Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
clonitko předni okno
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
ritorezky je teď offline  ritorezky
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.5.2008 , 12:20   Citovat  

čaw,chci si dat clonitko na předni okno,mate to nebo lepi se to zevnitř nebo zvenči? koukal jsem po autach a videl sem aj z venku aj zevnitř,co vy na to?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 14.5.2008 , 12:48   Citovat  

Lepi se to zvenku, jsou to specialni "lepsi" folie a NEDELAL bych to..na STK jestli jsou na neco haklivy, tak na tohle..a poldove te taky moc nepochvali.. Velmi šťastný Doby mracitek z folie na celnim skle jsou jiz daaavno pryc stejne jako gilotity z hliniku, a viper pruhy z hliniove folie.. OK Jinak kcemu ti to bude? Tak si nech zatmavit prouzek a budes to mit legalni a pekny.. OK Si pamatuju dobu kdy jsem jezdil po srazech se svym fackem, kde bylo zamraceno sklo folii v barve auta tak, ze jsem mel polovinu skla v cudu Se stydím HaHaaa ale byl jsem IN .. ikdyz pohledy lidi jak lezim na spolujezdcovo sedacce u semaforu ... dneska bych si nafackoval pořádnej výtlem

ritorezky je teď offline  ritorezky
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.5.2008 , 12:56   Citovat  

gizmi napsal:
Lepi se to zvenku, jsou to specialni "lepsi" folie a NEDELAL bych to..na STK jestli jsou na neco haklivy, tak na tohle..a poldove te taky moc nepochvali.. Velmi šťastný Doby mracitek z folie na celnim skle jsou jiz daaavno pryc stejne jako gilotity z hliniku, a viper pruhy z hliniove folie.. OK Jinak kcemu ti to bude? Tak si nech zatmavit prouzek a budes to mit legalni a pekny.. OK Si pamatuju dobu kdy jsem jezdil po srazech se svym fackem, kde bylo zamraceno sklo folii v barve auta tak, ze jsem mel polovinu skla v cudu Se stydím HaHaaa ale byl jsem IN .. ikdyz pohledy lidi jak lezim na spolujezdcovo sedacce u semaforu ... dneska bych si nafackoval pořádnej výtlem

No STK mam po znamostech tak toho se vubec nebojim muhehe no to clonitko se my proste libi a nebude to prva ani posledna nepovolena uprava na mem civičku Velmi šťastný a ješte když se to lepi z venku co na to ta folie když po ni jezdi sterače? nedela to pak šmouhy?

eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 14.5.2008 , 13:08   Citovat  

já ho mám natonované a se zelenym pruhem.. uvědom si že jestli ho budeš chtít natonovat - coz je lepsi - tak ti budou muset vyndat sklo a tudíž je to tak 50:50 že ti nezkurvěj balset (guma okolo skla) a na C6G stojí nová 3litry.. takže by se ti to kapku prodražilo.. takže přemejšlej .. OK

p.dawe je teď offline  p.dawe
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.5.2008 , 13:10   Citovat  

co ja vim tak ty clonitka do 10cm od horniho okraje jsou povoleny...jak ve predu tak i vzadu...takze si myslim ze jestlito nebudes mit delsi tak by nebyl u PČR problem ani na stk

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
eBeeRmaN je teď offline  eBeeRmaN
0
PříspěvekZaslal: 14.5.2008 , 13:33   Citovat  

Na každým skle předním jsou značky po který může být sklo zatmavený(tónovaný)....

Petan.B je teď offline  Petan.B
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.5.2008 , 15:17   Citovat  

eBeeRmaN napsal:
Na každým skle předním jsou značky po který může být sklo zatmavený(tónovaný)....
Tak to nevím, ale vím, že nesmí zasahovat do výhledové části. To je až tam, kam dosáhnou stěrače. Přes ně by to jít nemělo.

Obsah fóra Honda-club.cz   
clonitko předni okno
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina