Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Klubová sleva - Auto Kelly Opava
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
ma®vays je teď offline  ma®vays
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.7.2013 , 20:25   Citovat  

Dobrý večer. Máte prosím nějaké zkušenosti se slevami v Auto Kelly v Opavě. Momentálně si tam nechávám spravovat auto a když sem nahodil téma "sleva" začal se vymlouvat, že nic takového neví, že vlastně ani auto kelly není, jen jejich partner . . . přitom všude jejich loga, certifikáty, vše vymalováno na žluto. Co s takovýma lidma dělat?

Díky za vaše názory.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2013 , 21:24   Citovat  

Když se podíváš na stránky AK, tak slevy platí na jejich prodejnách (alespoň to tak chápu, vit odkaz níže). A jediná prodejna v Opavě je:
Opava - Těšínská 64, 746 01 Opava

Tady máš napsáno na co to platí: tudy odkaz
   Návrat  
ma®vays je teď offline  ma®vays
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.7.2013 , 21:42   Citovat  

aha. takže když budu chtít něco objednat se slevou, tak se domluvit dopředu a koupit to v opravdové pobočce....
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2013 , 21:46   Citovat  

Otázka, jestli Ti to servis potom zamontuje...ne všechny to dělají. On tam má ještě větší slevy než Ty na členskou kartu...možná i s marží, kterou si na to dá bude levnější, nebo porovnatelný s cenou, kterou jseš schopný mít Ty.
   Návrat  
Lucky123 je teď offline  Lucky123
PříspěvekZaslal: 24.12.2013 , 5:42  Naposledy upravil Lucky123 dne 18.8.2014 , 12:08, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

že nic takového neví, že vlastně ani auto kelly není, jen jejich partner . . . offtopic

Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.12.2013 , 7:04   Citovat  

Kazdopadne servis neni prodejna, tudiz Ti nemuze dat slevu na dil.Pokud mas H-C karticku kup si dily sam a at Ti je namontuji.
Nebo pokud se zaregistrujes na strankach AK, muzes si vytisknout slevove kupony na praci a taky si vytisknout slevovy kupon 10% na praci i na dily a dat jim to. Úsměv
Na webu autokelly je vse potrebne napsane a nebo hned zde 840808808.Nevim, jestli dnes premavaju Velmi šťastný zde
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.12.2013 , 8:40   Citovat  

jestli si v servisu tak má pán pravdu, protože tam slevy jako HC nemáte

kartičky platí na prodejně síť autokelly servisů tzv. AKAS neni povina ti dávat slevu nemaj to ve smlouvě

a koupit si díly a vozit je do servisu? do hospody si taky bereš jídlo a lahváče a jdeš si jen sednout? Tak to valím bulvy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.12.2013 , 9:14   Citovat  

posero napsal:
jestli si v servisu tak má pán pravdu, protože tam slevy jako HC nemáte

kartičky platí na prodejně síť autokelly servisů tzv. AKAS neni povina ti dávat slevu nemaj to ve smlouvě

a koupit si díly a vozit je do servisu? do hospody si taky bereš jídlo a lahváče a jdeš si jen sednout? Tak to valím bulvy
Tak ja si do servisu zasadne vzdy vozim sve dily pokud si je dokazu svepomoci sehnat a zatim jsem s tim nikde nemel problem.Nehodlam za ne platit premrstene ceny. Úsměv
   Návrat  
Johny je teď offline  Johny
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.12.2013 , 9:37   Citovat  

Ano, servisy maji mnohem vetsi slevy, ale jeste jsem neslysel o zadnym, ktery by daval slevu na dily cloveku z "ulice". Navic kdyz 80% jejich zisku jde prave z marze na dilech a tak co jde uctuji za maloobchodni ceny.

A co se tyka noseni vlastnich dilu do servisu, tak je to posledni dobou docela trend. Servisy na to vetsinou reaguji bud odmitnutim zakazky nebo vyssi cenou za praci a pripadny reklamace se neresi vubec snadno.
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.12.2013 , 12:21   Citovat  

Kendik napsal:
Tak ja si do servisu zasadne vzdy vozim sve dily pokud si je dokazu svepomoci sehnat a zatim jsem s tim nikde nemel problem.Nehodlam za ne platit premrstene ceny. Úsměv

Přemrštěné ceny? A jak má takový servis vydělat na všechny srroje, zařízení za stovky tisíc aby ti tu opravu mohli udělat, zaplatit náklady na provoz, zaměstnance, pojištění, učetní atd ...?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.12.2013 , 13:53   Citovat  

reznicek9 napsal:
Přemrštěné ceny? A jak má takový servis vydělat na všechny srroje, zařízení za stovky tisíc aby ti tu opravu mohli udělat, zaplatit náklady na provoz, zaměstnance, pojištění, učetní atd ...?
Kvuli tomu, aby mel servis na to vsechno co jsi vypsal tak bych mel platit napriklad misto 3500,-kc za rozvody v servisu 8000,-kc?
Pokud Ty mas takove socialni citeni vuci servisum, ktere toho musi tolik poplatit tak ja urcite ne Úsměv

To, ze oni nakoupi dil za 1500,-kc a nauctuji si plnou cenu z prodejny autodilu ja povinen dotovat nejsem, kdyz si ten samy dil za stejnou cenu muzu koupit taky a nechat si ho vymenit u servisaka, kterej nerepta, ze mi privezeny dil na auto davat nebude.A ani na to nemam.
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.12.2013 , 14:04   Citovat  

reznicek9 napsal:

Citujes naklady vetsiny podnikajicich v jakemkoliv oboru. Jestlize nekdo neumi nakladat s prijmem 300-500 cisteho na hodku (nebot doklad si nebere 90% zakazniku = realna fakta) ... pak je chyba nekde jinde Nápad je tu!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.12.2013 , 14:05   Citovat  

ReNo napsal:
Citujes naklady vetsiny podnikajicich v jakemkoliv oboru. Jestlize nekdo neumi nakladat s prijmem 300-500 cisteho na hodku (nebot doklad si nebere 90% zakazniku = realna fakta) ... pak je chyba nekde jinde Nápad je tu!
je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.12.2013 , 14:20  Naposledy upravil RIZ3K9 dne 24.12.2013 , 14:32, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

ReNo napsal:

Vždyt jo, já to vzal na servis, pač se o tom bavíme, ale jinak to platí v obecné rovině je to dobrý, jinak za hodinou sazbu NELZE utáhnout to aby jsi se najedl, uživil se, poplatil všechny věci a ještě nabízel zákazníkům neustále nové a kvalitní služby . . . pokud za tuto sazbu to dělláš někde na koleni a nezajímá tě vývoj a neustálé zlepšování služeb tak ti hodinová sazba bude stačit to je pravda . . .

Ale co, jsme v ČR, kde každý podnikatel je automaticky zloděj a zbohatlík, který si všechno odepíše z daní a rve ze všeho prachy Bueee
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.12.2013 , 14:27   Citovat  

Kendik napsal:
Kvuli tomu, aby mel servis na to vsechno co jsi vypsal tak bych mel platit napriklad misto 3500,-kc za rozvody v servisu 8000,-kc?
Pokud Ty mas takove socialni citeni vuci servisum, ktere toho musi tolik poplatit tak ja urcite ne Úsměv

To, ze oni nakoupi dil za 1500,-kc a nauctuji si plnou cenu z prodejny autodilu ja povinen dotovat nejsem, kdyz si ten samy dil za stejnou cenu muzu koupit taky a nechat si ho vymenit u servisaka, kterej nerepta, ze mi privezeny dil na auto davat nebude.A ani na to nemam.

Záleží na konkrétní situaci a dílu, ale např když ti jde měnit čepy tak na nich MUSÍ něco mít, protože musí koupit hromadu drahých věcí aby ti tuto jednoduchou a nenáročnou práci mohl udělat (nářadí, hever, las. geometrii) atd ...
Samozřejmě jsou tací co z toho rvou opravdu nesmyslný marže Úsměv Sociální cítění mám, to je pravda, páč kdybych něměl tak jsem sám proti sobě Velmi šťastný ... Já na to mám jedenu větu " Nedáš mi vydělat? já tobě taky ne a mužem se jít oba pást a krást"
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 24.12.2013 , 14:28   Citovat  

Ježiši kriste na svátky řešit taková to hovínka.

Běžte zdobit stromeček, věnovat se dětem, nebo jet umejt auto ... jen proboha neřešte totok.

Krásné svátky a do nového roku hodně VTECu do rozkroku.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.12.2013 , 14:33   Citovat  

M@jk napsal:
Ježiši kriste na svátky řešit taková to hovínka.

Běžte zdobit stromeček, věnovat se dětem, nebo jet umejt auto ... jen proboha neřešte totok.

Krásné svátky a do nového roku hodně VTECu do rozkroku.

Nazdobeno mám, umytý auto taky, tak jsem se šel podívat na HC, když mám trochu času při reklamě mezi pohádkama Hihi Velmi šťastný pořádnej výtlem
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.12.2013 , 14:37   Citovat  

reznicek9 napsal:
Nazdobeno mám, umytý auto taky, tak jsem se šel podívat na HC, když mám trochu času při reklamě mezi pohádkama Hihi Velmi šťastný pořádnej výtlem

Zásah potopená Velmi šťastný pořádnej výtlem
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.12.2013 , 14:54   Citovat  

M@jku máš pravdu, jdu umejt auto VTEC
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.12.2013 , 15:51   Citovat  

nesnáším platit za předražené díly a výměnu naúčtovat za pár kaček (nejlépe ze známosti) naštvanej

pak je k smíchu zjistit, že mechanik spojku koupil za 5tis, naúčtoval 9tis a řekl si za výměnu spojky 1tis kč. Bohužel je to případ mého kamaráda od nás z maloměsta, jak ho odrbal "rodinný známý "

Následkem toho k němu přestalo jezdit X-lidí i když práci odváděl kvalitní KO
   Návrat  
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.12.2013 , 17:17   Citovat  

tak to by jste měli přestat chodit nakupovat rohlíky do hypermarketů atd. a začít je nakupovat se slevou v pekárně aby člověk ušetřil a neobohacoval podnikatelé Velmi šťastný kdo si to umí zařídit tak umí a kdo ne tak na tom si právě mechanik namastí kapsu, pak je na něm jestli člověka přijme se svojim dílem a namontuje mu ho za normální cenu nebo si zákazníka odradí tím že začne brblat že to nebude montovat a když už tak bez záruky a za dvojnásobek montážní hodiny...takže je asi lepší vyhledat mechanika kterej bude ochotnej přijmout váš díl a sehnat si slevu v AK nebo kdekoliv jinde, hlavně se stím pak nechlubit u AKASU atd. kde ten díl sehnal to je pak prů*er a očividná neochota servisů, univerzální odpověď na otázku kde ten díl člověk sehnal se slevou je "objednal jsem ho z internetu".
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.12.2013 , 17:18   Citovat  

kolik lidí tady vede servis, čistý s se zajímavými službami pro zákazníky? jako odtah, půjčování aut?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.12.2013 , 17:32   Citovat  

posero napsal:
kolik lidí tady vede servis, čistý s se zajímavými službami pro zákazníky? jako odtah, půjčování aut?

Já s otcem = odtah, náhradní vůz, kvalitní díly, čistota = pravidelný ůklid každý týden a jsme tam 12 - 16 hodin denně, akorát máme problém s místem, tudíž máme plány na vetší a lepší servis a na to potřebujem právě ty marže, protože za hodinovku to neutáhneš, ani kdyby jsi byl ten nejlepší ekonom na světě ale i tak jsme cenově na půlce ceny co dělaj značky Mrk Úsměv takže asi tak jinak Hezký svátky . . .
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.12.2013 , 18:14   Citovat  

reznicek9 napsal:
Já s otcem = odtah, náhradní vůz, kvalitní díly, čistota = pravidelný ůklid každý týden a jsme tam 12 - 16 hodin denně, akorát máme problém s místem, tudíž máme plány na vetší a lepší servis a na to potřebujem právě ty marže, protože za hodinovku to neutáhneš, ani kdyby jsi byl ten nejlepší ekonom na světě ale i tak jsme cenově na půlce ceny co dělaj značky Mrk Úsměv takže asi tak jinak Hezký svátky . . .

Znam ekonomiku desitek nasich odberatelu (servisu velkych i malych) a pokavad pracujes kvalitne 8 hodin denne a davas si lidskou vyplatu, pak to utahnes s prehledem. To ze vetsina servisaku nema o ekonomii podniku ani paru a proste to vede stylem "prachy do kapsy" ... je vec danych osob Mrk
Podnikani je o investici. V dnesni dobe staci predlozit solidni investicni plan bance a dostanes pujcku uz s realnym RPSN od 8% ... a to s danou hodinovou sazbou za osobu vydelas. Jestli ne, pak je problem v lokalite, konkurenci ci spatne odvedene praci.
Tim ale nerikam, ze je to pripad vaseho rodinneho servisu OK

Kdybych znal spolehliveho kvalitniho servisaka, co neni teda uz zaprahlej, s prehledem zridim servis a dam mu 25 cisteho mesicne ... protoze vim, ze na milion procent mi bude vydelavat Úsměv
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 24.12.2013 , 19:47   Citovat  

reznicek9 napsal:

12-16 hodin v servise a hodinovka je teda jaka, kdyz rikas pulka ceny co delaj znacky, tj 300-400kc?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.12.2013 , 20:24  Naposledy upravil RIZ3K9 dne 24.12.2013 , 20:32, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

ReNo napsal:
Znam ekonomiku desitek nasich odberatelu (servisu velkych i malych) a pokavad pracujes kvalitne 8 hodin denne a davas si lidskou vyplatu, pak to utahnes s prehledem. To ze vetsina servisaku nema o ekonomii podniku ani paru a proste to vede stylem "prachy do kapsy" ... je vec danych osob Mrk
Podnikani je o investici. V dnesni dobe staci predlozit solidni investicni plan bance a dostanes pujcku uz s realnym RPSN od 8% ... a to s danou hodinovou sazbou za osobu vydelas. Jestli ne, pak je problem v lokalite, konkurenci ci spatne odvedene praci.
Tim ale nerikam, ze je to pripad vaseho rodinneho servisu OK

Kdybych znal spolehliveho kvalitniho servisaka, co neni teda uz zaprahlej, s prehledem zridim servis a dam mu 25 cisteho mesicne ... protoze vim, ze na milion procent mi bude vydelavat Úsměv

Souhlas, ale třeba v dnešní době, kdy je servisů at špatných či lepších hromady, tak 8 hodin dělat nelze (tade alespon v naší lokalitě a typem zákazníků), za 1. kvůli zákazníkovi, kterému se časově podřizuješ kdy má čas on a za 2. kvůli autu, protože přijede třeba na přední brzdy a nakonec jsou z toho i zadky plus témeř generálka nápravy, geometrie atd, takže ač chceš nebo nechceš, když si toho zákazníka chceš udržet a vše mu kvalitně udělat, tak v tý dílně musíš být klidně i v noci, aby si to ON mohl ráno převzít a spokojeně jet do SVÉ práce.
Ano, půjčku dostaneš, ale co když se nechceš zadlužit?
A s tim servisákem a vyděláváním mi chceš říct že nebudeš mít na dílu ani 5% ? prostě mu to dáš jak se u nás v ČR říka "Za nákupku" ???

Jinak taky se do nikoho nenavážím, jen chci vědět názor Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.12.2013 , 20:28   Citovat  

bordel napsal:
12-16 hodin v servise a hodinovka je teda jaka, kdyz rikas pulka ceny co delaj znacky, tj 300-400kc?

12-16hodin není čistá práce na autě ale prostě všechno dohromady, objednávání dílu, vyřizování objednávek a taková ta administrativa ...
Tu cenu jsem měl na mysli spíš konečnou i s prací a dílama, vím že v dnešní době značky dorovnávají hodinovku na uroven normálních servisů (a to jen někteří a za určitých podmínek), ale zato mají mnohonásobně vetší cenu za díl ...

To ma®vays?: Promin za offtopic
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.12.2013 , 20:59   Citovat  

reznicek9 napsal:
Souhlas, ale třeba v dnešní době, kdy je servisů at špatných či lepších hromady, tak 8 hodin dělat nelze (tade alespon v naší lokalitě a typem zákazníků), za 1. kvůli zákazníkovi, kterému se časově podřizuješ kdy má čas on a za 2. kvůli autu, protože přijede třeba na přední brzdy a nakonec jsou z toho i zadky plus témeř generálka nápravy, geometrie atd, takže ač chceš nebo nechceš, když si toho zákazníka chceš udržet a vše mu kvalitně udělat, tak v tý dílně musíš být klidně i v noci, aby si to ON mohl ráno převzít a spokojeně jet do SVÉ práce.
Ano, půjčku dostaneš, ale co když se nechceš zadlužit?
A s tim servisákem a vyděláváním mi chceš říct že nebudeš mít na dílu ani 5% ? prostě mu to dáš jak se u nás v ČR říka "Za nákupku" ???

Jinak taky se do nikoho nenavážím, jen chci vědět názor Velmi šťastný

To je prave ten problem. Trh je presycen nabidkou servisu. Nutno podotknout, ze vetsina ma nevalnou povest. A dobri servisaci maji extremne narvano a to i pri sazbe 500Kc na hodku. Proto dost lidi da auto opravit kamkoliv .. jen aby to uz jelo a tim padem podpori i tento "plevel". Ale chapu to Úsměv
No kdyz na tom je vice prace nez je ocekavano .. tak zavolas zakaznika a stejne mu to priuctujes. Alespon ja jsem to tak zazil vzdy. Vzdy telefonat, ze sroub zarezlej a ze to bude trvat dele = stat vice Úsměv Moderni servis to i vyfoti a ukaze pote, ze to neni vymyslene navyseni Úsměv
Bez investic neni rustu .. kdyz nejsou investice pod polstarem .. musi se nejak zajistit. Banka uz dnes neni tak krvezizniva jako drive ale Úsměv

Ohledne ceny dilu .. hodim Ti pote SZ... jak to delaji nektere servisy .... a dari se jim Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.12.2013 , 21:31   Citovat  

tak, tak jak pravíš a ještě bych dodal, že když to lidé dají kamkoliv, ikdyž má ten servis nevalnou pověst, jen aby to měli, tak stejně nakonec přijdou k těm co mají dobrou pověst a delší čekací lhůty, protože je to donutí, kvůli kvalite práce a klidu že se v tom autě nezabijou.
Ano, to co je navíc tak se normálně učtuje, po konzultaci se zakázníkem, ale už nelze dělat těch 8 hodin ale třeba těch 16 aby se dodržel termín, ikdyž leckdy to taky prostě nejde, ale to má zase řešení formou náhradního vozu atd . . .
Jinak správná připomínka s tím focením, je to dobrá věc, všechno fotit a dokumentovat, lépe se poté všechno vysvětluje a nevznikají nějaké dohady a tahanice, to samé se týká starých dílů, když se předává opravené auto, tak si myslím že by se vždy měli ukázat staré díly, ikdyž jde o blbou 5W žárovku z osvětlení SPZ nebo kabinovej filtr.
Vím že už se dá v bance ledaccos dohodnout, ale já jsem prostě odpůrce půjčování atd, nejradši si našetřím a pak koupím za hotové Velmi šťastný
Okay SZ, rád se podívám je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Klubová sleva - Auto Kelly Opava
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina