Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kalendář 2014
Fórum: Fotky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.11.2013 , 23:18   Citovat  

Pro ty co hlasovali, posílali fotky a chtěli kalendář, přitom nelezou do bazaru a už vůbec ne do společných nákupů.... Pak kalendář se dá objednat tady tudy odkaz

Chápu vedení Honda clubu že si nepřeje propagovat tenhle kalendář, takže pochopím že i tohle téma smažete hned, jak nějaký admin/mod projde kolem.... protože i najít to téma mi trvalo víc jak 4 minuty a to jsem věděl že někde na HC se nákup kalendáře řeší...

A pokud o tom lidi vědí, a koupí ho skutečně jen těch pár lidí, pak nechápu kde se bere v souteži tolik hlasů KO to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.11.2013 , 23:26   Citovat  

Co to meleš o vedení? to mi hlava nebere Jediný důvod, proč ho neprodává přímo OS H-C najdeš v e-shopu, a to kalendář 2011 (starší už Daver asi vyhodil). Jinak řečeno, když si s kalendářem dal grafik h-c Sopťa práci, aby to fakt vypadalo, tak byla akorát spousta keců kolik kusů si lidi vezmou (hlasování s počty kolem 50ks) a není prodaný dodnes... Takže jsme se na to další roky vykašlali, protože takhle hospodařit se svěřenými penězmi členů prostě nebudeme. A kalendáře zařizuje Mot na přesný počet kusů - vedení na to nemá čas.

Takže si příště zjisti informace než napíšeš nějakou renaultovinu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2013 , 23:32   Citovat  

Tak proč se to temá nezobrazuje ani v posledních 40/100 tematech, stejně většina lidí kouká jen na to, nedej bože nějaký přibuzlý baner na týden... nebo nevim Tak to valím bulvy

Věděl jsem že tady tema je, věděl jsem že ho psal SaKaL, tak jsem to zkoušel najít přes hledání a nic, přes SaKaLa a nic, přes google, no sláva Tak to valím bulvy a to jsem věděl že tu něco je... nevšimnout si toho jednoho rána, tak si ho ani nekoupím, což jako jeden z účastníku mi přijde nefer vůči pořadatelům i když bych o tom nevěděl KO

Jinak o těch kalendářích na eshopu vím... to nic nemění na tom, že ten kalendář nese logo klubu a zasloužil by si zviditelnit alespoň nákup Tak to valím bulvy
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.11.2013 , 23:38   Citovat  

Že by se téma zobrazovalo ve Společných nákupech? Já to téma na hlavní stránce vidím.

Bez názvu.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Bez názvu.jpg, 210.75 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2013 , 23:44   Citovat  

Jo, je, ale na bazaru se to tak mele, že posledních 20 je vidět tak 30 minut?

a za sebe mohu říct že na to stejně nekoukám, do bazaru lezu leda přes bazar Tak to valím bulvy a do společných nelezu vůbec to mi hlava nebere ale možná jsem světlá vyjímka a všichni ostatní prolejzaj uplně všechno je to dobrý

Takže prosím smazat příspěvek, po zjištění a faktech jsem zjistil že pro kalendář nebude mít žádný přínos je to dobrý
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 27.11.2013 , 23:47   Citovat  

to Bubaak: Tak Ti nevim...
krok 1) Rozšířené hledání
krok 2) Klíčová slova "kalendář 2014", hledat jen v názvech témat, kategorie "Bazar & vaše zkušenosti"

2 výsledky z toho jednou hledané vlákno...

Když hledáš stejná slova v sekci "Společné nákupy" hodí Ti to jen jednu a to správnou možnost...

Tak fakt nevim kde je problém...

to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2013 , 23:53   Citovat  

Dyť řikám chyba je ve mně,

hledal jsem kalendář přes kolonku v pravo nahoře a to mi vůůůbec nic nenašlo, tak jsem to hledal přes SaKaLa a taky nic... tak přes googlu.... v bazaru jsem to skutečně nehledal je to dobrý

opakuji smazat, jsem jinej, nehledám způsobem že najdu co hledám a pak podle toho si to dám vyhledat přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.11.2013 , 23:55   Citovat  

Stačí dát "zobrazit nepřečtené", pak nic neuteče.
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.11.2013 , 0:00   Citovat  

Bubaak napsal:
Tak proč se to temá nezobrazuje ani v posledních 40/100 tematech, stejně většina lidí kouká jen na to, nedej bože nějaký přibuzlý baner na týden... nebo nevim Tak to valím bulvy

Tak Ti nevim, mám se urazit?
Myslim, že tam ta moje koláž/banner vydržela docela dlouho. Určitě to byly tak tři dny. Na druhou stranu ale nevim, kdo jak moc často chodí na fórum. Já to soudím podle sebe, kdy jsem v podstatě každou hodinu až tři on-line.
Ale souhlasim s tim, že by možná na přísště neškodilo hodit tohle téma né do sekce bazar (i když tam do společných nákupů tak nějak docela zapadá), ale spíš "nahoru" do normálních témat...
přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.11.2013 , 0:02   Citovat  

Bubaak napsal:
Dyť řikám chyba je ve mně,

hledal jsem kalendář přes kolonku v pravo nahoře a to mi vůůůbec nic nenašlo, tak jsem to hledal přes SaKaLa a taky nic... tak přes googlu.... v bazaru jsem to skutečně nehledal je to dobrý

opakuji smazat, jsem jinej, nehledám způsobem že najdu co hledám a pak podle toho si to dám vyhledat přátele

Hledání přes to okýnko nahoře vpravo, heslo "kalendář", nalezeno asi 580 výsledků... meetallll

Bez názvu.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Bez názvu.jpg, 105.6 kB
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kalendář 2014
Fórum: Fotky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina