Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 164, 165, 166 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 165 z 333
Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.2.2014 , 10:09   Citovat  

Kendik napsal:
Nemusi se kupovat primo tamn.Dal jsem jen odkaz primo na stranky vyrobce, kde je videt ktere tam patri.Daji se sehnat i levneji.

Já to pochopil je to dobrý To bylo jen takové malé rýpnutí Velmi šťastný přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.2.2014 , 10:11   Citovat  

Peliator napsal:
Já to pochopil je to dobrý To bylo jen takové malé rýpnutí Velmi šťastný přátele
přátele je to dobrý Je to tam.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Davcar je teď offline  Davcar
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.2.2014 , 10:22   Citovat  

piskot napsal:
Prosím o návod, jak je vyndat. Předchozí majitel byl zřejmě neúspěšný, a tak "vyhlodal" molitan kolem těch držáků opěrky. Prostě se pohybuje opěrka a ne ty tyče... Smutný
A velký volant má Acco proto, aby bylo vidět na budíky... Velmi šťastný

Taky jsem nad tim dumal a u me to funguje tak ze ty tyce vedou do takovych plastovych drzaku nebo krytek Velmi šťastný a s nima musis otocit (uz nevim jestli v pravo nebo vlevo to musis zkusit ) myslim ze nejspis jakoby kdyz povolujes sroub ,nejde to zrovna nejlip ale tezky to taky neni a pak by mela jit operka normalne ven ,aspon u me to tak je mam poface je to dobrý
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.2.2014 , 10:42   Citovat  

Kendik napsal:
Taky jsem to chvili zkoumal.Pak jsem s tim nejak zalomcoval a nakonec to slo.V manualu je to takhle je to dobrý
S tim volantem to je nejaky ftip? Velmi šťastný pořádnej výtlem

Takže ono se to šroubuje...? Pořád se tu "oháním" Honda ESM příručkou, a sám se do něj nekouknu, abych zjistil, jak to udělat s těmi opěrkami... Úsměv
Ten volant není ftip, prostě je tak velký, aby si viděl na budíky. HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.2.2014 , 11:04   Citovat  

piskot napsal:
Takže ono se to šroubuje...? Pořád se tu "oháním" Honda ESM příručkou, a sám se do něj nekouknu, abych zjistil, jak to udělat s těmi opěrkami... Úsměv
Ten volant není ftip, prostě je tak velký, aby si viděl na budíky. HaHaaa
To jo no Velmi šťastný
A je to snad i nekde napsane, ze je to kvuli budikum? Velmi šťastný To se mi nejak nezda.Me prijde vuci velikosti auta akorat.Maly volant by byl divny v pomeru k interieru.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.2.2014 , 12:27   Citovat  

Kendik napsal:
To jo no Velmi šťastný
A je to snad i nekde napsane, ze je to kvuli budikum? Velmi šťastný To se mi nejak nezda.Me prijde vuci velikosti auta akorat.Maly volant by byl divny v pomeru k interieru.

Zajímavá logika, vetší interiér->větší volant... Tím se vysvětluje, proč jsou často ženský zklamaný, když u dvoumetrového udělaného mužského najdou obyčejný šestnácticentimetrový průměr... Velmi šťastný
Fakt si myslím, že ten volant je velký právě jen proto, aby bylo na budíky vidět. Mít menší průměr, neuvidíš nic, max. rychloměr...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.2.2014 , 13:06   Citovat  

piskot napsal:
Zajímavá logika, vetší interiér->větší volant... Tím se vysvětluje, proč jsou často ženský zklamaný, když u dvoumetrového udělaného mužského najdou obyčejný šestnácticentimetrový průměr... Velmi šťastný
Fakt si myslím, že ten volant je velký právě jen proto, aby bylo na budíky vidět. Mít menší průměr, neuvidíš nic, max. rychloměr...
pořádnej výtlem Dobre srovnani je to dobrý
V nakladaku nebo autobusu Ti pripada volant taky velky? Úsměv Vetsi auto, vetsi volant.Vetsi auto, vetsi kola.Na Hummera taky nedas prece 13ky kola Velmi šťastný
Chlapovi uz nedoroste.Na velke auto se nastesti velky volant dat da uz od vyroby a proto ho tam dali a plechy mu uz nenarostou.Prave proto, aby to nevypadalo jako velkej chlap s nerovnomernym pindourkem k jeho postave. pořádnej výtlem
Myslim, ze velky volant neudelali jen kvuli tomu, aby bylo videt na budiky Úsměv Original volant v Accu mi vyhovuje a neprijde mi velky. je to dobrý VTEC
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.2.2014 , 13:19   Citovat  

Kendik napsal:
pořádnej výtlem Dobre srovnani je to dobrý
V nakladaku nebo autobusu Ti pripada volant taky velky? Úsměv Vetsi auto, vetsi volant.Vetsi auto, vetsi kola.Na Hummera taky nedava vyrobce 13ky kola Velmi šťastný
Chlapovi uz nedoroste.Na velke auto se nastesti velky volant dat da uz od vyroby a proto ho tam dali a plechy mu uz nenarostou.Prave proto, aby to nevypadalo jako velkej chlap s nerovnomernym pindourkem k jeho postave. pořádnej výtlem
Myslim, ze velky volant neudelali jen kvuli tomu, aby bylo videt na budiky Úsměv

Kdyby to předpisy dovolovaly, tak už dávno "řídíme" kniplem. Když si vezmu, že není problém naladit posilovač tak, aby se dalo volantem jakéhokoliv průměru otáčet doslova pinď..., ehm, malíčkem, tak mi z toho vychází buď tebou zmiňovaná estetika interiéru nebo prostě jen to, aby bylo na budíky vidět... Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.2.2014 , 13:25   Citovat  

piskot napsal:
Kdyby to předpisy dovolovaly, tak už dávno "řídíme" kniplem. Když si vezmu, že není problém naladit posilovač tak, aby se dalo volantem jakéhokoliv průměru otáčet doslova pinď..., ehm, malíčkem, tak mi z toho vychází buď tebou zmiňovaná estetika interiéru nebo prostě jen to, aby bylo na budíky vidět... Úsměv
A nebo oboji Úsměv
   Návrat  
Fajmy je teď offline  Fajmy
PříspěvekZaslal: 25.2.2014 , 14:06   Citovat  

Čau lidi. Koupil jsem si Accorda rv. 2002, 1.8 v lpg. Auto je super. Hondic už jsem měl 5, ale nikdy ne Accorda. Ted jsem si všimnul , že mi nehaje zadní subwofer, ale subwofer tam je. Je tam od výroby ještě zesilovač ? Pač ten bych řekl, že chybí. Rádio mám origo na cd, ale chtěl bych hrát hudbu z usb, tak by mě zajímalo zda bude lepší dát origo rádio pryč, nebo dát do zapalovače ten transmiter nebo co to je.. ? Ble Jinak auto zatím dobrý, jen budu muset udělat přední kotouče, pač to při brždění táhne trochu doleva a tloušťka už je taky nic moc a začal mi prdět zadní díl výfuku. Tak nevím, zda mám dát nový origo, nebo nějakej "laděnej", ale nejsem moc příznivce tuningu. Spíš jen něco hodně decentního, má někdo na svém accu něco podobnýho ? Díky za info. Hondě zdar H+
   Návrat  
nota11 je teď offline  nota11
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.2.2014 , 18:01   Citovat  

Este si mozes kupit xcarlink, ktory pripojis na origo radio a budes mat usb a aj aux vstup.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.2.2014 , 18:40   Citovat  

Fajmy napsal:
Čau lidi. Koupil jsem si Accorda rv. 2002, 1.8 v lpg. Auto je super. Hondic už jsem měl 5, ale nikdy ne Accorda. Ted jsem si všimnul , že mi nehaje zadní subwofer, ale subwofer tam je. Je tam od výroby ještě zesilovač ? Pač ten bych řekl, že chybí. Rádio mám origo na cd, ale chtěl bych hrát hudbu z usb, tak by mě zajímalo zda bude lepší dát origo rádio pryč, nebo dát do zapalovače ten transmiter nebo co to je.. ? Ble Jinak auto zatím dobrý, jen budu muset udělat přední kotouče, pač to při brždění táhne trochu doleva a tloušťka už je taky nic moc a začal mi prdět zadní díl výfuku. Tak nevím, zda mám dát nový origo, nebo nějakej "laděnej", ale nejsem moc příznivce tuningu. Spíš jen něco hodně decentního, má někdo na svém accu něco podobnýho ? Díky za info. Hondě zdar H+
Ja jsem dal originalni radio pryc a dal na USB a hraje vsechno Úsměv Reseni najdes napriklad zde .Pokud nepomuze, SW je nefunkcni, spaleny.A ano, muzes tam mit zesilovac, equalizer SW a 6 repro.
Kazdopadne gratuluji k Accu je to dobrý . VTEC
Vyfuk bych dal napriklad klasiku Bosal.Neni to zadny ladeny, proste normal.Maji ho treba v Autokelly za 2000,-kc.Pokud jsi clen, urcite budes mit jeste nejakou slevu Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.2.2014 , 21:03   Citovat  

Hoši nevite někdo jestli existuje přední lip na poface ? našel jsem tohle odkaz ale je to na US verzi ,za každou radu budu moc vděčnej a ještě jednu otazku nevite kde bych mohl sehnat tenhle "spoiler"/lištu kufru ? odkaz
   Návrat  
Plašan je teď offline  Plašan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.2.2014 , 21:43   Citovat  

Mrkněte prosím na toto téma, jedná se o zapojení basáku k jinému rádiu..Potřeboval bych trochu pošťouchnout

hhttp://honda-club.cz/forum/viewtopic.php?p=969380
   Návrat  
xps je teď offline  xps
PříspěvekZaslal: 25.2.2014 , 21:50   Citovat  

Davcar napsal:
Hoši nevite někdo jestli existuje přední lip na poface ? našel jsem tohle odkaz ale je to na US verzi ,za každou radu budu moc vděčnej a ještě jednu otazku nevite kde bych mohl sehnat tenhle "spoiler"/lištu kufru ? odkaz

Zdar,

tu jeden napasoval na po F/L lip z před F/L ... jiný lip není, to na zadní kapotu budou mít v každém druhém kšeftě

Shiny's Accord
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.2.2014 , 22:20   Citovat  

xps napsal:
Zdar,

tu jeden napasoval na po F/L lip z před F/L ... jiný lip není, to na zadní kapotu budou mít v každém druhém kšeftě

Shiny's Accord

diky ,škoda no ,myslel jsem si to ,ale to co ma v tom topicu me neprijde jako predaface lip ,aspon co jsem teda hledal tak se mi podarilo najit akorat tenhle odkaz tak nevím ...,jinak myslis ze v kazdem druhem kšeftě ? asi hledam blbe ale nejak se mi nedari to najit Velmi šťastný aspon teda ne nejakej co by tam pásl
   Návrat  
Fajmy je teď offline  Fajmy
PříspěvekZaslal: 25.2.2014 , 23:23   Citovat  

Tak vejfuk je objednanej Bosal za 1500,- po slevě, což je pěkný.
Tak jsem to o tom rádiu trošku pročítal a bude to ještě asi zajímavý. Pokud to chápu dobře, byly dvě verze ? Jedna se zesilovačem a druhá bez ? Kde ten zesilovač přesně má být a jak je zapojen ? Má někdo foto ? Jak jste vyndaly origo rádio ? Nechci nic zmastit, pač je to hodně zachovalý. Co jsem postřehl, tak mi hrajou v autě ve předních a v zadních dveřích repro , subwofer ne. Je jich tam ještě víc , např. v palubovce ? Honda
   Návrat  
Chumo je teď offline  Chumo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.2.2014 , 6:18   Citovat  

Najskor vyber laktovku/ panel okolo rucnej brzdy, potom ten dekor okolo riadiacej paky a potom ti to uz bude jasne...Úsměv
   Návrat  
xps je teď offline  xps
PříspěvekZaslal: 26.2.2014 , 7:21   Citovat  

Davcar napsal:
diky ,škoda no ,myslel jsem si to ,ale to co ma v tom topicu me neprijde jako predaface lip ,aspon co jsem teda hledal tak se mi podarilo najit akorat tenhle odkaz tak nevím ...,jinak myslis ze v kazdem druhem kšeftě ? asi hledam blbe ale nejak se mi nedari to najit Velmi šťastný aspon teda ne nejakej co by tam pásl

Je to klasický lamino přední splitter - sháníš toto nebo toto. U toho zadního lipu jsem zapomněl dodat, že pasují lipy z BMW nebo z Accordu 2003- ... jde jen o délku toho lipu
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2014 , 7:50   Citovat  

Fajmy napsal:

Jo, pěkný. Bosal je tak na max. dva roky ale. Jsem zvědav na zvukový projev. OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2014 , 8:26   Citovat  

Fajmy napsal:
Tak jsem to o tom rádiu trošku pročítal a bude to ještě asi zajímavý. Pokud to chápu dobře, byly dvě verze ? Jedna se zesilovačem a druhá bez ? Kde ten zesilovač přesně má být a jak je zapojen ? Má někdo foto ? Jak jste vyndaly origo rádio ? Nechci nic zmastit, pač je to hodně zachovalý. Co jsem postřehl, tak mi hrajou v autě ve předních a v zadních dveřích repro , subwofer ne. Je jich tam ještě víc , např. v palubovce ? Honda
Mas sedan nebo jinou verzi?ES nebo LS?Ukaz nam toho krasavce Úsměv Jak mas vyresenou nadrz na LPG?Kazdopadne si muzes stahnout manual a studovat.Je tam odpoved temer na vsechny Tve otazky. je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2014 , 11:26   Citovat  

Fajmy napsal:

Tak jsem to o tom rádiu trošku pročítal a bude to ještě asi zajímavý. Pokud to chápu dobře, byly dvě verze ? Jedna se zesilovačem a druhá bez ? Kde ten zesilovač přesně má být a jak je zapojen ? Má někdo foto ? Jak jste vyndaly origo rádio ? Nechci nic zmastit, pač je to hodně zachovalý. Co jsem postřehl, tak mi hrajou v autě ve předních a v zadních dveřích repro , subwofer ne. Je jich tam ještě víc , např. v palubovce ?

Kdyby to bylo u A6G tak jednoduchý, jedna se zesíkem a druhá bez... Velmi šťastný Pročti si to tu a zjistíš, co auto to bezmála originál... Úsměv Tady máš odkaz na "příručku"... tudy odkaz
   Návrat  
enzim je teď offline  enzim
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.2.2014 , 11:34   Citovat  

Tak už jsem možná přišel na příčinu "cvakáni" klepání.

Na bližší části k vlnovci chytil rez a je tam lehce volnej (rukou se s nim da pohybovat minimalně)

Teď otázka pro zkušenější - co s tim ?
Nechat zavařit jestli to vůbec půjde (celkem mám bobeš jak na to budou reagovat lambdy)
Nebo sehnal nàkej jetej originál?

Druhá otazka
Může klepání pocházet odtud?
Nějaká změna na výkonu/spotřebě?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2014 , 11:42   Citovat  

enzim napsal:

Na bližší části k vlnovci chytil rez a je tam lehce volnej (rukou se s nim da pohybovat minimalně)

Nechat zavařit jestli to vůbec půjde (celkem mám bobeš jak na to budou reagovat lambdy)

Druhá otazka

"Na bližší části k vlnovci chytil rez ", kdo chytil rez, vlnovec?
Tam nemá co klepat, je to jenom železná síťovina. Co takhle krycí plechy katalyzátoru? Bejvají urezlý plechy šroubových spojů horního a dolního dílu krytu katalyzátoru.
Prdelj vlnovec se bude projevovat jiným zvukem výfuku a pronikajícím smradem spalin do interiéru.
   Návrat  
enzim je teď offline  enzim
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.2.2014 , 12:02   Citovat  

piskot napsal:
"Na bližší části k vlnovci chytil rez ", kdo chytil rez, vlnovec?
Tam nemá co klepat, je to jenom železná síťovina. Co takhle krycí plechy katalyzátoru? Bejvají urezlý plechy šroubových spojů horního a dolního dílu krytu katalyzátoru.
Prdelj vlnovec se bude projevovat jiným zvukem výfuku a pronikajícím smradem spalin do interiéru.

Špatně sem to napsal.Bude to ten krycí plech. Je to přímo konec katalyzátoru .
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2014 , 12:40   Citovat  

enzim napsal:

Druhá otazka
Kryci plechy uz tam nemam.Drncely a klepaly.Uchyty byly orezle, tak jsem kryty sundal a je klid. je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.2.2014 , 13:17   Citovat  

xps napsal:
Je to klasický lamino přední splitter - sháníš toto nebo toto. U toho zadního lipu jsem zapomněl dodat, že pasují lipy z BMW nebo z Accordu 2003- ... jde jen o délku toho lipu

diky ,ale hledam spis neco primo na poface verzi ,ale to asi se nedělá což je škoda ,ale kdyby byla jina varianta tak bych do toho mozna taky sel ,treba ten TypeR lip by mozna pasl ,ale to by zase nevypadalo moc hezky tak nevim ,navic ty odkazy na ebay me nejak zmatly to prodavaj jen lip nebo celej naraznik i s tim ? Velmi šťastný kdyby nekdo nasel na poface tak mu zulibam ruky protoze ja fakt nic nenasel a dost me zarazi ze tady v cr shopech prodavaj lip na US verzi ,nevim o tom ze by ju tady nekdo měl
co se tyče toho zadního lipu tak to je ono zkusim pohledat jestli to nemaj nekde tady dikec je to dobrý
   Návrat  
makak je teď offline  makak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.2.2014 , 13:23   Citovat  

servus ja osobne mam kompletny poface TYPE R bodykit pripraveny v skriny.

predny lip je len kus plastu ccz 3 az 5 cm pod naraznikom.
nic pekne, zadny tam nebol vobec.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.2.2014 , 13:39   Citovat  

makak napsal:
servus ja osobne mam kompletny poface TYPE R bodykit pripraveny v skriny.

predny lip je len kus plastu ccz 3 az 5 cm pod naraznikom.
nic pekne, zadny tam nebol vobec.

jo to vim presne o cem mluvis ten lip ,ten je spis takova lišta kvuli oděrkám no poface TypeR ma myslim stejnej bodykit jako normalni poface takze nic co bych sháněl
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2014 , 14:28  Naposledy upravil Kendik dne 26.2.2014 , 15:09, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Mohli by nekdo ochotny a znaly napsat a dat prosim fotky Acca pred a poface, abych vedel v cem vsem je mezi nimi rozdil?Pokud to nekdo presne vi. Úsměv Diky
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 164, 165, 166 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina