Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Tourer
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 135, 136, 137  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 137
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.3.2014 , 10:41   Citovat  

master88 napsal:
proto mi kombíky přijdou uplně zbytečný u 90% majitelů... na druhou stranu jestli IS I nemělo sklápecí sedačky v sedanu tak to rozhodnutí chápu.... IS III je sklápecí má takže už jsem v tom vezl i lyže a tak bez problémů je to dobrý
ja v kufru vozim aspon rezervu kdyz to mam na plyn Velmi šťastný Ale letos chci zacit znovu jezdit na kole, takze preprava vetsich predmetu neni vubec vyloucena Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2014 , 11:56   Citovat  

Bully napsal:
Vy jste delali s Kendikem ten statisticky vyzkum spolu?

ne... jestli se tu už něco takového psalo tak je to jen shoda okolností...

Lubosh: přepravu kol raději řeším nosičem nasazenym na kouli... jelikož pan nemusíš kolo rozebírat, čistit od bahna a můžeš furt přepravit 4 lidi v autě...
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2014 , 14:35   Citovat  

V KV stoji v Intersparu, kdyby se nekdo z okoli chtel podovat Úsměv V realu vypada velmi dobre. je to dobrý Vypada tedy delsi nez 4.5m

IMG_0768.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_0768.JPG, 2.05 MB

IMG_0765.JPG

IMG_0765.JPG, 2.17 MB

IMG_0764.JPG

IMG_0764.JPG, 2.13 MB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
riso21 je teď offline  riso21
PříspěvekZaslal: 2.3.2014 , 15:48   Citovat  

Tak mam par km s kobikom za sebou a ... dobre zvezenie hlavne kufor je fakt velmi fajne velky ... stavitelne tlmice bolo aj citit ked sme prepinali rezim ....ak by som mal este raz riesit rodinne auto s detmi.. idem do toho urcite Velmi šťastný . A ten brzdny asistent ... skusili sme ho, ale ma to jeden figel, ked sa aktivuje , treba ho resetnut, lebo potom pri dalsom pokuse je neaktivny, vedel by o tom rozpravat nafukovaci Jazz Je to tam.
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.3.2014 , 19:14   Citovat  

Svět motorů 10.týden/2014

C9G Tourer - Svět motorů 01.jpg

C9G Tourer - Svět motorů 01.jpg, 2.35 MB

C9G Tourer - Svět motorů 02.jpg

C9G Tourer - Svět motorů 02.jpg, 2.7 MB
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.3.2014 , 8:46   Citovat  

Pár fotek z "testování" velikosti kufru...

P.S.: Víte někdo, jak je to s těmi adaptivními tlumiči? Prodejce říkal, že jsou jen za příplatek ke všem verzím výbav, na ofiko stránkách Hondy jsem o tom zmínku nenašel. V katalogu je ADP až pro Lifestyle a Executive.

Fotografie2891.jpg

Fotografie2891.jpg, 700.2 kB

Fotografie2892.jpg

Fotografie2892.jpg, 656.89 kB
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.3.2014 , 9:34   Citovat  

Lifestyle a Executive v ceně
do Sportu za 24 000,-
do comfortu a S nelze

podle tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2014 , 11:56   Citovat  

Tak teď "babo, raď".
Máme možnost Tourera si pořídit, žena si zamilovala tu modrou barvu, jinou nechce. Úsměv
Máme raději počkat na vychytání "dětských nemocí"? Budou nějaké? (Asi jo...)
Má někdo zkušenosti s C9G MY 2013? Ke kterému by měl být Tourer technicky nejblíže?
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.4.2014 , 12:52   Citovat  

piskot napsal:
Tak teď "babo, raď".
Máme možnost Tourera si pořídit, žena si zamilovala tu modrou barvu, jinou nechce. Úsměv
Máme raději počkat na vychytání "dětských nemocí"? Budou nějaké? (Asi jo...)
Má někdo zkušenosti s C9G MY 2013? Ke kterému by měl být Tourer technicky nejblíže?

Profil - babo Velmi šťastný

Jinak Master88 má C9g.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2014 , 13:01   Citovat  

Gear-ovi rodiče také...
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2014 , 13:23   Citovat  

Viac info o C9G najdes na týchto strankach: tudy odkaz tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2014 , 13:33   Citovat  

varuj napsal:
Viac info o C9G najdes na týchto strankach: tudy odkaz tudy odkaz

Asi jsem to měl uvést hned, my teď C9G MY2012 máme, takže co to auto umí a jaké je si myslím, že vím... Úsměv
V těch odkazech mi to kolikrát přijde, že se tam papouškují názory vyčtené z netu, málokdo C9G jel "naživo".

Máme možnost "přesedlat" z C9G hatchback na C9G Tourera, tak mě zajímá názor, zda ano, či ne... A velikost kufru mě fakt nezajímá... Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2014 , 13:40   Citovat  

piskot napsal:
Asi jsem to měl uvést hned, my teď C9G MY2012 máme, takže co to auto umí a jaké je si myslím, že vím... Úsměv
V těch odkazech mi to kolikrát přijde, že se tam papouškují názory vyčtené z netu, málokdo C9G jel "naživo".

Máme možnost "přesedlat" z C9G hatchback na C9G Tourera, tak mě zajímá názor, zda ano, či ne... A velikost kufru mě fakt nezajímá... Úsměv

pak nechápu proč bys chtěl přesedlat na combi z hatche když ti nejde o kufr.... HaHaaa HaHaaa HaHaaa

Rozdíl 2012 a 2013 není nic jiného než kosmetický, co se týče pohybové soustavy nebo nějakých technických věcí tak se nic nezměnilo....

hlavní změna byla v palubním PC
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.4.2014 , 13:57   Citovat  

master88 napsal:
pak nechápu proč bys chtěl přesedlat na combi z hatche když ti nejde o kufr.... HaHaaa HaHaaa HaHaaa

Třeba aby nevzracel pokaždé když se podívá na zadek hatche... Velmi šťastný Ale jinak s Tebou vyjímečně souhlasím. Úsměv
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2014 , 14:05   Citovat  

já bych řekl, že tourer vychází z MY2014 Mrk

namátkou
honda civic 2014 vylepseno nejen rizeni
"Nejdůležitější inovací projde asi nejkritizovanější oblast Civicu - řízení. To je sice přesné, ostré a nepřeposilované, nicméně poněkud "mrtvé". A právě s absencí zpětné vazby se má vypořádat nově zkalibrovaný posilovač, přičemž na CR-V už Honda stačila předvést, že i "elektrika" může mít příjemnou zpětnou vazbu, takže to není úplně beznadějné. Tím to ale nekončí. Nové naladění dostaly přední i zadní tlumiče, přičemž se změnilo i uložení těch posledně jmenovaných tak, aby bylo docíleno lepší ovladatelnosti auta."
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2014 , 14:19   Citovat  

xenon04 napsal:

namátkou
"Nejdůležitější inovací projde asi nejkritizovanější oblast Civicu - řízení. To je sice přesné, ostré a nepřeposilované, nicméně poněkud "mrtvé". A právě s absencí zpětné vazby se má vypořádat nově zkalibrovaný posilovač, přičemž na CR-V už Honda stačila předvést, že i "elektrika" může mít příjemnou zpětnou vazbu, takže to není úplně beznadějné. Tím to ale nekončí. Nové naladění dostaly přední i zadní tlumiče, přičemž se změnilo i uložení těch posledně jmenovaných tak, aby bylo docíleno lepší ovladatelnosti auta."

No právě, to je to, o co mi jde. Výše uvedené je tisková zpráva Hondy nebo ověřitelná zkušenost někoho, kdo se tím autem opravdu svezl? Prostě hledám další důvody pro Tourera, ne jen to, že ta modrá je fakt pěkná barva a koneckonců design zadku přeci jen není tak netradiční Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2014 , 15:36   Citovat  

xenon04 napsal:

namátkou

mě s tím pomohla změna podvozku za tvrdší... reakce řízení je nyní o něčem jiném a jsem poměrně spokojený...

Piskot: pro běžného řidiče je rozdíl 2012 > 2014 nepoznatelný a nedostanou se s tím na takovou hranu, kde by otestovali změnu 2012 a 2014.
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.4.2014 , 9:10   Citovat  

V dnešním Autosalónu byla reportáž o C9G Tourer 1,6 i-DTEC Lifestyle.
   Návrat  
Kapky je teď offline  Kapky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.4.2014 , 9:36   Citovat  

Kdo nestihl, může dodatečně kouknout (cca 15. minuta):
PrimaPlay - Autosalon
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2014 , 14:02   Citovat  

Zdarec pánové.
Tak už modrého Tourera ve Sportu máme doma. Navíc je tam zimní paket na léto Úsměv , tj. vyhřívání sedaček a ostřikovače svetlometů. Výměna za C9G MY2012 proběhla bez problémů.
Po pár kilometrech s Tourerem na stejných trasách, co s C9G, musím "podepsat" vše, co už tu bylo řečeno o řízení a naladění podvozku. Řízení je tužší a auto celkově klidnější. A zmínit musím také brzdy které, ač mají jen pár km, jsou ostřejší a víc čitelné. A co je dobře vychytané, tak je průhled zadním oknem. To si hned člověk uvědomí, jak ta dělená plocha okna u hatchbacku je děsná.
   Návrat  
Sethox je teď offline  Sethox
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.5.2014 , 14:13   Citovat  

Sakra závist. Se stydím Nebýt student už ho taky mám. Bueee
   Návrat  
zitnyp je teď offline  zitnyp
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.5.2014 , 15:36   Citovat  

Sethox: to, ze student, neni prece prekazka ne? Vydelat na auto se da i pri studiu, sam jsem si takhle auto dopral Úsměv
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.5.2014 , 15:43   Citovat  

zitnyp napsal:
Sethox: to, ze student, neni prece prekazka ne? Vydelat na auto se da i pri studiu, sam jsem si takhle auto dopral Úsměv

ot: u nekterych oboru jeste plati tradice, ze student hlavne studuje - treba je to jeho pripad ( muj to nebyl - ja byl v praci od tretaku pecenej varenej)
   Návrat  
Sethox je teď offline  Sethox
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.5.2014 , 15:53   Citovat  

O penězích to není. Ale prostě už to musím doklepat s angličákem. Se stydím
   Návrat  
Vokys je teď offline  Vokys
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2014 , 20:24   Citovat  

ja uz student dlouho nejsem a taky ho mit nebudu, preci jen barak me nejak vysal.
ale je to fakt pekny auto
   Návrat  
Sporťák je teď offline  Sporťák
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.5.2014 , 21:07   Citovat  

Tourer je fakt nádhernej, teda alespoň na obrázcích, naživo jsem ho ještě neviděl. Ale chystám se na něj podívat. Zrovna řeším čím nahradím Streama a Civic Tourer by to myslím zvládnul důstojně. Mám dvě malé děti, naštěstí už bez kočárku, takže nepotřebuju nutně tak velký kufr. Asi by stačil i C9G hatchback s těma 477 l v kufru. A hlavně, ten cenový rozdíl mezi hatchbackem a Tourerem, který je kolem 70-80 tisíc při stejné výbavě, to je opravdu brutus. Nevybavuju si jiné auto, kde by příplatek za kombi byl takhle tučný. Tak to koukám!
   Návrat  
Krtek je teď offline  Krtek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.5.2014 , 22:10   Citovat  

Takže taky se podělím o názor...dneska jsem byl v Hondě a hned mě C9G Tourer zajímal...Svezl jsem se a musím říct,(ač asi proti všem) tak se mi auto z exteriéru nelíbí,stejně jako hatch...kombi je opravdu taková krabice na kolech....Zadní část je ,,lepší,, než u hatche,kde jí opravdu zprznili..
Interiér..??..na lítačku kolem komína dobré,nicméně na dovolenku do Italie bych s ním jet nechtěl...Sedačky jsou tvrdé,a celkový dojem z vnitřku je mě spíše mrzí...Přece jen 8g se mi líbil více...
A k jízdě..??..jel jsem s 1.8 i-VTEC (104kw,6-ti kvalt) a upřímně....taky nic moc..Jasně že z combi nejde udělat sporťák,ale verze sport a moc sportovního bych tam nenazval...ok..stavitelný podvozek...že by tam byla až takový razatní pocit změny chování auta jsem nepocítil..ano,přitvrdilo se,ale v zatáčkách žádna hitparáda..skoro stejně,jako u normálního nastavení...
Příjde mi,že v zatáčkách má tendence vytahovat ven a hlavně se to neuvěřitelně naklání...Brzdy ty jsou na dobré úrovni,krásně reagují jak bylo zmíněno dřívo,jsou ,,čitelné,,.

Můj nezávislý názor je,že se mi desingově CIVIC 9G TOURER nelíbí ani z venku,ani ze vnitř a jízdní vlastnosti srovnatelné jako s TSi-čkovou Octavii...bohužel,pro mě sklamání..

..ale zase,100 lidí...100 chutí...Každopádně nynějším i budoucím majitelům přeju hodně štastných kilometrů a co nejměně zastávek v servisu Hondy..Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2014 , 7:19   Citovat  

Krtek napsal:
Takže taky se podělím o názor...dneska jsem byl v Hondě a hned mě C9G Tourer zajímal...Svezl jsem se a musím říct,(ač asi proti všem) tak se mi auto z exteriéru nelíbí,stejně jako hatch...kombi je opravdu taková krabice na kolech....Zadní část je ,,lepší,, než u hatche,kde jí opravdu zprznili..
Interiér..??..na lítačku kolem komína dobré,nicméně na dovolenku do Italie bych s ním jet nechtěl...Sedačky jsou tvrdé,a celkový dojem z vnitřku je mě spíše mrzí...Přece jen 8g se mi líbil více...
A k jízdě..??..jel jsem s 1.8 i-VTEC (104kw,6-ti kvalt) a upřímně....taky nic moc..Jasně že z combi nejde udělat sporťák,ale verze sport a moc sportovního bych tam nenazval...ok..stavitelný podvozek...že by tam byla až takový razatní pocit změny chování auta jsem nepocítil..ano,přitvrdilo se,ale v zatáčkách žádna hitparáda..skoro stejně,jako u normálního nastavení...
Příjde mi,že v zatáčkách má tendence vytahovat ven a hlavně se to neuvěřitelně naklání...Brzdy ty jsou na dobré úrovni,krásně reagují jak bylo zmíněno dřívo,jsou ,,čitelné,,.

Můj nezávislý názor je,že se mi desingově CIVIC 9G TOURER nelíbí ani z venku,ani ze vnitř a jízdní vlastnosti srovnatelné jako s TSi-čkovou Octavii...bohužel,pro mě sklamání..

..ale zase,100 lidí...100 chutí...Každopádně nynějším i budoucím majitelům přeju hodně štastných kilometrů a co nejměně zastávek v servisu Hondy..Úsměv

S čím porovnáváš...?
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2014 , 8:54   Citovat  

Krtek napsal:

Nechci se hádat, ale mám zkušenost s 1.8 TSI 4x4 DSG (čr-rakousko a z5) a s C9G 1.8 iVTEC v rodině. Ano, motorově je to nesrovnatelné, turbo je turbo, ale na spotřebu cca krát 1,5-2. Nevadí, ale jízdně to srovnatelné není. Ano, 1.8TSI má už víceprvek vzadu, takže v zatáčkách opravdu sedí podobně jako C9G, ale komfort je neporovnatelný a pocit z interiéru taky. OIII plast, hluk od kol, vzduchu, motoru a švihadla vzadu plus zakopnutí kam se podíváš (viz plast velde zadní sedačky, který v zimě studí a v létě pálí opřenou ruku) Ano, má škrabku, ale to je tak vše... C9G interiér poměrně kvalitní, motor tichý, utlumení o třídu jinde nez OIII. Pro mě to tedy srovnatelné není přátele
   Návrat  
stanokra je teď offline  stanokra
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.5.2014 , 21:57   Citovat  

Zdravím,
"tvrdé sedačky" z príspevku dole.. nejak mi to nejde dohromady. Rozhodne sedačky nie sú tvrdé práve naopak, a interier je vcelku v pohode, určite medzi TOP vo svojej triede, ale je to samozrejme otázka preferencií. Mám OCT III, a na Hondu sa vyslovene těším. Ale k veci...
plánujem kúpiť, v podstate ostáva doladiť pár vecí, niekde mám jasno, niekde ešte nie.. preto hladám niekoho kto auto má, alebo robí podobne vyberko. Pripadne hatch.

- nafta 1.6 alebo benzín 1.8.. zatial vyhráva nafta, i keď nenajazdím žiadne závratne km, ale často mesto a občas dlhé štreky po dialnici

- SPORT alebo Lifestyle ... podla recenzií sú adaptat. tlmiče vyhodené peniaze, v ČR je aj DAB rádio zatial na prd... nicméně určite chcem zatmavené okná vzadu(deti a slnko)... a láka ma aj vraj príjemnejšie velké LCD a možno lepšie AUDIO.. moc by mi pomohol niekto zo skúsenosťou, zbytočne sa mi priplácat nechce

- tažné (pre nosič na kola).. máte niekto odnímatelne na honde, pred pár dňami som jedno videl a prekvapilo ma, že nie plne skryté.. dole trčalo a mierne to kazilo vzhlad.. možno nebolo originálne.

Inak každá rada dobrá, mám teraz OCT III, jednoročnú, služobnú, dlho som zvažoval OCT, FOCUS, Golf , CIVIC Tour., CIVIC CRV .. chcel som vybrať z max. spokojnosťou, každý druhý týden som prebehol okružnú po dealeroch, a vždy mi s toho vyjde víťazne Tourer, ten pocit na mieste řidiče je super...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Tourer
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 135, 136, 137  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina