Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6g coupe
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 4
xBaryk je teď offline  xBaryk
PříspěvekZaslal: 13.3.2014 , 22:11  Naposledy upravil xBaryk dne 30.3.2014 , 7:55, celkově upraveno 24 krát. Citovat  

Zdravím,
info o acco 6g coupe, zde na foru jsem našel poskromnu, zda je to chybou mého hledání nevím, možná.
Můžeme vést toto vlákno jako pokec majitelů coupéček Úsměv
Za kolik jezdíte, jak jezdíte, jste spokojeni, co vadí, nebo co plánujete s autem do budoucna. Máte nějak auto upraveno, popřípadě jak?

-----------------------------------------------------------------
Rozdíly ve Faceliftu 2000 (EU):
Po Face:
- přední nárazník + jiné světla (oranžový rámeček obrysovky)
- zadní?
- zvlášť cívky pro každý válec (jejichž název zjistím)
- volant

Co jsem si všim tak v US ve výbavě EX by snad mělo mít i xenony
------------------------------------------------------------------

Naměřené spotřeby:
3.0 V6
CRX Accord (chorvatsko) - 9;10L
Sablos (450km) - 10L LPG
xBaryk (čistě město) - 11,5L/100km; (kombinovaně) - plná 590km
2.0
Kingskiller 8L - LPG;7L B95
Podobné závady
- AT 200-250 tis. km
Užitečné rady a návody
Servisní manuál (VELKÉ DÍKY SABLOSOVI)
hondaparts

Majitelé(pokud někdo nechcem nebudu to uváděť, jen ať víme kolik coupéček tu je):
- Sablos 3.0 v6
- CRX accord
- Rom 2.0
- Kingskiller 2.0
- pajo 3.0 v6
Honda jezdí Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
sablos je teď offline  sablos
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.3.2014 , 5:52   Citovat  

Tak něco málo taky přispěju, mam taky tutoho mastodonta s 3.0 V6, zajímal jsem se o swap na manual 6kvalt a 7g acco a na US foru je manik co s tim normalně už jezdí, výkonově auto se tváři tak na 110-120kw trošku ho brzdí ten automat ale jinak celkem pohoda, zvyšování výkonu asi nemá moc cenu pač vždy to bude brzdit automat, chtělo by to jedině swap na manual ale to je zas opruz s papirovánim a legalizací, co se týče ND u nas je s tim docela bída jsou tu takový základy jako čepy atp výfuk tu neseženeš jedině ho na míru nechat vyrobit nebo dovalit z US, moc tu těch aut nejezdí a lidi se za tim aj otáčej když vytočíš V6ku, spotřebu mam kolem 12,5 v LPG snažim se s tim jezdit normálně ale občas je potřeba přepnout na benzin a trošku protáhnout vstřiky, takže někdy po zahřáti dostane za uši svatoušek
   Návrat  
CRX accord je teď offline  CRX accord
PříspěvekZaslal: 14.3.2014 , 21:53   Citovat  

Zdravím.
Jsem majitelem tohoto vozu (s velkým V)už 2roky zatím velká spokojenost.Toto auto mám jen na sváteční vyjíždˇky
a na dlouhé trasy (dovolená) a t.d.Předloni,když jsem jej měl první rok(155tis.Km) jsme jeli s přáteli na dovolenou
do CHorvatska jsem měl spotřebu lehce pod 10 l na 100.Dodržoval jsem dle možnosti rychlostní limity.Cesta bez problémů,
až na tlumiče(zadní) už to měly asi spočítáno za těch KM co měly nalítáno,ale hlavně jsme to asi přehnali s nákladem
(vzhledem k velikosti kufru).Měl jsem velkou obavu s ceny.Jaké ale bylo moje překvapení,když jsem je koupil ve výprodeji jeden KS za 600kč.Nechtěl jsem tomu ani věřit.Loni jsem jel na dovolenou opět (CHorvatsko)jeli jsme s mojí
ženou tentokrát za 9 l na 100.Je to ůplně jiná cesta než když jsem tyto dovolené absolovoval s CRXkou (celkem 14x)
Už jen ta klimatizace.A nesvádí to tak k závodění a prohánění ostatních aut.Zatím velká spokojenost na každou jízdu s těším.Jinak jezdím už 15tý rok s CRX Vec (200 tis)jsem najel celkem má najeto 300tis.Už se těšíme na HD ať je kdekoliv.
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.3.2014 , 22:22   Citovat  

žena jezdí s coupé 2.0i manuál za cca 10l E85
z auta je cítit americká hutnost, důraz na bezpečnost a pohodlnost
není to sporťák ale spíš dálník blížící se Legendu
zatím jsme měnili zadní díl výfuku a levý zadní náboj ložiska - najeto cca 165t km

celkově velká spokojenost OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.3.2014 , 14:05   Citovat  

Rom. napsal:
žena jezdí s coupé 2.0i manuál za cca 10l E85
z auta je cítit americká hutnost, důraz na bezpečnost a pohodlnost
není to sporťák ale spíš dálník blížící se Legendu
zatím jsme měnili zadní díl výfuku a levý zadní náboj ložiska - najeto cca 165t km

celkově velká spokojenost OK
no jo ale ty máš jen jeden lauf kterej se dá rozumně sehnat, u 3.0 je to krapet dražší a složitější Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.3.2014 , 16:10   Citovat  

Mě docela vadí, když jedu ostřeji do zatáček, a musím před ní brzdit, že mě otáčky spadnou k volnoběhu, jenže já bych je potřeboval aby zůstali nahoře, dnes jsem zkoušel za jízdy d4-3-2 - -2-3-4 a jde to, alespoň částečně to kompenzuje.
No každopádně nevíš z jakýho motoru tam jde napasovat ta 6st manuální převodovka? asi se musí měnit i poloosy apod, že?
Případně máš link na to US forko? Auto si chci nechat, protože bych nekoupil nic lepšího až pak 2.4 types, jenže to je už cenově jinde, takže si zkrášlím tohle coupé Úsměv
o lpg taky přemýšlím do budoucna, ale asi bych nebral nic jiného než BRC a to není zrovna levný, ale cca za 8500 km by se mě to vrátilo, což najedu relativně rychle, když s tím mám za měsíc cca 2tis.
Tak to zas s těma dílama ta tragický není, něco je, něco ne. Ale třeba tu zadní koncovku výfuku mám taky děravou Velmi šťastný chci si ale z améru dovýst vejfuk od svodů až po zadek. Tady stojí nvidia 26, z ebaye i s dop. cca za 13, což jde.
Na tu 2.0 man sem taky koukal, ale V6 je V6.. Úsměv a hlavně je 3.0 o dost rychlejší.
   Návrat  
KingsKiller je teď offline  KingsKiller
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.3.2014 , 17:05   Citovat  

Mám Dvoulitr +LPG.... Jen díky manualu. Najeto mám 260tis. Spotřeba na Lpg 8/11L na benzín 7/13. Motor mezi výměnami nebere žádný olej. Krásne tahne na petku az do omezovace. Na lpg nevytáčím nad 4300 otáček...Drazsi veci jsou zadni loziska protoze jsou to 4/114 origo za 8500,,ale nakonec jsem sehnal jedno za 1200Kč...Rozvody 3500Kč i s pumpou,,,,jinak bezna udrzba.... Ted zacala zlobit lambdasonda origo taky drazsi ale da se nahradit denzo... Jinak s autem jsem maximálně spokojený,kožené sedačky bez jediné thlinky(chce to nebyt blboun při nastupování) Velmi šťastný VTEC V zatáčkách se s tím taky dá jen to chce přitlačit nuž na krk VTEC Velmi šťastný

25122013207.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
25122013207.jpg, 1.56 MB

15092013094.jpg

15092013094.jpg, 1.42 MB

1911047_10152027137515888_439812083_o.jpg

1911047_10152027137515888_439812083_o.jpg, 238.49 kB
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.3.2014 , 18:21   Citovat  

KingsKiller napsal:
Mám Dvoulitr +LPG.... Jen díky manualu. Najeto mám 260tis. Spotřeba na Lpg 8/11L na benzín 7/13. Motor mezi výměnami nebere žádný olej. Krásne tahne na petku az do omezovace. Na lpg nevytáčím nad 4300 otáček...Drazsi veci jsou zadni loziska protoze jsou to 4/114 origo za 8500,,ale nakonec jsem sehnal jedno za 1200Kč...Rozvody 3500Kč i s pumpou,,,,jinak bezna udrzba.... Ted zacala zlobit lambdasonda origo taky drazsi ale da se nahradit denzo... Jinak s autem jsem maximálně spokojený,kožené sedačky bez jediné thlinky(chce to nebyt blboun při nastupování) Velmi šťastný VTEC V zatáčkách se s tím taky dá jen to chce přitlačit nuž na krk VTEC Velmi šťastný
Kdyby jsi chtěl mam všechny náboje s 5x114,3, to kdyby si chtěl swapnout na dospělejší rozteč.
   Návrat  
Petr Vošický je teď offline  Petr Vošický
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2014 , 19:15   Citovat  

xBaryk napsal:

o lpg taky přemýšlím do budoucna, ale asi bych nebral nic jiného než BRC a to není zrovna levný, ale cca za 8500 km by se mě to vrátilo, což najedu relativně rychle, když s tím mám za měsíc cca 2tis.

Na tu 2.0 man sem taky koukal, ale V6 je V6.. Úsměv a hlavně je 3.0 o dost rychlejší.

LPG přestavba za cca 35k se Ti vrátí po cca 12-15 měsících při ročním nájezdu 20-24tis.km
tudy odkaz
Jako dlouholetý uživatel a propagátor V6 souhlasím, že V6 je prostě něco jinýho - neboli V6 je prostě V6 Velmi šťastný Ale musím říct, že 2,0 s manuálem mě v tomhle autě opravdu překvapil a Acco s tímhle motorem a manuálem jezdí minimálně stejně dobře,jako s V6, ne-li líp! Tudíž si dovolím oponovat, že je tahle V6 rychlejší Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.3.2014 , 21:17   Citovat  

Petr Vošický napsal:
LPG přestavba za cca 35k se Ti vrátí po cca 12-15 měsících při ročním nájezdu 20-24tis.km
tudy odkaz
Jako dlouholetý uživatel a propagátor V6 souhlasím, že V6 je prostě něco jinýho - neboli V6 je prostě V6 Velmi šťastný Ale musím říct, že 2,0 s manuálem mě v tomhle autě opravdu překvapil a Acco s tímhle motorem a manuálem jezdí minimálně stejně dobře,jako s V6, ne-li líp! Tudíž si dovolím oponovat, že je tahle V6 rychlejší Úsměv

Predtim jsem mel civika esi a acco s tim dvoulitrem opravdu prekvapilo motor je velice svizny a zprevodovani kratke, opravdu by me zajimalo srovnani s v6 VTEC Neni nekdo z jihu moravy ? kres břeclav ?? G4G šuk

A s mojí dětskou rozečí jsem spokojen Velmi šťastný auto zůstavá 100% serie jediny vyfuk jeste musim vymenit za origo..
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2014 , 12:19   Citovat  

Jsem rád, že jste tohle téma založili.Moje CD7 už má solidní porci km a o tomhle v6 uvažuju jako o nástupci.Je to tak,že V6 má 5x114,3 a 2.0 má 4x?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.3.2014 , 12:51   Citovat  

mad_zed napsal:
Jsem rád, že jste tohle téma založili.Moje CD7 už má solidní porci km a o tomhle v6 uvažuju jako o nástupci.Je to tak,že V6 má 5x114,3 a 2.0 má 4x?

Ano. Koukám že i ta červená Acura CL co jsem přidal má 4x kouř
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.3.2014 , 12:32   Citovat  

Hele s tim plynem teda jeste uvidim, za tu cenu zkusim jeste popremyslet treba o cng. Zajimalo by me kdybych si casem nechal dovest 7g coupe jestli by ty komponenty sli demontovat z myho na novy auto abych nemussel prestavbu platit znovu celou castku, ale to asi nepujde, ze?

Dvoulitr, ze jede srovnatelne ne-li lip? To se mi moc nezda, jelikoz moje coupe je i s automatem vykonove srovnatelny s 2.4 typeS, a ze by 2.0 bylo minimalne stejny jako 2.4, nejel sem v nem ale moc tomu neverim. Mozna podvozkove to nebude tak tezkopadny, to type s je podvozkove uzasny, v lepsim podvozku jsem nejel. Chtel bych urcite pruziny s tlumicema a 18, 40 profil. Jinak do omezovace me to taky pusti, cca 6600.

No, kazdopadne ja jsem z Brna, takze kdybys nekdy mel cestu kolem nebo nekam pobliz k brnu tak se ozvi, dali bychom sraz a otestovali to. je to dobrý VTEC
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.3.2014 , 16:04   Citovat  

xBaryk napsal:
Hele s tim plynem teda jeste uvidim, za tu cenu zkusim jeste popremyslet treba o cng. Zajimalo by me kdybych si casem nechal dovest 7g coupe jestli by ty komponenty sli demontovat z myho na novy auto abych nemussel prestavbu platit znovu celou castku, ale to asi nepujde, ze?

Dvoulitr, ze jede srovnatelne ne-li lip? To se mi moc nezda, jelikoz moje coupe je i s automatem vykonove srovnatelny s 2.4 typeS, a ze by 2.0 bylo minimalne stejny jako 2.4, nejel sem v nem ale moc tomu neverim. Mozna podvozkove to nebude tak tezkopadny, to type s je podvozkove uzasny, v lepsim podvozku jsem nejel. Chtel bych urcite pruziny s tlumicema a 18, 40 profil. Jinak do omezovace me to taky pusti, cca 6600.

No, kazdopadne ja jsem z Brna, takze kdybys nekdy mel cestu kolem nebo nekam pobliz k brnu tak se ozvi, dali bychom sraz a otestovali to. je to dobrý VTEC

Tak to se ozvu do brna jeszdim casto,,, ja prave srovnaval s kamaradovim 7g acco 2,4 ivtec,,, a do 130km/h nastejno a pak teprv minimalne poodjel,,,,Ten dvoulitr tu prevodovku ma opravdu pekelne kratkou takze i 4/5 se velice solidně roztáčí... VTEC Kupoval jsem si ho na pohodlí a spotřebu s očekáváním že to bude celkem lenoch. Ale byl jsem prijemne prekvapen VTEC Honda
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.3.2014 , 16:07   Citovat  

xBaryk napsal:

Automat a 6600??? něco je špatně nebo někdo s ev tom šťoural, mě řadí lehce před 6000, osobně bych to posunul i na 5500 pač u 6000 se tomu už moc nechce.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2014 , 16:28   Citovat  

KingsKiller napsal:
Tak to se ozvu do brna jeszdim casto,,, ja prave srovnaval s kamaradovim 7g acco 2,4 ivtec,,, a do 130km/h nastejno a pak teprv minimalne poodjel,,,,Ten dvoulitr tu prevodovku ma opravdu pekelne kratkou takze i 4/5 se velice solidně roztáčí... VTEC Kupoval jsem si ho na pohodlí a spotřebu s očekáváním že to bude celkem lenoch. Ale byl jsem prijemne prekvapen VTEC Honda

Jo, jedině souhlas Úsměv Jezdím Legendy a nedávno, jak už jsem psal, jsem měl možnost jet s Accem 2 litrem a fakt mě to překvapilo! Čekal jsem lenivost a potkal jsem dravost a navíc díky menší hmotnosti až optimální dostatek výkonu. Když jsem takhle kdysi srovnával Acco 4.g CB3 2,0i versus CB7 2,2i tak dvoulitr jel sice hezky, ale nic moc. A Acco 7.g 2,4 mi po přesednutí z Legenda přišel skoro jako mrtvola(nebyl to type S), tudíž jsem plánovanou výměnu neudělal a spokojeně odjel z bazaru Legem zase domů. Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.3.2014 , 19:01  Naposledy upravil xBaryk dne 17.3.2014 , 22:05, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

sablos napsal:
Automat a 6600??? něco je špatně nebo někdo s ev tom šťoural, mě řadí lehce před 6000, osobně bych to posunul i na 5500 pač u 6000 se tomu už moc nechce.

Špatně jsem se vyjádřil, když dám d4 tak na každej kvalt řadí před 6 tisíci, ale když dám d1, nechá se vytočit až do omezovače a potom tam hodím d2, přeřadí, a zase mě nechá do omezovače. Mě přišlo, že do těch otáček to leze krásně, a ve 4,5k je krásně cítit VTEC Jinak jede parádně, 1,2,3 táhne a táhne, 4 už mrtvo, ale to je těma převodama, věřím, že s tou 6st man by se ani 2.4 types nechyt. snad jen lego a ctr,s1, itr apod..

Hele jak pojedeš do Brna určitě se ozvi, jsem na ten dvoulitr opravdu zvědavej, jestli je to jak říkáte, budu mít velký dilema Velmi šťastný ale V6 je V6.. Úsměv Věřím, že zpřevodování udělá mnoho,
viz accord 2.4 -> O tom accordovi 2.4 se bavím jedině o typeS, protože ten je jinak zpřevodovanej, jinej podvozek a blbosti. A jede opravdu dobře, oprava, beru zpět.

Legend je bomba, ale to je kapitola sama pro sebe, nedávno jsem přivezli 3.5 sh-awd 2007 z acury chomutov, a potom co jsem se s tím párkrát projel sem nechtěl nic jinýho, auto je to úžasný a dokonalý, spotřeba stejná ne-li o litr menší než moje coupé, 4x4 krásně funguje a tahá ze zatáček.. co k tomu víc dodat.. mít ty prachy na něj a na jeho dražší servis, tak si koupím jedině legenda. Ostatně teď už vím, že mít prachy, tak si nechám dovýst něco z ameriky, protože ta variabilita je až k pláči co tam všechno mají a tady ne.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2014 , 19:31   Citovat  

jo, V6 je prostě V6 Hihi ...o tom žádná Mrk
A Legend je skvělej každej, ne jen 4.g - 1g lehkej a slabší, 2g těžší,motorově silnější a drsnější/syrovější a 3g-ale poFl nejtěžší,motorově jemnější ale rychlejší/kultivovanej a neuvěřitelně jde do zatáček a drží Úsměv
...a všechny jsou extrémně návykový HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.3.2014 , 19:41   Citovat  

xBaryk napsal:
Špatně jsem se vyjádřil, když dám d4 tak na každej kvalt řadí před 6 tisíci, ale když dám d1, nechá se vytočit až do omezovače a potom tam hodím d2, přeřadí, a zase mě nechá do omezovače. Mě přišlo, že do těch otáček to leze krásně, a ve 4,5k je krásně cítit VTEC Jinak jede parádně, 1,2,3 táhne a táhne, 4 už mrtvo, ale to je těma převodama, věřím, že s tou 6st man by se ani 2.4 types nechyt. snad jen lego a ctr,s1, itr apod..

Hele jak pojedeš do Brna určitě se ozvi, jsem na ten dvoulitr opravdu zvědavej, jestli je to jak říkáte, budu mít velký dilema Velmi šťastný ale V6 je V6.. Úsměv Věřím, že zpřevodování udělá mnoho,
viz accord 2.4 -> O tom accordovi 2.4 se bavím jedině o typeS, protože ten je jinak zpřevodovanej, jinej podvozek a blbosti. A jede opravdu dobře, obyčejná 2.4 v executive je oproti tomu líná a pomalá, coupé 3.0 vs 2.4 exe vyhraje určitě coupé, ale to typeSko, jede fakt dobře. Takže když konkurence v 2.4 tak jedině typeS.

Legend je bomba, ale to je kapitola sama pro sebe, nedávno jsem přivezli 3.5 sh-awd 2007 z acury chomutov, a potom co jsem se s tím párkrát projel sem nechtěl nic jinýho, auto je to úžasný a dokonalý, spotřeba stejná ne-li o litr menší než moje coupé, 4x4 krásně funguje a tahá ze zatáček.. co k tomu víc dodat.. mít ty prachy na něj a na jeho dražší servis, tak si koupím jedině legenda. Ostatně teď už vím, že mít prachy, tak si nechám dovýst něco z ameriky, protože ta variabilita je až k pláči co tam všechno mají a tady ne.
Tak to jsem zase jinačí, já jsem spozoroval když tomu dupnu full throttle tak se ozve VTEC cca při 3500-3600, nevim proč ale slyšim změnu.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.3.2014 , 20:42   Citovat  

Věřím, že každej legoš má něco do sebe, já jsem ale jel jen v tom 4g, a uchvátil mě. Úsměv

sablos napsal:
Tak to jsem zase jinačí, já jsem spozoroval když tomu dupnu full throttle tak se ozve VTEC cca při 3500-3600, nevim proč ale slyšim změnu.

No, já když dupnu plnej tak podřadí o dva dolů ale vtec mi přijde chytá až ve 4,5tis
   Návrat  
Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.3.2014 , 20:57   Citovat  

xBaryk napsal:

viz accord 2.4 -> O tom accordovi 2.4 se bavím jedině o typeS, protože ten je jinak zpřevodovanej, jinej podvozek a blbosti. A jede opravdu dobře, obyčejná 2.4 v executive je oproti tomu líná a pomalá, coupé 3.0 vs 2.4 exe vyhraje určitě coupé, ale to typeSko, jede fakt dobře. Takže když konkurence v 2.4 tak jedině typeS.

Kámo nechci ti brát iluze, ale pokud vím tak Acco 7g 2.4 Executive je motorově totožný s 2.4 Type S. Co se liší je výbava, bodykit a podvozek, o kterým jsi mluvil. Kluci ze sekce Vše o Acco 7g případně potvrdí nebo vyvrátí. Pokud máš zkušenost takovou, že 2.4 Executive nejela tak to bude spíše konkrétním autem. Jinak vítej do klubu A6G coupé přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.3.2014 , 21:50   Citovat  

Peliator napsal:
Kámo nechci ti brát iluze, ale pokud vím tak Acco 7g 2.4 Executive je motorově totožný s 2.4 Type S. Co se liší je výbava, bodykit a podvozek, o kterým jsi mluvil. Kluci ze sekce Vše o Acco 7g případně potvrdí nebo vyvrátí. Pokud máš zkušenost takovou, že 2.4 Executive nejela tak to bude spíše konkrétním autem. Jinak vítej do klubu A6G coupé přátele

Ano motory jsou shodne rozdil je dodykit,podvozek,cervene podsviceni budiku,a par dalsich drobnosti,,,

Neví někdo jestli 2 vyfuky z v6 pasuji i na dvoulitr ?

A vtec u v6 máte na 4300ot.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.3.2014 , 21:58   Citovat  

KingsKiller napsal:
Ano motory jsou shodne rozdil je dodykit,podvozek,cervene podsviceni budiku,a par dalsich drobnosti,,,

Neví někdo jestli 2 vyfuky z v6 pasuji i na dvoulitr ?

A vtec u v6 máte na 4300ot.

jaký je rozdíl na podvozku u A7g 2.4 Exe versus Type S ?

já si do teď myslel, že žádný ...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.3.2014 , 22:03  Naposledy upravil KingsKiller dne 17.3.2014 , 22:34, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Rom. napsal:
jaký je rozdíl na podvozku u A7g 2.4 Exe versus Type S ?

já si do teď myslel, že žádný ...

To bude chtit zabrousit do sekce 7g acco ale kdysi jsem tam cetl jak se dohadovali o rozdilech v motoru a podvozku a dosli k zaveru ze jen lepe nalazeny podvozek,,,Spis asi dolazeny k dokonalosti,,,Mozna i tuzsi pruziny ale to uz si nejsem jisty,,,, je to uz preci jen neaky patek co jsem to cetl,,,ale vim ze se shodli na čitelnejsim a lepe vyvazenem podvozku u type S Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.3.2014 , 22:07   Citovat  

Tak to se omlouvám za mystifikace, já slyšel ze zdroje, kterýmu jsem si myslel, že můžu důvěřovat, že prý types byl jinak zpřevodovanej než executive.
Jo a díky za privítání je to dobrý
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.3.2014 , 10:56   Citovat  

já se na to schválně v pátek zeptám v Honda zastoupení v Německu

ale do teď pořád žiju v domnění, že TypeS je jen ospojlerovaná sociální verze 2.4ky Velmi šťastný
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2014 , 15:38   Citovat  

xBaryk napsal:
Špatně jsem se vyjádřil, když dám d4 tak na každej kvalt řadí před 6 tisíci, ale když dám d1, nechá se vytočit až do omezovače a potom tam hodím d2, přeřadí, a zase mě nechá do omezovače. Mě přišlo, že do těch otáček to leze krásně, a ve 4,5k je krásně cítit VTEC Jinak jede parádně, 1,2,3 táhne a táhne, 4 už mrtvo, ale to je těma převodama, ....

Ty woe, promiň, ale za tohle bych Ti nafackoval, protože ta chudák převodovka to místo mě neudělá ...
Koupit auto po takových řadičích je pak za trest....
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.3.2014 , 20:11   Citovat  

vespula.mortifer napsal:
Ty woe, promiň, ale za tohle bych Ti nafackoval, protože ta chudák převodovka to místo mě neudělá ...
Koupit auto po takových řadičích je pak za trest....

Ty woe, promiň, ale jsi zcela mimo mísu, a neprávem na mě útočíš!
Tohle coupé co jsem koupil z Prahy, bylo přes Tvůj inzerát, zde na H-C, psal jsi že je v dobrém stavu, že ho prodává kamarád, z důvodu finanční krize. Mám se opravdu dále zmiňovat o tom v jakém stavu auto bylo?

Že jsi to Ty, rád to rozepíšu. Přijel jsem pro něj ve čtvrtek v 21:30 do Prahy, s majitelem jsem měl sraz před kavárnou, viděl jsem, že na autě jsou neduhy, jako nepodsvětlený palivoměr (prasklá žárovka) + pravá strana rychloměru, na autě rezerva (po mém následovném zjištění) rezerva uchycená na třech šroubech! na pravém předním a zadním kole absence jednoho šroubu, auto bylo totálně zas-rané, v kufru natisíc faktur a v autě neuvěřitelný mrdník. Po tom co jsem se s majitelem domluvil na koupi, a odjezdu na benzinu jsem zjistil, že jsou promáčklé dveře u řidiče, promáčklý a dodřený pravý lem. Nemluvě o špinavé, minimálně pár let dotrhané nemyté bílé kůži. Od místních policajtů jsem se pak dozvěděl nemilé věci. Na rezervě jsem odjel do Brna za 4,5 hodiny.
Dále jsem na zvedáku zjistil věci, jako absence šroubu na levém předním třmenu. Ano, něco z toho jsem věděl, něco z toho jsem mohl zjistit, kdybych lépe zkoumal, a něco z toho jsem při tmě nevěděl. Přitom celém, mě majitel, NA NIC, neupozornil. Byla to sázka do loterie. Ihned po příjezdu do Brna auto jelo do servisu, kde jsem udělal komplet servis, a jen tak mimochodem do AT patří 8L litrů oleje, 4L botla vyjde na 2946 z hondy, myslíš, že mě napadlo tam dát něco jiné než originál??!! A myslíš, že tam pův. majitel originál měl?! Ne, neměl!I když jsem na servis vydělával klidně i 5x18 za sebou?! Ve svým 21 letech je to moje 4-tá Honda, a vím jak se o auto starat. Opravdu jsi mě teď vytočil, a příště si rozmysli s jakým huculem mluvíš!
Jsem Hondař proto, že miluji jejich motory a auta. Mám Honda protože nejde strategií "narvu do motoru turbo a hotovo", mám Honda protože jde jinou cestou, těžší a složitější, ale mám Honda protože, při každé jízdě s Honda autem nebo motorkou mám radost, že jedu v Hondě a užívám si to. Zajímá mě to a baví mě to, dopřeju cupéčku vše, protože tím žiju, a nenechám si takové bláboly líbit, jestli máš hondu proto, abys jezdil do 3 tisíc a nedělal na tom servis kup si koncern.
Pro info, a ano nebojím se ten motor vytočit, protože nejsem takové prase jako Tvůj kamarád a Ty jakožto inzerent tohohle vozu, a vím co to auto potřebuje a co dostalo či nedostalo! Myslím, že už nemusím zacházet dále.
Příště se mě nepokoušej tak nas-rat, howgh!
E: Pro moderátory, použil jsem vulgární slova, protože jsem fakt vytočený.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.3.2014 , 20:50   Citovat  

Abych se vrátil k tématu, jaké jsou rozdíly v cupéčku před a po faceliftu?
Já vím o - předním nárazníku (mlhovky)
- zadní?
- volant se mi zdá také jiný, či jen opticky?
   Návrat  
CRX accord je teď offline  CRX accord
PříspěvekZaslal: 18.3.2014 , 21:33   Citovat  

Zdravím,ale nedá mě to nezareagovat.
Už asi tuším proč se američané diví proč je v Evropě větší spotřeba automatických převodovek než v celé
Americe.Měl by je někdo poučit jak se má jezdit s AP.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6g coupe
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina