Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Motor po ujetí pár kilometrů zhasne
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
kocx je teď offline  kocx
0
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 19:02   Citovat  

Ahoj všichni, potřeboval bych poradit před týdnem jsem udělal menší výměnu několika běžných věcí v autě. Vyměnil jsem olej (10w40), olejový filtr (filtron), vzduchový filtr(nipparts), svíčky jsem bohužel nekoupil NGK, ale dostal jsem nějaké svíčky značky BRISK (prý české a dobré, ale už začínám pochybovat), vyměnil jsem i kabely od rozdělovače ke svíčkám, protože jsem zjistil že jeden měl utrhlou gumu kolem objímky u svíčky. A měnil komplet celý výfukový systém (prostřední i zadní část), nabil jsem baterii. A teď blíže k problému, auto nastartuje bez problému jede krásně, ale buhužel jen do zahřátí motoru a pak cca. po 5 - 8 km motor zhasne a nejde nastartovat, když se to stalo poprvé startér normálně točil, ale motor ne a ne chytnout, takže auto následně odtaženo a baterie pro jistotu znova dobita, ale dnes jsem opět po městě objel pár obchodů a 20m před barákem to chcíplo, ale tentokrát se mi zdálo že se startér dost kousal (takový ten divný zvuk dření,nebo něco takového). Auto jezdilo před těmahle výměnama bez problémů až na ten původní děravý výfuk. Tenhle měsíc mám jít na technickou a za měsíc na dovolenou na druhou stranu republiky. Mám Hondu civic 1.4 L (1396ccm/66kW/90HP) [10/87-12/89]. Prosím o jakékoli názory, něco už jsem si přečetl v podobných tématech, ale stejně prosím o nějaké rady a názory. Taky mám jednu hondu na náhradní díly, takže by možná nebylo problém něco vyměnit (např. rozdělovač, startér, alternátor).
Moc děkuji za vaší odbornou reakci.
Vláďa.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 20:08   Citovat  

Hlavní relé. Pohledej někde po foru, je tam popis, jak to opravit.

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 20:17   Citovat  

mozna spatna tepelna hodnota svicek, nebo pripadne proletovat hlavni rele.

0
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 20:50   Citovat  

Děkuji za typy, našel jsem něco málo ve fóru, myslíte tím hlavní palivové relé mezi kaslíkem na peníze a otevíráním kapoty? Popř. ještě dotaz zda by jste nevěděli jestli by pasovalo relé z honda civic s PGM do mé hondy s karburátorem. A ještě jinak zda by tohle opravdu mohla dělat špatná tepelná hodnota svíček, nikdy jsem o téhle vlastnosti svíček neslyšel.

Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 21:41   Citovat  

Jestli máš můj oblíbený model EC9 Dualcarb, tak tam žádné relé nehledej Velmi šťastný

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 21:52   Citovat  

Vyměnil bych ty svíčky za NGK a podíval se na přívod benzinu / AC pumpa

0
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 21:55   Citovat  

benzín teče, cítím nespálený benzín...ty svíčky tam dám hned zítra a risknu další jízdu po městě, nanejvíš to nechám někde zaparkovaný a pak začnu relátkem a dál začnu vyměňovat další věci

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 22:02   Citovat  

kocx napsal:
benzín teče, cítím nespálený benzín...ty svíčky tam dám hned zítra a risknu další jízdu po městě, nanejvíš to nechám někde zaparkovaný a pak začnu relátkem a dál začnu vyměňovat další věci

Možná to vyznělo jako legrace, ale není !!! Karburátor nemá a nepotřebuje relé, protože má mechanickou benz. pumpu na hlavě motoru, a ne el. v nádrži jako vstřikované motory přátele

0
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 22:20   Citovat  

no mě se to zdálo nějaké divné, že když to nemá žádnou elektroniku že by tam něco takového bylo, takže jinej postup: začít svíčky a pak rozdělovač. Mimochodem je nějaký rozdíl v kabelech od rozdělovače ke svíčkám? původně tam byly se zlatejma kontaktama, ale jeden byl poškozenej tak jsem je všechny vyměnil z té hondy na náhradní díly za kabely s stříbrnýma kontaktama. Opravdu to auto jezdilo celou dobu v pohodě a všechno se to posr...až tou výměnou svíček,kabelů,oleje,olej.filtru a výfuku, ale to bych opravdu neviděl jako problém zhasínání motoru.
Nějaké jiné návrhy na tu mojí plečku? Jestli to nerozchodím jdu do nového auta! A to se mi opravdu nechtělo s hondou jsem byl spokojenej.

pelo je teď offline  pelo
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 23:18   Citovat  

kocx napsal:
no mě se to zdálo nějaké divné, že když to nemá žádnou elektroniku že by tam něco takového bylo, takže jinej postup: začít svíčky a pak rozdělovač. Mimochodem je nějaký rozdíl v kabelech od rozdělovače ke svíčkám? původně tam byly se zlatejma kontaktama, ale jeden byl poškozenej tak jsem je všechny vyměnil z té hondy na náhradní díly za kabely s stříbrnýma kontaktama. Opravdu to auto jezdilo celou dobu v pohodě a všechno se to posr...až tou výměnou svíček,kabelů,oleje,olej.filtru a výfuku, ale to bych opravdu neviděl jako problém zhasínání motoru.
Nějaké jiné návrhy na tu mojí plečku? Jestli to nerozchodím jdu do nového auta! A to se mi opravdu nechtělo s hondou jsem byl spokojenej.

me se sice na prelude stalo to ze to po ohrati zdechalo a nesli to natocit ale kdyz to bylo studeny tak to jelo normalne jen za tepla to bylo jak kdyz neni benzin aje mrtvej starter , nechci te strasit ale me to byl salek na klice nevim cosi myslet o te vymene.... jestli si nezacal trosku pozde ja totiz jo Se stydím doufam ze v tvem pripade je to jen banalita hlavne neopoustej Honda

0
PříspěvekZaslal: 13.5.2008 , 7:00   Citovat  

děkuji všem za rady, snad to nějak opravím, s Hondou jsem byl spokojenej, ale teď už potřebuju rodinné auto a nějak mi uniklo že by honda dělala cenově příznivá rodinná auta.

monty je teď offline  monty
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 13.5.2008 , 7:04   Citovat  

co to je cenově příznivý rodinný auto ? acco , civic 5d mi přijde jako dostatečně rodinný auto Velmi šťastný a cena , to záleží na moc věcech.

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 13.5.2008 , 22:27   Citovat  

Co takovýhle rodiný laciný pěkný ... 32000,- Kč + přihlášení r.v. 1994 1.6i 82 kW

PS možná by jsme se domluvily i na nějakém rozumném protiúčtu za tvého Civica

Filda je teď offline  Filda
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.5.2008 , 10:09   Citovat  

Jestli ty kabely stary jeste mas tak je tam zkus vratit.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Motor po ujetí pár kilometrů zhasne
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina