Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zkušenost DKEFEKT
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Spacir je teď offline  Spacir
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2012 , 10:26   Citovat  

Zdarvím,
chci se s Vámi podělit o zkušenosti s http://www.dkefekt.cz/.
Objednával sem si koncovku, která byla "skladem".
Objednávka proběhla 2.3.2012, kde sem vyplnil údaje a přišlo mi potvrzení na email.
Od té doby sem čekal a čekal a nic se nedělo. Nikdo neměl ani slušnost mi zavolat.
Nedalo mi to a v pondělí 12.3. sem se snažil celý den dovolat. Telefon zvonil, ale nikdo ho nebral.
Nakonec se mi podařilo dovolat 13.3. někdy kolem 13:00. Zvedla mi to paní, která absolutně netušila, co se děje.
Nakonec po složité domluvě přes křičící dítě zjistila, co je to za objednávku. Oznámila mi, že bohužel nebyly koncovky skladem (i když je na svém eshopu napsané měly) a že je dovezou ve středu.
Domluvili jsme se, že mi objednávku odešlou hned ve středu. Dnes je pátek a uběhlo 14 dnů od obědnávky, opět mi nikdo od rána nebere telefon, na poště balík není, takže je emailem informuju, že o zboží nestojím a objednám si ho jinde. naštvanej
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.3.2012 , 10:39   Citovat  

Spacir napsal:
Zdarvím,
chci se s Vámi podělit o zkušenosti s http://www.dkefekt.cz/.
Objednával sem si koncovku, která byla "skladem".
Objednávka proběhla 2.3.2012, kde sem vyplnil údaje a přišlo mi potvrzení na email.
Od té doby sem čekal a čekal a nic se nedělo. Nikdo neměl ani slušnost mi zavolat.
Nedalo mi to a v pondělí 12.3. sem se snažil celý den dovolat. Telefon zvonil, ale nikdo ho nebral.
Nakonec se mi podařilo dovolat 13.3. někdy kolem 13:00. Zvedla mi to paní, která absolutně netušila, co se děje.
Nakonec po složité domluvě přes křičící dítě zjistila, co je to za objednávku. Oznámila mi, že bohužel nebyly koncovky skladem (i když je na svém eshopu napsané měly) a že je dovezou ve středu.
Domluvili jsme se, že mi objednávku odešlou hned ve středu. Dnes je pátek a uběhlo 14 dnů od obědnávky, opět mi nikdo od rána nebere telefon, na poště balík není, takže je emailem informuju, že o zboží nestojím a objednám si ho jinde. naštvanej

jj dnes má eshop kdejaký děcko co nasadí nízkou cenu, ty si to objednáš ale pak čekáš a čekáš a čekáš, protože oni čeklají až se jim nahromadí víc objednávek aby u svého dodavatele dosáhli na tu cenu co potřebujou.
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2012 , 10:48   Citovat  

crxmann napsal:
jj dnes má eshop kdejaký děcko co nasadí nízkou cenu, ty si to objednáš ale pak čekáš a čekáš a čekáš, protože oni čeklají až se jim nahromadí víc objednávek aby u svého dodavatele dosáhli na tu cenu co potřebujou.

přesně tak ,a nebo se vymlouvají na to že mají zboží skladem - ale sklad je asi v polsku nebo německu a tak různě.popř. záměrně udávají skladem aby si to nešel ten dotyčný koupit jinam....dneska může mít eshop každý....klidně za hodku možná i dřív....a pak to vypadá takhle
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2012 , 11:02   Citovat  

Ani mi nejde o to čekání, i když to není příjemný, jako o ten přístup.
Auto klidně může jezdit s Remusem, ale vadí mi jak mají v paži a já je mám uhánět, aby mi milostivě alespoň řekli, co se bude nebo nebude dít.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2012 , 11:25   Citovat  

podobna zkusenost (vlastne uplne stejna) s timto obchodem: tudy odkaz

Vim ze to jsou hadry, ale i Hondar nechodi nahej Úsměv Vetsinu veci co nabizi jiz davno nemaji a bude az za pul roku.. Skvele jednani navic Tak to valím bulvy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.3.2012 , 11:36   Citovat  

gizmi napsal:
podobna zkusenost (vlastne uplne stejna) s timto obchodem: tudy odkaz

Vim ze to jsou hadry, ale i Hondar nechodi nahej Úsměv Vetsinu veci co nabizi jiz davno nemaji a bude az za pul roku.. Skvele jednani navic Tak to valím bulvy

Ale bunda pěkná - podobnou jsem měl na střední,ale pak už nikde nebyla k sehnání,tak nosím bombra... Velmi šťastný Aspoň víc,co hledat. Úsměv

Spacir napsal:
Ani mi nejde o to čekání, i když to není příjemný, jako o ten přístup.
Auto klidně může jezdit s Remusem, ale vadí mi jak mají v paži a já je mám uhánět, aby mi milostivě alespoň řekli, co se bude nebo nebude dít.

Jo, kvůli tomu jsem už zrušil několik objednávek...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2012 , 8:22   Citovat  

Takže máme další pokrok. Telefon mi nikdo nebral, na email o zrušení objednávky nikdo nereagoval a co se mi dnes nestalo. Přijdu domů a ve schránce mám lístek na dobírku 1319,- Kč a krabice je překvapivě právě od DKEFEKTu. Takže objednávku z 2.3. zrušenou 16.3. mně odeslali 27.3. Velmi šťastný Balík si samozřejmě vyzvedávat nebudu, protože už jsem se dávno zařídil jinak. Dneska opravdu "podniká" kdejaký jouza. Tak to valím bulvy
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2012 , 8:40   Citovat  

Spacir napsal:
Takže máme další pokrok. Telefon mi nikdo nebral, na email o zrušení objednávky nikdo nereagoval a co se mi dnes nestalo. Přijdu domů a ve schránce mám lístek na dobírku 1319,- Kč a krabice je překvapivě právě od DKEFEKTu. Takže objednávku z 2.3. zrušenou 16.3. mně odeslali 27.3. Velmi šťastný Balík si samozřejmě vyzvedávat nebudu, protože už jsem se dávno zařídil jinak. Dneska opravdu "podniká" kdejaký jouza. Tak to valím bulvy

Tiez mam s nimi skusenosti. Asi pred pol rokom som im poslal mailom objednavku na priehladnu karbonovu foliu. Ani po 14 dnoch nikto nereagoval, tak som tam zavolal. Prebehla objednavka po telefone a tovar som mal do tyzdna doma. Asi po mesiaci som to iste objednaval - uz rovno telefonom - este raz a tak isto tovar prisiel do tyzdna to mi hlava nebere
   Návrat  
Pjétro je teď offline  Pjétro
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.3.2012 , 12:45   Citovat  

a uplně nejlepší je když se klikne na kolonku "O NÁS" ...... nic tam není pořádnej výtlem
jinak stránky vypadaj "důveryhodně" už jsem viděl i mnohem mnohem horší.Osobně ale dávám přednost prověřeným shopům, tuningshop.cz, sportovniautodoplnky.cz, tuning-individual.cz, autodoplnky.cz (ikdyž tam sem pár problémů taky měl) ale tyhle shopy můžu rozhodně doporučit!!!jak přístupem a ochotou řešit problémy, tak i dobou dodání Úsměv
od jiných pochybných E-shopů dávám raději ruce pryč,pokud nemá zboží na pobočce kde si ho můžu vyzvednout.ACTA by se měla zaměřit spíš na tyhle podvodníčky Velmi šťastný
   Návrat  
n3uro je teď offline  n3uro
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2012 , 13:23   Citovat  

Proto existuje tudy odkaz a další podobný weby, na kterých můžete najít hodnocení a recenze skoro každýho eshopu a podle toho se zařídit.
   Návrat  
lion.creek je teď offline  lion.creek
PříspěvekZaslal: 16.3.2014 , 16:39   Citovat  

Ahoj, zdravím všechny. Budu podávat žalobu na DKEfekt. Pokud jste měli v minulosti nebo stále máte nevyřízené spory kontaktujte mě prosím. Čím více nás bude, tím spíše zakážeme tomuto člověku podnikat.
Radek Pliska
lion.creek@seznam.cz
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zkušenost DKEFEKT
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina