Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 95, 96, 97 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 96 z 486
Knedlik je teď offline  Knedlik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.3.2014 , 21:51   Citovat  

Cau, pri rychlostech nad 135km/h slysim nekde z motoroveho prostoru monotoni piskot, jde to slyset pouze kdyz slapu na plyn, kdyz sundam nohu z plynu, tak je ticho, nevi nekdo cim to muze byt??? Predem dekuji za jakoukoliv odpoved;)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.3.2014 , 0:56   Citovat  

Davo09 napsal:
Zdravím všechny vidím, že se zde začaly řešit mlhovky, mám dotaz kde by se daly sehnat za rozumnou cenu včetně kabeláže atd., mám totiž 2,0 v comfortu a tam od základu nejsou. Díky
Případně zda není ještě nějaký návod podle kterého bych následně zapojil ty mlhovky po elektrické stránce. to mi hlava nebere

Nejlépe seženeš na uk ebayi tudy odkaz včetně kabeláže a knoflíku tzn. komplet k montáži, jen pozor abys vybral ty správné! já se na to nakonec vyprd, bez nich mi to prijde hezčí Úsměv
   Návrat  
explore je teď offline  explore
PříspěvekZaslal: 3.3.2014 , 22:12   Citovat  

Najde niekto foto ako vyzeraju na 7g? Nikde na nete nemozem najst...

Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.3.2014 , 22:20   Citovat  

explore napsal:

Ani nemusím chodit tak daleko...
tudy whiteo9 garage
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.3.2014 , 22:48   Citovat  

SaKaL napsal:
Ani nemusím chodit tak daleko...
tudy whiteo9 garage

A na kombíku zatím u mě. Už aby byly pryč... Úsměv
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2014 , 16:22   Citovat  

Hellborn napsal:
A na kombíku zatím u mě. Už aby byly pryč... Úsměv

Co planujes miesto nich? (ak to nie je tajne HaHaaa )
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.3.2014 , 18:29   Citovat  

menil niekto volnobezku na alternatore ? ak ano, treba nejake speci naradie ?

pripadne, ktory silentblok na prednej naprava najcastejsie odchadza ?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.3.2014 , 22:19   Citovat  

varuj napsal:
Co planujes miesto nich? (ak to nie je tajne HaHaaa )

Jiná origo kola z Accorda... Úsměv S troškou divočiny.. svatoušek
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.3.2014 , 20:55   Citovat  

Je tu někdo kdo řešil koncové tlumiče na Tourera 2,4 ? Hledám něco tichého a pokud možno co nejblíž origo rozměrům.
   Návrat  
Petr_cze je teď offline  Petr_cze
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.3.2014 , 8:26   Citovat  

Čau, chystám se koupit letní pneu a chtěl bych Barum Bravuris 3 (dobrý poměr cena/výkon), jenže je vyrábějí pouze R17 225/45 91Y, ale v TP mám předepsáno R17 225/45 91W.

Chci se pouze ujistit, jestli pneu s vyšším rychlostním indexem mohu použít? Co je jsem si četl vyhlášku, tak to chápu, že ano mohu použít jakýkoliv rychlostní index, ale musím být větší než max. konstrukční rychlost vozidla.

vyhláška:
tudy odkaz

Je to tak? Nebo musím index dodržet? Hlavně mi jde o pojišťovnu v případě nehody.

Na druhou stranu, teď koukám do TP a nejvyšší rychlost 2.2 i-CTDi je 212 km/h a v tom případě mohu použít i rychlostní idnex V.

Jsem z toho jelen Úsměv
   Návrat  
Gavly je teď offline  Gavly
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.3.2014 , 9:23   Citovat  

Petr_cze napsal:
Čau, chystám se koupit letní pneu a chtěl bych Barum Bravuris 3 (dobrý poměr cena/výkon), jenže je vyrábějí pouze R17 225/45 91Y, ale v TP mám předepsáno R17 225/45 91W.

Chci se pouze ujistit, jestli pneu s vyšším rychlostním indexem mohu použít? Co je jsem si četl vyhlášku, tak to chápu, že ano mohu použít jakýkoliv rychlostní index, ale musím být větší než max. konstrukční rychlost vozidla.

vyhláška:
tudy odkaz

Je to tak? Nebo musím index dodržet? Hlavně mi jde o pojišťovnu v případě nehody.

Na druhou stranu, teď koukám do TP a nejvyšší rychlost 2.2 i-CTDi je 212 km/h a v tom případě mohu použít i rychlostní idnex V.

Jsem z toho jelen Úsměv

Zdar, můžeš použit stejný nebo vyšší rychlostní index než máš v TP. Ale podle mého názoru, čím vyšší index, tím měkčí guma a tím rychlejší sjíždějí, a proto bych doporučoval stejný jako je v techničáku. Ale je fakt že někdy to prostě nejde.
Jen pro doplnění, lze použí i nižší rychlostní index a to pouze u zimních pneu a to pouze o jeden stupeň a musí to být označeno asi někde na palubovce.
   Návrat  
Petr_cze je teď offline  Petr_cze
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.3.2014 , 17:13   Citovat  

A to, že jednu sezónu budu mít na přední nápravě 91Y a na zadní 91W, je také jedno?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.3.2014 , 17:40   Citovat  

Petr_cze napsal:
A to, že jednu sezónu budu mít na přední nápravě 91Y a na zadní 91W, je také jedno?

Na vozidle se podle vyhlášky nesmí, s výjimkou nouzového dojetí, současně použít pneumatiky různých rozměrů a konstrukcí, přičemž na téže nápravě musí být používány pouze shodné pneumatiky.
Konstrukcí pneumatiky se rozumí konstrukce diagonální, radiální, smíšená. Tím pádem nevidím důvod proč by to nešlo.
Ale bylo by lepší kdyby to někdo potvrdil Úsměv
   Návrat  
Davo09 je teď offline  Davo09
PříspěvekZaslal: 9.3.2014 , 19:54   Citovat  

Gavly napsal:
Na vozidle se podle vyhlášky nesmí, s výjimkou nouzového dojetí, současně použít pneumatiky různých rozměrů a konstrukcí, přičemž na téže nápravě musí být používány pouze shodné pneumatiky.
Konstrukcí pneumatiky se rozumí konstrukce diagonální, radiální, smíšená. Tím pádem nevidím důvod proč by to nešlo.
Ale bylo by lepší kdyby to někdo potvrdil Úsměv

Zdravím pánové,
co se týče těch rychlostních indexů jde o to, že pneumatika s lepším (vyšším) indexem je přesnější a má menší házivost, proto lze s touto pneumatikou jet rychleji, nejedená se tudíž o tvrdost směsi jak zde někdo zmiňoval. Takže čím vyšší index neznamená, že se pneumatika bude rychleji sjíždět.
Já např. zimní kola mám s indexem T (190km/h) a letní mám W (270km/h), oboje od Michelin. Problém někdy nastává v tom, že pneumatika se vyrábí jen ve vyšších indexech.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.3.2014 , 20:37   Citovat  

Davo09 napsal:
Zdravím pánové,
co se týče těch rychlostních indexů jde o to, že pneumatika s lepším (vyšším) indexem je přesnější a má menší házivost, proto lze s touto pneumatikou jet rychleji, nejedená se tudíž o tvrdost směsi jak zde někdo zmiňoval. Takže čím vyšší index neznamená, že se pneumatika bude rychleji sjíždět.
Já např. zimní kola mám s indexem T (190km/h) a letní mám W (270km/h), oboje od Michelin. Problém někdy nastává v tom, že pneumatika se vyrábí jen ve vyšších indexech.

Dík za opravu, jen se subjektivních recenzí jsem nabyl dojmu, že by ta směs mohla být jiná. Spousta lidí uvádí nižší nájezd na kolech vyšším indexem, ale třeba to je o tom, že je používají na rychlejší a těžších autech Úsměv
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.3.2014 , 21:39   Citovat  

Davo09 napsal:
Zdravím pánové,

Co jsem se po tom kdy shanel, tak jde spis o odolnejsi konstrukci plaste celkove. Pneu musi vydrzet daleko vetsi odstredivou silu, vc. mechanickych razu pri ni. Naopak se casto uvadi, ze je smes behounu u pneu s vyssim rychl. indexem opravdu nekdy mekci, aby zajistila pozadovanou prilnavost i pri vyssich rychlostech. Proto ten zmineny nizsi km najezd.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.3.2014 , 21:54   Citovat  

Ked sme u tych kolies. Ma niekto skusenost - budu sediet (a vyzerat dobre) R17 siroke 7 a na nich pneu o sirke 225mm? ET disku je 35, ale to by vadit nemalo.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.3.2014 , 23:28   Citovat  

explore napsal:
Ked sme u tych kolies. Ma niekto skusenost - budu sediet (a vyzerat dobre) R17 siroke 7 a na nich pneu o sirke 225mm? ET disku je 35, ale to by vadit nemalo.

Hned ve "FAQ", v souhrnu v uplne prvnim prispevku na prvni strane celeho topicu si muzes precist, ze kola 7x17" s plasti 225/45x17 jsou originalni rozmer pro A7G. Jen maji originalni ET55, takze s ET 35 uz budou zhruba zaroven s lemy blatniku.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.3.2014 , 11:01   Citovat  

To ja viem, otazka skor bola ci nebude vyzerat "nafuknuto" pneu 225 na sirke disku 7"
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.3.2014 , 11:04   Citovat  

explore napsal:
To ja viem, otazka skor bola ci nebude vyzerat "nafuknuto" pneu 225 na sirke disku 7"

Tak se podívej ke mně do garáže. Úsměv
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.3.2014 , 13:12   Citovat  

Idem menit zadne kotuce aj dosticky. Rozmyslam o ATE kotucoch a dostickach. Mate niekto skusenosti s takou kombinaciou ?
Sice sa mi nezadrhava, ale rozmyslam rovno kupis repas sadu na brzdice a namalovat. Mate nejaku konkretnu oblubenu ?
Farbu na brzdice som cital, ze pouzivat aj alkyton alebo priplatit za foliatec ?
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.3.2014 , 13:28   Citovat  

explore napsal:

bude to vypadat jako firemni disk, jestli nafuknuto alebo nie si posud sam.
tudy odkaz

Vzhledem k tomu ze se vejde 225 na 8 palc disku pri ET35 taktak, ta ET35 na 7 palc disku by melo byt ok.
   Návrat  
MesiahCZ je teď offline  MesiahCZ
PříspěvekZaslal: 11.3.2014 , 13:37   Citovat  

Ahoj,

potrebuji poradit, pokud budete vedet, s gumickama na cepech zadnich brzd. trmenu (A7G Tourer iCTDI). Kupoval jsem uz dvoje AutoKelly a Elit - oboje byly veeeelice podobne az stejne - ale proste ta druhovyroba tam nesla nacpat.

Mate nekdo nejaky napad, kde by se daly pripadne sehnat jine, nejake napasovatelne (krome originalu)?

Aktualni stav je takovy, ze puvodni gumicky jsou derave a jsou tam jen aby se nereklo... cepy jako takove jsou uz stejne v coudu a ted mi desky brzdi sikmo Smutný (na obvode disku)
   Návrat  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.3.2014 , 15:24   Citovat  

Ahoj,já koupil tohle: tudy odkaz
Oproti ceně samotných gumiček, se mi to dost vyplatilo.Akorát jsem to ještě nestačil dát na auto,takže ti nemůžu potvrdit, že to fakt pasuje.Mělo by Velmi šťastný Já mám i trochu poničené čepy,jak to někdo už rozhýbával a tady mám gumičky,čepy a jako bonus, celý držák za směšnou cenu...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.3.2014 , 8:58   Citovat  

explore napsal:

Kdyby někdo měl zájem o tahle kola,tak je mám na prodej. Obrubník občas škrtly, takže trocha renovace by jim prospěla. Nechám je za 2tis. Kč.
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.3.2014 , 16:59   Citovat  

Hellborn napsal:
Kdyby někdo měl zájem o tahle kola,tak je mám na prodej. Obrubník občas škrtly, takže trocha renovace by jim prospěla. Nechám je za 2tis. Kč.

Cena za sadu?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.3.2014 , 19:06   Citovat  

Zdravíčko,
měl bych dotaz kde bych našel v interiéru dobře přístupné místo s 12V pro zapojení ambientního podsvícení u řidiče a spolujezdce. Chci to udělat pomocí led pásku, ale chtěl bych to napíchnout na nějaký okruh, aby se to rozsvítilo spolu s vnitřním osvětlením při otevření dveří a během jízdy to nesvítilo. Díky
   Návrat  
benza je teď offline  benza
PříspěvekZaslal: 13.3.2014 , 20:03   Citovat  

Davo09 napsal:
Zdravíčko,
měl bych dotaz kde bych našel v interiéru dobře přístupné místo s 12V pro zapojení ambientního podsvícení u řidiče a spolujezdce. Chci to udělat pomocí led pásku, ale chtěl bych to napíchnout na nějaký okruh, aby se to rozsvítilo spolu s vnitřním osvětlením při otevření dveří a během jízdy to nesvítilo. Díky

Ja jsem to místo našel na straně spolujezdce za schránkou. Po oddelani schranky jsou vpravo dole dva konektory. Jeden vetsi a druhy menši. Když se odpojí ten větší tak je na jednom pinu (je umístěn v rohu) stabilních 12V. Nema vliv na polohu kličku atd..
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.3.2014 , 20:21   Citovat  

benza napsal:
Ja jsem to místo našel na straně spolujezdce za schránkou. Po oddelani schranky jsou vpravo dole dva konektory. Jeden vetsi a druhy menši. Když se odpojí ten větší tak je na jednom pinu (je umístěn v rohu) stabilních 12V. Nema vliv na polohu kličku atd..

Ja bych chtěl ale okruh kde těch 12V bude jen při otevřenych dveřích a zhaslo to spolu s vnitřním osvětlením jak zavřu dveře.

Dávám fotku jak to vypadá ale je to zatím zkouška abych zjistil jaky výkon pasku bude třeba koupit.

20140313_195454.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20140313_195454.jpg, 1.59 MB
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.3.2014 , 21:31   Citovat  

turkpet napsal:
Cena za sadu?

Jo, mají škrábance. Už mám 4 zájemce... Se stydím