Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Soused hovado - jak na něj?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
Paolo.n je teď offline  Paolo.n
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 9:49   Citovat  

Poměrně často mi soused blokuje výjezd z garáže. Je to tak že je to soused i s garáží, takže sice parkuje před svojí, ale auto zabere 2 vjezdy, takže kdykoliv tam parkuje, tak blokuje i mě. Téměř vždycky je ale místo i jinde, jenže on je trochu bezohlednej.... už mnohokrát jsem na něj zvonil aby mě pustil do nebo z garáže, a už mě to prostě nebaví, věčně se doprošovat, nehledě na to, že když budu potřebovat rychle vyjet přeba ve 3 ráno, tak se asi nedozvoním. Parkovat se tam nesmí, je tam žlutý značení, takže je možnost zavolat policii, jenže on má asi 5 aut, takže to nic moc neřeší, navíc by mu okamžitě došlo kdo ty policajty zavolal... Tak přemejšlím, jak to jinak pořešit. Postavit si tam kužely?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 9:52   Citovat  

Paolo.n napsal:
Poměrně často mi soused blokuje výjezd z garáže. Je to tak že je to soused i s garáží, takže sice parkuje před svojí, ale auto zabere 2 vjezdy, takže kdykoliv tam parkuje, tak blokuje i mě. Téměř vždycky je ale místo i jinde, jenže on je trochu bezohlednej.... už mnohokrát jsem na něj zvonil aby mě pustil do nebo z garáže, a už mě to prostě nebaví, věčně se doprošovat, nehledě na to, že když budu potřebovat rychle vyjet přeba ve 3 ráno, tak se asi nedozvoním. Parkovat se tam nesmí, je tam žlutý značení, takže je možnost zavolat policii, jenže on má asi 5 aut, takže to nic moc neřeší, navíc by mu okamžitě došlo kdo ty policajty zavolal... Tak přemejšlím, jak to jinak pořešit. Postavit si tam kužely?

a proč se bojíš aby se nedozvěděl že si to Ty?
A nezkoušel si to podobrým? Třeba mu jednou říct, hele čoveče nemohl bych Tě poprosit aby si to parkoval trochu jinak?
   Návrat  
nEcroCZ je teď offline  nEcroCZ
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 10:05   Citovat  

kdyz nejde podobrym tak po zlym. normalne bych volal policajty v kuse. mam podobny problem ze mi auta stoji u nakladaci rampy v praci i kdyz tak neni officialni znacena postavim se do ulicku a troubim tak dlouho dokud neodjedou a az tam budu mit oficialnu znacku tak jak budou presahovat 1cm volam hned policajty.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 10:10   Citovat  

nEcroCZ: to si jen myslis Velmi šťastný Otec semnou vybehal ofiko znacku zakaz vjezdu s vyjimkou zasobovani prodejny a povoleni SBD (parkovaci karty) a policie nam najednou zacala odmitat sem jezdit. Resilo se to pres starostu a ten to predal nejakemu joudovi technikovi a ten nam volal s tim, ze sice clovek stoji v zakazu a dopousti se prestupku, ale jelikoz pozemek je ve vlastnictvi SBD, tak policie tam nema co delat. Dokonce mi na hulvata rekl, ze prorezavat pneu Tak to valím bulvy Takze dle vyjadreni experta: "pokud je pozemek nemestsky/nestatni, tak muzes beztrestne stat kde chces". Tak si rikam, proc nestat pred hypermarketem na invalidech, atd.. Tak to valím bulvy

Paolo.n: mel jsem podobneho "vola" vedle sve garaze a ten mi pro zmenu v zime hazel snih pred garaz Smutný A nepomohlo nic, takze clovek mel smolika. Co se tyce toho co pises, tak bych jednal jako psal kolega - zajit za nim, slusne mu rict, ze kdyz se nedostanes do garaze, tak mu to nechtene odres a to by jsi nerad. Pokud nic, tak mit pojistku na blbost a proste garaz otevrit poradne. Bohuzel s nekteryma se nedomluvis.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
martinpetricek2 je teď offline  martinpetricek2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 10:19   Citovat  

Olej pod kola a vycukat ho pryč Velmi šťastný Úsměv Velmi šťastný Ne mě se taky stalo ,že jsem chtěl zajet do garáže s autem, ale stála tam ženská s citroenem tak blbě že se dalo jen tak tak projet k dalším garážím, ale já když otevřu vrata tak už ani to ne. naštěstí byla zima, tak se natáhlo lano a na sněhu sme jí citroena krásně posunul dozadu a bylo po problému Velmi šťastný
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 10:24   Citovat  

Tchýně má taky super souseda, co si pouští hodně nahlas radio ikdyž není doma, od 6 do 22, Tak to valím bulvy
Tak mu to tam taky párkrát zaparkuj ať ví, jak je to moc super
Po dobrým málokdy co člověk zmůže Smutný
   Návrat  
TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 10:26   Citovat  

u me pred garazi mam vyjezd jak pro dodavku, ale stane se ze nejaky cyp to stejne zatarasi, tak na to mam skodovku, lano a sup s nim jinde Velmi šťastný a jestli se to dotycnemu nebude libit, tak mu rekni, ze je to lepsi, nez by si mel kupovat nove gumy pořádnej výtlem
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 10:30   Citovat  

PČR odtah.. nashle.
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 10:30   Citovat  

Zavolat policii=odtah.Blokuje Ti prujezd.Kdyz bude stat nekde na silnici a bude blokovat prujezd, odtahnou ho taky.Akorat je dost pravdepodobne, ze mezi Vami vypukne valka Velmi šťastný
   Návrat  
nexus_cz je teď offline  nexus_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 10:45   Citovat  

Moc dobře vím co je to mít souseda magora, muzika v bytě permanentně nahlas, smrad a bordel od popelnic v kvartýru, každého poučoval a přitom byl doma na soc.dávkách.. po dobrém to nešlo, tak dostal jednou od souseda pod ním přes držku a pak se naštěstí odstěhoval.

V tvém případě bych zkusil sousedovi říct, že bys ho rád požádal, aby před tvou garáží neparkoval, že mu tam taky neparkuješ a pokud se to bude opakovat, budeš vše řešit s PČR. Vím, že je to nepříjemné, ale jak říká můj kolega: "Obětí se člověk stává."
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 10:48   Citovat  

PCR nic odtahavat nebude!!! Je to verejnopravni spor Mrk
   Návrat  
nexus_cz je teď offline  nexus_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 10:50   Citovat  

Pokud se tam nesmí parkovat, jako že je tam vodorovná žlutá čára jak píše Paolo, tak to PČR řešit musí.
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 11:01   Citovat  

pokud ti někdo blokuje v jezd na pozemek/garáž tak to řeší PČR... s blbcema u nás na argentinský který si myslej že tam máme veřejný parkoviště to tak dělám neustále
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 11:08  Naposledy upravil Kendik dne 15.1.2014 , 11:10, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

gizmi napsal:
PCR nic odtahavat nebude!!! Je to verejnopravni spor Mrk

Jde o porušení § 27 odst. 1, písm. n) zákona o provozu na pozemních komunikacích, kdy má řidič zakázáno zastavit a stát před vjezdem na pozemní komunikaci z polní nebo lesní cesty nebo z místa ležícího mimo pozemní komunikaci (v tomto případě garáž). V takovém případě se jedná o překážku provozu na pozemních komunikacích, kdy může policista nebo strážník ve smyslu ustanovení § 45odst. 4 výše uvedeného zákona, rozhodnout o odstranění vozidla na náklady jeho provozovatele. Úsměv MP, popřípadě na PČR je to dobrý
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 11:09   Citovat  

na tohle volat pčr? Ble od toho je snad MP a navíc co s tím PCR udělá? Já jsem nezažil že by PČR odtahovala za špatný parkování od toho je právě MP a hlavně např. v ÚL se už nějaký rok neodtahuje pouze pokud auto vážně překáží v provozu, to ostatní se řeší fotkou oznámením za stěrač... Myslím si že PCR "neřešitelné" tak jak bychom chtěli a MP možná řešitelné... přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 11:12  Naposledy upravil Kendik dne 15.1.2014 , 11:21, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Dutch napsal:
na tohle volat pčr? Ble od toho je snad MP a navíc co s tím PCR udělá? Já jsem nezažil že by PČR odtahovala za špatný parkování od toho je právě MP a hlavně např. v ÚL se už nějaký rok neodtahuje pouze pokud auto vážně překáží v provozu, to ostatní se řeší fotkou oznámením za stěrač... Myslím si že PCR "neřešitelné" tak jak bychom chtěli a MP možná řešitelné... přátele
Ja osobne jsem nikde nepsal PCR.V pripade nutnosti se ale PCR zavolat muze.
   Návrat  
Madvad je teď offline  Madvad
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 11:13   Citovat  

ja na tvojom mieste by som mu nic nehovoril zobral by som si kombinacky a srubovacik na selepy a vysruboval by som mu vsetky selepy a a ten dzindzik okolo kde sa selep srubuje by som stlacil kombinackami na vsetkych styroch kolesach a ver ze uz nebude pred tvojou garazou parkovat.....a apropo ver ze to mu moze spravit kazdy cca 5 min roboty ...a po dalsie si bude musiet zaplatit aj odtah po pripade ho to nieco stat bude ver ze to malo nebude Je to tam. Je to tam. Je to tam. přátele přátele

ALE ODOMNA TO NEMATE Je to tam. Je to tam. přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 11:20   Citovat  

Kendik napsal:
Ja osobne jsem nikde nepsal PCR.V pripade nutnosti se PCR zavolat muze.
to taky nebylo myšleno na tebe Velmi šťastný Spíš jenom radím v tom, jak to +- je v reálu. A ano právo máš zavolat pčr, ale oni to vyřeší s nějvětší pravděpodobností, tak že:

1) půjdou za majitelem a poprosí ho o přeparkování a vyřeší to domluvou
2) půjdou za majitelem a poprosí ho o přeparkování a flastr
3) napíšou předvolání (oznámení)
5) zavolají MP na vyřešení - možný odtah
4) odtah sami(ale tomu nevěřím)

spíš je důležité poradit tak aby dotyčný na místě neparkoval, co pro to udělat...

Jak jsem psal může si kdokoliv zavolat koholiv... pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 11:22   Citovat  

Dutch napsal:
to taky nebylo myšleno na tebe Velmi šťastný Spíš jenom radím v tom, jak to +- je v reálu. A ano právo máš zavolat pčr, ale oni to vyřeší s nějvětší pravděpodobností, tak že:

1) půjdou za majitelem a poprosí ho o přeparkování a vyřeší to domluvou
2) půjdou za majitelem a poprosí ho o přeparkování a flastr
3) napíšou předvolání (oznámení)
5) zavolají MP na vyřešení - možný odtah
4) odtah sami(ale tomu nevěřím)

spíš je důležité poradit tak aby dotyčný na místě neparkoval, co pro to udělat...

Jak jsem psal může si kdokoliv zavolat koholiv... pořádnej výtlem
To je pravda.Taky myslim, ze budou radeji zvonit nejdriv na souseda a resit to slovne.Mozna, ze by to i pomohlo a byl by klid.Kdo vi.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 11:22   Citovat  

Kendik napsal:
To je pravda.Taky myslim, ze budou radeji zvonit nejdriv na souseda a resit to slovne.Mozna, ze by to i pomohlo a byl by klid.Kdo vi.
OK
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 11:23   Citovat  

Dutch napsal:

No tak tos asi nikdy neparkoval tam kde to ústecká MP nemá ráda. Jistěžě i v Ustí se odtahuje, zrovna dneska když jsem jelo okolo DP v Předlicích tam tam vezla odtahovka nějakého provinilce.

Jinak jak už bylo řečeno. Zajít za ním, zkusit to po dobrým, v zájmu dobrých sousedských vztahů. Říct mu že ti není příjemné na něj furt zvonit, co kdyby nebyl doma když budeš potřebovat odjet, že občas potřebuješ kvůli práci odjet i v noci. Pokud mu to nedojde, tak bych zrovna ve 3:15 ráno potřeboval odjet, napřed bych ho zkusil vzbudit a znova mu to zopakoval. Pak už bych skutečně volal MP. A klidně bych mu to sám řek, že jsem je zavolal, žemi řipadá, že to dělá schválně.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 11:32   Citovat  

vespula.mortifer napsal:
No tak tos asi nikdy neparkoval tam kde to ústecká MP nemá ráda. Jistěžě i v Ustí se odtahuje, zrovna dneska když jsem jelo okolo DP v Předlicích tam tam vezla odtahovka nějakého provinilce.

Ale parkoval Velmi šťastný Asi to blbě vyznělo, ne že si v Ústí člověk muže dělat co chce s parkováním, ale spíš že dřív (to už je dlouho) se odtahovalo jak na běžícím pásu MP v ÚL a teď se to omezilo a řeší se to oznámením (vím z dobrých zdrojů, neboj) je to dobrý

edit: např. pro tebe příklad na doběticích klasická silnice, dva pruhy a panelákovci si dávají auta podél silnice jak zprava tak zleva a uprostřed vznikne pruh na jedno auto. Hlášeno (ne mnou) a co se stalo přijela MP listky za stěrač, fotka a papa

a dost offtopic o UL PCR a MP a budeme řešit problém se sousedem a garáží Velmi šťastný
   Návrat  
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 12:07   Citovat  

Mam podobnej s parkovanim aut z prilehly fabriky u obou vyjezdu z baraku. Parkrat sem tam volal a ty mi rekli ze mam volat rovnou MP.
Zavolal sem teda MP, auto mi stalo cca 40-50cm pred vyjezdem z garaze. Po prijezdu si to prohlidly a rekly mi, ze mam bohuzel smulu ze tam mam misto kudy vyjet ( na kazdy strane cca 5cm mi zbylo ).
Takze asi tak ..
   Návrat  
nEcroCZ je teď offline  nEcroCZ
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 12:51   Citovat  

spyda napsal:
Mam podobnej s parkovanim aut z prilehly fabriky u obou vyjezdu z baraku. Parkrat sem tam volal a ty mi rekli ze mam volat rovnou MP.
Zavolal sem teda MP, auto mi stalo cca 40-50cm pred vyjezdem z garaze. Po prijezdu si to prohlidly a rekly mi, ze mam bohuzel smulu ze tam mam misto kudy vyjet ( na kazdy strane cca 5cm mi zbylo ).
Takze asi tak ..

v takovem pripade je nutne byt neuprosny a tahat to vyse. Kolikrat duchodce jen volaji na policajty ze si decka v lete hrajou na hristi i po 10 hodine a jsou tam kvuli takove blbosti, zkratka protoze musi.
   Návrat  
yoschimitsu je teď offline  yoschimitsu
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 13:01   Citovat  

Tenhle problem jsem bohuzel zazil taky vyresil jsem ho velice rychle parkrat jsem pocukroval blokovane misto napinackama a je po problemu sice chvili nebudes parkovat ale dotycnyho omrzi jezdit lepit gumy a budes mit volny prujezd Se stydím
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 15:05   Citovat  

yoschimitsu napsal:
Tenhle problem jsem bohuzel zazil taky vyresil jsem ho velice rychle parkrat jsem pocukroval blokovane misto napinackama a je po problemu sice chvili nebudes parkovat ale dotycnyho omrzi jezdit lepit gumy a budes mit volny prujezd Se stydím

to jsou moudre rady, nasypat si pred garaz hrebiky Velmi šťastný
stejne jako vsechny ostatni "nasilne" metody, je to soused, vi dokud vitr vane, takze vytrhanim ventilku by mohlo dojit na prislovi "kdo seje vitr, sklizi bouri" a to asi nechce si myslim
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 15:19   Citovat  

HonDan napsal:
to jsou moudre rady, nasypat si pred garaz hrebiky Velmi šťastný
stejne jako vsechny ostatni "nasilne" metody, je to soused, vi dokud vitr vane, takze vytrhanim ventilku by mohlo dojit na prislovi "kdo seje vitr, sklizi bouri" a to asi nechce si myslim

hlavně tyto metody pomsty za blbost či bezohlednost zavánějí Ukrajinou,Rumunskem,atd..no prostě rozvojovym světem to mi hlava nebere
takhle se my Češi nálepky postkomunistických dutohlavů asi nezbavíme........
takže moje rada zní-za sousedem zajít zeptat se zda má čas,sednout si s nim a promluvit o problému
jenže tady na foru se nejdřív střílí a pak se ptá......... KO
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 17:17   Citovat  

Ja bych to tak cerne nevidel, je tu hodne rozumnych lidi OK
Presne tak, promluvit si se sousedem po dobrem a proste mu rict, ze pokud budu muset vyjet, budu volat PCR s odtahovkou. Ac nerad, protoze si myslim, ze spolu lidi maji vychazet a parkovani pred vlastnim vjezdem a ne pred cizim k dobrym sousedskym vztahum patri Velmi šťastný
   Návrat  
Jagi je teď offline  Jagi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 19:53   Citovat  

díváte se někdo na ulici Velmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastný Je to tam. tam řešili obdobnej problém
   Návrat  
Tučí je teď offline  Tučí
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 20:42   Citovat  

přečetl jsem to uplně všechno a některý nápady mi přijdou opravdu hrozně pitomé... hřebíky před garáží? Velmi šťastný tvl.. Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Soused hovado - jak na něj?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina