Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Most 14.5 fotky a pocity *VIDEO*
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 4
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.5.2008 , 8:51   Citovat  

Hned jak budou fotky a videa tak to sem hodim.Jinak fakt super vydařená akce ruberovi to jede parádně nisan 350z snim měl velké problémy a na rovině na nej proste neměl.ale na největšího nasekátora to stejně nestačilo lktr je blázen a musim říct že mu za volantem věřim víc než sobě jezdí fakt mega kudlu Mr. Green Ale dostal nasekáno od itala to snad ne alfa romeo 156 gta 260ps pán v mokasínách a jezdil fakt parádně.Eso tam dorazil integrou a tak jsme měli zase výlet do kačírku pořádnej výtlem jednalo se o nově dovezenou integru která jede fakt parádně OK A jinak další učastníci:leon cupra 320ps 510nm,megane sport 260ps 310nm,hoškovo evo 450ps,3xnisan 350z,m3,replika lotus s motorem hayabusa,fiesta,siera atd:-)jinak časy se jezdili kolem 1,59 a ta červená alfa jela 1.58.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
rubber je teď offline  rubber
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.5.2008 , 9:00   Citovat  

ooo dekuji za pochvalu meho noveho stroje.....ale pravda, panu LK7R to jelo lepe...asi kvalitnejsi psychicka priprava Úsměv (zrejme kvalitni oddil - STS Chvojkovice Brod)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 15.5.2008 , 9:05   Citovat  

No mega kudlu mozna jo, ale mega shit stopu zatim taky ... uz schanim nekde nejaky Bremba protoze ta Alfa jak nas rosekala s tema Brembama na brzdach z toho sem netusil Úsměv. Mel tam prej DS3000 s 4 pistky AlfaRomeo brzdy (evidentne Bremba) + plovouci kotouce. Jinak stopu co jel to byla parada Úsměv No musime poladit na rovince nas dal, ale nedali jsme se lacine pořádnej výtlem No a taky mel pan jinej podvozek a jezdil sam Úsměv (kurna uz zacinam bejt jak ReNo HaHaaa) , ale stejne - toho bohdá nebude, aby nasekator z boje utikal Velmi šťastný. Boli me v krku jak prase ... asi z klimosky, takze odpo snad poslu co zbylo z desticek Se stydím .

Jinak Rubberovi to jelo paradne Úsměv Eso tomu taky slusne nakladal haha!

Jdu nejak stahnout to video a soupnout to na tytrubku.

Nedela tu nekdo do brzd? Celisti atd ... svatoušek
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 15.5.2008 , 9:16   Citovat  

rubber napsal:
ooo dekuji za pochvalu meho noveho stroje.....ale pravda, panu LK7R to jelo lepe...asi kvalitnejsi psychicka priprava Úsměv (zrejme kvalitni oddil - STS Chvojkovice Brod)

Ja si nemyslim, ze by to jelo o tolik lepe, spis lepe poskladana prevodovka na ten okruh v Moste ... bylo tam videt ze na tech vyjezdech sem byl v powerbandu a ty jsi to tam jeste lovil, takze vykonove + - nastejno. Ale byl to boj Velmi šťastný heheh
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2008 , 9:23   Citovat  

no ten krk mám taky nákej načatej aspon na tom okruhu si tu klimu moh vypnout HaHaaa
   Návrat  
rubber je teď offline  rubber
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.5.2008 , 9:32   Citovat  

no jo panacci z PRAHY se klimatizovali...nam z vesnice byla zima, tak sme si krasne topili jeste Velmi šťastný
   Návrat  
Twilite je teď offline  Twilite
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.5.2008 , 9:38   Citovat  

LK7R napsal:
No mega kudlu mozna jo, ale mega shit stopu zatim taky ... uz schanim nekde nejaky Bremba protoze ta Alfa jak nas rosekala s tema Brembama na brzdach z toho sem netusil Úsměv. Mel tam prej DS3000 s 4 pistky AlfaRomeo brzdy (evidentne Bremba) + plovouci kotouce. Jinak stopu co jel to byla parada Úsměv No musime poladit na rovince nas dal, ale nedali jsme se lacine pořádnej výtlem No a taky mel pan jinej podvozek a jezdil sam Úsměv (kurna uz zacinam bejt jak ReNo HaHaaa) , ale stejne - toho bohdá nebude, aby nasekator z boje utikal Velmi šťastný. Boli me v krku jak prase ... asi z klimosky, takze odpo snad poslu co zbylo z desticek Se stydím .

sice jsem nebyl ale mluvil jsem s Honzou co tam byl s 911 (prý dával 1.54 na slickách). jen chci potvrdit, že Petr s Alfou je fakt borec - má to šíleně v ruce a pud sebezáchovy je u něj podle mě minimální. Velmi šťastný navíc má na autě ty nejpodstatnější věci hodně poladěný... když jsme byli v sobotu ve Kdyni na vrchu, tak byl druhej celkově - v podstatě se stejným časem jako 350koňová impreza frajera, který tam bydlí a jezdí ten kopec 30 let...
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 15.5.2008 , 9:46   Citovat  

Marfi napsal:
no ten krk mám taky nákej načatej aspon na tom okruhu si tu klimu moh vypnout HaHaaa

kočičák

Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 15.5.2008 , 9:47   Citovat  

Mr. Alfa - Stopa paradni, jemne pres obrubniky, na vyjezdech rychlej - no radost na to koukat ... bohuzel ze zadu HaHaaa

Kazdopadne na cilovce brzdil nekde u 100m Úsměv z uhlu to vypadalo jako na 50m Úsměv ... ja po masazi od kluku ze prej v pohode na 100 se brzdi sem to tam v plnejch vyslal a malem mi byl kacirek domovem pořádnej výtlem nastesti sem to odbrzdil a nechal to na slickach / podvozku aby se stim popasoval a vzali jsme jen trosku travicky v sikane HaHaaa

Jinak stale rezervy mam v ty zatacce co je pred matadorem, tam jsem mel na vyjezdu 140 a to si myslim, ze se do ni tech 140 da uz vjizdet! Ale zatim sem na to nemel koule Velmi šťastný

Jo a jinak na slickach ... no to je jinaaaaaa, pri vykonu co mam ~ 200 koni se to proste neda urvat ani nahodou a ze sem parkrat to tam vyslal hodne zhurta.
   Návrat  
drone je teď offline  drone
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2008 , 9:50   Citovat  

Traťové rekordy:
Nové traťové rekordy od roku 2005:

moto:
1:39.220 (prům. rychlost 153.079 km/h)
Pawel SZKOPEK (P)
Stocksport 1000ccm YAMAHA
7. 7. 2007

auto:
1:26,849 min. (prům. 171.939 km/h)
Nicolas MAULINI (CH)
Tatuus S2000
10. 5. 2008

truck:
2:03,160 min. (prům. 123.323)
Antonio ALBACETE (E)
MAN TGA 410
26.8. 2007
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 15.5.2008 , 9:50   Citovat  

665+1 napsal:
kočičák

tak po tomhle by normalne skocila i Hanychova! pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2008 , 9:52   Citovat  

665+1,lktr:vy jste čubky šuk
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 15.5.2008 , 9:53   Citovat  

LK7R napsal:
tak po tomhle by normalne skocila i Hanychova! pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

proti němu je i Sámer salám je to dobrý (c) Agáta
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C

To zetko je "Santyho"? Byl tam jeste nekdo ze Zclubu?
   Návrat  
1 háčko

LK7R napsal:
Mr. Alfa - Stopa paradni, jemne pres obrubniky, na vyjezdech rychlej - no radost na to koukat ... bohuzel ze zadu HaHaaa

Kazdopadne na cilovce brzdil nekde u 100m Úsměv z uhlu to vypadalo jako na 50m Úsměv ... ja po masazi od kluku ze prej v pohode na 100 se brzdi sem to tam v plnejch vyslal a malem mi byl kacirek domovem pořádnej výtlem nastesti sem to odbrzdil a nechal to na slickach / podvozku aby se stim popasoval a vzali jsme jen trosku travicky v sikane HaHaaa

Jinak stale rezervy mam v ty zatacce co je pred matadorem, tam jsem mel na vyjezdu 140 a to si myslim, ze se do ni tech 140 da uz vjizdet! Ale zatim sem na to nemel koule Velmi šťastný

Jo a jinak na slickach ... no to je jinaaaaaa, pri vykonu co mam ~ 200 koni se to proste neda urvat ani nahodou a ze sem parkrat to tam vyslal hodne zhurta.

jestli jsi měl slicky, tak na cílovce podle mě ROZHODNĚ tak na 100m. já mám pocit, že na R888 a se sériovýma brzdama na to dupnu fakt někde u stovky, možná o kousek později - ale je to jen odhad, protože jsem tam nejvíc jezdil, když už cedule sundali... v červnu uvidíme VTEC každopádně když jsem byl vezený v cupový oktávce na mokru na mokrých slickách tak fakt na to dupnul na 100m Tak to koukám! no šílenost...

sedmička zatáčka (ta před matadorem) je úplně TOP Velmi šťastný největší srdcovka... na novým povrchu, s novým retardérem a se slickama by se to podle mě fakt asi mělo dát brát ve 140... mám pocit, že ty megaspeciály jako je DTM to berou 160-170...
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 15.5.2008 , 9:59   Citovat  

Twilite napsal:
jestli jsi měl slicky, tak na cílovce podle mě ROZHODNĚ tak na 100m. já mám pocit, že na R888 a se sériovýma brzdama na to dupnu fakt někde u stovky, možná o kousek později - ale je to jen odhad, protože jsem tam nejvíc jezdil, když už cedule sundali... v červnu uvidíme VTEC každopádně když jsem byl vezený v cupový oktávce na mokru na mokrých slickách tak fakt na to dupnul na 100m Tak to koukám! no šílenost...

sedmička zatáčka (ta před matadorem) je úplně TOP Velmi šťastný největší srdcovka... na novým povrchu, s novým retardérem a se slickama by se to podle mě fakt asi mělo dát brát ve 140... mám pocit, že ty megaspeciály jako je DTM to berou 160-170...

Ale jo ja to na 100m daval Úsměv i slicky s tim nemely problem ... jen ty brzdy rikaly neco o tom, ze cekaj na ty parecky a vajicka ... pořádnej výtlem Dal jsem to 1 kolo, 2 kolo a treti sem uz slapal az do motoru HaHaaa

No a sedmicka ... souhlas total srdce tam se pozna kdo do toho jde co to da Úsměv proste se nebat a podrzet to Úsměv jinak se jde na travu HaHaaa

Marfi: no jo Samer ten na tebe rozhodne nema!!!

Bordel: Jo byly tam dalsi 3 myslim Z350
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2008 , 10:06   Citovat  

já tu zatáčku taky jel ve 160 pořádnej výtlem
[web:569f05ff42]http://image029.mylivepage.com/chunk29/403540/518/DSC00826.JPG[/web:569f05ff42]
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 15.5.2008 , 10:11   Citovat  

pořádnej výtlem no jo ale tohle je 8micka Velmi šťastný to sis spletl pořádnej výtlem se pak nesmis divit VTEC
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2008 , 10:21   Citovat  

jako vcera jizdy super,skoda ze nebyl cas nazout slicky...opet jsem nestihal a kdyz uz se brazdila prvni kola,ja teprve vjizdel do arealu Tak to valím bulvy
nicmene i na tech seriovych pneu itr drzela celkem pekne, byl jsem prekvapenej jak moooc je znat samosvor na vyjezdech...rozhodne jsem tomu pred tim neprikladal takovou dulezitost Mrk
na druhou stranu jakmile se objevila delsi rovinka a zaradil jsem 4, tak itr nejede,ten kvalt je moooc dlouhej-to jsem vzpominal na vti...
takze jediny koho jsme predjeli bylo nejaky vw ci co, a kdyz jsme pak s wokurka dohnali megana sporta a chystali se na nej,tak v zatackach dochazel benzin a museli jsme do boxu Velmi šťastný pred tim me jeste marfi navigoval a delali jsme rekonstrukci a nazorne predvedeni jeho jizdy po svodidlech pořádnej výtlem
ale jinak moc podarena akce OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.5.2008 , 10:23   Citovat  

LK7R napsal:
Ale jo ja to na 100m daval Úsměv i slicky s tim nemely problem ... jen ty brzdy rikaly neco o tom, ze cekaj na ty parecky a vajicka ... pořádnej výtlem Dal jsem to 1 kolo, 2 kolo a treti sem uz slapal az do motoru HaHaaa

No a sedmicka ... souhlas total srdce tam se pozna kdo do toho jde co to da Úsměv proste se nebat a podrzet to Úsměv jinak se jde na travu HaHaaa

a máš závodní kapalinu? od tý doby, co jsem jí tam nalil, tak jsem brzdy nikdy nepřehřál, fakt pecka. v druhým autě (když už ho jednou za čas vezmu na okruh...) jsem taky po několika hodně ostrých kolech prošlapával podlahu pořádnej výtlem

no a máte nějak v plánu ještě někdy jet znovu?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2008 , 10:25   Citovat  

tommy domlouval další termí snad na červen tak se uvidí jestli to vyjde.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.5.2008 , 10:25   Citovat  

eso-sannycars napsal:
jako vcera jizdy super,skoda ze nebyl cas nazout slicky...opet jsem nestihal a kdyz uz se brazdila prvni kola,ja teprve vjizdel do arealu Tak to valím bulvy
nicmene i na tech seriovych pneu itr drzela celkem pekne, byl jsem prekvapenej jak moooc je znat samosvor na vyjezdech...rozhodne jsem tomu pred tim neprikladal takovou dulezitost Mrk
na druhou stranu jakmile se objevila delsi rovinka a zaradil jsem 4, tak itr nejede,ten kvalt je moooc dlouhej-to jsem vzpominal na vti...
takze jediny koho jsme predjeli bylo nejaky vw ci co, a kdyz jsme pak s wokurka dohnali megana sporta a chystali se na nej,tak v zatackach dochazel benzin a museli jsme do boxu Velmi šťastný pred tim me jeste marfi navigoval a delali jsme rekonstrukci a nazorne predvedeni jeho jizdy po svodidlech pořádnej výtlem
ale jinak moc podarena akce OK

samosvor je hodně cítit co? ani si nedokážu představit, o kolik by bez něj itr byla horší... petr s alfou tam má závodní s 90%ní svorností a to je teprv peklo. a pak proč měl tak krásný výjezdy ze zatáček... Úsměv
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 15.5.2008 , 11:15   Citovat  

Twilite napsal:
a máš závodní kapalinu? od tý doby, co jsem jí tam nalil, tak jsem brzdy nikdy nepřehřál, fakt pecka. v druhým autě (když už ho jednou za čas vezmu na okruh...) jsem taky po několika hodně ostrých kolech prošlapával podlahu pořádnej výtlem

no a máte nějak v plánu ještě někdy jet znovu?

Jakou tam mas tu kapalinu? Ja tam mam napsano ze jen DOT3 nebo DOT4 muzu dat. Problem s proslapnutim byl spis v tom, ze uz tam nebyla zadna desticka Velmi šťastný trosku sem je odhobloval/odparil ty YellowStuff, stejne jako posledne ty Galfer desky. Kaslu na to, koupim normal hladky kotouce a bude ... drazky me serou. Co mas ty za kotouce na ITR? Desky chovanim mi prisly DS2500 stejny jak YellowStuff, mozna ze ty YS byly jeste ostrejsi. Ale nemel jsem je na stejnych kotoucich takze to jsou jen "pocity"
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.5.2008 , 11:21   Citovat  

LK7R napsal:
Jakou tam mas tu kapalinu? Ja tam mam napsano ze jen DOT3 nebo DOT4 muzu dat. Problem s proslapnutim byl spis v tom, ze uz tam nebyla zadna desticka Velmi šťastný trosku sem je odhobloval/odparil ty YellowStuff, stejne jako posledne ty Galfer desky. Kaslu na to, koupim normal hladky kotouce a bude ... drazky me serou. Co mas ty za kotouce na ITR? Desky chovanim mi prisly DS2500 stejny jak YellowStuff, mozna ze ty YS byly jeste ostrejsi. Ale nemel jsem je na stejnych kotoucich takze to jsou jen "pocity"

závodní DOT 5.1. ale je fakt že pavel s CTR8G (padam) mi říkal že na jeho civica je v manuálu 5.1 přímo zakázaná... tak nevím.

názor na ebc ys jsem sem už psal - já už bych do nich v životě nešel, teda ne pro integru. na druhým autě pro denní ježdění je mám a spoko, navíc cena je v týhle kategorii aut celkem dost znát Úsměv ale na okruhu jsem je na itr spálil - to se přece u závodních desek nemůže stát...

taky jsem zkoušel ebc turbogroove kotouče, částečně vrtaný - a taky už ne. moje chyba byla že jsem sjel desky na doraz, takže jsem kotouče odřel - ale prý byly stejně trochu spálený. a to jsem na nich nejezdil tak dlouho. takže tam mám teď na předku závodní feroda, normálně hladký. desky zatím DS2500 a ultra spokojenost. příště zkusím DS3000, petr156gta mi říkal, že je to rozdíl jak kráva.

nicméně až budou šestnáctky (už brzo!) tak stejně pak půjdu do big brakes kitu, tak 4pístky. to pak bude teprv peklo Úsměv
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 15.5.2008 , 11:30   Citovat  

Zavodni Ferodo ... to zni dobre Úsměv - maji je nejak specialne znaceny? To si myslim, ze by bylo to prave pro me. Ty drazky jdou z domu ... ty kotouce sou tvrdy jak prase sice, ale uz nevim co pouzivat za desky na ne Velmi šťastný asi taky ocelovy Velmi šťastný
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2008 , 11:51   Citovat  

Twilite napsal:
závodní DOT 5.1. ale je fakt že pavel s CTR8G (padam) mi říkal že na jeho civica je v manuálu 5.1 přímo zakázaná... tak nevím.

názor na ebc ys jsem sem už psal - já už bych do nich v životě nešel, teda ne pro integru. na druhým autě pro denní ježdění je mám a spoko, navíc cena je v týhle kategorii aut celkem dost znát Úsměv ale na okruhu jsem je na itr spálil - to se přece u závodních desek nemůže stát...

taky jsem zkoušel ebc turbogroove kotouče, částečně vrtaný - a taky už ne. moje chyba byla že jsem sjel desky na doraz, takže jsem kotouče odřel - ale prý byly stejně trochu spálený. a to jsem na nich nejezdil tak dlouho. takže tam mám teď na předku závodní feroda, normálně hladký. desky zatím DS2500 a ultra spokojenost. příště zkusím DS3000, petr156gta mi říkal, že je to rozdíl jak kráva.

nicméně až budou šestnáctky (už brzo!) tak stejně pak půjdu do big brakes kitu, tak 4pístky. to pak bude teprv peklo Úsměv

kdes ty kotouče kupoval?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.5.2008 , 11:56   Citovat  

LK7R napsal:
Zavodni Ferodo ... to zni dobre Úsměv - maji je nejak specialne znaceny? To si myslim, ze by bylo to prave pro me. Ty drazky jdou z domu ... ty kotouce sou tvrdy jak prase sice, ale uz nevim co pouzivat za desky na ne Velmi šťastný asi taky ocelovy Velmi šťastný

mám to přes kámoše, který sice umí sehnat díly za super ceny, ale bohužel je brutálně nespolehlivej, takže s ním končím... takže ani nevím, co je to přesně za typ. můžu zkusit zjistit.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.5.2008 , 11:57   Citovat  

Dejf napsal:
kdes ty kotouče kupoval?

přes mýho velmi nespolehlivýho kamaráda - takže bohužel nemohu s klidem doporučit...
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 15.5.2008 , 11:59   Citovat  

No ten typ by stacil, to uz by se pak nekde sehnatlo...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.5.2008 , 12:49   Citovat  

LK7R napsal:
No ten typ by stacil, to uz by se pak nekde sehnatlo...

ferodo se prodává celkem běžně ne? zkusím ten typ zjistit
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Most 14.5 fotky a pocity *VIDEO*
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina