Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Civic coupe 1.7 88kW r.v.2001
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Roman Juřík je teď offline  Roman Juřík
PříspěvekZaslal: 6.3.2014 , 19:13   Citovat  

Zdravím všechny členy,
mám dotaz, o víkendu nebo v pondělí si jedu do Polska vybrat Hondu Civic coupe 1.7 88kW r.v.2001 a chci se zeptat jestli někdo má s ní zkušenosti a jestli se to dá v pohodě přihlásit na české papíry? Je to dovoz z Německa a stále na německých papírech.
Díky za odpovědi
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.3.2014 , 23:21   Citovat  

Ahoj, skvělá volba! Úsměv když jsem kdysi tohle coupe přihlašovala já, tak problém žádný nebyl, takže bych se toho nebála Úsměv))
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
matuliik13 je teď offline  matuliik13
PříspěvekZaslal: 8.3.2014 , 15:25   Citovat  

minuly rok som si zaobstarala toto auticko u vas v cechach a prepisovala som ho na slovensko a s tym problemy neboli ziadne, u nas to obnasa viacero papierovaciek ale s tym musi clovek pocitat, kedze u vas v cechach je to jednoduchsie prepisovat tak si myslim ze s tym nebude ziaden problem. Auticko je spolahlive a ked ho chcem prevetrat troska viac tak sa tomu vobec nebrani Mr. Green skvelá volba si myslim OK
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.3.2014 , 12:34   Citovat  

Tak mi to zjistil kolega na stk i ve firme IMPEXTA (americké vozy) a podle techničáku je s tím problém bohužel... muselo by se upravit více věcí...výměna světel, zpětných zrcátek a zapsat vyjímky na DEKRU v Praze pro STK Smutný a cena by vyšla okolo 26 000,- jen zapsání těch vyjímek na dekře Smutný takže autíčko se nekoná což mě dost mrzí... Smutný
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.3.2014 , 13:33   Citovat  

Jaký vyjímky? To je dovoz z USA? Pokud to je evropské auto, tak s tím problém být nemůže...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.3.2014 , 14:00   Citovat  

Civic (i Accord) coupe se vyráběl a vyrábí pouze v Americe - to ale neznamená, že má US světla.
Otázka je, jestli to auto pro evropský nebo americký trh - to by se mělo dát zjistit podle VIN.
Nicméně, pokud bylo přihlášeno v Německu,tak by přihlášení u nás neměl být problém.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.3.2014 , 17:22   Citovat  

Tak jsem to myslel Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.3.2014 , 19:05   Citovat  

Právě mi to taky hlava nebere...Ale podle technického průkazu co mi poslal majitel tak jsem si to ověřoval na STK a tam mi řekl kolega že s tím může být problém a ať se na to vykašlu a pak jsem si to nechal ještě ověřit u kamaráda co pracuje v IMPEXTĚ (americké vozy) a ten mi právě zjistil to že bych musel s autem na DEKRU do Prahy kde kde mi udělají vyjímky pro provoz v česku a to by vyšlo okolo 26000...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.3.2014 , 19:53   Citovat  

Roman Juřík napsal:
Právě mi to taky hlava nebere...Ale podle technického průkazu co mi poslal majitel tak jsem si to ověřoval na STK a tam mi řekl kolega že s tím může být problém a ať se na to vykašlu a pak jsem si to nechal ještě ověřit u kamaráda co pracuje v IMPEXTĚ (americké vozy) a ten mi právě zjistil to že bych musel s autem na DEKRU do Prahy kde kde mi udělají vyjímky pro provoz v česku a to by vyšlo okolo 26000...

Tak ještě pošli VIN do Hondy ČR, jestli je pro EU trh nebo dovoz z US.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.3.2014 , 20:07   Citovat  

teď jsem si o tom psal s kamarádem že to mám zkusit a ještě jsem si psal s kamarádem z te impexty a ten mi řekl že nějaký ten rok zpět se to tak neřešilo až teď se to začalo tak hodně řešit ty usa verze aut...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.3.2014 , 20:10   Citovat  

Roman Juřík napsal:
teď jsem si o tom psal s kamarádem že to mám zkusit a ještě jsem si psal s kamarádem z te impexty a ten mi řekl že nějaký ten rok zpět se to tak neřešilo až teď se to začalo tak hodně řešit ty usa verze aut...

A máš potvrzeno, že je to coupe vyrobené pro US trh?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.3.2014 , 20:13   Citovat  

to přímo nemám potvrzené ale to vše co jsem tu psal tak mám pozjišťované přímo z technického průkazu toho vozidla co bych chtěl...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.3.2014 , 20:18   Citovat  

A zjistili z toho něco jinýho než že je to "Made in USA" nebo jen koukli na tohle a řekli Ti to? Víš, kde bylo v Německu prodáno - jestli v Hondasalonu,tak musí mít homologaci pro EU.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.3.2014 , 20:41   Citovat  

jde o to že ten kamarád co dělá v té impextě tak oni jsou prodejci amerických aut a dováží auta a tohle dělají že musí nechat na dekře zapsat ty vyjímky do toho TP i když už jsou třeba světla atd předělané tak i tak se to musí nechat udělat a to stojí okolo těch 26000 že nějaký ten rok zpět se to tak nedělalo ale teď už bohužel musí... :-/
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.3.2014 , 20:49   Citovat  

Roman Juřík napsal:
jde o to že ten kamarád co dělá v té impextě tak oni jsou prodejci amerických aut a dováží auta a tohle dělají že musí nechat na dekře zapsat ty vyjímky do toho TP i když už jsou třeba světla atd předělané tak i tak se to musí nechat udělat a to stojí okolo těch 26000 že nějaký ten rok zpět se to tak nedělalo ale teď už bohužel musí... :-/

Tos mi odpověděl... A oni vozí auta, která jsou vyráběná v US pro Evropský trh nebo dělají individuální dovozy? Chápeš, že v US se prostě vyrábí všechna coupe Civic pro všechny trhy, takže pokud je Tebou vybrané coupe vyrobené pro EU trh,tak tam NENÍ co zapisovat za vyjímky.
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.3.2014 , 20:53   Citovat  

Roman Juřík napsal:
ale ty to pořád nechceš pochopit, já mam Accorda 3.0 V6 made in USA , taky to tu jezdí a žádna výjimka nemusela být, pokud je to v německu postavený na papíry taky to tady půjde přihlásit normálně.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.3.2014 , 20:55   Citovat  

sablos napsal:
ale ty to pořád nechceš pochopit, já mam Accorda 3.0 V6 made in USA , taky to tu jezdí a žádna výjimka nemusela být, pokud je to v německu postavený na papíry taky to tady půjde přihlásit normálně.

A kupodivu to má evropský světla, blinkry i zracátka,že... Že by to byl tím, že je ten Acco vyrobený pro EU trh... Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.3.2014 , 20:58   Citovat  

já jen říkám co mám zatím zjištěno a to je to že na stk mi řekl známej že může být problém a pak to mám zjištěné přes DEKRU v Praze a ti řekli že se musí udělat ty vyjímky do TP a to je zjištěno přímo z toho německého TP toho vozu co mám vybráno nebo spíše měl jsem...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.3.2014 , 21:09   Citovat  

Roman Juřík napsal:
já jen říkám co mám zatím zjištěno a to je to že na stk mi řekl známej že může být problém a pak to mám zjištěné přes DEKRU v Praze a ti řekli že se musí udělat ty vyjímky do TP a to je zjištěno přímo z toho německého TP toho vozu co mám vybráno nebo spíše měl jsem...

A z čeho to z toho TP poznali, Ti řekli?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.3.2014 , 21:13   Citovat  

Na stk mi to přímo ukazoval jednu kolonku kde musí být uvedené číslo nějaké a tam byla jen pomlčka a podle toho říkal že s tím bude problém že to je zrovna nějaká homologace a zítra chci zavolat přímo na DEKRU a zeptat se jich
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.3.2014 , 21:22   Citovat  

No to je už konečně nějaká informace. Radši zavolej do Hondy ČR, ať Tě přepojí na někoho, kdo Ti podle VIN řekne pro jaký je to trh. Nejspíš Tě požádá,abys mu to poslal mailem. Já se takhle ptal kdysi na kola na Civica a pak na přestavbu Accorda z montážního na osobní vozidlo. A naprosto bez problémů.
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.3.2014 , 21:27   Citovat  

Je to docela problém kolega má corvettu koupenou v Hamburku a vytrpěl si hotové peklo. Jeho model se oficiálně v ČR neprodával a DE papíry mu byli úplně k prdu... trvalo mu to asi půl roku... bez protekce Ble .Já mám obě auta made in USA. Accord je koupeny v hondě Opava, takže tam problém nebyl. Druhé auto je ED3 USDM verze a ten je dovezený z New Yorku do Švýcarska,po té dovezen do ČR a je na něm spousta změn. Dodelané mlhovky, vyměněny světla i budíky, atd.Stejně mám v TP vypsané výjimky,pásy, světla, atd a je to přihlášené zajímavým způsobem. V kolonce verze vozidla je: civic 1.5 LX 1HGEG3(zřejmě část vin u nás oficiálně prodávaného modelu)pod tím je normálně ve Vin: 1HGED35...atd už správně. Bavil jsem se ze známým na úřadě a údajně to tak dřív šlo,ale dnes už ne.
Pošli ten VIN do Hondy a oni ti řeknu.Jestli se u nás tento model oficiálně prodával, tak není co řešit... klasická STK z dovozu.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.3.2014 , 21:53   Citovat  

jj zítra to ještě pořeším přes Hondu a DEKRU a uvídím co mi řeknou...jinak díky za podporu a veškeré informace od všech je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Civic coupe 1.7 88kW r.v.2001
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina