dobrý
Co se týče AT, nemyslím si, že nějaká GO je nutná, pokud budeš hlídat hladinu oleje, jeho barvu (aby se nezkalil a nesmrděl) tak je to v pohodě. Hlavně bacha, olej v AT se kontroluje při zahřáté převodovce a nastartovaném autě. Pokud by jsi to udělal za studena, může být rozdíl na rysce až 2cm oleje.

Jdi do toho ACC 2,4 VTEC
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.11.2013 , 17:49   Citovat  

APEn napsal:

Pokial vyslovene nehladas automat, radsej si priplat za manual, ta prevodovka je asi najlepsia v triede, urobis s tym lepsiu spotrebu a auto bude mat lepsiu dynamiku.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.11.2013 , 18:43   Citovat  

hodně záleží kde jezdíš, pokud v městě, je ideál automat. Pokud mimo je lepší manual. Samo že automat má i ruční (sekvenční) řazení, tak si můžeš řadit sám. Jinak pokud potřebuješ předjet, nebo jet svižněji, stačí sešlápnout na podlahu, auto si podřadí na 2 či 3 a pokud mu nepovolíš tak točí až do max otáček, takže na 3 cca 160km/h což ti na naších "silnicích" Bueee boooooohatě stačí.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.11.2013 , 19:48   Citovat  

APEn napsal:

Měla jsem možnost jezdit nějakou dobu s automatem, ale to řazení mi nepřišlo "dokonalý" Ble
Někdy jsem měla pocit, že automat zbytečně dlouho drží otáčky vysoko, někdy zase při nízkých ( 1200rpm )se auto dusilo a zhruba 3 sekundy se třepalo, než si podřadilo.. Ble najeto 170 000 km... osobně bych určitě volila manuál, nejen kvůli spotřebě, ale i z mnoha jiných hledisek..mimo jiné si myslím, že do Hondy automat prostě nepatří Se stydím přátele

automat by spíš ocenila tvoje přítelkyně...na místě spolujezdce má řadu výhod .. HaHaaa Velmi šťastný
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.11.2013 , 20:33   Citovat  

scream napsal:

...

BTW ja mam origo xenony a nemozem si pomoct ale svieti to prd oproti novym oktavkam atd. resp. na xenon slabo.

Jestli nebudeš mít KO pokovení paraboly...je na úvodní stránce článek ohledně repase...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.11.2013 , 22:15   Citovat  

Dopis napsal:
Jestli nebudeš mít KO pokovení paraboly...je na úvodní stránce článek ohledně repase...

Není xenon v čočce?
   Návrat  
James je teď offline  James
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.11.2013 , 23:04   Citovat  

Hellborn napsal:
Není xenon v čočce?

A v cocke je tiez parabola Úsměv
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.11.2013 , 9:46   Citovat  

Čirou náhodou někdo netušíte jakej altík je v acco 7g předface.

Potřebuju vyměnit diodovej můstek a našel jsem dva druhy Smutný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina