Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
a uz mam sedacky z CRX2 v c5g...
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
hometuner je teď offline  hometuner
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2008 , 14:44   Citovat  

tak po celym vikendu prace sem konecne predelal sedacky z crx do myho c5g, kdybych to vedel jaka to bude mr*ačka tak bych se do toho nepoustel, jedna sedacka mi trvala prekopat, prevarit, upravit tak 4 hodiny Velmi šťastný

ale je to s tim ted paradani svezeni, origo sedacky z 5g sem mel uz potrhany, vymackany a bocni vedeni zadny kdyz clovek riznul zatacku....a jak sem sedel u Minora v CRX tak sem hned ty sedacky chtel pac sou tvrdsi a krasne drzej ramena a cely telo jak pribity, narozdil od c5g sedacek

tady par foto

AA.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
AA.jpg, 95.68 kB

BB.jpg

BB.jpg, 90.55 kB

CC.jpg

CC.jpg, 86.95 kB

DD.jpg

DD.jpg, 91.02 kB

EE.jpg

EE.jpg, 98.97 kB

FF.jpg

FF.jpg, 86.68 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
sablos je teď offline  sablos
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.5.2008 , 17:25   Citovat  

Vypada to dobře OK nechtel bys napsat nakej postup pro ty co to chtej taky dělat??? Lucy
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2008 , 17:44   Citovat  

Velmi šťastný uz sem to fotil naschval tak abych k tomu mohl neco napsat....snad si najdu cas a sepíšu to do navodu, ale je k tomu treba dost naradi a trpelivosti....
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2008 , 17:46   Citovat  

Velmi šťastný uz sem to fotil naschval tak abych k tomu mohl neco napsat....snad si najdu cas a sepíšu to do navodu, ale je k tomu treba dost naradi a trpelivosti....
   Návrat  
pajo je teď offline  pajo
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2008 , 18:33   Citovat  

ja som to robil asi pred mesiacom, trvalo mi to jedno poobedie v spolupraci s otcom, ale som si to dost zjednodusil, upravil som crx-ove pojezdy do 5G.
sice som to nefotil ale nieco mam tu:

tudy odkaz

tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2008 , 19:05   Citovat  

ja ty sedacky z crx koupil bez kolejnic takze sem musel pouzit kolejnice z civica, demontovat je uriznout z nich zbytecny plechy, vyvrtat do nich novy diry a pridelat na sedacky crx. Pak navarit na ty uchyty prodlouzeni aby to slo prisroubovat ke kastli
   Návrat  
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2008 , 19:43   Citovat  

Tak tahle úprava mě taky vážně zajímá, mám doma jednu koženou sedačku z CRX VTEC a rád bych si jí vrazil do VTI 5g...
Tak kdybys byl tak hodnej a sepsal těch pár řádků o postupu...ale jestli bych mohl poprosit nějak laicky, jak já říkám "bomben fest idioten zichr" Velmi šťastný Se stydím
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.5.2008 , 20:05   Citovat  

Sopťovi: Možná kdybys pěkně poprosil Paka, že by ti to upravil. Už to dělal:)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2008 , 20:10   Citovat  

Minor napsal:
Sopťovi: Možná kdybys pěkně poprosil Paka, že by ti to upravil. Už to dělal:)

A že bych taky pěkně poprosil tebe, jestli bys ve své nekonečné sbírce čehokoliv s CRX 2g spojeného nevyhrabal ještě jednu takovou sedačku, ať mám 2? Mrk
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.5.2008 , 20:17   Citovat  

No, sice máš pravdu, že nějaké zásoby mám, ale pokud jde o stav, je to bída. Navíc je mám v párech. Ale popřemýšlím o tom.
   Návrat  
pajo je teď offline  pajo
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2008 , 20:19   Citovat  

sopto, ak mas k sedacke aj pojezdy tak najjednoduchsie je to takto. urob si 2 obdlznikove plechy s 2 dierami, ktore budu mat vzdialene stredy presne 25mm (roztec crx sedaciek je presne o 5cm mensia ako 5G)
tieto pliesky navaris na predne uchyty pojezdov tak, ze jedna diera sa ti bude prekryvat s povodnou a druha bude smerovat k okraju sedacky. tym sedacku prychytis vpredu na povodne diery. vzadu (na strane dveri) urobis nieco velmi podobne, len to uz budes musiet trosku prirovnavat a napasovavat. no a k tunelu si budes musiet vyrobit nejaky medzikus, prides na to, ked to uvidis Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2008 , 20:22   Citovat  

pajo napsal:
sopto, ak mas k sedacke aj pojezdy tak najjednoduchsie je to takto. urob si 2 obdlznikove plechy s 2 dierami, ktore budu mat vzdialene stredy presne 25mm (roztec crx sedaciek je presne o 5cm mensia ako 5G)
tieto pliesky navaris na predne uchyty pojezdov tak, ze jedna diera sa ti bude prekryvat s povodnou a druha bude smerovat k okraju sedacky. tym sedacku prychytis vpredu na povodne diery. vzadu (na strane dveri) urobis nieco velmi podobne, len to uz budes musiet trosku prirovnavat a napasovavat. no a k tunelu si budes musiet vyrobit nejaky medzikus, prides na to, ked to uvidis Mrk

bohužel pojezdy nemám Ble
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2008 , 20:22   Citovat  

Minor napsal:
No, sice máš pravdu, že nějaké zásoby mám, ale pokud jde o stav, je to bída. Navíc je mám v párech. Ale popřemýšlím o tom.

Tak popřemýšlej Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2008 , 22:31   Citovat  

pajo napsal:

no defakto ja na jedny strane uchytil tu upravenou kolejnici z c5g do original der na kastli, a na druhy kolejnici sem musel navarit ty plíšky pac ten uchyt byl +- o tech 5 cm dal, ok tak ja napisu navod jak to udelat kdyz se to predelava z kolejnic z civica
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2008 , 22:35   Citovat  

pajo napsal:

a jeste jak si vyresil pásy ? ja sem navrtal diru do ty kolejnice primo, uycht na aps je torsku nez nez predtim ale je to ok
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2008 , 23:23   Citovat  

sopta napsal:
Tak tahle úprava mě taky vážně zajímá, mám doma jednu koženou sedačku z CRX VTEC a rád bych si jí vrazil do VTI 5g...
Tak kdybys byl tak hodnej a sepsal těch pár řádků o postupu...ale jestli bych mohl poprosit nějak laicky, jak já říkám "bomben fest idioten zichr" Velmi šťastný Se stydím

tak uz to pisu, lajctější (to je slovo...) už to bejt nemohlo ten navod, ale budeš muset na to mít CO nebo svářečku elektrickou aspon.....pak pořádnej rozbrus a vrtacku tak jeslti s timhle vsim umis tak jako uz bys to mel v aute Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 0:33   Citovat  

tak tech radku bylo trochu vic nez sem mylsel, ale je navod je hotovej, jeste ho poslat
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 8:55   Citovat  

Pěkné ale kdyby si raději sehnal sedáky ze Civica VTI 5G 3D tak jen odmontuješ 4 šrouby a namontuješ zpátky a vypadají možná ještě lépe... Úsměv Když tak tu můžu hodit zítra foto OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2008 , 17:43   Citovat  

Robik napsal:
Pěkné ale kdyby si raději sehnal sedáky ze Civica VTI 5G 3D tak jen odmontuješ 4 šrouby a namontuješ zpátky a vypadají možná ještě lépe... Úsměv Když tak tu můžu hodit zítra foto OK

no jo ale me aspon podle fotek pripadaj ze ty VTi jsou stejny jak sedačky v normalnim c5g akorat tmavsi, fotky posli
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2008 , 14:42   Citovat  

Robik napsal:

No pozor, nejsou sedačky C5g VTI jako sedačky C5g VTI, roky 92-93 (můj případ) maj sedačky naprosto katastrofální, to snad držej líp ty v obyč verzích, ty dělaj fakt všechno, jen né držej tělo... Od r. 94 už byly sedačky lepší, shodný s Targou, ale i tak to není žádnej zázrak.
Proto jsem si sehnal koženou sedačku z CRX 2g VTEC, kterou pro Hondu navrhovalo Recaro a taky to podle toho vypadá, se sedačkama v C5g se to nedá vůbec srovnávat! S Recarem Honda začala znovu spolupracovat až u Integry, která má dodnes jednu z nejlepších sedaček vůbec! Překonávaj jí snad jen ty v CTR 8g, ale jinak žádná automobilka ani ve spolupráci s Recarem nemá takhle dobrý sedačky.
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2008 , 14:50   Citovat  

Jenom tě Sopťo doplním že se mi osobně pohodlněji než v ITR sedělo v ATR Velmi šťastný je to dobrý VTEC ale RECARO sou vlastně obojí Mr. Green
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2008 , 15:07   Citovat  

Meda napsal:
Jenom tě Sopťo doplním že se mi osobně pohodlněji než v ITR sedělo v ATR Velmi šťastný je to dobrý VTEC ale RECARO sou vlastně obojí Mr. Green

To bude tím, že je ATR jenpřeci laděný víc na komfort, ITR je víc bez kompromisů Mrk Ale nejlepší je fakt to CTR 8g, tam jsou sedačky fakt neskutečný OK A taky to vlastně jsou jediný sedačky, kde když sem si je nastavil pro mě oblíbeně "na krátko k volantu", tak sem se nevešel zadkem při vystupování mezi volant a bočnici sedačky Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2008 , 15:38   Citovat  

hometuner napsal:
no jo ale me aspon podle fotek pripadaj ze ty VTi jsou stejny jak sedačky v normalnim c5g akorat tmavsi, fotky posli

Včera mi konečně UPC zapojilo net tak večer hodím foto přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2008 , 15:40   Citovat  

sopta napsal:
No pozor, nejsou sedačky C5g VTI jako sedačky C5g VTI, roky 92-93 (můj případ) maj sedačky naprosto katastrofální, to snad držej líp ty v obyč verzích, ty dělaj fakt všechno, jen né držej tělo... Od r. 94 už byly sedačky lepší, shodný s Targou, ale i tak to není žádnej zázrak.
Proto jsem si sehnal koženou sedačku z CRX 2g VTEC, kterou pro Hondu navrhovalo Recaro a taky to podle toho vypadá, se sedačkama v C5g se to nedá vůbec srovnávat! S Recarem Honda začala znovu spolupracovat až u Integry, která má dodnes jednu z nejlepších sedaček vůbec! Překonávaj jí snad jen ty v CTR 8g, ale jinak žádná automobilka ani ve spolupráci s Recarem nemá takhle dobrý sedačky.

Souhlas že CTR a ITR a ATR jsou Recara fatk top ale ty moje VTI jsou skoro identické stavbou s těmi CRX tedy alespon si myslím Úsměv a Hlavně mají pěknější čalounění a tělo drží taky super OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2008 , 20:15   Citovat  

Zasílám fotečky

DSC07431.JPG

DSC07431.JPG, 546.81 kB

DSC07432.JPG

DSC07432.JPG, 584.59 kB
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2008 , 21:17   Citovat  

taky jsem vyměnil za VTičkový.. a napůl i zadní.. jen spodní lavici, ten hořejšek nejde vyměnit Smutný mám to z 3D a já mám coupé.. Smutný mam spodek cernej a horejsek sedej Smutný musim nejspis najit nakou bouracku VTi sedanu Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2008 , 7:35   Citovat  

eXi_ napsal:
taky jsem vyměnil za VTičkový.. a napůl i zadní.. jen spodní lavici, ten hořejšek nejde vyměnit Smutný mám to z 3D a já mám coupé.. Smutný mam spodek cernej a horejsek sedej Smutný musim nejspis najit nakou bouracku VTi sedanu Smutný

No já sháním zadní sedačky VTIčkové ale zatím je nemůžu sehnat Smutný
   Návrat  
Radek11111 je teď offline  Radek11111
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2008 , 9:51   Citovat  

podle mě je nejlepší sehnat sedačky z crx III targy, mě se líbí nejvíc, sedí se v nich dobře a jsou namontovaný za chviličku, rptože mají stejný pojezdy jako civic 5G Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2008 , 10:37   Citovat  

Robik napsal:
Zasílám fotečky

no sou dost podobny, nebo uplne stejny jak CRX 2.gen. jen svetlejsi, ale krasny
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2008 , 12:07   Citovat  

hometuner napsal:
no sou dost podobny, nebo uplne stejny jak CRX 2.gen. jen svetlejsi, ale krasny

Jo díky, hlavně se mi líbí že jsou docela dost tvrdé..a nejsou takové bláto jako jsem měl v ESI Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
a uz mam sedacky z CRX2 v c5g...
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina