Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 85 z 486
staga86 je teď offline  staga86
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 8:59   Citovat  

OsekSpider napsal:
já to tipuju na ložisko ale setrváky u těhle aut odcházení taky, pokud je auto čipované vůbec bych se nedivil že to je setrvák

Auto ciple je, ale vykon pouzivam minimalne, kdyz potrebuju treba predjet, nijak ho netrapim. Zadne vibrace na spojce ale necitim, podle me by se to melo projevit. Asi to zavezu do hondy, aby se na to podivali. Mate nejake typy. kde koupit levneji a nechat udelat?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 9:11   Citovat  

staga86 napsal:
Auto ciple je, ale vykon pouzivam minimalne, kdyz potrebuju treba predjet, nijak ho netrapim. Zadne vibrace na spojce ale necitim, podle me by se to melo projevit. Asi to zavezu do hondy, aby se na to podivali. Mate nejake typy. kde koupit levneji a nechat udelat?

Skus pohladat na coxmotorparts Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Davo09 je teď offline  Davo09
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 16:37   Citovat  

Zdravím honďáci, chci se zeptat neví někdo jak se sundává zadní nárazník na accordu 2006. Kde všude je přichycen apod. Případně nějaká fotka. Předem díky
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 17:30  Naposledy upravil SaKaL dne 15.1.2014 , 17:31, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Davo09 napsal:
Zdravím honďáci, chci se zeptat neví někdo jak se sundává zadní nárazník na accordu 2006. Kde všude je přichycen apod. Případně nějaká fotka. Předem díky

Tady tudy lingshondaparts.com se toho dá najít docela dost... proklikej se ke svému modelu a uvidíš, z čeho všeho je složen atd.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 17:30   Citovat  

varuj napsal:
Skus pohladat na coxmotorparts Mrk

Díky za typ.. ta cena je neuveritelna... 9500 mi prijde az podezrela..je to overeny zdroj?
tudy odkaz

Mozna by nebylo spatny takove odkazy dat nekam na hromadu.

Tak a ted ještě nekoho, kdo by to za slusny peniz udelal Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 17:32   Citovat  

staga86 napsal:
Díky za typ.. ta cena je neuveritelna... 9500 mi prijde az podezrela..je to overeny zdroj?
tudy odkaz

Myslim, že ověřený je dost. Kluci odsud a i třeba z C8G clubu tam taky nakupujou...
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 17:42   Citovat  

Davo09 napsal:

tak tak mrkni do manualu nebo na nakres, kazdopane je to jednoduchy staci zespoda z boku a pod zaslepkama nahore všechno odšroubovat a pak opatrne vytrhnout/odcvakat a je to Úsměv ja to mel asi za 10min, když sem sel delat čidla
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 18:01   Citovat  

Doktor napsal:
tak tak mrkni do manualu nebo na nakres, kazdopane je to jednoduchy staci zespoda z boku a pod zaslepkama nahore všechno odšroubovat a pak opatrne vytrhnout/odcvakat a je to Úsměv ja to mel asi za 10min, když sem sel delat čidla

Díky za info
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 18:01   Citovat  

SaKaL napsal:
Tady tudy lingshondaparts.com se toho dá najít docela dost... proklikej se ke svému modelu a uvidíš, z čeho všeho je složen atd.

Díky
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 18:03   Citovat  

staga86 napsal:
tudy odkaz

Ano, zdroj je overeny uz x krat, ja osobne som tam tiez par veci nakupoval... je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 18:04   Citovat  

varuj napsal:
Ano, zdroj je overeny uz x krat, ja osobne som tam tiez par veci nakupoval... je to dobrý

Super, diky
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 19:58   Citovat  

Gabo napsal:
Ja mám v technickom preukaze zapísané 205/55/R16 91V a ako alternatívne len jeden rozmer- 225/45/R17 94W.

Dajú sa dať aj R18? Tak to koukám!

Áno, R15 sa dali oficiálne nahodiť len na model pred faceliftom.

Mám letné aj zimné na R16.

Nemáš pravdu, 15" kola se dávala na dvoulitr ve výbavě Comfort i po faceliftu. Jednak je to napsáno přímo v oficiálním katalogu (http://www.produkte24.com/cy/honda-automobile-deutschland-940/honda-accord-limousine-broschuere-2006-1274.html strana 58 ), jednak takového 15" Accorda poFL občas vidím na vlastní oči. Já mám Sport a ten už má minimálně 16" a alternativně 17".

Příp. zde tudy odkaz

Což je právě problém, který teď řeším. Zda jít na jaře do 17" nebo 16". Budu kupovat nové disky i pneumatiky a pořád si neumím vybrat. Nejezdím nějak dravě a rychle, takže to vidím spíše na 16"... ale furt ty 17" hlodají Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 22:17   Citovat  

Mino21 napsal:
Nemáš pravdu, 15" kola se dávala na dvoulitr ve výbavě Comfort i po faceliftu. Jednak je to napsáno přímo v oficiálním katalogu (http://www.produkte24.com/cy/honda-automobile-deutschland-940/honda-accord-limousine-broschuere-2006-1274.html strana 58 ), jednak takového 15" Accorda poFL občas vidím na vlastní oči. Já mám Sport a ten už má minimálně 16" a alternativně 17".

Příp. zde tudy odkaz

Což je právě problém, který teď řeším. Zda jít na jaře do 17" nebo 16". Budu kupovat nové disky i pneumatiky a pořád si neumím vybrat. Nejezdím nějak dravě a rychle, takže to vidím spíše na 16"... ale furt ty 17" hlodají Úsměv

Nemusis jazdit rychlo a dravo a mozes mat 17". Accord je dost velka limuzina a urcite vyzera lepsie s tymi 17" ako so 16" kolesami, lepsie jazdne vlastnosti su pri vylepsenom vyzore len vhodnym bonusom je to dobrý .
Ja napriklad mam Accord r.v. 2006 vo verzii Sport a ako zaklad tam mam 17-tky, 16" su uvedene ako alternativa...
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 22:27   Citovat  

varuj napsal:
Nemusis jazdit rychlo a dravo a mozes mat 17". Accord je dost velka limuzina a urcite vyzera lepsie s tymi 17" ako so 16" kolesami, lepsie jazdne vlastnosti su pri vylepsenom vyzore len vhodnym bonusom je to dobrý .
Ja napriklad mam Accord r.v. 2006 vo verzii Sport a ako zaklad tam mam 17-tky, 16" su uvedene ako alternativa...

Já se přikláním k 16" , zhorší se trochu reakce na volant , ale není cítit každý hrbol na silnici.
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.1.2014 , 22:52   Citovat  

hopit napsal:
Já se přikláním k 16" , zhorší se trochu reakce na volant , ale není cítit každý hrbol na silnici.

Moja reč přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.1.2014 , 11:35   Citovat  

Zatím se většina přiklání k 16" (i v servisu mi dopoučovali menší), takže se snad po roce rozhodnu Velmi šťastný Teď jen sehnat origoš 16" kola z Accorda.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.1.2014 , 11:38   Citovat  

Já se kloním k 17´´. Záleží dost na pneu - rozdíl komfortu 16 (Barum) a 17 (Bridgestone) je neznatelný.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.1.2014 , 12:27   Citovat  

Hellborn napsal:
Já se kloním k 17´´. Záleží dost na pneu - rozdíl komfortu 16 (Barum) a 17 (Bridgestone) je neznatelný.

Otázkou je také spotřeba. Zatímco u Primery mi větší a širší letní kola na spotřebě nic nepřidala (díky většímu průměru auto točilo nižší otáčky a nebyla to zimní kola), tady na Hondě by byl průměr stejný, ale šířka o 2 cm větší. Takže kromě spotřeby je tu i otázka dynamiky (na Primeře ty 16" byly jako kdybych přišel o jeden válec oproti tomu, jak bylo auto dynamické na 14"). Přitom to byl dvoulitr.

Každopádně bych chtěl originální kola z Accorda, což se blbě shání. 16" jsou k dispozici jen z předFL, 17" pak ze Civica 8G a originální poFL Accord kola (ať už 16" nebo 17") jsou dost nedostatkovým zbožím. A když už, tak většinou brutálně doškrábané.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.1.2014 , 12:38   Citovat  

Mino21 napsal:
Otázkou je také spotřeba. Zatímco u Primery mi větší a širší letní kola na spotřebě nic nepřidala (díky většímu průměru auto točilo nižší otáčky a nebyla to zimní kola), tady na Hondě by byl průměr stejný, ale šířka o 2 cm větší. Takže kromě spotřeby je tu i otázka dynamiky (na Primeře ty 16" byly jako kdybych přišel o jeden válec oproti tomu, jak bylo auto dynamické na 14"). Přitom to byl dvoulitr.

Každopádně bych chtěl originální kola z Accorda, což se blbě shání. 16" jsou k dispozici jen z předFL, 17" pak ze Civica 8G a originální poFL Accord kola (ať už 16" nebo 17") jsou dost nedostatkovým zbožím. A když už, tak většinou brutálně doškrábané.

Mně se spotřeba moc nemění - pořád obvykle 9-9.5l... Velmi šťastný Na zimákách si musím dávat víc pozor, protože mám jen index T... Úsměv

Jedny 16´´ jsen nedávno prodal a 17´´ budou na prodej (pokud se dokopu k renovaci jiných, které bych obul), poškrábané samozřejmě za 10let jsou.
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2014 , 14:47   Citovat  

Mino21 napsal:

Dobře vypadají na A7G 16" z C7G Sport , mají menší ET OK
   Návrat  
miniwop je teď offline  miniwop
PříspěvekZaslal: 16.1.2014 , 19:18   Citovat  

Ahoj.

Mám Accorda 2.0 rv 2005. od listopadu. Všiml jsem si, že při akceleraci slyším takový zvláštní zvuk z motoru. Na volnoběch to nedělá. Je to normální u těchle motorů.

Díky
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.1.2014 , 0:35   Citovat  

miniwop napsal:
Ahoj.

Mám Accorda 2.0 rv 2005. od listopadu. Všiml jsem si, že při akceleraci slyším takový zvláštní zvuk z motoru. Na volnoběch to nedělá. Je to normální u těchle motorů.

Díky

Hmm, zkus si sám najít odpověď na Tvoji otázku... Úsměv
Jako že při akceleraci rostou otáčky a je motor hlasitější?
Né, vážně, fakt se takhle, když o Tvém autě v podstatě nic nevíme, dost těžko radí...

Takže: Kolik máš najeto? Máš seřízené ventilové vůle? Dělá to jen za studena? Je to jen za jízdy nebo i v klidu na místě? Dělá to jen při akceleraci tzn. záběru nebo i při ustálené rychlosti, kdy jsou otáčky "v klidu" na nějaké hodnotě? Alespoň přibližná definice "zvláštního zvuku"...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2014 , 7:30   Citovat  

miniwop napsal:
Ahoj.

Díky

Presne moznosti spusta, muze to bejt klidne kryci plech dole u katu to pak dela pekny zvuky Velmi šťastný
   Návrat  
saly je teď offline  saly
PříspěvekZaslal: 17.1.2014 , 9:11   Citovat  

Doktor napsal:
Presne moznosti spusta, muze to bejt klidne kryci plech dole u katu to pak dela pekny zvuky Velmi šťastný

Přesně tohle mi teď drnčí pod autem. Uhnily spojovací plochy na krytu okolo katu Úsměv a vydává to na volnoběh pěkné zvuky. Honda chce za krycí plech 3000Kč takže si udělám nerezovou objímku asi stáhnu a bude klid. Zatím jsem nikde krycí plech okolo katu za rozumnou cenu nikde nenašel.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2014 , 9:33   Citovat  

saly napsal:
Přesně tohle mi teď drnčí pod autem. Uhnily spojovací plochy na krytu okolo katu Úsměv a vydává to na volnoběh pěkné zvuky. Honda chce za krycí plech 3000Kč takže si udělám nerezovou objímku asi stáhnu a bude klid. Zatím jsem nikde krycí plech okolo katu za rozumnou cenu nikde nenašel.

Velmi šťastný tak tak, neutral, rozjezd, rejd, klasika, ale to delaj všechny auta a u všech sem to rovnou vyhodil do pryč OK
   Návrat  
miniwop je teď offline  miniwop
PříspěvekZaslal: 18.1.2014 , 10:11   Citovat  

SaKaL napsal:
Hmm, zkus si sám najít odpověď na Tvoji otázku... Úsměv
Jako že při akceleraci rostou otáčky a je motor hlasitější?
Né, vážně, fakt se takhle, když o Tvém autě v podstatě nic nevíme, dost těžko radí...

Takže: Kolik máš najeto? Máš seřízené ventilové vůle? Dělá to jen za studena? Je to jen za jízdy nebo i v klidu na místě? Dělá to jen při akceleraci tzn. záběru nebo i při ustálené rychlosti, kdy jsou otáčky "v klidu" na nějaké hodnotě? Alespoň přibližná definice "zvláštního zvuku"...

Mám najeto 202000km. Slyším to jen při přidání plynu, ale když auto stojí to nedělá.Jednou jsem vypnul rádio a uslyšel to. Asi to bude charakteristický zvuk motoru Úsměv jak to syčení když na to šlápnu víc Úsměv. Jinak nevím. Auto mám koupené starší přímo z hondy jezdilo to jen tam na pravidelný servis, takže ty ventily asi seřízený budou. Nevím jak to definouvat je to takové "žžžžž". Ale díky Se stydím Úsměv
   Návrat  
Borisek je teď offline  Borisek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.1.2014 , 16:00   Citovat  

Zravím mam Acco.2006 nafta a mam problém s elektronikou v autě jestli tomu nejde dat nějaky restart nebo jak to řešit?
1.Např.když podržím dlouze info na volantu ,tak mi to skočí ihned do nabídky o nastavení hlidani rychlosti a nic vic stim nejde dělat.
2.Handsfree kdyř ji řeknu povel phone setup ,tak prostě hned skočí do nabídky pro seznam a jine nesmysly ,a ja potřebuji třeba spárovat druhy tel.
3.Hlasové ovládání řeknu třeba (radio on,nebo cd play)a ono odpoví navigation ,a nebo vypne klimatizaci ,a můžu říct cokoli a pořád to děla dokola.
4.když podržím na dalkáči dlouze symbol odemčeno tak mi nesjedou okna dolu.

Předem díky za každou odpověď co by mi pomohla jak to řešit Bueee
   Návrat  
Petr_cze je teď offline  Petr_cze
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.1.2014 , 10:57   Citovat  

Ahoj

1) Jak se projevují "vůle" ventilů u i-ctdi ? Když se rozjíždím se studeným motorem, tak od 1900 ot/min má snahu jemně "rachtat" - když se motor zahřeje, tak vše přestane a je tichý jako myška.

2) Začal jsem si všímat, že pravidelně při překročení 20 km/h něco loupne od motorové části (možná od podvozku). Je jedno jestli mám zařazenou jedničku, dvojku nebo vyřazeno. Prostě pokaždé něco loupne. - i když je auto zahřáté

Máte někdo zkušenosti?
   Návrat  
ICE.J je teď offline  ICE.J
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.1.2014 , 9:29   Citovat  

Petr_cze napsal:
Ahoj

1) Jak se projevují "vůle" ventilů u i-ctdi ? Když se rozjíždím se studeným motorem, tak od 1900 ot/min má snahu jemně "rachtat" - když se motor zahřeje, tak vše přestane a je tichý jako myška.

2) Začal jsem si všímat, že pravidelně při překročení 20 km/h něco loupne od motorové části (možná od podvozku). Je jedno jestli mám zařazenou jedničku, dvojku nebo vyřazeno. Prostě pokaždé něco loupne. - i když je auto zahřáté

Máte někdo zkušenosti?

ad.1) Když je to studený, tak mi taky pěkně "rachtá", ale prý je to normální, pak když se zahřeje, tak ok.

ad.2) Mohl by to být systém VSA, který se sepne po překročení rychlosti.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.1.2014 , 17:55   Citovat  

Ad 2- je to system VSA. Spina se prave cca ve 20 km/h, cvakne to.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina