Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 86, 87, 88 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Strana 87 z 158
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.1.2014 , 18:50   Citovat  

crxmann napsal:
Ale tady se nebavíme o samovznícení přece, stejně tak sem jasně psal, že lahev u běžného plnícího stojanu nepřetlakuješ. Ale bavíme se o tom, že mi jako laikové, si dovolujeme odstranit bezpečnostní prvek z plynového tlakového zařízení. Možná sem zbytečně připodělanej, ale za těch 5litrů navíc mi ta rizika nestojí. Však víte jak fungují murphyho zákony.

...crxmanne ja to beru asi tak ze ani propanbutanova flase a jine natlakovane nemaji plovak tak to beru vic jak takove to povinne "kurfitko" protoze kdyz se to zacne zahrivat postupne si to upsoukne a tim schladi Úsměv...

...jinak kluci dneska jsem dokoncil pokusne sledovani objektu A6G s plynem...jelikoz mi zas ten poprdeny tartarini davkuje chudou zmes a zacala svitit kontrolka plynu /jet na serizeni nebyl cas :// sem si vsimnul ze pri cca 4200 kdy uz mnel byt vtec sepnuty naplno doslo k brutalnimu poklesu vykonu a musel sem hodne slapnout na pedal abych ten propad preklenul a dostal se nekam k 5500 kdy auti tahlo jak ma /jak u lpg tak i u benalu/...nejdriv jsem myslel ze motor ko ale pak sem si rekl ze projedu to parkrat na benal a ejehle kontrolka zhasla a vtec bezproblemu...
...vyvodzuji si z toho ze ridici jednotka z nejakeho duvodu dava chudou smes i benzinu co mi hlava nebere...sem stale veril ze lide jsou rozumni a ridici jednotka lpg se prizpusobi hondi a ne naopak Velmi šťastný...
...k tomu neustale uz nekdo prubnul tartarini a nastaveni bez toho jejich klicu? ja sem ted resil jine veci a tohle jsem uz nezvladnul tak snad se zadari kdyz jaro prijde Velmi šťastný...

hopite...typek tlakoval 1baradonem Velmi šťastný...

AFY
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Petr Vošický je teď offline  Petr Vošický
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 17.1.2014 , 20:20   Citovat  

zdravím pány LPG
a prosím o info... Úsměv
mám v Legendu STAG 300 a začaly mi hodně nahlas cvakat vstřiky. Je to pouze na servisní seřízení nebo to je na výměnu? Když vypnu plyn, tak je ticho, po zapnutí plynu opět cvakání. Se stydím
díky P.V.

Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
1
PříspěvekZaslal: 17.1.2014 , 20:25   Citovat  

asi záleží jaké vstřiky tam máš, ale většinou v nich stačí vyměnit gumičky a je to stokorunová záležitost

Petr Vošický je teď offline  Petr Vošický
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.1.2014 , 21:08   Citovat  

Rom. napsal:
asi záleží jaké vstřiky tam máš, ale většinou v nich stačí vyměnit gumičky a je to stokorunová záležitost

Díky, příteli Úsměv
Taky mě mohlo napadnout Ti zavolat Se stydím
Velmi šťastný OK

optimas je teď offline  optimas
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.1.2014 , 12:29   Citovat  

hopit napsal:
Proč ještě nemáš vlastní kabel? Našel bys problém snadno sám.

No protože nemám noťas netbook a k vůli tomu si to kupovat nebudu. Zatím mi všechno opravili na počkání, ale teď se mnou vy wc. Zatím jsem neměl žádné větší problémy až tenhle. Ty předešlé byly špatné vstřiky a ty se jako chyba neobjeví pokud vím a ladit taky nepotřebuju jezdí to perfektně a LPG křivka se dokonale kryje z benzínovou

crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 19.1.2014 , 13:10   Citovat  

Petr Vošický napsal:
zdravím pány LPG
a prosím o info... Úsměv
mám v Legendu STAG 300 a začaly mi hodně nahlas cvakat vstřiky. Je to pouze na servisní seřízení nebo to je na výměnu? Když vypnu plyn, tak je ticho, po zapnutí plynu opět cvakání. Se stydím
díky P.V.

Asi bych koupil rovnou celou sadu pístku. Občas už tam nedrží ty gumičky a pak to blbě funguje.
Mi to vyšlo komplet do 500,-

schweiger je teď offline  schweiger
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.1.2014 , 23:26   Citovat  

schweiger napsal:
No právě,jak jsem auto koupil,tak jsem zjistil,že kontrolka závad je přelepená páskou a když jsem to napojil na diagnostiku,tak spodní 2 lambdy měli vadné vyhřívání.Nakonec to dopadlo dobře,ten z autobazaru byl velmi solidní,omluvil se,že to nevěděl a objednal mi 2 nové lambdy Denso.Výměnu jsem si udělal sám a cca 4000km jezdil v pohodě a až včera se mi objevila ta závada s katem.Zatím jsem najel cca 100km a klid,tak uvidím.

tak chyba p420 zase naskocila snizeny ucinek katu.tak mi to nedalo a zacal patrat a nakonec jsem zasel k sousedovi co je autoelektrikar a on mi rekl ze se s tim hodne setkava a at hned neresim kat.ze vzhledem tomu ze jezdim kratke trasy a hlavne v zime ze se nestaci kat poradne prohrat a rj si zapamatuje urcite hodnoty a pak staci projet trochu delsi trasu a rj zjisti jine hodnoty a vyhodi chybu.je pravda ze do konce leta v pohodebez chyb kdy jsem jezdil dlouhe trasy a zacalo to az jak jsem zazimoval chalupu a jezdim jen cca 7km do prace a zpet.tak uvidime.budu dale testovat.poradil ze to mam casteji jak budu dojizdet domu to podradit a protahnout.uvidim jestli to pomuze.pak zase napisu co a jak.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2014 , 7:25   Citovat  

fera2 napsal:
Zdravím plynaři, jakou máte zkušenost s tankováním LPG až do maximálního naplnění nádrže? Ne jen po první signál naplnění (hrčení v čerpadle stojanu/pistoli), ale až do úplného zastavení plnění?

Jezdím už 15 let na LPG a nechával jsem si taky plnit do plna,i když někdy jsem se setkal s obsluhou,která mi to nechtěla naplnit.Nikdy se mi nestalo,že by to odpustilo,třeba ve vedru,je ale pravda,že pokud bylo hodně vedro a jel jsem z pumpy rovnou domů (cca 4km) tak pro klid jsem do plna netankoval.Jen nyní u dalšího auta mi namontovali nějaký odolný pojišťovák a po naplnění na 80 procent nepustí do plna.Tak jsem to vyřešil,že jsem si ohnul plovák.Ještě taková perlička.Kdysi mi jeden v servise říkal,že tím přetlačováním do plna se ničí ten ventil na bombě,ale jak jsem už psal,nikdy se mi to nestalo,zase na druhou stranu jsem nikdy neměl auto déle jak 2 roky,jen hondu jsem měl poprvé nejdéle a to 4 roky.Tak tohle nemohu potvrdit.

Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2014 , 14:40   Citovat  

schweiger napsal:
tak chyba p420 zase naskocila snizeny ucinek katu.tak mi to nedalo a zacal patrat a nakonec jsem zasel k sousedovi co je autoelektrikar a on mi rekl ze se s tim hodne setkava a at hned neresim kat.ze vzhledem tomu ze jezdim kratke trasy a hlavne v zime ze se nestaci kat poradne prohrat a rj si zapamatuje urcite hodnoty a pak staci projet trochu delsi trasu a rj zjisti jine hodnoty a vyhodi chybu.je pravda ze do konce leta v pohodebez chyb kdy jsem jezdil dlouhe trasy a zacalo to az jak jsem zazimoval chalupu a jezdim jen cca 7km do prace a zpet.tak uvidime.budu dale testovat.poradil ze to mam casteji jak budu dojizdet domu to podradit a protahnout.uvidim jestli to pomuze.pak zase napisu co a jak.

Mám pro tebe řešení (alespoň dočasné) s tou chybovou hláškou P0420. Mě to dělalo taky a to pouze v režimu jízdy na LPG. Při jízdě na benzín za 2 roky, co accouše vlastním tak ani jednou. Po přečtení všeho možného i nemožného, konzultací s plynaři apod. jsem náhodou objevil "O2 sensor spacer", což je jednoduché udělátko, které má za cíl oddálit lambdu od výfukových plynů a snížit tak její citlivost vůči výfukovým plynům. Mám to na autě cca půl roku a je klid, žádná chybová hláška P0420. Nechal jsem asi 15 spacerů udělat podle vzoru u známého a ještě cca 8 mi jich zbývá. Pokud bys měl zájem, můžu ti za symbolickou cenu jeden spacer (nebo více) nechat.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hondza je teď offline  Hondza
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2014 , 16:20   Citovat  

Peliator napsal:
Mám pro tebe řešení (alespoň dočasné) s tou chybovou hláškou P0420. Mě to dělalo taky a to pouze v režimu jízdy na LPG. Při jízdě na benzín za 2 roky, co accouše vlastním tak ani jednou. Po přečtení všeho možného i nemožného, konzultací s plynaři apod. jsem náhodou objevil "O2 sensor spacer", což je jednoduché udělátko, které má za cíl oddálit lambdu od výfukových plynů a snížit tak její citlivost vůči výfukovým plynům. Mám to na autě cca půl roku a je klid, žádná chybová hláška P0420. Nechal jsem asi 15 spacerů udělat podle vzoru u známého a ještě cca 8 mi jich zbývá. Pokud bys měl zájem, můžu ti za symbolickou cenu jeden spacer (nebo více) nechat.

Mohl bych taky poprosit o jedno udělátko? Vyskakuje mě stejná chyba, pokud jedu velmi vlažně (podle předpisů Velmi šťastný ), tak jí zatím mažu, ale pokud by to tohle vyřešilo bylo by to super. Díky

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2014 , 16:32   Citovat  

Hondza napsal:
Mohl bych taky poprosit o jedno udělátko? Vyskakuje mě stejná chyba, pokud jedu velmi vlažně (podle předpisů Velmi šťastný ), tak jí zatím mažu, ale pokud by to tohle vyřešilo bylo by to super. Díky

Není problém, jak říkám 8 mi jich zbylo.... 7 kousků je již namontováno ve vozidlech a ani u jednoho už zmíněná chybová hláška nevyskočila. Jinak samozřejmě pokud by náhodou nefungovalo tak samozřejmě beru zpět a penízky vrátím. Nechám to +/- za cenu materiálu a práce čili cca 100Kč + pošta. To je myslím fér je to dobrý

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2014 , 16:34   Citovat  

Peliator napsal:

no uz jsem o tom neco slysel a cetl.i vim jak to vypada.a zavit je u vsech lambd sond stejny?potreboval bych to na toyotu rav 4 a tam jsou za katem 2 lambdy.tak bych musel mit 2ks.kolik by byla cena?zatim si to mazu.mam prenosnou diagnostiku kterou si vozim v aute ale nekdy to otravuje i kdyz to neni zatim tak casto.zvlastni ze u hondy crv mi to nedelalo ale crv melo lambdy 2 a rav4 jich ma 4.zlata honda.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2014 , 16:43   Citovat  

Peliator napsal:
Není problém, jak říkám 8 mi jich zbylo.... 7 kousků je již namontováno ve vozidlech a ani u jednoho už zmíněná chybová hláška nevyskočila. Jinak samozřejmě pokud by náhodou nefungovalo tak samozřejmě beru zpět a penízky vrátím. Nechám to +/- za cenu materiálu a práce čili cca 100Kč + pošta. To je myslím fér je to dobrý

pokud by sedel zavit,tak bych to taky vzal.kouknu jeste jestli mam misto nebo tim bude lambda trochu vystrcena a jak jsem je v lete montoval nove tak tam moc mista nebylo.dam vedet.pisu z prace z mobilu.tak jak dojedu domu tak napisu.zatim dik.jinak cena dobra OK

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2014 , 16:53   Citovat  

schweiger napsal:
pokud by sedel zavit,tak bych to taky vzal.kouknu jeste jestli mam misto nebo tim bude lambda trochu vystrcena a jak jsem je v lete montoval nove tak tam moc mista nebylo.dam vedet.pisu z prace z mobilu.tak jak dojedu domu tak napisu.zatim dik.jinak cena dobra OK

Teď co si matně vybavuju tak závit by měl být M18, ale taky se podívám. Rovněž jsem v práci Úsměv Rovnou ji celou oměřim a vyfotim. Jinak materiál je nerez. Mým cílem není vydělat, ale pomoc - proto za takový peníze. Taky občas potřebuju pomoc... je to dobrý

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2014 , 17:09   Citovat  

schweiger napsal:
no uz jsem o tom neco slysel a cetl.i vim jak to vypada.a zavit je u vsech lambd sond stejny?potreboval bych to na toyotu rav 4 a tam jsou za katem 2 lambdy.tak bych musel mit 2ks.kolik by byla cena?zatim si to mazu.mam prenosnou diagnostiku kterou si vozim v aute ale nekdy to otravuje i kdyz to neni zatim tak casto.zvlastni ze u hondy crv mi to nedelalo ale crv melo lambdy 2 a rav4 jich ma 4.zlata honda.

Zdarec mistře pokud bys tohle udělátko bral velice rád bych si to koupil taky, protože jsem to už taky sháněl tak by jsme to mohlu hodit na jedno poštovné a pak se podělit. Co ty na to? Mám taky 2 lambády a tuším že to dělá hlavně ta druhá zadní. 2 kousky by se taky šikly.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2014 , 18:35   Citovat  

optimas napsal:
Zdarec mistře pokud bys tohle udělátko bral velice rád bych si to koupil taky, protože jsem to už taky sháněl tak by jsme to mohlu hodit na jedno poštovné a pak se podělit. Co ty na to? Mám taky 2 lambády a tuším že to dělá hlavně ta druhá zadní. 2 kousky by se taky šikly.

Není problém,však se pak stavíš ke mně do práce Velmi šťastný koukal jsem se a pár cm tam místo mám.
Peliator:o kolik se povystrčí ta lambda?Kouknu ještě na krabičku s těch sond co jsem měnil (doufám,že ji najdu) a zjistím jaký tam mám závit a dám vědět.Jinak ty sondy za katem jsou pouze informativní,že?Tak spotřebu by mi to nemělo nějak zvýšit.

renda4 je teď offline  renda4
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2014 , 19:24  Naposledy upravil renda4 dne 20.1.2014 , 20:09, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

Vypadá to asi takto tudy odkaz ale poláci to prodávají z šestihranu asi za 50,- a uvnitř musí být vyvrtaný otvor asi 4mm , můžu zjistit , známému to blblo na streamu s lpg , plynař dal to udělátko a vše v poho , jinak sondy mají všechny stejný závit.
edit:

redukce-na-kat.subaru-legacy.....jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
redukce-na-kat.subaru-legacy.....jpg, 238.52 kB

pata.vfr je teď offline  pata.vfr
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2014 , 19:28   Citovat  

Závit je M18x1,5 Úsměv

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2014 , 19:37   Citovat  

renda4 napsal:
Vypadá to asi takto tudy odkaz ale poláci to prodávají z šestihranu asi za 50,- a uvnitř musí být vyvrtaný otvor asi 4mm , můžu zjistit , známému to blblo na streamu s lpg , plynař dal to udělátko a vše v poho , jinak sondy mají všechny stejný závit.

Ano to je ono a jak říkáš tak v Polsku většinou dělají šestihran a mají to za cca 13 zlotých + cca 21 zlotých přeprava, což vychází na 225 Kč, za které jsem to objednával i já. Pár lidí v mém okolí mělo stejný problém jako já a proto jsme se dohodli, že se koupí mustr (z Polska) a podle něj se udělají další z metrové nerezové tyčoviny a zadalo se to známému. Jeden vyšel jak jsem psal na cca 100 Kč (materiál, práce)

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2014 , 20:01   Citovat  

Tak jsem se dostal k nahrání fotek. Jak tu zaznělo závit je M18x1,5 a ostatní rozměry jsou přímo v obrázku. Délka vnitřního závitu je cca 32 mm.

IMAG0175.jpg

IMAG0175.jpg, 448.25 kB

IMAG0174.jpg

IMAG0174.jpg, 498.33 kB

IMAG0173.jpg

IMAG0173.jpg, 588.54 kB

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2014 , 20:18   Citovat  

schweiger napsal:
Není problém,však se pak stavíš ke mně do práce Velmi šťastný koukal jsem se a pár cm tam místo mám.
Peliator:o kolik se povystrčí ta lambda?Kouknu ještě na krabičku s těch sond co jsem měnil (doufám,že ji najdu) a zjistím jaký tam mám závit a dám vědět.Jinak ty sondy za katem jsou pouze informativní,že?Tak spotřebu by mi to nemělo nějak zvýšit.

Lambda povyleze o cca 4cm, ale pokud by ti nevyhovoval ten co mám tak prodávají i takový tudy odkaz Jinak máš pravdu, že lambda za katem je jen informativní.

Daver je teď offline  Daver
Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2014 , 20:29   Citovat  

Chlapi, nevím esi to tu někdo psal, tak píšu pro info.

Namontovali jsme pod vstřikovače tuty mezikusy (systém BOSCH) pro vstřik plynu a fachá to parádně.

Motor K20A9 - bez vrtání do sání je to dobrý

lpg-vstrikovace.jpg

lpg-vstrikovace.jpg, 42.86 kB

hopit je teď offline  hopit
4 háčka
1
PříspěvekZaslal: 20.1.2014 , 20:34   Citovat  

Daver napsal:

Namontovali jsme pod vstřikovače tuty mezikusy (systém BOSCH) pro vstřik plynu a fachá to parádně.

Kolik ty redukce stojí?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2014 , 21:07   Citovat  

schweiger napsal:

Do svodů by nebyl problém to dostat, ale nevím jestli ji dostanu za ten kat, ale zkusit se musí všechno Velmi šťastný Jasně stavil bych se k tobě do práce a tam by jsme se vyrovnali. Když tak vem mi 2 kousky je to dobrý

birkofnet je teď offline  birkofnet
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2014 , 23:42   Citovat  

Zdravim uz tady je nekdo kdo ma namontovany LPG na nove CR-V 2013 motor 2.0 R20A9 ? Docela by me zajimalo jak to slape, take o tom uvazuji ale nemuzu se rozhoupat jestli nechat namontovat a hlavne kde . diky za info

Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2014 , 23:55   Citovat  

hopit napsal:
Kolik ty redukce stojí?

Já platil snad 4kila?

ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2014 , 0:01   Citovat  

Daver napsal:

Bez vrtání.... To musím "očekovat" jestli by to nešlo (nebo něco podobného) na C32 Úsměv

Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2014 , 0:36   Citovat  

J, zjisti esi ti jde o cca 20mm zdvihnout palivová lišta, no ale nevím jak u 6ti válce, jestli tam nemá tu lištu sdruženou pro obě strany?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2014 , 11:29   Citovat  

optimas napsal:
Zdar pánové, dneska mi přestalo fungovat LPG. Ráno jsem vyjel auto krásně přeplo na LPG a po 8 km auto 3x zacukalo přeplo se na benzín a už jsem to nepřepnul zpět. Na benzín jede normálně, ale na LPG se to nepřepne. Tedy přepne, ale na volnoběh to hned zdechne a za jizdy se to přepne, ale nedostane to palivo (LPG) a hned se to přepne zpět na benzín. Když nastartuju tak jde slyšet jak v kufru cvakne cívka na ventilu na nádrži LPG, ale to je tak vše. Mám systém Magic 3. Já typuju, že by to mohla být cívka na reduktoru, která se neotevře a tím pádem nejde do nebo z reduktoru LPG do trysek, ale možná se pletu.

Tak problém vyřešen. Bylo to spálené čidlo tlaku oprava 1900kč to snad ne A to jen proto, že to prase Fojtík z Darkoviček místo aby tam dal čidlo, které tam patří, tak tam narval nějaké staré jen aby ušetřil, musel přepájet dráty aby pasovaly a aby to staré čidlo fungovalo. Teď mi to museli v HL Propanu celé přepájet zpět na to čidlo, které tam patří. Někteří lidé by oravdu neměli dělat opravy nebo montáže nějakých systému. Takhle se mě předražila oprava o 500kč jen proto, že to zmastil nějaký lempl. to snad ne

Měl jsem tam tohle čidlo: odkaz

A mělo tam být tohle čidlo: odkaz
Akorát to mají drahé jak prase v HL Propanu to mají za 1300kč

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2014 , 12:39   Citovat  

optimas napsal:
Někteří lidé by oravdu neměli dělat opravy nebo montáže nějakých systému. Takhle se mě předražila oprava o 500kč jen proto, že to zmastil nějaký lempl.

Naprosto souhlasím, holt vidina zisku je zde více než kvalitně odvedená práce. Proto si vážím lidí s opačným přístupem OK

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 86, 87, 88 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina