Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Fast and Furious - R.I.P. P. Walker
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 3 z 6
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 1.12.2013 , 13:18  Naposledy upravil M@jk dne 1.12.2013 , 13:22, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

LadyImagine napsal:
Mercury byl někdo, a něco dokázal, narozdíl od člověka, co ve filmu jezdil rychle autem...

Oba zemřeli zbytečně ..., kdežto Bobek po dlouhé nemoci. Škoda, každého.

Na druhou stranu:
Freddie Mercury - hvězda světového formátu (sex, drogy a rock´n´roll)
Paul Walker - hvězda světového formátu (ať se to někomu nelíbí)
Pavel Bobek - hvězda české kotliny, kterou já uznávám mimochodem

Všichni něco dokázali.

přátele

P.S.: je pravda Kamčo, že trochu oba prudí, ale máme demokracii, právo na názor.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.12.2013 , 13:19   Citovat  

ReNo napsal:
Kdo jsi, ze soudis cloveka a kritizujes soustrast ostatnich?
Prijdou mi od vas (tebe s Jofem) dost neuctive vase hlasky tuto a na FB. Je na kazdem z nas ... zda projevime soustrast.
Nekdy lepe mlcet OK

Na pocest Paula si dnes vecer pustim kultovni jednicku VTEC

já projevím soustrast člověku, kterého jsem opravdu znala, jakože opravdu znala a měla k němu nějakou vazbu... Denně umře tolik lidí a neštěkne po nich ani pes jenom proto, že nebyli slavní... Tak to valím bulvy
   Návrat  
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2013 , 13:22   Citovat  

ReNo napsal:
Prijdou mi od vas (tebe s Jofem) dost neuctive vase hlasky tuto a na FB. Je na kazdem z nas ... zda projevime soustrast.
Nekdy lepe mlcet OK

ReNo, klííd. O nic nejde, jsme přece na fóru, ne? Jenom mě zůstává rozum stát nad reakcí lidí, jako kdyby jim umřel táta například. Denně zemře tolik slavnějších lidí a nikdo po nich ani neštěkne. Jelikož mám dost sarkastický a morbidní humor, který občas chápe málokdo, nediv se některým hláškám.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hurikan je teď offline  Hurikan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2013 , 13:31   Citovat  

Samozřejmě i já sem vyrůstal na F&F takže mne ta zpráva zaskočila:(

Ale spíš tu žasnu nad vyjádřením některých lidí, možná je lepší se trochu zamyslet nad tím co sem napsal - než kliknu na tlačítko odeslat.

Mám stejný názor jako ReNo
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.12.2013 , 13:31   Citovat  

Jofrey napsal:
ReNo, klííd. O nic nejde, jsme přece na fóru, ne? Jenom mě zůstává rozum stát nad reakcí lidí, jako kdyby jim umřel táta například. Denně zemře tolik slavnějších lidí a nikdo po nich ani neštěkne. Jelikož mám dost sarkastický a morbidní humor, který občas chápe málokdo, nediv se některým hláškám.

Aháááá,
tak pak musíš trošku pro méně chápavé dodat správnou emotikonu.

přátele Je to tam.
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.12.2013 , 13:34   Citovat  

Jofrey napsal:

Jsem v klidu. Ale je to stejne jako bych zakazal vsem pratelum prat k svatku a narozeninam.
Nekdy zapnu FB a vidim milion prani vsech pratel treba vsem Luciim. Ja snad ani zadnou Lucii neznam a presto v tu chvili je na me plose milion Lucii. A stezuju si snad? Ne.
Respektuji jejich vzkazy a proste je bez mrknuti oka prehlednu. A ze nekdo napise na HC, ze zemrel jeho oblibeny herec z oblibeneho filmu? Tak snad neziju v bezemocnim svete.

Tim bych to uzavrel. Je mi lito jeho smrti .. nacez cestou na charitu .. snad bude tam nahore .. a snad tam maji dobre silnice a poradne silne vozy pro nej VTEC
   Návrat  
Evička je teď offline  Evička
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2013 , 13:36   Citovat  

Sice jsem ho neznala osobne,ale filmy s nim byli krasny a pobavili. Skoda dalsiho mladeho zivota ktery vyhasl uplne zbytecne Smutný A je mi to lito protoze to byl muj vzor co se tyka aut!!!

Lejdy a Zofre: Prestante byt takovy suchari...je to uz ohrany protoze to vypada ze se na HC chodite jen stekat... Tak to valím bulvy
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.12.2013 , 14:02  Naposledy upravil M@jk dne 1.12.2013 , 14:07, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Hele,
sympaťák to byl, tak ho nechme odpočívat.
   Návrat  
petju je teď offline  petju
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2013 , 14:06   Citovat  

Necht Paul odpociva v rychlosti svetla.
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2013 , 14:07   Citovat  

Jofrey napsal:
Jen jsem to zmínil jako příklad, paradox, jak to všichni na sítích prožívají, jako kdyby šlo o jejich rodinného příslušníka... Já naposledy viděl F&F 2 někdy před osmi roky a tím to pro mě skončilo to snad ne Mám rád jiné filmy s auty.

nápodobně je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2013 , 14:10   Citovat  

Evička napsal:
Sice jsem ho neznala osobne,ale filmy s nim byli krasny a pobavili. Skoda dalsiho mladeho zivota ktery vyhasl uplne zbytecne Smutný A je mi to lito protoze to byl muj vzor co se tyka aut!!!

Lejdy a Zofre: Prestante byt takovy suchari...je to uz ohrany protoze to vypada ze se na HC chodite jen stekat... Tak to valím bulvy

Evíku Milůna, nejsem suchar a Lejdy už vůbec ne. Nechodím se sem štěkat, mám rád spoustu zdejších členů a vycházíme si maximálně vstříc. Mám ale originální, odlišný názor a postoj od stáda a jsem na něj hrdej, protože díky tomu prosperuju v životě i obchodě.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2013 , 14:11   Citovat  

M@jk napsal:
Ahoj,
asi proto, že jsme autoforum a ne country/folk či music forum. A pozor Pavel Bobek mne provázel od dětství (otec má rád rock, pop, country), ale jsme na auto foru, tak je pochopitelný, že lidi spíše osloví/zasáhne smrt Paula Walkera.

Zemřelo poslední dobou více lidí. A nikdo to tu nepíše:
- herec Levis Collins - představitel Bodieho z Profesionálů- novinář, publicista a vicepremiér Egon Lánský
- a další

Manželka třeba herce měla ráda k tomu i Vina Diesla, protože to jsou prostě sympaťáci. Já osobně to tolik nežeru, ale oddychovka to je. Prostě to extrémně neprožíváme.
Naopak když zemřel Frederyk Bulsara alias Fredeie Mercury (AIDS) v roce 1991 tak jsem emotivně urinil pár slz.

tak to zase zasáhlo mě Bueee
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.12.2013 , 14:13  Naposledy upravil M@jk dne 1.12.2013 , 14:15, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

PeteZ napsal:
tak to zase zasáhlo mě Bueee

Mě taky, Egon Lánský taky ... prostě myslím, že malinko úcty neuškodí.

PeteZ napsal:
nápodobně je to dobrý

Tohle tu neřešíme.

Ano mám rád taky filmy, jako Grand Torino, Le Mans či Bullittův případ se Steve McQueenem, nebo 60 sekund - i když to je pohádka pro dospělé už jen anebo miluju Bondovky, aut tam je dost. Alpine 5, BMW, Aston Martin ...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2013 , 14:13   Citovat  

ReNo napsal:
Nekdy lepe mlcet OK

Co bys cekal od nekoho, kdo se chlubi cizim perim respektive od nekoho, kdo si vymysli/lze jen a pouze kvuli tomu, aby dotycny ostatnim prisel zajimavej? Pokrytectvi a demenci Mrk
Lide temto podobni nikdy nedosahnou toho, ceho dosahnul Paul - budou jen pokrytecky blabolit na netu.

A tu jednicku si pustim taky Cool
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2013 , 14:17   Citovat  

M@jk napsal:
Tohle tu neřešíme.
Ano mám rád taky filmy, jako Grand Torino, Le Mans či Bullittův případ se Steve McQueenem, nebo 60 sekund - i když to je pohádka pro dospělé už jen anebo miluju Bondovky, aut tam je dost. Alpine 5, BMW, Aston Martin ...

já vim řešíte smrt slavnýho člověka z FF a až dojdete k jinýmu závěru než že už bohužel nežije tak to bude objev století.co století-tisíciletí..............
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2013 , 14:17   Citovat  

Jofrey napsal:
Evíku Milůna, nejsem suchar a Lejdy už vůbec ne. Nechodím se sem štěkat, mám rád spoustu zdejších členů a vycházíme si maximálně vstříc. Mám ale originální, odlišný názor a postoj od stáda a jsem na něj hrdej, protože díky tomu prosperuju v životě i obchodě.

Diky za informaci, dravce. Troska pokory by neskodila.
Tohle je fenomen tehle despubliky - dravec bez respektu riznutej poradnou porci arogance a sobectvi. Hlavne, ze nekoukam/nemam televizi a nejdu se stadem, coz? Velmi šťastný
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2013 , 14:20   Citovat  

Evička napsal:

miláčku, vždyt mě znáš, nejsem suchar...ale ani ovečka Úsměv
   Návrat  
RiCiTypeR je teď offline  RiCiTypeR
PříspěvekZaslal: 1.12.2013 , 14:21   Citovat  

Jofrey napsal:
RiCiTypeR: piš mi veřejně, díky. Zřejmě jsi nepochopil konstatování a jestli byl Brian tvůj táta, tak chápu tvojí reakci. Pro mě to byl jenom béčkovej herec a nemám důvod k němu mít úctu, není mi osobně blízký. Lidi umírají a lidi se rodí, tak jde život. M@jk to docela dobře vystihnul.

takže ještě jednou,veřejně a naposled:
nauč se úctě k zemřelému nebo se k dané události nevyjadřuj - nehodí se to, zvlášť v tvém podání ! díky
   Návrat  
Uragan je teď offline  Uragan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2013 , 14:21   Citovat  

Škoda ho... pro mě to rozhodně nebyl Bečkovej herec Smutný
je dobře že to tu je... patří to sem, protože každej tady ví kdo to byl, každej tady určitě viděl nejeden díl série F&F, já jsem na F&F vyrůstal a těšil se na každý nový díl co měl přijít... Teď už vím že se na další díly těšit nebudu protože byl velkou součástí celé série která tímto končí Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2013 , 14:24   Citovat  

petju napsal:
Diky za informaci, dravce. Troska pokory by neskodila.
Tohle je fenomen tehle despubliky - dravec bez respektu riznutej poradnou porci arogance a sobectvi. Hlavne, ze nekoukam/nemam televizi a nejdu se stadem, coz? Velmi šťastný

Jdu si svojí cestou, protože jsem jedinečný a originální stejně jako vy všichni tady a máte svojí volbu jak fungovat. Jestli se pokořovat ostatním a tzv. "zapadat", nebo vystoupit z davu. Respekt mám k životu a lidem veliký, jinak už bych nefungoval, ale jen k těm, kteří pro mě něco znamenají a kteří jsou mi blízcí a jsou pro mě důležití. Vynález jménem televize mě oslovil a vysílají se v něm pořady, které se mi líbí. Většinou hudební kanály a příroda, dokumenty.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2013 , 14:28   Citovat  

Jofrey napsal:
Jdu si svojí cestou, protože jsem jedinečný a originální stejně jako vy všichni tady a máte svojí volbu jak fungovat. Jestli se pokořovat ostatním a tzv. "zapadat", nebo vystoupit z davu. Respekt mám k životu a lidem veliký, jinak už bych nefungoval, ale jen k těm, kteří pro mě něco znamenají a kteří jsou mi blízcí a jsou pro mě důležití. Vynález jménem televize mě oslovil a vysílají se v něm pořady, které se mi líbí. Většinou hudební kanály a příroda, dokumenty.

Dobre, to Te slechti a ja uz konecne vim, jak to myslis. Timto se Ti omlouvam.
Nicmene pokora a ucta jsou vlastnosti, ktere ma clovek vrozene - tezko se jim naucit a vzhledem k teto smutne udalosti bychom se o to meli alespon snazit, jestli mi rozumis.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2013 , 14:59   Citovat  

petju napsal:
Dobre, to Te slechti a ja uz konecne vim, jak to myslis. Timto se Ti omlouvam.
Nicmene pokora a ucta jsou vlastnosti, ktere ma clovek vrozene - tezko se jim naucit a vzhledem k teto smutne udalosti bychom se o to meli alespon snazit, jestli mi rozumis.

Ano rozumím ti přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.12.2013 , 15:09   Citovat  

Jofrey napsal:

Ola,
tak tohle já vím moc dobře, ale ostatní to prostě nechápou a berou Tvé posty s jistou dávkou nevraživosti, ono jak se to uvede na pravou míru, tak to je hned jiná.

M. přátele
   Návrat  
Madvad je teď offline  Madvad
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.12.2013 , 15:17   Citovat  

Evička napsal:

nerad suhlasim zo zenami ale tak sem tam ak maju pravdu tak ano ale to ina tema .....chlapi naozaj je to HC forum tak kazdy ma svoj nazor nechcem sa nikoho dotknut ....ano pre niektorych zomieraju denne tisicky ludi a nikto za nimi neprejavi smutok, prejavia ho iny ktorym na tom z casti zalezi ....nikto vam nekazal prejavovat sustrast je to tema na fore a ak ta nezaujalo tak tu nepis.....a ak chces nieco povedat tak napises a nenatahujte sa a nehadrkujte sa tu ako male deti predpokladam ze sme tu dospeli ludia a vieme konverzovat na urovni ako sa patri a ak chces prejavis uctu yosnulemu a ak nechces tak ju neprejavis ale netreba tu vypisovat a poburovat ostatnych svojimi vetami len preto aby som sa zucastnil temy a pritom tu napisem kra.vinu co normalnemu cloveku sa rozum zastavi... howk minuta ticha pre zosnulich přátele papa
   Návrat  
Dee-Ell je teď offline  Dee-Ell
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.12.2013 , 16:16   Citovat  

Ono to přece není o tom, zda ho někdo z nás znal. To by nám pak nemohlo být líto nikoho slavného, kdo zemřel. Určitě to je hrozný , vzhledem k tomu kolik mu bylo let a že to byl člověk, co dělal něco pro ostatní a nic za to nechtěl - jako například ty charitativní akce.
Denně sice umírá mnoho lidí, ale přeci jen k hercům si každý nějak vytvoří pouto, protože vídáme jejich obličeje v TV, máme snima oblíbené filmy a zvykneme si na ně. No nic nebudu Vás unavovat.
Odpočívej v pokoji Paule OK
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2013 , 16:46   Citovat  

ReNo napsal:

taky

"If one day the speed kills me, don't cry because I was smiling." Paul Walker
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.12.2013 , 16:59   Citovat  

Dnes večer !!!!!! , ve 20:30 sraz na Q100 modřanská (50°1'16.770"N, 14°24'15.194"E) , projížďka Prahou na počest Paula Walkera, projedeme se, udělají se fotky.. kam by se jelo -> náplavka, Vyšehrad, Pražský hrad, něco takového si představuju. Pojďte do toho kdo pojede?

P.S. nepořádám to já Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2013 , 17:51   Citovat  

M@jk napsal:
Ola,
tak tohle já vím moc dobře, ale ostatní to prostě nechápou a berou Tvé posty s jistou dávkou nevraživosti, ono jak se to uvede na pravou míru, tak to je hned jiná.

M. přátele

Tak to je draku přátele
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2013 , 19:35   Citovat  

Mam stejný názor jako Joefry,navíc čenglish ve stylu rip dej to-dát to,plácni to,ocheckuj to,hustý apod mi rve uši-sme v čr
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2013 , 19:48   Citovat  

Blur napsal:
taky

"If one day the speed kills me, don't cry because I was smiling." Paul Walker

přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Fast and Furious - R.I.P. P. Walker
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina