Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 94 z 486
explore je teď offline  explore
PříspěvekZaslal: 24.2.2014 , 10:28   Citovat  

Vie niekto vypocitat, o kolko by klesli otacky pri nahodeni tohoto?

tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.2.2014 , 10:34   Citovat  

Gear calculator na webu na webu mfactory
jinak za predpokladu ze tam mas .738 tak to bude delsi o 11%
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.2.2014 , 12:14   Citovat  

explore napsal:
Vie niekto vypocitat, o kolko by klesli otacky pri nahodeni tohoto?

tudy odkaz

No otázkou je, jaký převod tam máš teď. Nevím o Accordu, který by měl šestku s 0,738 (2,4 má právě 0,659, což je tohle kolečko). Jinak výpočet je velmi jednoduchý... pokud se dnes otáčky násobí číslem 0,738, pak se budou násobit 0,659. Tedy tam, kde by to dnes točilo 3400, tak nově by to točilo 3400/0,738*0,659 = 3036 otáček. No každopádně si musíš zjistit, jaký převod tam máš teď a zda by si vůbec něco měnil.
   Návrat  
explore je teď offline  explore
PříspěvekZaslal: 24.2.2014 , 13:03   Citovat  

Mam 2.4, takze asi je tam origo 0,659.

Co je asi skoda, pri 150 uz toci cca 3600. nejako by to chcelo znizit...ma nejaka honda aj dlhsiu sestku, co by sa dala prehodit?
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.2.2014 , 13:32   Citovat  

explore napsal:

Co je asi skoda, pri 150 uz toci cca 3600. nejako by to chcelo znizit...ma nejaka honda aj dlhsiu sestku, co by sa dala prehodit?

No člověče, Civic 9G 1,6i-DTEC má šestku 0,592, s tím by to spadlo z 3600 na cca 3250. Ale jestli by to šlo nějak vyměnit... to skutečně netuším, v tom se nevyznám.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.2.2014 , 13:34   Citovat  

explore napsal:

Velmi šťastný Při tomhle si akorát tak vzpomenu na VTi, které mi při 150km/h točilo skoro 5500ot... Velmi šťastný
   Návrat  
Gavly je teď offline  Gavly
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.2.2014 , 14:56   Citovat  

Zdar, před časem někdo tvrdil, že někde v motorovém prostoru je 12V po nastartování, asi někde u xenonů. Jde mi o to abych nemusel tahat kabel až do kabiny pro denní svícení. Neví o tom někdo?
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.2.2014 , 18:32   Citovat  

Gavly napsal:
Zdar, před časem někdo tvrdil, že někde v motorovém prostoru je 12V po nastartování, asi někde u xenonů. Jde mi o to abych nemusel tahat kabel až do kabiny pro denní svícení. Neví o tom někdo?

A co tento tudy článek od jednoho nejmenovaného autora? Úsměv
   Návrat  
Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.2.2014 , 19:03   Citovat  

Ahoj,
(mam 2.2 i-CTDi, r.v.2007-zakoupeno jako nové 2008, najeto nyni cca 63000km = cca 11000km/rok, 50% Praha a 50% mimo mesto)
zase po nejaky dobe mam par dotazu:
Brzdovy desticky:
- kolik km Vam vydrzely predni a zadni (origo i neorigo) desticky?
- V 31000km meneny zadni a opet dany (asi? orig) v Honda servisu (tady nevim, jak hodne byly tenky, ale z autorizaku mi pri garancce volali, ze potrebuji vymenit)
- Ve 40000km meneny predni a to jsem tam uz nechal dat ATE desticky, co jsem si sam koupil
- Nyni mam najeto tech cca 63000km a zadni jsou opet dost sjety

Vrzani sedadla ridice:
(mam polokozeny sedadla)
kdyz vezmu, ze je to auto za cenikovou cenu trictvrte melounu, kolik ma najeto a jak je stary a ze vazim do sto kil a mene = TAK MNE TOTO NESKUTECNE ..... slusne receno tedy, IRITUJE! naštvanej Tohle se mi nedelo u zadneho predesleho auta od 120ky po Passata a to byly i starsi a meli vic najeto
- Nedavno jsem zjistil, ze mi obcas povrzava sedacka ridice. Kdyz jsem se na to zameril, tak se to deje, kdyz je vyvijen vetsi tlak na levou bocnici sedaku (u dveri ridice). Napr (a to mam denne cestou z prace)jedu do tahle pravotocive zatacky (cimz mne odstrediva sila tlaci ke dverim ridice), diky vlnite vozovce auto poskakuje a ja slysim povrzavani (a pripadam si jak na sedadle nejakeho stareho odperovaneho Trambusu, co vrze naštvanej naštvanej naštvanej ). Nesetkal jste se s tim nekdo?
Pokud ano, tak je to neco primo v sedacce, co jen tak nejde opravit? Nebo by treba stacilo nechat v servisu jen neco pritahnout?

A pak uz jen postesknuti si, ze na nerovnostech mi drnci nekde neco v palubce - ale to ja si sam neudelam a v servisu bych se za tyhle PIP nedoplatil.
A pak ze od noveho auta pozoruji, ze kdyz mam v lete treba napul pootevreny predni okna a pustim si vic muziku, tak ty okna rezonuji. Musim je bud stahnout uplne nobo zatahnout. Tohle jsem napr. u Passata taky nikdy nezazil a mel jsem tam slusny repro.

Predem diky vsem za odpovedi.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.2.2014 , 19:16   Citovat  

GoomIce napsal:
napsal:
tak zalepení lišt bez klipů tmelem na autoskla nepomohlo, možná proto, že to efektivně přilepit bez klipů nelze (lišta je dutá a nemá větší pološný styk s částí auta..)
V Hondě udělali kalkulaci na komplet lišty a klipy a je to darda za trochu plastu, ovšem lišty by nemělo být nutné měnit (cca -4.3k), teď otázka, zdali nové klipy opravdu pomůžou. V Hondě samozřejmě neví že by to nějaké auto někdy dělalo, stejně jako neví, že by Accord měl nějaký problém s volnoběhem u teplých startů co řeší flash PGM a stejně jak nikdy neřešili spotřebu oleje.. Tak to valím bulvy
Dle zkušeností ze zahraničí to ještě dělají plasty mezi motorem a oknem (windshield cowl), a těsnění dveří (2. strana).
Takže se jde dál testovat, už mi to ale leze pořádně na nervy naštvanej

Trebor napsal:
hm, tak to by byla tedy drahá sranda! Ble No já tam ty klipy bych měl mít všechny. A takže tobě to chrastění dělají ty klipy a ta lišta nebo ne? Teď to nějak nechápu? No tak ti držím palce a pevně doufám, že na něco přijdeš. Já teď budu dva týdny na dovolený, takže teď na to "prdím". Ale je to fakt závada k PÍP!!!! Tak dej prosím vědět, když zjistíš něco nového. přátele

Ahoj, podařilo se ti to tedy už nějak vyřešit?
   Návrat  
GoomIce je teď offline  GoomIce
PříspěvekZaslal: 24.2.2014 , 20:05   Citovat  

Trebor napsal:
Ahoj,
(mam 2.2 i-CTDi, r.v.2007-zakoupeno jako nové 2008, najeto nyni cca 63000km = cca 11000km/rok, 50% Praha a 50% mimo mesto)
zase po nejaky dobe mam par dotazu:
Brzdovy desticky:
- kolik km Vam vydrzely predni a zadni (origo i neorigo) desticky?
- V 31000km meneny zadni a opet dany (asi? orig) v Honda servisu (tady nevim, jak hodne byly tenky, ale z autorizaku mi pri garancce volali, ze potrebuji vymenit)
- Ve 40000km meneny predni a to jsem tam uz nechal dat ATE desticky, co jsem si sam koupil
- Nyni mam najeto tech cca 63000km a zadni jsou opet dost sjety

Vrzani sedadla ridice:
(mam polokozeny sedadla)
kdyz vezmu, ze je to auto za cenikovou cenu trictvrte melounu, kolik ma najeto a jak je stary a ze vazim do sto kil a mene = TAK MNE TOTO NESKUTECNE ..... slusne receno tedy, IRITUJE! naštvanej Tohle se mi nedelo u zadneho predesleho auta od 120ky po Passata a to byly i starsi a meli vic najeto
- Nedavno jsem zjistil, ze mi obcas povrzava sedacka ridice. Kdyz jsem se na to zameril, tak se to deje, kdyz je vyvijen vetsi tlak na levou bocnici sedaku (u dveri ridice). Napr (a to mam denne cestou z prace)jedu do tahle pravotocive zatacky (cimz mne odstrediva sila tlaci ke dverim ridice), diky vlnite vozovce auto poskakuje a ja slysim povrzavani (a pripadam si jak na sedadle nejakeho stareho odperovaneho Trambusu, co vrze naštvanej naštvanej naštvanej ). Nesetkal jste se s tim nekdo?
Pokud ano, tak je to neco primo v sedacce, co jen tak nejde opravit? Nebo by treba stacilo nechat v servisu jen neco pritahnout?

A pak uz jen postesknuti si, ze na nerovnostech mi drnci nekde neco v palubce - ale to ja si sam neudelam a v servisu bych se za tyhle PIP nedoplatil.
A pak ze od noveho auta pozoruji, ze kdyz mam v lete treba napul pootevreny predni okna a pustim si vic muziku, tak ty okna rezonuji. Musim je bud stahnout uplne nobo zatahnout. Tohle jsem napr. u Passata taky nikdy nezazil a mel jsem tam slusny repro.

Predem diky vsem za odpovedi.

co se tyce sedacky resil jsem to minuly rok:

1. Sedacku jsem povolil, pod 4 srouby co ji drzi jsem dal kus plastu co jsem mel po ruce podobajici se Mirelonu Velmi šťastný (krom toho vrzani jsem slysel nekdy i skripeni kov o kov, podezrival jsem tyto 4 zmetky) a srouby promazal (jdou skrz podlahu a jeden to docela schytal a uz byl rezavy). Nekoho muze zajimat TSB
2. Rozdelal plastove oblozeni sedacky, veskere kovove soucasti jsem poradne vystrikal silikonovym sprejem (za par Kc z Lidlu), smontoval zpatky a byl klid..dokud neprisla zima - skripani se sice uz neobjevilo, ale vrzani jak rikas ve vetsich zatackach ano, takze na jare znovu to snad ne

Cetl jsem nekde ze stim mely problemy jak TSX/Acca, tak CR-V - kvuli asi ne uplne pevnym nytum ci co? A samo Honda meni(la) cela sedadla, jak jinak menit menit..nespravovat naštvanej
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.2.2014 , 20:49   Citovat  

explore napsal:

čkej - a 3600ot pri 150 se ti zda moc? Velmi šťastný Integru na tebe.
Sorry, ale nemas diesel ani 4.0V8 a myslim ze v 2.4 ( i tim ze jezdi v americe jako TSX) si dost pohrali aby meli na sestku ty nejmensi smysluplny otacky - nevrtal bych se v tom
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2014 , 21:30   Citovat  

kandik napsal:
čkej - a 3600ot pri 150 se ti zda moc? Velmi šťastný Integru na tebe.
Sorry, ale nemas diesel ani 4.0V8 a myslim ze v 2.4 ( i tim ze jezdi v americe jako TSX) si dost pohrali aby meli na sestku ty nejmensi smysluplny otacky - nevrtal bych se v tom

Svět se zbláznil , hondařům vadí vysoké otáčky zmatenej
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2014 , 21:57   Citovat  

taky obcas slysim zavrzani ale jde to spis ze sedaku, zatim neresim nemam na to naladu Úsměv a to prosim vazim 67 kg a mam auto od cca 40tkm ! Úsměv

ad desticky: to jsi videl na vlastni oci nebo Ti to tvrdili? mam zkusenost ze kolikrat tam je toho na nekolik desitek tisic km a uz uz by to chteli menit (nejen v Honda servisu...) Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.2.2014 , 22:03   Citovat  

Doktor napsal:
taky obcas slysim zavrzani ale jde to spis ze sedaku, zatim neresim nemam na to naladu Úsměv a to prosim vazim 67 kg a mam auto od cca 40tkm ! Úsměv

ad desticky: to jsi videl na vlastni oci nebo Ti to tvrdili? mam zkusenost ze kolikrat tam je toho na nekolik desitek tisic km a uz uz by to chteli menit (nejen v Honda servisu...) Velmi šťastný

Jak píšu - ty první na zadku ne, tyhle druhý už ano-ty ještě chvilku vydrží
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.2.2014 , 22:17   Citovat  

Trebor:
ve finale zjistis, ze ti desticky vydrzi jako vetsine majitelu A7G 40-50 tkm. Zhruba ve 100 tkm se jeste priprav na vymenu kotoucu.
Pokud toho nahopsas tolik po rozbite Praze, nejake to vrzani v interieru je po tech letech naprosto normalni u vsech aut. Z naprosteho znechuceni A7G a jeho naprostou nespolehlivosti ti nakonec vyjde jedno z nejspolehlivejsich a nejmin problemovych aut v tehle tride, i s ohledem na rok vyroby.
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2014 , 22:22   Citovat  

Trebor:

já se loni po dovozu prohrabával fakturama od DE servisu a výměna zadních desek tam byla "podezřele" často. Snad 3x nebo 4x za těch 130tkm to mi hlava nebere
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.2.2014 , 22:30   Citovat  

hopit napsal:
Svět se zbláznil , hondařům vadí vysoké otáčky zmatenej

A ještě do toho cpou plyn... Velmi šťastný
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2014 , 23:32   Citovat  

Hellborn napsal:
A ještě do toho cpou plyn... Velmi šťastný

Velmi šťastný Plyn už tam cpe i Honda tudy odkaz
   Návrat  
Johnie_Walker je teď offline  Johnie_Walker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.2.2014 , 6:14   Citovat  

SaKaL napsal:

Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.2.2014 , 11:04  Naposledy upravil Gavly dne 25.2.2014 , 12:24, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

SaKaL napsal:

Nejmenovanému autorovi děkuji za odkaz i skvělý článek, a jen jsem se chtěl zeptat jestli jsi s tím už byl na STK?
Rozměr, max 400 mm od okraje vozidla, tohle umístění nesplňuje. Ale na druhou stranu to má špatně namontvané tak 50% aut. A mě už jiná varianta nenapadá než jak to máš ty. Maximálně zabudovat do nárazníku.
A ještě jsem se chtěl zeptat konkrétně na tyhlety DRL jak jdou vidět za denního světla?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.2.2014 , 11:13   Citovat  

Gavly napsal:
Nejmenovanému autorovi děkuji za odkaz i skvělý článek, a jen jsem se chtěl zeptat jestli jsi s tím už byl na STK?
Myslím že tam ještě přibyl jeden rozměr a to max 400 mm od okraje vozidla, což by si vlastně nesplňoval. Ale na druhou stranu to má špatně namontvané tak 50% aut. A mě už jiná varianta nenapadá než jak to máš ty. Maximálně zabudovat do nárazníku.
A ještě jsem se chtěl zeptat konkrétně na tyhlety DLR jak jdou vidět za denního světla?

Já denní vyřešil modulem od cybertronic-labs odkaz.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.2.2014 , 12:19   Citovat  

Hellborn napsal:
Já denní vyřešil modulem od cybertronic-labs odkaz.

JJ, koukal jsem už na to, taky varianta která se mi moc líbí, jen nevím jak je to s STK, případně jestli by to nevadilo policajtům.
A jak to vlastně svítí, je to taky dostatečně viditelné za denního světla?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.2.2014 , 12:55   Citovat  

Gavly napsal:
JJ, koukal jsem už na to, taky varianta která se mi moc líbí, jen nevím jak je to s STK, případně jestli by to nevadilo policajtům.
A jak to vlastně svítí, je to taky dostatečně viditelné za denního světla?

Intenzita je nastavitelná. Za ten rok a teda jen 15tis. km (v ČR i D) nikdo nic... Na TK jsem vytáhnul drátek z modulu. Úsměv
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.2.2014 , 13:02   Citovat  

Gavly napsal:
A ještě jsem se chtěl zeptat konkrétně na tyhlety DRL jak jdou vidět za denního světla?

Vzhledem k tomu, že mají homologaci tak svítí fakt hodně.
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.2.2014 , 14:56   Citovat  

Petr_cze napsal:
Dnes jsem si zapojil do předních parkovaček (obrysová světla) bílé LEDky.
Jelikož mám poFace, tak vrchní kryt je modrý a po rozsvícení to svítí do modra.

Doufám, že mě někde nezastaví PČR a nebudou mě chtít pokutovat. Nevím, jak jim budu vysvětlovat, že ten modrý kryt parkovaček je od výrobce, ale žárovka/LEDka je bílé barvy.

Neřešil už to někdo s PČR? Myslím, že hodně aut parkovačky modré barvy nemá Úsměv

nemas foto ?
   Návrat  
Petr_cze je teď offline  Petr_cze
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.2.2014 , 17:28   Citovat  

O víkendu nafotím a pošlu. Zatím se kochej zde...

tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.2.2014 , 19:49   Citovat  

Gavly napsal:
Rozměr, max 400 mm od okraje vozidla, tohle umístění nesplňuje. Ale na druhou stranu to má špatně namontvané tak 50% aut. A mě už jiná varianta nenapadá než jak to máš ty. Maximálně zabudovat do nárazníku.

tudy odkaz - ale je to vlastně stejný místo. tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.2.2014 , 20:40   Citovat  

Trebor napsal:
tudy odkaz - ale je to vlastně stejný místo. tudy odkaz

jj, v podstatě stejné místo, ale určitě dík, je dobré vidět i jiné světla jak tam vypadají. I o těchto stále uvažuji
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.2.2014 , 21:20   Citovat  

Gavly napsal:

... nemáš zač Se stydím
Na STK jsem s tím byl, resp. Alda a nic (ale vzhledem k HID balastu Xenonů, který na autě byl, to byla asi taková mírnější TK...).
Pokud si pročtěš diskusi k článku, tak se dozvíš pár informací ke svitu + jsem ještě přidal další dvě fotky...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina