Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Strana 88 z 158
schweiger je teď offline  schweiger
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2014 , 18:25   Citovat  

optimas napsal:
Tak problém vyřešen. Bylo to spálené čidlo tlaku oprava 1900kč to snad ne A to jen proto, že to prase Fojtík z Darkoviček místo aby tam dal čidlo, které tam patří, tak tam narval nějaké staré jen aby ušetřil, musel přepájet dráty aby pasovaly a aby to staré čidlo fungovalo. Teď mi to museli v HL Propanu celé přepájet zpět na to čidlo, které tam patří. Někteří lidé by oravdu neměli dělat opravy nebo montáže nějakých systému. Takhle se mě předražila oprava o 500kč jen proto, že to zmastil nějaký lempl. to snad ne

Měl jsem tam tohle čidlo: odkaz

A mělo tam být tohle čidlo: odkaz
Akorát to mají drahé jak prase v HL Propanu to mají za 1300kč

V jednom obchodě,nebudu jmenovat,tak tam dělá bývalý zaměstnanec Fojtíka a kdybys věděl to,co vím od něho já,tak by jsi k němu nedal namontovat ani žárovku do auta Velmi šťastný
Divím,se,že k němu někdo přijde do servisu.Ale jak tam přijdeš,že chceš namontovat LPG,tak začne mluvit jak profesionál,pak jak udělá práci a zkasíruje prachy,tak v tu chvíli tě má na háku a s jakýmkoliv problémem tě pošle do háje,leda že bys zaplatil i když je to v záruce,moje zkušenost.A ještě jedna perla na závěr.Za montáž LPG (r.2009) chtěl 35000.-Když jsem mu řekl,že jinde to dělají za 28000 tak řekl moment a po chvilce souhlasil i s touhle cenou.Bohužel to zmastil,že v HLpropanu to po něm dávali dohromady a když jsem jim řekl kdo mi to dělal,tak jejich reakce byla výbuch smíchu.Je to vyčuranej lempl.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2014 , 18:40   Citovat  

schweiger napsal:
V jednom obchodě,nebudu jmenovat,tak tam dělá bývalý zaměstnanec Fojtíka a kdybys věděl to,co vím od něho já,tak by jsi k němu nedal namontovat ani žárovku do auta Velmi šťastný
Divím,se,že k němu někdo přijde do servisu.Ale jak tam přijdeš,že chceš namontovat LPG,tak začne mluvit jak profesionál,pak jak udělá práci a zkasíruje prachy,tak v tu chvíli tě má na háku a s jakýmkoliv problémem tě pošle do háje,leda že bys zaplatil i když je to v záruce,moje zkušenost.A ještě jedna perla na závěr.Za montáž LPG (r.2009) chtěl 35000.-Když jsem mu řekl,že jinde to dělají za 28000 tak řekl moment a po chvilce souhlasil i s touhle cenou.Bohužel to zmastil,že v HLpropanu to po něm dávali dohromady a když jsem jim řekl kdo mi to dělal,tak jejich reakce byla výbuch smíchu.Je to vyčuranej lempl.

Přesně mám tuhle zkušenost, tohle vědět tenkrát tak tam opravdu nejdu. Jediné co umí tak se vymlouvat, že máš špatný kat a to je ta příčina toho problému. Systém neumí naladit a ani nepozná že jsou vadné vstřiky. Zmetek jeden

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2014 , 19:13   Citovat  

chlapy,já tu řeším chybu P420 katalisator pod uroveň a až teď jsem zjistil,že jak jsem měnil obě sondy za katem,tak jsem koupiul obě stejné a teď zjišTuji že se prodávají levá a pravá???Ty co jsem měnil jsou obě levé.Tak teď nevím,má to nějaký vliv?????

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2014 , 19:23   Citovat  

schweiger napsal:
chlapy,já tu řeším chybu P420 katalisator pod uroveň a až teď jsem zjistil,že jak jsem měnil obě sondy za katem,tak jsem koupiul obě stejné a teď zjišTuji že se prodávají levá a pravá???Ty co jsem měnil jsou obě levé.Tak teď nevím,má to nějaký vliv?????

Tak zatím jsem vydedukoval,že rozdíl bude asi v délce kabelu Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2014 , 20:23   Citovat  

schweiger napsal:
Tak zatím jsem vydedukoval,že rozdíl bude asi v délce kabelu Úsměv

To musíš na Toyota forum tam ti určitě poradí Se stydím

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2014 , 20:35   Citovat  

optimas napsal:
To musíš na Toyota forum tam ti určitě poradí Se stydím

hele :twisted: radeji koukni na SZ a odepis mi.a mimochodem jsem hondař,toyotu mam jak se znam na chvilu a pak zase bude honda.proste japonec je japonec.ale to uz patri do jineho tematu.

renda4 je teď offline  renda4
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.1.2014 , 7:49   Citovat  

schweiger napsal:

Nemá , jeto jedno a to samé.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.1.2014 , 17:53   Citovat  

renda4 napsal:
Nemá , jeto jedno a to samé.

Dík,už jsem v klidu Úsměv

jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.1.2014 , 15:39   Citovat  

máte nějakou zkušenost s Neptunem Harfa? Instalují mimo jiné Stag a Lovato.. co z toho dát do accorda 2.4? na denní ježdění město/okresky/dálnice..

Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 31.1.2014 , 16:44   Citovat  

Kdyby si použil vyhledávání Úsměv ...nechával si to tam dělat minimálně crxmann 2.0 a dutch 2.4 - ten tam má BRC.

hopit je teď offline  hopit
4 háčka
-1
PříspěvekZaslal: 31.1.2014 , 17:02   Citovat  

jakubM napsal:
máte nějakou zkušenost s Neptunem Harfa? Instalují mimo jiné Stag a Lovato.. co z toho dát do accorda 2.4? na denní ježdění město/okresky/dálnice..

Stag je to dobrý

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 31.1.2014 , 17:23   Citovat  

Stag i Lovato je to dobrý Velmi šťastný

marab je teď offline  marab
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.1.2014 , 17:30   Citovat  

jakubM napsal:

Mám od nich ve Streamu s K20 Stag už 3. rok a spokojenost. Jsou tam v pohodě. A když jsi jejich zákazník, tak 50hal. sleva na LPG Úsměv

crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 31.1.2014 , 18:37   Citovat  

jakubM napsal:

jj můžu doporučit STAG. Na montáž zmíněná firma v pořádku, krom nechuti na mém autě udělat připojení pod víčko nádrže a krom nedostatečného naladění a nahrání staré verze SW řídící jednotky.

Pokud mohu doporučit a volil by si STAG, zvolil bych řešení jako zvolil Daver v osobě p.Dobročányho.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.1.2014 , 20:18   Citovat  

ještě mi říkali, že u stagu by doporučili mazání ventilů, kdežto u lovata se to řeší přívstřikem benzínu.. co z toho? jinak mě překvapilo, že cenově jsou o 3tis níž, než pán od Davera to mi hlava nebere

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 31.1.2014 , 20:39   Citovat  

jakubM napsal:
ještě mi říkali, že u stagu by doporučili mazání ventilů, kdežto u lovata se to řeší přívstřikem benzínu.. co z toho? jinak mě překvapilo, že cenově jsou o 3tis níž, než pán od Davera to mi hlava nebere

Ano a jsme u toho. STAG umí také přívstřik benzínu, ale ne SW verze, kterou instaluje neptun.
Ono záleží jakej typ STAGu ti kdo nabídnul.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.1.2014 , 20:45   Citovat  

crxmann napsal:
Ano a jsme u toho. STAG umí také přívstřik benzínu, ale ne SW verze, kterou instaluje neptun.
Ono záleží jakej typ STAGu ti kdo nabídnul.

nějakej STAG 4 / 300 PLUS... ale asi využiju pána jako daver, tady se nevyplatí šetřit

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 31.1.2014 , 20:48   Citovat  

jakubM napsal:
nějakej STAG 4 / 300 PLUS... ale asi využiju pána jako daver, tady se nevyplatí šetřit

tak v tom případě zkus cenu usmlouvat, on i tak na tom udělá balík.

Matjbc je teď offline  Matjbc
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.1.2014 , 23:10   Citovat  

crxmann napsal:

možná na tom udělá balík, možne ne (osobně si myslím, že zas tak moc ne), ale jde spíš o to, až pána poznáš, tak budeš celkem ochotný mu ten balík dát, protože budeš vědět že jsi pro své Honda udělal max dobře a vo tom to je ne Velmi šťastný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.2.2014 , 0:03   Citovat  

jakubM napsal:
ještě mi říkali, že u stagu by doporučili mazání ventilů, kdežto u lovata se to řeší přívstřikem benzínu.. co z toho?

Nic. Jsou to jen vyhozené peníze Úsměv

Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.2.2014 , 1:18   Citovat  

crxmann napsal:

Máš SZ...

Knedlik je teď offline  Knedlik
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.2.2014 , 23:51   Citovat  

Tak sem se taky rozhodl pro lpg v honde, konkretne v accordu 2006 2,4 s AT, prestavbu sem nechal udelat v prostejove u auto fedor, jedna se o sadu landi renzo evo + primazavani jvl, + vetsi reduktor, cena 30t kc, po ujeti 1000km nepozoruju zadne rozdily oproti jizde na benzin a spotreba cca 10-11l lpg, presne sem zatim nepocital... Jedina vec co me stve, je ta ze pri jizde na plyn mi porad klesa rucicka palivomeru, az se rozne rezerva tak vemu za 300 a najednou pulka nadrze, ma stim nekdo zkusenosti? Dik za info

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2014 , 14:49   Citovat  

Knedlik napsal:
Tak sem se taky rozhodl pro lpg v honde, konkretne v accordu 2006 2,4 s AT, prestavbu sem nechal udelat v prostejove u auto fedor, jedna se o sadu landi renzo evo + primazavani jvl, + vetsi reduktor, cena 30t kc, po ujeti 1000km nepozoruju zadne rozdily oproti jizde na benzin a spotreba cca 10-11l lpg, presne sem zatim nepocital... Jedina vec co me stve, je ta ze pri jizde na plyn mi porad klesa rucicka palivomeru, az se rozne rezerva tak vemu za 300 a najednou pulka nadrze, ma stim nekdo zkusenosti? Dik za info

Někde tady kousek zpátky se to řešilo, ale nevím přesně jak to bylo psáno. Má to něco společného s palubním počítačem či co a tan přepočítává spotřebu a podle toho i klesá ručička. Snad jsem nenapsal úplnou kravinu. Jdi nazpět a hledej

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2014 , 21:36   Citovat  

tak Acco je nakonec objednané na Harfu a bude se dávat pravděpodobně Lovato jen s přívstřikem benzínu.. tak jsem zvědavý Úsměv

4 háčka
-1
PříspěvekZaslal: 8.2.2014 , 21:21   Citovat  

silenec napsal:
Posledni dobou jsem mel problemy s volnobehem za studena (teplotu prepnuti mam 25°C) a v minusovych teplotach motor obcas pri zatoceni volantem k dorazu v kombinaci se seslapnutim brzdy chcipnul (napr. pri otaceni na silnici, coz je docela neprijemne), tak jsem se na to konecne podival.
Na benzin zadny problem, otacky +- 20rpm, po prepnuti na plyn za studena mel vsak motor o 100rpm min a otacky kolisaly cca +-60rpm, tedy mirne neklidny volnobeh.
Zkusil jsem situaci napravit pomoci korekce teploty plynu:
(system stag, puvodni stav)

Pri vyraznejsim ochuzeni sly otacky o dalsich 500rpm dolu a benzinova jednotka se musela zacit usilovne snazit aby motor nechcipnul:

Sel jsem tedy naopak do plusu:
(zatim jen narychlo od oka/ucha protoze je potreba korekce nastavit nez se motor ohreje, dalo by se to asi doladit lip)

V mem pripade se pri cca +23% do 30°C teploty plynu (az zacne fungovat lambda, tak uz korekce zrejme nejsou az tak dulezite - pri teplote kdy uz lambda funguje nebyl problem ani pred nastavenim) volnobeh mirne zvysil a otacky na plyn za studena kolisaji dle datalogu +-20rpm, tedy stejne jako na benzin.
Problem snad vyresen OK Treba to nekomu pomuze.

Nemáš tu + korekci do zbytečně vysoké teploty? To obohacení studeného plynu funguje moc dobře je to dobrý

silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2014 , 21:43   Citovat  

hopit napsal:
Nemáš tu + korekci do zbytečně vysoké teploty?
Možná ano, ale těch 50° je na reduktoru za chvilku a zlepšilo to chod motoru v čase krátce po přepnutí na lpg, takže jsem od té doby neměl důvod na nic šahat Úsměv
U každého auta to ale může fungovat jinak a pokud funguje všechno tak jak má, korekce bych neměnil.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2014 , 22:03   Citovat  

silenec napsal:
Možná ano, ale těch 50° je na reduktoru za chvilku a zlepšilo to chod motoru v čase krátce po přepnutí na lpg, takže jsem od té doby neměl důvod na nic šahat Úsměv
U každého auta to ale může fungovat jinak a pokud funguje všechno tak jak má, korekce bych neměnil.

Ale ta korekce se netýká teploty reduktoru ale teploty plynu. Na 50C se možná ten plyn ani nedostane.

silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2014 , 22:13   Citovat  

Máš pravdu, tak třeba to zkusím snížit a uvidíme co to udělá OK

chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 20:08   Citovat  

hopit napsal:
Ale ta korekce se netýká teploty reduktoru ale teploty plynu. Na 50C se možná ten plyn ani nedostane.

...hopit ja mam taky nastaveno tusim 35° vody a v zime pri chude zmesi pri prepnuti 1. auti cuka /i kdyz je to sekvencni/ a spotreba plynu za studena je nehorazni...ted delam tak ze kdyz vyjedu vypnu lpg a dam tomu nech se to ohreje vic a pak prepnu a spotreba plynu sla dolu tak o 1,5...samo ze benalu se spotrebuje o neco vic oproti tomu kdyz se to prepne hned ale aspon si rikam ze to pro motor je lepsi kdyz si cucne toho benzinu vic na promazani Úsměv...

AFY

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 20:15   Citovat  

chalejkum napsal:
...hopit ja mam taky nastaveno tusim 35° vody a v zime pri chude zmesi pri prepnuti 1. auti cuka /i kdyz je to sekvencni/ a spotreba plynu za studena je nehorazni...ted delam tak ze kdyz vyjedu vypnu lpg a dam tomu nech se to ohreje vic a pak prepnu a spotreba plynu sla dolu tak o 1,5...samo ze benalu se spotrebuje o neco vic oproti tomu kdyz se to prepne hned ale aspon si rikam ze to pro motor je lepsi kdyz si cucne toho benzinu vic na promazani Úsměv...
AFY

Řeč nebyla o teplotě přepnutí Úsměv Já mám nastaveno 15°C a nic necuká , je to vše jen o nastavení ř.j.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina