Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
dotaz na anglana - naboje kola
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
KorkyGT-R je teď offline  KorkyGT-R
0
PříspěvekZaslal: 23.2.2014 , 18:33   Citovat  

Zdravícko,nedavno mi odešly obě loziska zadni atak jsem si objednala jednou od GSP ty měly špatný průměr,pak od JPN ty mi zase došly na auto s abs což popletli v obchodě. Do třetice jsem pres známého objednala naboj NTN a na zkoušku mi poslal jen jedno. Na levé strane krasne pasovalo.Mělo dobry prumer středu i výšku coz se pořád nějak nedarilo sehnat. Pak mi teda doobjednal druhé a tak s radosti demontuju stary naboj a montuju novy a ejhle je nějak moc volný.Posuvkou zmerim střed starého který je pouze 28mm a nový mel 30 a výška se taky lišila asi o 5 mm. Chci se tedy zeptat majitelů anglanu, zda s tim maji zkušenosti a zda je normální, ze na téže nápravě jsou odlišné ložiska a nebo mam nějakýho křížence smontovaneho po ruznu. Předem díky za odpovědi Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 23.2.2014 , 21:10   Citovat  

KorkyGT-R napsal:
Zdravícko,nedavno mi odešly obě loziska zadni atak jsem si objednala jednou od GSP ty měly špatný průměr,pak od JPN ty mi zase došly na auto s abs což popletli v obchodě. Do třetice jsem pres známého objednala naboj NTN a na zkoušku mi poslal jen jedno. Na levé strane krasne pasovalo.Mělo dobry prumer středu i výšku coz se pořád nějak nedarilo sehnat. Pak mi teda doobjednal druhé a tak s radosti demontuju stary naboj a montuju novy a ejhle je nějak moc volný.Posuvkou zmerim střed starého který je pouze 28mm a nový mel 30 a výška se taky lišila asi o 5 mm. Chci se tedy zeptat majitelů anglanu, zda s tim maji zkušenosti a zda je normální, ze na téže nápravě jsou odlišné ložiska a nebo mam nějakýho křížence smontovaneho po ruznu. Předem díky za odpovědi Úsměv
používal jsem zadní těhlice na swap do targy a vím, že oba trny měli 30mm takže máš křížence Velmi šťastný

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 23.2.2014 , 22:49   Citovat  

KorkyGT-R napsal:

Otázka je, co to auto zažilo v minulosti a jestli tam někdo nenabastlil jiný náboj než origo.
Takže máš malý průměr na tom trnu kam se nasazuje náboj?
Napadlo mě nechat si udělat mezikus, který by vymezil tu vůli. Jenže pořád by tam byl problém s rozdílnou výškou Smutný

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 23.2.2014 , 23:09   Citovat  

Jako všechno je možný. To auto bylo bourane na pravou stranu ae přední. Spis si myslim, ze mozna celá tehlice je z jineho auta. Jedna se o vnitřní průměr stredu - anopresne ten kterým po nasazeni naboje trčí "trn" Úsměv docela by mě zajímalo jaké má rozměry pofacelift jestli to náhodou neni z něho. Protože v obchdě mi pod označením MA8 našli prave 28mm coz nesedelo na tu druhou stranu kde jsme to zkoušeli prave Velmi šťastný Asi to bude nějaké puzzle :/

posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 23.2.2014 , 23:21   Citovat  

28mm by měl být z C4g a crx2g

0
PříspěvekZaslal: 24.2.2014 , 20:52   Citovat  

No nakonec jsem zjistila ze 28 má japonská verze .. ano asi i crx. Známý mi sehnal to, tak snad bude sedět. Myslíte, ze by to, ze je tam rozdíl v nabojich a velká možnost, ze celá tehlice je z jineho auta, bude delat bordel ? Jako doted jede bezproblému ae treba v budoucnu ?

posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 24.2.2014 , 22:09   Citovat  

pokud to nemá ABS a jiný počty zůbů tak je to asi fuk pokud jsou ramena stejný, nejsem si ale jistej jestli na anglii nejsou ramena víc směrem z auta, to by bylo dobrý změřit

0
PříspěvekZaslal: 25.2.2014 , 5:15   Citovat  

posero napsal:
pokud to nemá ABS a jiný počty zůbů tak je to asi fuk pokud jsou ramena stejný, nejsem si ale jistej jestli na anglii nejsou ramena víc směrem z auta, to by bylo dobrý změřit

No ono by to mozna šlo i vizuálně skontrolovat zda jedno kolo neni vic pod autem. Kouknu,zaměřím, diky za radu Úsměv

Obsah fóra Honda-club.cz   
dotaz na anglana - naboje kola
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina