Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
NALEZEN: Červený Civic 3G 1.5S, 01V 0649
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
Mulder je teď offline  Mulder
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.1.2014 , 14:16   Citovat  

DanTe napsal:
A mlhovky asi ukradli, ale bez nich to vypadá líp Se stydím

Neukradli, ty jsem "prasácky" sundal už já (jako že jsem je vyndal z držáků a ucvikl dráty - jinak to bez sundání nárazníku nešlo). HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.1.2014 , 14:18   Citovat  

Mulder napsal:
Neukradli, ty jsem "prasácky" sundal už já (jako že jsem je vyndal z držáků a ucvikl dráty - jinak to bez sundání nárazníku nešlo). HaHaaa

Je to rebel Velmi šťastný Ale vážně to vypadá bez nich líp je to dobrý Každopádně gratulace k nalezení a z fotek vypadá bez následků, kromě toho že má viditelně rozbitý okno a baterka je fuč Úsměv
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2014 , 14:19  Naposledy upravil LadyImagine dne 2.1.2014 , 14:19, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

gratulace, jsem ráda, že se našlo! přátele Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
jazzik je teď offline  jazzik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2014 , 14:19   Citovat  

neni to nahodou okoli ONO benzinky u domazlicky ? tuhle sem tam vencil hafika,ale nevidel sem nic ... rikal sem si,ze bych tam bydlet nechtel.. a on za rohem se najde ukradenej civic,to bych to tam sel pomlatit... samej hbitej spoluobcan a ukrajinec...
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2014 , 14:32   Citovat  

No sláva. To je dobře že se taky něco našlo někdy... a nevyrabovaný relativně.
   Návrat  
Hondza je teď offline  Hondza
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2014 , 14:41   Citovat  

Na první pohled to vypadá na následující škody: Okno, spínačka, plast pod volantem, baterka.
Po osazení baterky co přivezl Rom a provizorním složení spínačky Civic bez problému nastartoval a najel na vlek. Úsměv

Když mě Mulder ohlásil nález (napřed volal na PČR), tak jsem tam byl zhruba za pět minut a pak jsem tam půl hodiny čekal až PČR dorazí. Poté mě chvíli nevěřili, že se jedná o "našeho" Civica, ale když jsem jim přivezl klíčky co pasovali do zámků, tak už nepochybovali. Velmi šťastný Pak se chvíli tvářili, že mě ho bez Muldera nevydají, ale nakonec se vše vyřešilo a po ohledání technikem mohl frčet zpátky do domečku. Úsměv
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.1.2014 , 15:02   Citovat  

Gratulace!
A to ho tam objevil ten nalezce nahodou nebo byl nekde na prodej? Nebo pridejte nejakou detektivni story s hapy endem Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.1.2014 , 15:15   Citovat  

Nálezce chodil každý den kolem se ženou (a myslím že s kočárkem říkal), všiml si toho auta (jak jsem už psal tak si všímá starších aut) a bylo mu divné, že tam stojí už měsíc, na německých převozních značkách a s levým oknem zalepeným igelitem. Tak zapátral po internetu a našel můj telefon zde v tématu. A dnes ráno mi zavolal, takže jsem měl takový pěkný, téměř novoroční dárek. Toť vše, to je celá detektivní story se šťastným koncem. Úsměv
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2014 , 15:26   Citovat  

Super že se najdou takový lidi co takhle přemýšlejí je to dobrý

ještě že se našel Úsměv
   Návrat  
Phoenix GTI je teď offline  Phoenix GTI
PříspěvekZaslal: 2.1.2014 , 16:12   Citovat  

Nedalo mi to a regnul jsem se tu Velmi šťastný Ano, je to tak, chodili jsme kolem toho auta pár dní s kočárkem, jak tu už bylo napsáno, no a jako správnej táta se samozřejmě při tom trošku nudím a čučím kolem sebe po autech a tohle mě vyloženě zaujalo nejen tím, že vypadá dobře, ale hlavně právě i tím, že v téhle čtvrti někdo vůbec risknul nechávat auto se zafoliovaným oknem a ještě k tomu na převozkách. No a jelikož jsem trošku poznamenanej uniformou, tak mám takovej ten správnej odhad, kterej ani tentokrát nezklamal Velmi šťastný Když jsem pak nakoukl přes okno, a když jsem viděl vytrhané plasty, tak už pak stačilo hodit to "strejdovi Googlovi" a on našel tenhle topic, pak už jsem hned volal Mrk Toť celý příběh, doufám že jsem majiteli udělal radost, takovej dobrej skutek se šťastným koncem takhle na začátku roku zahřeje Úsměv

PS: autama žiju, sice jsem VW blázen, ale jak je vidět, všímám si i jiných značek Mrk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.1.2014 , 16:19   Citovat  

jazzik napsal:
neni to nahodou okoli ONO benzinky u domazlicky ? tuhle sem tam vencil hafika,ale nevidel sem nic ... rikal sem si,ze bych tam bydlet nechtel.. a on za rohem se najde ukradenej civic,to bych to tam sel pomlatit... samej hbitej spoluobcan a ukrajinec...

Je to tam. Jinak si myslím, že to tam musel uschovat někdo z té ubytovny co je u panelárny, místní ví co se tam přistěhovalo za "lidi". Od té doby co jsou tam, tak slyším jen kolik baráků se tu zase vykradlo a co se kde stratilo Smutný Není to tak dávno, co tam nějaký auto "porcovali" přímo vedle hlavní silnice Tak to valím bulvy
   Návrat  
Vamp je teď offline  Vamp
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2014 , 16:21   Citovat  

Phoenix GTI napsal:
Nedalo mi to a regnul jsem se tu Velmi šťastný Ano, je to tak, chodili jsme kolem toho auta pár dní s kočárkem, jak tu už bylo napsáno, no a jako správnej táta se samozřejmě při tom trošku nudím a čučím kolem sebe po autech a tohle mě vyloženě zaujalo nejen tím, že vypadá dobře, ale hlavně právě i tím, že v téhle čtvrti někdo vůbec risknul nechávat auto se zafoliovaným oknem a ještě k tomu na převozkách. No a jelikož jsem trošku poznamenanej uniformou, tak mám takovej ten správnej odhad, kterej ani tentokrát nezklamal Velmi šťastný Když jsem pak nakoukl přes okno, a když jsem viděl vytrhané plasty, tak už pak stačilo hodit to "strejdovi Googlovi" a on našel tenhle topic, pak už jsem hned volal Mrk Toť celý příběh, doufám že jsem majiteli udělal radost, takovej dobrej skutek se šťastným koncem takhle na začátku roku zahřeje Úsměv

PS: autama žiju, sice jsem VW blázen, ale jak je vidět, všímám si i jiných značek Mrk

OK dobrá práce Úsměv
   Návrat  
jazzik je teď offline  jazzik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2014 , 16:24   Citovat  

Phoenix GTI napsal:
Je to tam. Jinak si myslím, že to tam musel uschovat někdo z té ubytovny co je u panelárny, místní ví co se tam přistěhovalo za "lidi". Od té doby co jsou tam, tak slyším jen kolik baráků se tu zase vykradlo a co se kde stratilo Smutný Není to tak dávno, co tam nějaký auto "porcovali" přímo vedle hlavní silnice Tak to valím bulvy

vsiml jsem si,co tam chodi za lidi,vim o ktere ubytovne je rec,vzal sem psa a zrychlil lesem podel trate,ale tam taky krasnej pohled na vypaleny chatky atd ... kazdopadne sem koukal,ze se tam povaluje i forman atd,no hrozna ctvrt.
   Návrat  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2014 , 16:28   Citovat  

Takže velké díky pro Phoenix GTI za objevení a záchranu Cvikcvaka. Plno lidí by si ani nevšimlo, natož aby se obtěžovalo něco někam hlásit přátele je to dobrý přátele
A gratulace Mulderovi k znovuobjevené "staré jebce". Sice má pár bolístek, ale nic by se nadalo poléčit.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.1.2014 , 16:28   Citovat  

jazzik napsal:
vsiml jsem si,co tam chodi za lidi,vim o ktere ubytovne je rec,vzal sem psa a zrychlil lesem podel trate,ale tam taky krasnej pohled na vypaleny chatky atd ... kazdopadne sem koukal,ze se tam povaluje i forman atd,no hrozna ctvrt.

To jo, obvykle jsme tam moc nechodili a když, tak s bulíkem Velmi šťastný , bydlím na druhé straně přes Domažlickou, ale teď co máme malou, tak jezdíme s kočárkem všude možně. Takže vlastně se autí našlo jen díky naší malé Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.1.2014 , 16:45   Citovat  

Phoenix GTI napsal:

Majitel má samozřejmě OBROVSKOU radost, děkuju Ti ještě jednou, jak píšeš, dobrý skutek zahřeje, jen víc takovýchto lidí. A snad Tě zahřeje i nějaká ta flaštička, co Ti určitě rád věnuji.
Máš sice radši VW (a proti starým jebkám jakékoliv značky já nic nemám), ale nikdy není pozdě a můžeme Tě předělat na královny ... totiž, na Hondy Úsměv
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2014 , 16:46   Citovat  

velka gratulace, takovej opozdenejsi darecek
velke diky patri Phoenix GTI, ze je takovej vsimavej clovek, vic takovej lidi jako ses Ty je to dobrý
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 2.1.2014 , 17:01   Citovat  

Muldere,
tak to tedy dvojitá gratulace.

přátele je to dobrý
   Návrat  
TargaMan je teď offline  TargaMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2014 , 17:09   Citovat  

Ode mě máš taky poděkování....Muldra mi bylo moc líto a toho auta, který je celkem raritka taky.

Takže moc díky a více takových všímavých spoluobčanů přátele

Phoenix GTI napsal:
To jo, obvykle jsme tam moc nechodili a když, tak s bulíkem Velmi šťastný , bydlím na druhé straně přes Domažlickou, ale teď co máme malou, tak jezdíme s kočárkem všude možně. Takže vlastně se autí našlo jen díky naší malé Velmi šťastný
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2014 , 18:15   Citovat  

Phoenix GTI napsal:

i já se přidávám k díkům za záchranu eSka Úsměv jsem ráda, že jsou mezi náma ještě dobrý lidi, protože 99% našich spoluobčanů by to bylo fuk...
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2014 , 19:59   Citovat  

paráda, gratuluju majiteli a nálezce je fakt borec OK
   Návrat  
oplik je teď offline  oplik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2014 , 9:26   Citovat  

To je moc dobře, že se našlo. Nálezce je opravdu borec, takových se moc nevidí. A je pravda, že s kočárkem se člověk dost nachodí Úsměv a vidí věcí
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.1.2014 , 10:14   Citovat  

H+ OK Vic takovych co koukaji kolem sebe, dokazi zapojit mozek a pomuzou ! +1
   Návrat  
Dik je teď offline  Dik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2014 , 11:12   Citovat  

Blahopřeji k nálezu, to se jen tak nevidí. A samozřejmě více takových lidí, jako je Phoenix GTI je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
NALEZEN: Červený Civic 3G 1.5S, 01V 0649
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina