Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Nákup semislicků v USA ... 2015/2016
Fórum: Komerční inzeráty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.10.2010 , 18:56  Naposledy upravil Dany dne 29.11.2015 , 21:25, celkově upraveno 5 krát. Citovat  

Pokud by měl někdo zájem, může se k nám přidat. Povezu zase pneumatiky (semislick a slick) z USA pro TypeR.cz ultras Velmi šťastný

Info k objednávkám 2015/2016 začíná zde tudy odkaz

Standardně povezu semislick Falken RT-615K, které prodělali pozitivní test jak při vytrvalostních závodech našeho závodního CTR7G v posledních pěti letech i na Nordschleife (a dalších okruzích), dále semislick Nitto NT01 a pokud bude zájem, je možné přivést i další typy či rozměry...

V případě zájmu napište přesný typ, rozměr a počet poptávaných pneu...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 23.10.2010 , 10:08   Citovat  

Měl jsem teď několik dotazů, proč mají Falkeny jen Trakci A, kdežto třeba Toya R888 (a vlastně téměř všechny pneu) mají trakci AA, že to bude asi špatné, dívám jsem tedy vysvětlení UTQG... originální dsikuse je na tudy odkaz

Jeden z parametrů, který výrobci na pneu uvádějí je UTQG (Uniform Tire Quality Grading - Jednotná klasifikace jakosti pneumatik). Bohužel zase není úplně vypovídající o tom, jak se bude pneu chovat, o čemž jsem se již několikrát přesvědčil
Tento parametr se skládá z následujících tří údajů: TradeWear, Traction, Temperature, například tedy u Falkenu RT615 to je TradeWear = 200, Traction = A, Temperature = A, v katalogu se pro zjednodušení uvádí též UTQG = 200 / A / A.

TradeWear - Měkkost: Dá se zjednodušeně říct,že to udává hodnotu, jak dlouho bude pneu přibližně odolávat opotřebení. Bohužel to je index, takže přesně neříká kolik to je kilometrů, jen o kolik je to více, než původní vyrobený vzorek CMT. Přesné data nejsou, s jistotou lze tedy jen konstatovat, že opravdu čím menší číslo, tím měkčí směs a pneumatika s indexem 200 by měla vydržet zhruba 2x více než s indexem 100.

Traction - Trakce: Používané stupně trakce jsou: AA, A, B, a C (od nejlepší po nejhorší).
Tyto stupně představují schopnost pneumatiky zastavit na mokrém povrchu, což je měřeno za řízených podmínek na přesně určených asfaltových a betonových površích. Semislick a pneu určené pro sportovní až závodní účely, určené pro maximální výkon na suchém povrchu, nemívají ohodnocení AA, protože na mokru jsou prostě o něco horší, než sériová pneu. Ale stupeň trakce, ohodnocení, daný této pneumatice je založen pouze na přímých brzdných trakcích a nezahrnuje vlastnosti při zrychlení, zatáčení, akvaplaning nebo účinnou trakci. Přesný typ povrchu mi je utajen, ale asi nebude mít nic společného s naším asfaltem , protože podle mých zkušeností třeba Bridgestone RE050 na vodě funguje daleko lépe než Hnakook R-S2 a Toyo R888 dohromady, přesto tyto gumy mají oproti Bridgestonu stupeň trakce lepší, což mi hlava nebere. Kdo jel na vodě Toyo R888 (standardně prodávané a tudíž ještě neprořezané), ví o čem mluvím a na okruhu v Mostě za stálého deště jsme si vyzkoušeli, že ohřáté Falkeny fungovali dobře, takže bych rozdíl mezi A a AA moc nepřeceňoval. Je pravda, že ohřátí Falkenů je složitější než Toyo, ale pokud se ohřáli, určitě na Toya neztrácely...

Temperature - Teplota: Stupně pro teplotu A (nejvyšší), B a C představují odolnost pneumatiky vůči vytváření tepla a její schopnost odvádět teplo při testech v laboratorních podmínkách. Takže zase praxe může být trošku odlišná protože testy probíhají jakoby v "běžném provozu" a ještě dle norem zkušebny v USA, tudíž nižších rychlostech a jak to nakonec vypadá při "našich" jízdách, kdy je zvýšená rychlost nebo nadměrné zatížení, je zase výsledný výkon někde jinde, nicméně taky mají snad všechny slušné pneu index A.

Závěrem chci dát své doporučení pro použití pneumatik (nebude s ním třeba hodně lidí souhlasit, ale je to můj názor, tak to tak berte)
- pro běžný provoz s občasným sportovním svezením je TradeWear optimání kolem 300 (jsou to také nejčastěji prodávané)
- pro častou sportovní jízdu i třeba s občasným svezením na okruhu je TradeWear optimání kolem 200, rozhodně bych nechodil moc pod 150. Měkčí pneu, třeba právě Toyo R888 s TradeWear 100 jsou dobré na sprinty nebo amatérské závody, ale v běžném provozu nedokážete využít limit směsi, ale přitom zmizí pneu daleko rychleji. Navíc tyto pneumatiky s TradeWear 100 a nižším, se dají velice snadno přehřát (například jízdou po dálnici) a není tedy problém gumy odrovnat třeba za 3000km pokud jedete několikrát rychle po dálnici Praha - Brno. Dojde prostě k přehřátí a tím daleko rychlejšímu opotřebení

S ohledem na všechny tyto údaje a zkušenosti jsem právě dlouho hledal a vybíral (několik let) nejvhodnější pneu a protože mi nevyhovovala ani Bridgestone RE050 (UTQG 140/A/A - a vida, proč se asi tak rychle sjíždí? Na druhou stranu proč tak dobře drží...), ani Hankook R-S2 (UTQG 200/AA/A), ani Dunlop Sport Maxx (UTQG 240/AA/A), ani Kumho Ecsta MX - KU15 (UTQG 220/AA/A), ani Toyo Proxes R888 (UTQG 100/AA/A - ta asi spíš hodně malou výdrží a rychlým přehřátím), skončil jsem náhodou u Falkenu RT-615 (UTQG 200/A/A), který je podle mě výborným kompromisem pro převážně sportovní jízdu s občasným závoděním třeba na okruhu, přitom vydrží slušnou porci km a "slušně" funguje i na vodě, ale berte to spíš jako, že se za deště dá jet, než že to je bez problémů.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 23.11.2010 , 23:58   Citovat  

Tento týden bych chtěl poslat poptávku na pneu. Pokud by tedy měl někdo o nějaké pneu zájem, ať mi napíše, já je poptám...
cca za 14 dnů bych mohl mít finální ceny (asi se moc lišit od loňských nebudou) a pak se bude teprve definitvně objednávat...
Ceny loňské jsou tady: tudy odkaz

Není problém poptat jiné pneu co se v Americe prodávají, Bridge, Dunlop, Yokohama a podobně...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.12.2010 , 1:17  Naposledy upravil Dany dne 7.1.2012 , 11:13, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Pokud by se někdo náhodou chtěl ještě přidat, tady jsou ceny těch pneumatik Falken RT-615 v nové specifikaci "K":

- Falken RT-615K (cena bez daně)
215/40 R17 ... á 4.250,-
235/40 R17 ... á 4.750,-
225/45 R17 ... á 4.400,-
225/40 R18 ... á 4.900,-
235/40 R18 ... á 5.150,-

Plus by mělo být, že vzhledem k nové směsi jsou pneu ještě lepší a dokonce slibují lepší trakci a méně prokluzu. Neměli by potřebovat tolik času na zahřátí, prostě jiná směs při podobném indexu opotřebení, což by bylo super... Dále také, protože jsou nové, tak budou i čerstvě vyrobené (dělají se asi 6 měsíců)

problém není v kurzu dolaru, ale bohužel v kurzu jenu, protože jsou to pneu z japonska Smutný

tohle by měla být cena včetně dopravy, cla a všech poplatků, protože ale na tom nic nemám, tak se může stát, že se cena pak zvýší třeba o 100kč na gumu, pokud budou ostatní náklady o něco vyšší, budu se snažit...
Kurz jenu je oproti loňsku o 25% horší, takže cenu mi pomohlo udržet jen lepší sehnaná doprava a trošku větší marže z ameriky...

Tyhle ceny platí při platbě předem, pokud to někdo potřebuje na splátky, ať mě napíše a musíme se dohodnout individuálně...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.12.2010 , 20:24   Citovat  

Vzal jsem sice něco navíc, ale než jsem to stačil hodit na web, tak jsem to skoro všechno prodal...

Zbývají mi 4ks 235/40 R17, kdyby někdo chtěl...

A v bazaru mám 2ks těchto pneu skoro sjetých, kdyby někdo chtěl na vyzkoušení...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 23.1.2011 , 17:17   Citovat  

Všechny nové pneu (i ty navíc) jsou prodané, ale kdyby někdo chtěl, mám nějaké pneu skoro sjeté, kdyby někdo chtěl za symbolickou cenu na vyzkoušení...

2x 235/40 R17
2x 225/40 R18
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.3.2012 , 7:58   Citovat  

Dneska uzavírám další objednávku Falkenů. Vzhledem k tomu, že neměli požadované množství na skladě, tak jsem musel udělat objednávku na dvakrát...
Pokud by tedy někdo ještě chtěl, tak ať se dneska ozve a pořešíme to...
Samo lze dotáhnout cokoli těžkého nebo objemného ze států lodí...

Předpokládané ceny jsou tyto:
- Falken RT-615K (cena bez daně)
205/50 R15 ... á 3.500,-
215/40 R17 ... á 4.000,-
215/45 R17 ... á 4.200,-
225/45 R17 ... á 4.300,-
235/40 R17 ... á 4.500,-
225/40 R18 ... á 4.700,-
235/40 R18 ... á 4.900,-
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.3.2012 , 8:39   Citovat  

Kdy planujes dalsi dovoz?
Osobne do nich planuju jit. Bohuzel ale jeste auto neni pojizdne a tak si neodvazim trefit vhodne rozmery predku a zadku. Zatim vim jen, ze na predku 215/xx R17 a na zadku nejspise 245/xx R18 .. jen ten profil zatim netusim Smutný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.3.2012 , 9:53   Citovat  

Problém je, že já zase netuším, kolik těch gum zničím na závodech, takže je možné, že v létě pojednou ještě jednou, ael také že vystačí a budu brát zase až na příští sezónu...
Nicméně bych to nijak nehrotil, budu mít hodně sjetých a na test použitelných 235/40 R17 (průměr 620mm), kluci pak určitě budou mít nějaké 215/40 R17 (604mm) a z nových CTR8G a dalších aut budou 225/40 R18 (637mm) respektive 235/40 R18 (645mm)
Takže pro letošní otestování si myslím (a ono bude chvíli trvat, než naučíš to auto jezdit) bych něco provizorně dohromady dal a na příští rok si vybereš rozměr co bude vyhovovat a přivezou se gumy čerstvé...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.3.2012 , 20:30   Citovat  

Dany napsal:
Problém je, že já zase netuším, kolik těch gum zničím na závodech, takže je možné, že v létě pojednou ještě jednou, ael také že vystačí a budu brát zase až na příští sezónu...
Nicméně bych to nijak nehrotil, budu mít hodně sjetých a na test použitelných 235/40 R17 (průměr 620mm), kluci pak určitě budou mít nějaké 215/40 R17 (604mm) a z nových CTR8G a dalších aut budou 225/40 R18 (637mm) respektive 235/40 R18 (645mm)
Takže pro letošní otestování si myslím (a ono bude chvíli trvat, než naučíš to auto jezdit) bych něco provizorně dohromady dal a na příští rok si vybereš rozměr co bude vyhovovat a přivezou se gumy čerstvé...

By bylo vyborne. Rad je za nejakou dojizdejici cenu koupim k vyzkouseni trakce vozu OK
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.3.2012 , 21:12   Citovat  

ReNo napsal:
By bylo vyborne. Rad je za nejakou dojizdejici cenu koupim k vyzkouseni trakce vozu OK

Když to bude dojížděcí sada, bude to spíš boj s volantem než zkouška trakce pořádnej výtlem
Alespoň si vyzkoušíš ovládání auta v přetáčivém smyku HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.3.2012 , 21:37   Citovat  

Dany napsal:
Když to bude dojížděcí sada, bude to spíš boj s volantem než zkouška trakce pořádnej výtlem
Alespoň si vyzkoušíš ovládání auta v přetáčivém smyku HaHaaa

Ok, tak si pronajmu od nekoho jemne zajetou sadu na test trakce Lucy
Jinak pod "testem trakce" si predstavuju hlavne rovinkove zrychleni. Zda budu ci nebudu potrebovat protahnout prevodovku profilem pneu Úsměv
   Návrat  
hondatom je teď offline  hondatom
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.9.2012 , 11:54   Citovat  

jsou možné 16ky? popřípadě ceny a info o směsech atd
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 21.9.2012 , 12:07   Citovat  

Směs je jedna, prostě taková tvrdší...
Na kopcové závody to moc není, protože je třeba ty gumy ohřát, ale na druhou stranu na normální ježdění s tím díky větší tvrdosti najedeš víc kilometrů a na okruhu fungují dobře...
Na vytrvalostních okruhových závodech vydrží na přední nápravě v plném nasazení přes 6h v Mostě, Brně a na SKringu dokonce přes 7h. Co jsem koukal na výrazně lehčí Clia, tak mění po cca 4 hod Toya R888 a jsou na šrot.

Rozměry jsou zde ... tudy odkaz

Co se týká ceny, bude se kalkulovat zase až v prosinci před tím, než se budou nakupovat na příští sezónu dle kurzu dolaru a aktuálních cen závislých na odběru, takže se můžeš jen podívat orientačně na ceny minulé ... tudy odkaz
   Návrat  
hondatom je teď offline  hondatom
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.9.2012 , 12:30   Citovat  

Dany napsal:
Směs je jedna, prostě taková tvrdší...
Na kopcové závody to moc není, protože je třeba ty gumy ohřát, ale na druhou stranu na normální ježdění s tím díky větší tvrdosti najedeš víc kilometrů a na okruhu fungují dobře...
Na vytrvalostních okruhových závodech vydrží na přední nápravě v plném nasazení přes 6h v Mostě, Brně a na SKringu dokonce přes 7h. Co jsem koukal na výrazně lehčí Clia, tak mění po cca 4 hod Toya R888 a jsou na šrot.

Rozměry jsou zde ... tudy odkaz

Co se týká ceny, bude se kalkulovat zase až v prosinci před tím, než se budou nakupovat na příští sezónu dle kurzu dolaru a aktuálních cen závislých na odběru, takže se můžeš jen podívat orientačně na ceny minulé ... tudy odkaz

cenu 16tek sem pavě nesehnal samé 15ky, či 17ky a par 18tek ale žadné 16ky

rozměry sem v odkazu dohledal, mám to na zavodaka 790kg čistě na okruh tedy potřebuju tvrdy doprředu a střední do zadu i čisty suchy slicky klidně
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 21.9.2012 , 12:45   Citovat  

hondatom napsal:
cenu 16tek sem pavě nesehnal samé 15ky, či 17ky a par 18tek ale žadné 16ky

rozměry sem v odkazu dohledal, mám to na zavodaka 790kg čistě na okruh tedy potřebuju tvrdy doprředu a střední do zadu i čisty suchy slicky klidně

Jezdíme to na závodním CTR7G, můžu říct že v předu se lehce přehřívají a sneslo by to i tvrdší, nicméně v pohodě a vzadu po pár kolech a zahřátí drží tak, že zadek ještě nikomu neustřelil (ani v Brně při 12h závodu při teplotě trati 8 stupňů), takže ani tam nejsou měkčí potřeba...

Slicky jsou někde jinde, ale i cenově... A my musíme v naší kategorii jezdit Ečkové nebo DOTové gumy...

No acena bude někde lehce pod 17" gumama...
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2012 , 18:16   Citovat  

jaká by byla cena 195/60 R14 sháním předběžně na kopce - zatim sem nejel
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.11.2012 , 18:23   Citovat  

cena se nebude moc lišit od 15" pneu...
Nicméně Falken není nejvhodnější na kopce, potřebuje chvíli na zahřátí, neboť je tvrdší... Tedy ideální na běžné ježdění a rychlé vyjížďky po okreskách, street racing, jízdy na okruhu a podobně, na kopce je lepší nějaká měkká specifikace...
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2012 , 21:15   Citovat  

Se stydím neumim číst, koukám, že si to psal výše
tzn. že R888 by mohly ve všech směrech mě vyhovovat
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 27.11.2012 , 21:23   Citovat  

Opakování je matka moudrosti pořádnej výtlem
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.11.2012 , 18:58   Citovat  

Dávám dohromady zase objednávku pneu na příští sezónu. Zde jsou ceny kompletně včetně dopravy ke mě do Kladna, kalkulované s kurzem 1USD za 20kč... (ceny upravím při objednání dle aktuálního kurzu)

Letos budeme brát osvědčené Falkeny RT-615K, které se budou používat pro běžné ježdění na performance autech, při výletech na Nordschleife i SPA a u našeho závodního teamu pro vytrvalostní závody na okruzích. Nově vezmeme pár pneu Nitto NT01, které jsou měkčí a mohou podat lepší výkon po kratší dobu, což se ale může hodit na krátké závody ve sprintových seriálech typu CarboniaCup či závody do kopce. Jak to bude s Nittama vypadat v závodní praxi netuším, nicméně dle hodnocení i komunikace s distributorem v USA vypadají na krátkou vzdálenost dobře a alespoň se to vyzkouší. Mám jen obavy z výdrže pneu a do normálního provozu bych je asi já osobně nebral, přeci jen mají i méně vzorku oproti Falkenům, takže celkově budou asi výrazně rychleji mizet...

- Falken Azenis RT-615K (cena bez daně / cena bez dokladu)
205/50 R15 ... á 3.540,- / 3.740,-
215/40 R17 ... á 4.070,- / 4.270,-
215/45 R17 ... á 4.290,- / 4.490,-
225/45 R17 ... á 4.310,- / 4.510,-
235/40 R17 ... á 4.590,- / 4.790,-
225/40 R18 ... á 4.770,- / 4.970,-
235/40 R18 ... á 4.990,- / 5.190,-

- Nitto NT01 (cena bez daně / cena bez dokladu)
215/45 R17 ... á 4.890,- / 5.090,-
225/45 R17 ... á 4.970,- / 5.170,-
235/40 R17 ... á 4.990,- / 5.190,-
225/40 R18 ... á 5.310,- / 5.510,-

Pokud má někdo zájem o jiný rozměr nebo o jinou pneu, běžně sehnatelnou v USA, napište mi. Pokud máte závaznou objednávku, připište ji také, já to potom doplním...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.12.2012 , 10:58   Citovat  

Zítra uzavírám během dne a večer objednávám, pokud tedy někdo ještě z těch co mi psali se rozhodl, tak ať neváhá...
Díky
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 23.2.2013 , 20:05  Naposledy upravil Dany dne 23.2.2013 , 20:09, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tak "pár" pneu dorazilo Velmi šťastný asi tak za 300tis Úsměv

Doufám, že jsem napsal všem, co mají objednáno...

20130223_123716.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20130223_123716.jpg, 1.39 MB
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.2.2013 , 20:06   Citovat  

Tak to koukám! Paráda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 24.2.2013 , 10:20   Citovat  

Ještě další zásilka se poveze někdy v půlce dubna. Bude to tu někdy koncem května, takže pokud by se chtěl někdo přidat, může se ozvat...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 27.12.2013 , 14:28   Citovat  

Další ročník objednávky pneu na příští sezónu. Zde jsou ceny kompletně včetně dopravy ke mě do Kladna, kalkulované s kurzem 1USD za 20kč... (ceny upravím při objednání dle aktuálního kurzu)

Letos budeme brát osvědčené Falkeny RT-615K, které se budou používat pro běžné ježdění na performance autech, při výletech na Nordschleife i SPA a u našeho závodního teamu pro vytrvalostní závody na okruzích.
Znovu jsem nechal nacenit i pneu Nitto NT01, které jsou měkčí a na kratších závodech dokáží podat o chloupek lepší výkon než Falken, vhodné tedy na závody ve sprintových seriálech typu CarboniaCup či závody do kopce. Obavy z výdrže se víceméně potvrdily, takže do normálního provozu bych je asi já osobně nedoporučoval. Jako druhá sada výhradně na okruh, to je dobrá volba. Jako univerzály pak doporučuji stále Falkeny...

- Falken Azenis RT-615K (cena bez daně / cena bez dokladu)
205/50 R15 ... á 3.250,- / 3.500,-
225/50 R16 ... á 4.000,- / 4.400,-
215/40 R17 ... á 3.840,- / 4.240,-
215/45 R17 ... á 4.100,- / 4.500,-
225/45 R17 ... á 4.200,- / 4.600,-
235/40 R17 ... á 4.400,- / 4.800,-
225/40 R18 ... á 4.600,- / 5.000,-
235/40 R18 ... á 4.800,- / 5.200,-

- Nitto NT01 (cena bez daně / cena bez dokladu)
215/40 R17 ... á 4.400,- / 4.800,-
215/45 R17 ... á 4.500,- / 4.900,-
225/45 R17 ... á 4.400,- / 4.800,-
235/40 R17 ... á 4.500,- / 4.900,-

Pokud má někdo zájem o jiný rozměr nebo o jinou pneu, běžně sehnatelnou v USA, napište mi. Pokud máte závaznou objednávku, připište ji také, já to potom zase doplním...
Nicméně počítejte, že k ceně té pneu je třeba připočítat cca 1000,- kč na poplatky, dopravu a clo. Tím Vám vyjde cena bez DPH...
   Návrat  
maxxi je teď offline  maxxi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2013 , 14:57   Citovat  

Dany napsal:
Pokud má někdo zájem o jiný rozměr nebo o jinou pneu, běžně sehnatelnou v USA, napište mi. Pokud máte závaznou objednávku, připište ji také, já to potom zase doplním...
Nicméně počítejte, že k ceně té pneu je třeba připočítat cca 1000,- kč na poplatky, dopravu a clo. Tím Vám vyjde cena bez DPH...

Ahoj, měl bych zájem o 4ks

tudy odkaz

V USA by neměl být problém je sehnat Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 31.12.2013 , 12:24   Citovat  

- BFGoodrich g-Force R1 (cena bez daně / cena bez dokladu)
235/40 R17 ... á 5.500,- / 5.900,-
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.1.2014 , 11:07   Citovat  

mám již dost pneu k objednání, koncem příštího týdne to tedy rozseknu a objednám... Chci aby to tu bylo do konce března...
Jestli tedy někdo nad tím přemýšlí, ať se rozhodne rychle...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 24.11.2014 , 20:32   Citovat  

Aktuálně mám na prodej tyto dva rozměry semislicku Nitto NT01, kdyby měl někdo zájem:
(vzhledem k aktuální ceně dolaru hodně přes 22kč, jsou to velmi zajímavé ceny)

4ks ... 235/40R17 ... Nitto NT01 ... nové ... cena za kus 4250,-
4ks ... 205/40R17 ... Nitto NT01 ... nové ... cena za kus 3500,-

Dále pokud někdo má zájem o pneu z USA, které zase povezu začátkem ledna 2015, ať sem již napíše předběžnou poptávku s přesným typem pneu, rozměrem a počtem kusů. Já to nacením a pokud ceny budou zajímavé, tak se následně dohodneme detailně...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Nákup semislicků v USA ... 2015/2016
Fórum: Komerční inzeráty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina