Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 78, 79, 80 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 79 z 486
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.11.2013 , 19:44   Citovat  

Davo09 napsal:
To by mě zajímalo jestli jsi to auto měl koupené od novoty, protože to vypadá, že se o to auto nikdo skoro vůbec nestaral. Já mám accorda od novoty už 8 let a rez nemám nikde. Nejspíš to bude fakt o tom, jak člověk auto myje v zimě.

Spousta lidi taky v zime dojede domu a zasolene auto zaparkuji ve vytopene garazi. Pritom si mysli, ze je to to nejlepsi, co muzou udelat. Ja nechavam auto bud venku nebo ve vetrane garazi, kde je proste teplota taky az na nejaky stupen jak venku. Jsou taky oblasti, kde se proste vic soli, to zadna pece o auto neovlivni. Dalsi vec je i ta jak moc kdo jezdi. Vim tu o lidech, co stravi vic casu v topicu "Vse o Accord7G" nez za volantem Hihi
Acco mam 12/07, sam jsem ho kupoval jako 12 mesicu stare, rez nemam na karoserii (zatim) nikde. Na podvozku a sem tam i v motorovem prostoru je jenom lehka a povrchova, nic, co bych mel nejak resit.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.11.2013 , 22:51   Citovat  

řešil někdo brzdy na tourera? co nevidět mě to čeká a nevím co mám koupit.. zatím bych měl vybráno ferodo premier ale raději se poradím
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.11.2013 , 10:42   Citovat  

Ohladom tych fotiek hrdze co som poslal... myslite ze sa to este da svojpomocne opravit? ...prioritne tu velku chrastu na streche... Pretoze profi oprava vyjde asi na stovky eur ako tak citam...

- vybrusit na kov
- chemicky osetrit odhrdzovacom
- pretriet zakladovkou
- zastriekat sprayom ( lak si chcem dat namiesat do sprayu podla origo kodu farby )

Ohladom brzd... kupil som BLACK DIAMOND PERFORMANCE...cena dobra, brzdny ucinok dobry ale uz som stihol pokrivit kotuce ( pravdepodobne boli zle nasadene ), po sustruzeni zatial OK, po nakladacke trochu vadnu ale stale neprestavaju brzdit. Osobne by som siel asi nabuduce do original brzd alebo do EBC/Ferodo s nejakymi sportovejsimi platnickami,
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2013 , 10:55   Citovat  

OsekSpider napsal:
řešil někdo brzdy na tourera? co nevidět mě to čeká a nevím co mám koupit.. zatím bych měl vybráno ferodo premier ale raději se poradím

ahoj já mám komplet Ferodo na obou autech, vse ok, za super cenu, jedina nevyhoda - v lete trochu piskaj...zkusil sem misto toho cervenyho premiera dat cerny stanard a taky trochu... ale neresim to, za ty prachy fungujou, mozna priste zkusim jiny desky akorat
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2013 , 11:21   Citovat  

scream napsal:
Ohladom tych fotiek hrdze co som poslal... myslite ze sa to este da svojpomocne opravit? ...prioritne tu velku chrastu na streche... Pretoze profi oprava vyjde asi na stovky eur ako tak citam...

- vybrusit na kov
- chemicky osetrit odhrdzovacom
- pretriet zakladovkou
- zastriekat sprayom ( lak si chcem dat namiesat do sprayu podla origo kodu farby )

Ohladom brzd... kupil som BLACK DIAMOND PERFORMANCE...cena dobra, brzdny ucinok dobry ale uz som stihol pokrivit kotuce ( pravdepodobne boli zle nasadene ), po sustruzeni zatial OK, po nakladacke trochu vadnu ale stale neprestavaju brzdit. Osobne by som siel asi nabuduce do original brzd alebo do EBC/Ferodo s nejakymi sportovejsimi platnickami,

Svojpomocne by som si spravil iba tie casti, ktore nie su zvonku viditelne (vnutorne lemy dveri-to som si aj urobil), pretoze vonkajsiu plochu nikdy sprejom nespravis tak, aby to nebolo vidiet 1) ked budes mat namiesanu farbu v spreji, budes si musiet kupit aj lak (farba v spreji lak neobsahuje) a nalakovat to zvlast, 2) maloktory lakyrnik je tak sikovny, ze z velkej plochy dokaze opravit iba maly kusok tak aby to nebolo vidiet, kazdy spravi celu velku plochu...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.11.2013 , 12:59   Citovat  

Ide mi skor o funkcnost/trvacniost riesenia aby to za rok zase nevykvitlo...to ze by to bolo vidiet mi nejak neprekaza, tykalo by sa to plochy 5x5cm maximalne, vidiet to aj teraz a ak by to z estetickeho hladiska posobilo velmi zle, dam na komplet strechu foliu alebo plastidip ( co by bola aj prevencia pred dalsou hrdzou. )
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.11.2013 , 18:24   Citovat  

Brzdy na Acco Tourer me zajimaji taky. Puvodni OEM desticky vydrzely do cca 50 tkm, po dalsich cca 50 tkm jsem klasicky menil brzdy komplet, tedy i kotouce. Nechal jsem si poradit mistnim "guru" Aldou a vzal jsem vsechno od nej- predni kotouce (300mm) hladke obycejne Brembo, zadni jakesi Starline nebo co, ze to tam pry bude stacit. Desky tam sly tusim TRW. Po 25 tkm- podrzte se! - jsou predni kotouce sjete na 24,5 mm (limit je 26) a desky jsou porad nad polovinou!, zadni kotouce jsou na 7,5mm (limit je Cool a desky jsou skoro uplne sjete. Slusny vysledek, ze KO Zjistil jsem to ted, pri vymene kol na zimni.
Takze premyslim o OEM brzdach, kdyz desky vydrzi 50 tkm a kotouce 100 tkm, nebo mate nekdo zkusenost s necim, co na aute taky chvili vydrzi? A hlavne at to nestoji moc. Diky.
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.11.2013 , 21:57   Citovat  

Guruove to s brzdama moc neumej, viz Kuhnel.
Mam od Aldy taky, pravdepodobne stejna kombinace. Predni zkriveny po par tisic km, bez reci vymenil na zaruku. Kazdopadne jediny brzdy zatim co fungovaly bez problemu byly, kdo by to cekal, origo brzdy namontovany origo servisem v Koline vc. originalniho postupu - stoceni na aute. A nepamatuju si ze by byly nejak vyrazne drazsi - volil bych je i na posledni vymenu ale do Kolina mi to nejak nevychazelo, nebo co.
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2013 , 22:23   Citovat  

Bully napsal:
Brzdy na Acco Tourer me zajimaji taky. Puvodni OEM desticky vydrzely do cca 50 tkm, po dalsich cca 50 tkm jsem klasicky menil brzdy komplet, tedy i kotouce. Nechal jsem si poradit mistnim "guru" Aldou a vzal jsem vsechno od nej- predni kotouce (300mm) hladke obycejne Brembo, zadni jakesi Starline nebo co, ze to tam pry bude stacit. Desky tam sly tusim TRW. Po 25 tkm- podrzte se! - jsou predni kotouce sjete na 24,5 mm (limit je 26) a desky jsou porad nad polovinou!, zadni kotouce jsou na 7,5mm (limit je Cool a desky jsou skoro uplne sjete. Slusny vysledek, ze KO Zjistil jsem to ted, pri vymene kol na zimni.
Takze premyslim o OEM brzdach, kdyz desky vydrzi 50 tkm a kotouce 100 tkm, nebo mate nekdo zkusenost s necim, co na aute taky chvili vydrzi? A hlavne at to nestoji moc. Diky.

Preco si nedas poradit od odbornika? Dany ma vyskusanych x kombinacii a urcite Ti bude vediet odporucit nieco, co dlho vydrzi. Tiez som sa na neho obratil, ked som chcel lepsie brzdne vlastnosti mojho Acco... je to dobrý
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.11.2013 , 22:58   Citovat  

varuj napsal:
Preco si nedas poradit od odbornika? Dany ma vyskusanych x kombinacii a urcite Ti bude vediet odporucit nieco, co dlho vydrzi. Tiez som sa na neho obratil, ked som chcel lepsie brzdne vlastnosti mojho Acco... je to dobrý

Jdu na to Úsměv
Edit- abych nekomu nekrivdil- nevim vubec, kde jsem prisel na tu tloustku predniho kotouce 28mm. Nema to byt nahodou 25mm a limit je pak 23mm? Ty zadni by tusim mely byt spravne, tedy 9mm tloustka a limit 8 mm. Mam 7,5mm.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.11.2013 , 9:05   Citovat  

Kedze accord ma vseobecne celkom slusne brzdy, tak dobre brzdy su u mna take ktore su odolne voci prehriatiu, maju kvalitne kotuce, ktore sa nepokrutia po 5 tis km a neprasia na disky. T

Starline kotuce Tak to koukám! ...to sa dava na felicie ved to je made in china/turecko
To, ze sa kotuce zjazdia skor ako dosticky, piskaju atd. je vacsinou tym, ze ludia velmi vymyslaju a kombinuju rozne znacky kotucov a dosticiek.
   Návrat  
martmix je teď offline  martmix
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.11.2013 , 10:35   Citovat  

Ahoj.Chci se zeptat.Kdyz u svych accordiku vystrikavate dutiny (pokud to teda nekdo delate). Kde vrtate diry?Pripadne nejsou na to uz nejake pripravene?
Kdyby nekdo dal foto,byl bych vdecny.
A jeste cim.Normalne rezistinem s olejem?
Diky
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.11.2013 , 17:58   Citovat  

Menil niekto olej na 2.2 i-CTDI z 5w40 na 0w30(0w40) ako je hlavne doporucene ? Ake zmeny ste spozorovali ?
   Návrat  
C.M.Burns je teď offline  C.M.Burns
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.11.2013 , 19:37   Citovat  

Chris napsal:
Menil niekto olej na 2.2 i-CTDI z 5w40 na 0w30(0w40) ako je hlavne doporucene ? Ake zmeny ste spozorovali ?

Já to tak udělal...
Krom toho, že se mi snížila spotřeba paliva o cca 0,5 l/100km mi příjde motor klidnější a tišší. Nevýhodu spatřuju (podle prvotních propočtů), že se spotřeba oleje zvedla z 0,1 l/1000 km na 0,2 l/1000 km.
Má někdo podobné zkušenosti?
   Návrat  
Mondula je teď offline  Mondula
PříspěvekZaslal: 19.11.2013 , 20:21   Citovat  

Ahoj, potřebovala bych najisto vědět, jestli toto světo je na accorda 2006 facelift, pry ano, ale nechci ho koupit a pak zjistit, ze je to na predface..Poradi nekdo?Diky moc

SAM_1219.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
SAM_1219.JPG, 2.26 MB

SAM_1220.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
SAM_1220.JPG, 2.4 MB
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.11.2013 , 20:55   Citovat  

Mondula napsal:
Ahoj, potřebovala bych najisto vědět, jestli toto světo je na accorda 2006 facelift, pry ano, ale nechci ho koupit a pak zjistit, ze je to na predface..Poradi nekdo?Diky moc

Podle "prouzku" na obrysovce se jedna o poface...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.11.2013 , 21:12   Citovat  

Předface má oranžový blinkry.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.11.2013 , 21:20   Citovat  

Do tretice- je to poface, mam na Acco ty same.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 19.11.2013 , 21:28   Citovat  

Bully napsal:
Do tretice- je to poface, mam na Acco ty same.

diky, ob Úsměv jednavam je tedy.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.11.2013 , 10:56   Citovat  

Poface svetla nepasuju na predface?
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.11.2013 , 17:50   Citovat  

C.M.Burns napsal:
Já to tak udělal...
Krom toho, že se mi snížila spotřeba paliva o cca 0,5 l/100km mi příjde motor klidnější a tišší. Nevýhodu spatřuju (podle prvotních propočtů), že se spotřeba oleje zvedla z 0,1 l/1000 km na 0,2 l/1000 km.
Má někdo podobné zkušenosti?

spotreba oleja je v poho to je cca 1l na 10 000km.
Aky presne olej si daval ? Ja sa chystam Motul alebo Mobil 1 0w30 or 0w40
   Návrat  
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.11.2013 , 10:05   Citovat  

Ja jazdim na Mobil 1 0W-40 Turbo Diesel cca 2 roky, ale rozdiel neviem posudit oproti 5W-30,5W-40, lebo som ho zacal davat hned ako som auto kupil, ale co pamatam na zaciatku, tak som mal pocit, ze auto ma prijemnejsi chod. Spotrebu oleja mam cca 1L na 10 000 km, momentalny najazd 180 000 km. Mrk
   Návrat  
C.M.Burns je teď offline  C.M.Burns
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.11.2013 , 14:55   Citovat  

Chris napsal:
spotreba oleja je v poho to je cca 1l na 10 000km.
Aky presne olej si daval ? Ja sa chystam Motul alebo Mobil 1 0w30 or 0w40

Kupoval jsem Mobil New Life 0W-40
   Návrat  
Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.11.2013 , 15:06   Citovat  

já tam od novýho auta dávám „Castrol SLX 0W-30“ – teď je nově „Castrol Edge Professional 0W-30". Je to dle servisu a i na netu jsem našel, že ten olej se tam dává. Najeto 60tis.
   Návrat  
saly je teď offline  saly
PříspěvekZaslal: 21.11.2013 , 19:54   Citovat  

scream napsal:
Poface svetla nepasuju na predface?

Tohle by mě taky zajímalo. Zná odpověď někdo?? VTEC
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2013 , 23:39   Citovat  

saly napsal:
Tohle by mě taky zajímalo. Zná odpověď někdo?? VTEC

asi nezná..leda ty světla přeměřit...ty faceliftový vypadaj užší, ale to dělá nejspíš to černý lemování, je možný, že jsou rozměrově úplně stejný..
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.11.2013 , 0:21   Citovat  

Rozmerove to bude totez, spis aby nebyly jine uchyty. Poface ma jiny naraznik. Ale pochybuju, ze by se to nejak lisilo.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.11.2013 , 10:47   Citovat  

Mam jeste jeden dotaz, nevite nekdo, jestli nosnik pod naraznik bude pasovat na facelift take z predface? Popripade kde ho sehnat? Nejak se mi zatim nedari...díky Úsměv
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.11.2013 , 10:55   Citovat  

uzivatel Aliin prodaval accorda komusi a ten accord ma cumak pofejs na aute predfejs, delano po bouracce udajne - treba poradi, jinak stranka 291 v Zajimave bazarove nabidky
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.11.2013 , 11:10   Citovat  

kandik napsal:
uzivatel Aliin prodaval accorda komusi a ten accord ma cumak pofejs na aute predfejs, delano po bouracce udajne - treba poradi, jinak stranka 291 v Zajimave bazarove nabidky

Otázka je, co všechno bylo měněno... Jestli i blatníky, nárazník atd. (jako u C6g před a poface - taky to jde,ale je toho na výměnu víc).
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 78, 79, 80 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina