Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 95 z 486
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.2.2014 , 23:15   Citovat  

Gavly napsal:
jj, v podstatě stejné místo, ale určitě dík, je dobré vidět i jiné světla jak tam vypadají. I o těchto stále uvažuji

Tak ja som teraz objavil nieco nove: tudy odkaz je to svetlo s trojitou funkciou: ako LED denne, hmlove a prisvecovanie do zakrut.
Je to predstavene na A8G a to ma povodne hmlove svetlo okruhle. A7G ma vsak origo hmlovku ovalnu a jej vyska v najuzsej casti je (odhadom, nemam hmlovky) cca 7-8cm. Priemer tych novych svetiel je 10cm... skoda... Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.2.2014 , 7:19   Citovat  

varuj napsal:
Tak ja som teraz objavil nieco nove: tudy odkaz je to svetlo s trojitou funkciou: ako LED denne, hmlove a prisvecovanie do zakrut.
Je to predstavene na A8G a to ma povodne hmlove svetlo okruhle. A7G ma vsak origo hmlovku ovalnu a jej vyska v najuzsej casti je (odhadom, nemam hmlovky) cca 7-8cm. Priemer tych novych svetiel je 10cm... skoda... Smutný

Jo, něco podobného mám na Swiftu - neměl jsem tam mlhovky, tak jsem toho využil a dal tyhle LED 2in1.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Gavly je teď offline  Gavly
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.2.2014 , 13:45   Citovat  

varuj napsal:

super věc, ale ta cena už mě odrazuje. Myslím že jsem viděl i levnější, sice ne tak promáklé, ale všechno je kulaté. Ještě na to zkusím kouknout jestli by to nešlo nějak upravit aby tam kulaté vlezli.
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2014 , 13:50   Citovat  

Jaké jsou zkušenosti s viditelností při použití LED mlhovek? Myslím porovnání se standardními (žárovky 55W). Je tam podobný problém jako u různých teplot světla xenonů?

Nejde mi tak ani o denní svícení, ale potřebuju nové mlhovky na anglána VTi a jde o to, jestli shánět stejný typ jako tam byl (nemyslím ty malinkaté Stanley) nebo dát LED.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.2.2014 , 13:59   Citovat  

Dopis napsal:
Jaké jsou zkušenosti s viditelností při použití LED mlhovek? Myslím porovnání se standardními (žárovky 55W). Je tam podobný problém jako u různých teplot světla xenonů?

Nejde mi tak ani o denní svícení, ale potřebuju nové mlhovky na anglána VTi a jde o to, jestli shánět stejný typ jako tam byl (nemyslím ty malinkaté Stanley) nebo dát LED.

Myslíš, jestli osvětlí pár m před autem a krajnici? Ano, osvětlí (kdyby ne,tak těžko získají homologaci).

P.S. Sorry za foto Swifta... Velmi šťastný

BEZ%20~1.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
BEZ%20~1.JPG, 97.85 kB
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.2.2014 , 14:14   Citovat  

Hellborn napsal:
Intenzita je nastavitelná. Za ten rok a teda jen 15tis. km (v ČR i D) nikdo nic... Na TK jsem vytáhnul drátek z modulu. Úsměv

U me napodobne..zatim spokojenost a AHD..STK me ceka v listopadu a zkusim nic nevytahovat a prubnu to i s tim svicenim..uvidim jestli budou pindy..ale nevidim moc duvod aby to resili..prinejhorsim to pak taky vytahnu mno

sry za toho civica Úsměv

P1320096.JPG

P1320096.JPG, 51.31 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2014 , 14:19   Citovat  

Gavly napsal:
super věc, ale ta cena už mě odrazuje. Myslím že jsem viděl i levnější, sice ne tak promáklé, ale všechno je kulaté. Ještě na to zkusím kouknout jestli by to nešlo nějak upravit aby tam kulaté vlezli.

Ano, ta cena je dost vysoka. Ty uz hmlovky, mas, takze ich nemusis riesit. Pre mna by to bola super kombinacia, pretoze mam verziu Sport a ta je bez hmloviek. Ale ako pise Helbi, su aj vo funkcii 2 in 1 a tie budu mozno lacnejsie.

S cenou tychto by som vedel nieco spravit (mam u nich nejaku zlavu)
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.2.2014 , 14:33   Citovat  

varuj napsal:
Ano, ta cena je dost vysoka. Ty uz hmlovky, mas, takze ich nemusis riesit. Pre mna by to bola super kombinacia, pretoze mam verziu Sport a ta je bez hmloviek. Ale ako pise Helbi, su aj vo funkcii 2 in 1 a tie budu mozno lacnejsie.

S cenou tychto by som vedel nieco spravit (mam u nich nejaku zlavu)

Na Swifta mně to vyšlo na 3.600,-Kč i s montáží a novýma mřížkama s dírou...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2014 , 14:42   Citovat  

Hellborn napsal:
Na Swifta mně to vyšlo na 3.600,-Kč i s montáží a novýma mřížkama s dírou...

Super cena! Mozes sem dat link, kde si kupoval? Mali by tam byt aj parametre... Dik
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.2.2014 , 14:56   Citovat  

varuj napsal:
Super cena! Mozes sem dat link, kde si kupoval? Mali by tam byt aj parametre... Dik

V Suzuki Riegger stylem "Hele vole Kubo, chci ty led mlhovky s denním", takže na netu jsem je nehledal... Se stydím
   Návrat  
Jure je teď offline  Jure
PříspěvekZaslal: 26.2.2014 , 15:45   Citovat  

Ahoj, prosim o radu jestli už někdo neřešil stejnej problém jako já..

Accord 7G 2003 2,O najeto 160000km. Svítí mi chyba motoru ,auto po zahřatí na volnoběh točí 600-650 otáček a občas po vytočení cca nad 3000 otáček škubne.Jinak auto startuje a jede normálně. Diagnostika v Hondě ukázala vadný čidlo klepání, takže výměna za cca 5000kč. Neřešil už někdo to samý , čidla klepání se zase tak často nemění pokud vim, jestli není problém někde jinde? Dík za radu!
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2014 , 16:31  Naposledy upravil varuj dne 26.2.2014 , 17:43, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Hellborn napsal:
V Suzuki Riegger stylem "Hele vole Kubo, chci ty led mlhovky s denním", takže na netu jsem je nehledal... Se stydím

Dobry styl Velmi šťastný Krabicu od toho asi mat nebudes, vedel by si v Suzuki zistit odkaz, alebo kde zohnat tie hmlovky?

Edit: uz nemusis hladat, vdaka, trochu som posmejdil po nete a nasiel som aj u nas je to dobrý
   Návrat  
AntHraX je teď offline  AntHraX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2014 , 16:42   Citovat  

Jure napsal:
Ahoj, prosim o radu jestli už někdo neřešil stejnej problém jako já..

Accord 7G 2003 2,O najeto 160000km. Svítí mi chyba motoru ,auto po zahřatí na volnoběh točí 600-650 otáček a občas po vytočení cca nad 3000 otáček škubne.Jinak auto startuje a jede normálně. Diagnostika v Hondě ukázala vadný čidlo klepání, takže výměna za cca 5000kč. Neřešil už někdo to samý , čidla klepání se zase tak často nemění pokud vim, jestli není problém někde jinde? Dík za radu!

Pokud Ti diagnostika ukazuje vadné čidlo klepání, tak je to vadné čidlo klepání nebo kabeláž k němu vedoucí Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.2.2014 , 20:28   Citovat  

AntHraX napsal:
Pokud Ti diagnostika ukazuje vadné čidlo klepání, tak je to vadné čidlo klepání nebo kabeláž k němu vedoucí Mrk

Tak tak. Prvně bych pořádně zkontroloval kabeláž - na Jazzu mně pěkně pozlobil kontakt čidlo-kabel... Bylo nepatrně opálený kontakt a nebylo to skoro poznat.
   Návrat  
Petr_cze je teď offline  Petr_cze
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.2.2014 , 9:44   Citovat  

Petr_cze napsal:
Čau, mám prasklou čočku ve světle a mám dotaz, jestli je čočka stejná s čočkou ve světle, které je montované před faceliftem.

Přeci jenom se dá lépe sehnat použité světlo z před faceliftu.

A samotná výměna čočky už by neměl být problém, ne? Když lze vyndat i parabolu (dle místního fóra).

Má někdo zkušenosti?

Jak je teď brzo tma, tak jsem si začal všímat, že to opravdu málo svítí, tak to musím řešit. Nejedná se o xenonové světlo.

Takže si odpovím sám a zároveň se to může stát užitečnou informací pro ostatní.

Čočka je až na drobné vroubkování stejná a je jedno, jestli ji použijete z levého nebo pravého světla.
Výměna je velice jednoduchá, nemusí se ani používat svěrka, jak je popsáno v místním návodu na opravu parabol.

Takže za 500 Kč opraveno a Ácco svítí, jak má.
   Návrat  
explore je teď offline  explore
PříspěvekZaslal: 27.2.2014 , 10:12   Citovat  

Viem ze sa daju jednoucho nastavit svetla do vysky. Ale daju sa nastavit aj nejako do stran? Lave svieti prilis mimo...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2014 , 10:24   Citovat  

explore napsal:
Viem ze sa daju jednoucho nastavit svetla do vysky. Ale daju sa nastavit aj nejako do stran? Lave svieti prilis mimo...

Mimo? S tym som sa este nestretol... vlastne ano, prisiel s tym chlapik do Honda servisu, spatne nasadil ziarovku, stacilo ju dat tak ako ma byt a bolo to v poriadku... Úsměv
   Návrat  
explore je teď offline  explore
PříspěvekZaslal: 27.2.2014 , 10:42   Citovat  

Ziarovky mi sedia. Okrem "kolecka" kde sa nastavuje vyska svietenia je tam ste jedno, na druhej strane svetla dole. K comu je to...?

acc.JPG

acc.JPG, 359.98 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2014 , 18:31   Citovat  

Hellborn napsal:
Myslíš, jestli osvětlí pár m před autem a krajnici? Ano, osvětlí (kdyby ne,tak těžko získají homologaci).

P.S. Sorry za foto Swifta... Velmi šťastný

Možná jsem to blbě napsal, jde mi o to, že jsem byl zvyklý, že klasické mlhovky reálně pomůžou při špatné viditelnosti. A protože LED mají jinou teplotu světla, tak jestli nenastane to co s rostoucí teplotou u xenonů, že klesá svítivost. Nechci mlhovky jen pro parádu a denní svícení není nutnost.

Asi vezmu ty origo, aspoň bude jistota a budou sedět držáky i plastové krytky.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.2.2014 , 18:59   Citovat  

Dopis napsal:
Možná jsem to blbě napsal, jde mi o to, že jsem byl zvyklý, že klasické mlhovky reálně pomůžou při špatné viditelnosti. A protože LED mají jinou teplotu světla, tak jestli nenastane to co s rostoucí teplotou u xenonů, že klesá svítivost. Nechci mlhovky jen pro parádu a denní svícení není nutnost.

U A7G jsou predni mlhovky vicemene jenom na paradu. Nikdy jsem v mlze apod. nezaznamenal, ze by krome nepatrne sirsi osvetlene plochy pred autem vubec necemu pomohly. Jako opravdu funkcni vec je muzu nazvat az u C8G.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2014 , 19:11   Citovat  

Bully napsal:
U A7G jsou predni mlhovky vicemene jenom na paradu. Nikdy jsem v mlze apod. nezaznamenal, ze by krome nepatrne sirsi osvetlene plochy pred autem vubec necemu pomohly. Jako opravdu funkcni vec je muzu nazvat az u C8G.

U A7g mi to nepříjde až tak tragické, ale každopádně to aktuálně řeším na anglána VTi, kde byly mlhovky průměr 100mm a H7 žárovkama 55W...V mlze a hustém děšti to bylo fajn, pěkně to "podsvěcovalo" zespodu.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.2.2014 , 21:59   Citovat  

Dopis napsal:

Všechny mlhovky,co jsem na autech měl (od Felicie po Swifta) při špatné viditelnosti pomohli leda osvětlením širšího pruhu před autem. Pokud Ti pomáhají k potkávačkám (tedy svítí daleko),tak je máš asi blbě seřízené. Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.2.2014 , 9:33   Citovat  

Bully napsal:

Nevim jak u ostatních aut, ale u A7G mlhovky osvětlí pěkně krajnici, ale bohužel opravdu jen kousek před autem. Tak možná lepší využitelnost je při mlze ve dne, kdy vás protijedoucí auto vidí trochu dřív.
Otázka jak svítí za normální tmy, jestli by nešli využít spíš pro osvětlení zatáčky při odbočování. Něco jako má škodovka.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.2.2014 , 19:59   Citovat  

Gavly napsal:
Nevim jak u ostatních aut, ale u A7G mlhovky osvětlí pěkně krajnici, ale bohužel opravdu jen kousek před autem. Tak možná lepší využitelnost je při mlze ve dne, kdy vás protijedoucí auto vidí trochu dřív.
Otázka jak svítí za normální tmy, jestli by nešli využít spíš pro osvětlení zatáčky při odbočování. Něco jako má škodovka.

Vyzkousej si auto, kde mlhovky opravdu funguji za mlhy a za deste, at poznas ten rozdil přátele Predni mlhovky maji mit funkci "videt", ne "byt viden", a pouzivat se maji prave za urcitych podminek, ne kdyz se setmi. Homologovane corner lights tim nenahradis.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2014 , 16:46   Citovat  

Bully napsal:
Vyzkousej si auto, kde mlhovky opravdu funguji za mlhy a za deste, at poznas ten rozdil přátele Predni mlhovky maji mit funkci "videt", ne "byt viden", a pouzivat se maji prave za urcitych podminek, ne kdyz se setmi. Homologovane corner lights tim nenahradis.

Tak to by mě zajímalo co tomu chybí? Umístění Je dostatečně nízko, což si myslím že je dobře (ne jako třeba na S-MAXu) Nebo použitý zdroj světla?
Někde jsem slyšel že nejlépe prostupuje mlhou žluté světlo.
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2014 , 20:39   Citovat  

Zdravím,
chcem sa opýtať,aký je prístup k olejovej vani u motoru 2,0 114kw...spozoroval som diskrétne presakovanie oleja (zatiaľ sa nerobia mláčky pod autom, skor je tam patrný taký jemný film a umastené okolie...) a tak som zvedavý, čo za martýrium ma čaká...
Ešte som natrafil na:http://www.bonatrade.cz/valvoline-engine-stop-leak-500-ml/
Akurát neviem, ake je u olejovej vany tesnenie, tak kdo vie či by to fungovalo..
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2014 , 21:40   Citovat  

videomanuálny k bežným úkonom možno niekomu pomože:
tudy odkaz
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.3.2014 , 22:47   Citovat  

Gavly napsal:
Tak to by mě zajímalo co tomu chybí? Umístění Je dostatečně nízko, což si myslím že je dobře (ne jako třeba na S-MAXu) Nebo použitý zdroj světla?
Někde jsem slyšel že nejlépe prostupuje mlhou žluté světlo.

Netusim, nejsem konstrukter Úsměv Teplota svetla v K urcite vliv ma, ale snad vsechny pouzivane mlhovky jsou klasicke halogeny a neznamena to, ze by jenom kvuli sve nezlute barve nemely svitit dobre.
   Návrat  
pata.vfr je teď offline  pata.vfr
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.3.2014 , 13:55   Citovat  

Řešil někdo výměnu manžet na poloosách?
Konkrétně levá vnitřní? Úsměv Případně rozměry všech 4 Úsměv
   Návrat  
Davo09 je teď offline  Davo09
PříspěvekZaslal: 2.3.2014 , 20:07   Citovat  

Zdravím všechny vidím, že se zde začaly řešit mlhovky, mám dotaz kde by se daly sehnat za rozumnou cenu včetně kabeláže atd., mám totiž 2,0 v comfortu a tam od základu nejsou. Díky
Případně zda není ještě nějaký návod podle kterého bych následně zapojil ty mlhovky po elektrické stránce. to mi hlava nebere
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina